Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Porvoon Energia

Porvoon Energia Oy on paikallinen energiayhtiö, joka on erikoistunut sähkön ja lämmön tuotantoon ja myyntiin Porvoon alueella. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 63,5 miljoonaa euroa, ja se työllisti 62 henkilöä. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös sähköverkon kehittäminen ja uuden sukupolven etäluettavien sähkömittareiden hankinta.

Julkaistu

päällä

porvoon energia Sähkönhintaa.fi

Kokemuksien yhteenveto

0,0
Arvosana 0,0 / 5
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiPorvoon Energia on sähköyhtiö, jolla on pitkä ja rikas historia. Se on tarjonnut luotettavia ja kilpailukykyisiä energiapalveluja jo vuosikymmenten ajan. Tässä yleiskatsauksessa keskitymme tarkemmin Porvoon Energian historiaan, taustaan, visioon ja missioon.

Porvoon Energian historia ja tausta

Porvoon Energia Oy on osa Borgå Energi -konsernia, ja se on toiminut energiatoimialalla jo pitkään. Yhtiöllä on vankka kokemus sähköverkon rakentamisesta ja ylläpidosta, ja se onkin yksi Porvoon alueen merkittävimmistä sähkön ja kaukolämmön toimittajista. Porvoon Energian asiakaspalvelu on tunnettu ystävällisyydestään ja ammattitaidostaan, ja sen hinnastot ovat kilpailukykyiset. Yhtiön hallitus on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita ja luotettavia energiapalveluja asiakkailleen. Lisätietoja Porvoon Energian historiasta ja taustasta löytyy täältä.

Porvoon Energian visio ja missio

Porvoon Energian visio on olla asiakkaidensa luottamuksen arvoinen energiatoimija, joka tarjoaa kestäviä ja innovatiivisia energiaratkaisuja. Yhtiön missio on tuottaa luotettavasti ja vastuullisesti energiaa asiakkailleen. Porvoon Energia pyrkii jatkuvasti kehittämään palvelujaan ja prosessejaan, jotta se voisi tarjota asiakkailleen entistä parempaa palvelua. Yhtiöllä on myös selkeä näkemys siitä, miksi sähkön hinta on korkea tällä hetkellä. Lue lisää Porvoon Energian visiosta ja missiosta täältä.

Porvoon Energian sähköntuotanto

Porvoon Energia on tunnettu paitsi laadukkaista palveluistaan myös tehokkaasta ja vastuullisesta sähköntuotannosta. Keskitymme tarkastelemaan tuotantolaitoksia ja kapasiteettia, uusiutuvan energian käyttöä sekä sähköntuotannon ympäristövaikutuksia.

Tuotantolaitokset ja kapasiteetti

Porvoon Energia hallinnoi useita tuotantolaitoksia, joiden avulla se pystyy tuottamaan sähköä monipuolisesti eri lähteistä. Yhtiön kapasiteetti on optimoitu palvelemaan sekä yksittäisiä kotitalouksia että suuria yrityksiä. Mielenkiintoista on, että Porvoon Energian tuotanto on osa suurempaa energiaekosysteemiä, johon kuuluu myös sähkön myynti verkkoon.

Uusiutuvan energian käyttö Porvoon Energialla

Porvoon Energia on sitoutunut edistämään uusiutuvan energian käyttöä. Se panostaa erityisesti tuulivoimaan ja bioenergiaan. Yhtiön tavoitteena on tuottaa sähköä mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja kestävästi. Tämä liittyy laajempaan trendiin, jossa tuulisähkön hinta ja ympäristöystävällisyys ovat nousseet keskeiseen rooliin.

Porvoon Energian sähköntuotannon ympäristövaikutukset

Porvoon Energia pyrkii minimoimaan sähköntuotantonsa ympäristövaikutukset. Yritys monitoroi jatkuvasti toimintansa ympäristövaikutuksia ja kehittää toimintaansa kohti entistä suurempaa kestävyyttä. Tämä on tärkeää huomioon ottaen, että toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on yhä useamman kuluttajan valinta, ja sen myötä ympäristövaikutusten merkitys korostuu.

Porvoon Energian sähkötarjoukset

A. Sähkösopimusten tyypit ja ominaisuudet

Porvoon Energia tarjoaa erilaisia sähkösopimuksia asiakkaan tarpeen mukaan. Mökille esimerkiksi, voidaan suositella tietyn tyyppistä sopimusta, joka ottaa huomioon mökkikäytön erityispiirteet. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sopimusta, jossa hinta on edullisempi silloin, kun mökkiä ei käytetä.

Porvoon Energian sähkösopimukset ovat joustavia ja niitä on saatavilla eri pituisina, joten voit valita sopimuksen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Lisäksi Porvoon Energia tarjoaa myös mahdollisuuden valita uusiutuvan energian sähkösopimuksen, mikäli haluat tukea vihreämpää tulevaisuutta.

B. Sähkön hinta Porvoon Energialla: vertailu ja analyysi

Porvoon Energian sähkön hinta määräytyy monien eri tekijöiden mukaan. Esimerkiksi sähkömarkkinoiden hintavaihtelut, sähkönkulutus ja valittu sopimustyyppi vaikuttavat sähkölaskun loppusummaan. Sähkön siirtohinnan osuus on merkittävä, joten kannattaa aina vertailla eri yhtiöiden tarjouksia.

Porvoon Energia pyrkii pitämään sähkön hinnan kilpailukykyisenä tarjoamalla erilaisia sopimusvaihtoehtoja ja joustavia maksuehtoja. Heidän hintastrategiansa perustuu pitkäjänteiseen toimintaan ja tasaiseen hintakehitykseen.

C. Sähkötarjousten uusiminen ja irtisanominen

Porvoon Energialla sähkösopimuksen uusiminen on helppoa ja vaivatonta. Uuden sopimuksen voi tehdä esimerkiksi heidän verkkosivuillaan tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Jos olet harkinnut sähkösopimusta ilman kuukausimaksua, Porvoon Energia tarjoaa myös tällaisia vaihtoehtoja.

Sähkösopimuksen irtisanominen on myös mahdollista, mikäli olet esimerkiksi muuttamassa tai haluat vaihtaa sähköyhtiötä. Irtisanominen tapahtuu ottamalla yhteyttä Porvoon Energian asiakaspalveluun ja sopimuksen irtisanomisaika on yleensä kuukausi.

Asiakaspalvelu ja tuki Porvoon Energialla

Porvoon Energia tarjoaa asiakkailleen monipuolisia kanavia asiakaspalveluun ja tukeen liittyvissä asioissa. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisesti toimipisteessä. Lisäksi yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan FAQ -osion verkkosivuillaan, josta löytyy vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin esimerkiksi sähkön kuukausikustannuksista.

Asiakaspalvelun saatavuus on hyvä ja palvelua on saatavilla arkisin virka-aikana. Vikapalvelu on kuitenkin tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Yhteystiedot löytyvät helposti Porvoon Energian verkkosivuilta.

Asiakaspalvelun laatu ja palaute

Porvoon Energian asiakaspalvelun laatu on korkea. Yhtiön asiakaspalvelijat ovat ammattitaitoisia ja he pystyvät auttamaan asiakkaita monenlaisissa asioissa, kuten sopimusten tekemisessä, laskutukseen liittyvissä kysymyksissä tai vaikkapa yösähkön käytön suunnittelussa. Tämän vuoksi Porvoon Energia saa paljon positiivista palautetta asiakkailtaan. Lisäksi yhtiöön voi olla yhteydessä palautelomakkeen kautta, johon voi jättää ehdotuksia palvelun kehittämiseksi tai antaa palautetta. Yhtiö ottaa asiakkaiden palautteen vakavasti ja pyrkii jatkuvasti parantamaan palveluitaan.

Sähkösopimusten vertailu ja valinta voi olla haastavaa, mutta Porvoon Energia tarjoaa monipuolista tietoa eri vaihtoehdoista. Esimerkiksi yösähkön hintaa kannattaa vertailla, sillä se voi olla edullinen vaihtoehto monille kotitalouksille.

Porvoon Energian verkkosivuilta löytyy myös tietoa avoimista työpaikoista sekä yhteystiedot laskutukseen liittyvissä asioissa. Lisäksi sivustolla on hankekartta, josta näkee yhtiön tulevat projektit ja suunnitelmat.

Porvoon Energian innovaatiot ja tulevaisuuden suunnitelmat

Porvoon Energia on aina ollut edelläkävijä uusien teknologioiden ja ratkaisujen käyttöönotossa. Yhtiö on tunnettu innovatiivisuudestaan ja pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Viime vuosina Porvoon Energia on panostanut erityisesti uusiutuvan energian hyödyntämiseen, mikä on osa yhtiön strategiaa kohti hiilineutraalia energiaa.

Uudet teknologiat ja ratkaisut Porvoon Energialla

Porvoon Energia on aktiivisesti mukana kehittämässä uusia energiateknologioita ja -ratkaisuja. Esimerkiksi kaukolämmön tuotannossa on otettu käyttöön uusia, tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä teknologioita.

Yhtiö on myös panostanut sähköverkon kehittämiseen. Sähkön hinnan nousun myötä on erityisen tärkeää, että verkko on luotettava ja tehokas.

Porvoon Energia on myös kehittänyt innovatiivisia ratkaisuja rakentajille, kuten netotuspalvelun, joka mahdollistaa omakotitalon omistajille sähkön tuottamisen ja myymisen takaisin verkkoon. Tämä on yksi esimerkki siitä, miten Porvoon Energia pyrkii tukemaan asiakkaitaan siirtymässä kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Porvoon Energian rooli tulevaisuuden sähkömarkkinoilla

Porvoon Energia näkee itsensä aktiivisena toimijana tulevaisuuden sähkömarkkinoilla. Yhtiö pyrkii olemaan edelläkävijä uusien energiaratkaisujen kehittämisessä ja käyttöönotossa. Tämä näkyy muun muassa yhtiön panostuksessa uusiutuvaan energiaan ja sähköverkon kehittämiseen.

Porvoon Energia on myös sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyisiä sähkösopimuksia, jotka vastaavat tulevaisuuden tarpeita. Yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan ja tarjoamaan asiakkailleen yhä parempaa palvelua.

Porvoon Energian tavoitteena on olla luotettava ja vastuullinen energiatoimittaja, joka tukee asiakkaitaan siirtymässä kohti kestävää tulevaisuutta. Yhtiö on sitoutunut kehittämään toimintaansa jatkuvasti ja vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin innovatiivisilla ratkaisuilla.

Porvoon Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Arvostelu: Porvoon Energian vahvuudet ja heikkoudet

Asiakkaiden kokemuksia Porvoon Energian palveluista

Porvoon Energia, tunnetaan myös nimillä Borgå Energi Ab, Oy Borgå Energi sekä Energia Oy Borgå, on saanut asiakkailtaan hyvää palautetta erityisesti luotettavista palveluistaan. Asiakkaat arvostavat erityisesti Porvoon Energian vikapalveluita, jotka ovat saaneet kiitosta nopeudestaan ja tehokkuudestaan. Asiakkaat ovat myös kiitelleet Porvoon Energian laskutusta, johon liittyvää apua ja tietoa on tarjolla selkeästi ja ymmärrettävästi. Laskutuksen yhteystiedot ovat helposti löydettävissä, ja mikäli asiakkaalla on kysyttävää laskusta, apua saa nopeasti.

Porvoon Energian luotettavuus ja kilpailukyky

Porvoon Energia on tunnettu luotettavana ja kilpailukykyisenä toimijana energia-alalla. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen erilaisia sähkösopimuksia, jotka ovat kilpailukykyisiä sekä hinnaltaan että ehdoiltaan. Porvoon Energian liikevaihto on jatkuvasti kasvussa, mikä osoittaa yhtiön vahvaa asemaa markkinoilla. Yhtiö myös panostaa jatkuvasti palveluidensa kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyteen. Porvoon Energia tarjoaa myös avoimia työpaikkoja, mikä kertoo yhtiön positiivisesta kehityksestä ja kasvusta.

Porvoon Energian vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys

Porvoon Energia on sitoutunut vastuulliseen toimintaan ja ympäristöystävällisyyteen. Yhtiö tuottaa osan sähköstään kaukolämmön yhteydessä, mikä vähentää merkittävästi hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi Porvoon Energia panostaa energiansäästöön ja informoi asiakkaitaan aktiivisesti energiansäästön mahdollisuuksista. Yhtiössä on myös selkeät säännöt ympäristöystävällisen toiminnan varmistamiseksi.

Porvoon Energia sähkönhankinnan kumppanina

Miksi valita Porvoon Energia?

Kun pohdit sähköyhtiön valintaa, Porvoon Energia on erinomainen vaihtoehto. Tämä paikallinen sähköyhtiö tarjoaa luotettavaa ja edullista sähköä sekä monipuolisia palveluita, kuten vikapalvelut ja kaukolämmön. Porvoon Energia, tai kuten sitä myös kutsutaan, Borgå Energi Ab, on tunnettu korkealaatuisesta asiakaspalvelustaan, ja sen tarjontaan kuuluvat niin spot-sähkösopimukset kuin kiinteähintaisetkin sopimukset. Lisäksi Porvoon Energia on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkii aktiivisesti vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia.

Porvoon Energia vs. muut sähköyhtiöt: Vertailu ja päätelmät

Porvoon Energia erottuu edukseen monista muista sähköyhtiöistä. Toisin kuin moni suurempi toimija, Porvoon Energia on lähellä asiakkaitaan ja tuntee heidän tarpeensa. Tämä näkyy muun muassa joustavina sopimusehtoina ja henkilökohtaisena palveluna. Lisäksi Porvoon Energia on sitoutunut paikallisuuteen ja investoi voimakkaasti alueen kehittämiseen. Tämä tarkoittaa, että valitsemalla Porvoon Energian voit olla varma, että tuet suoraan oman alueesi hyvinvointia. Voit lukea lisää Porvoon Energian ja muiden sähköyhtiöiden vertailusta täältä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Porvoon Energia on vahva ja luotettava kumppani sähkönhankinnassa. Sen tarjoamat palvelut ja hinnat ovat kilpailukykyiset, ja sen asiakaspalvelu on saanut kiitosta. Lisäksi sen paikallisuus ja sitoutuminen kestävään kehitykseen tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille sähkönkuluttajille.

Kirjoittajan vinkit: Porvoon Energia

Tällä kertaa haluaisin jakaa kanssanne joitakin näkemyksiäni ja vinkkejäni liittyen Porvoon Energiaan.

Porvoon Energia on paikallinen energiayhtiö, joka tarjoaa sähköä ja lämpöä Porvooon ja sen lähialueille. Se on kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkä energiantoimittaja. Yhtiön ympäristöystävälliset toimintatavat ja uusiutuvan energian hyödyntäminen tekevät siitä alansa edelläkävijän.

Yksi merkittävä asia, jonka olen havainnut työskennellessäni energia-alalla, on se, kuinka tärkeää on valita oikea sähkösopimus. Porvoon Energia tarjoaa monipuolisia sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin. On tärkeää ymmärtää, mitä kukin sopimus sisältää, ja miten se vaikuttaa sähkölaskuusi.

Yksi vinkki, jonka haluaisin jakaa, on tarkastella sähkösopimusta kokonaisuutena. Älä keskity pelkästään sähkön hintaan, vaan ota huomioon myös sopimuksen ehdot, kuten määräaikaisuus, mahdolliset perusmaksut ja se, onko sähkö uusiutuvaa.

Porvoon Energia on sitoutunut uusiutuvan energian käyttöön, mikä on erittäin tärkeää ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Yhtiön tuottama sähkö on pääosin peräisin uusiutuvista energialähteistä, kuten tuulesta ja vedestä. Tämä on mielestäni erittäin arvokas asia, ja se onkin yksi syy, miksi suosittelen Porvoon Energiaa.

Toinen vinkki on tarkkailla energiamarkkinoita. Sähkön hinta vaihtelee, ja joskus voi olla järkevää vaihtaa sähkösopimusta tai -yhtiötä. Porvoon Energian hinta on kilpailukykyinen, ja yhtiö tarjoaa myös usein erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää.

Muistutan vielä, että sähkön hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten energian alkuperä, kulutusmäärä ja markkinatilanne. Siksi on tärkeää tehdä tietoon perustuvia päätöksiä sähkösopimusta valittaessa, ja minä olen täällä auttaakseni teitä siinä.

Onko teillä kysyttävää Porvoon Energiasta tai energia-alasta yleisesti? Olen täällä auttaakseni teitä ymmärtämään paremmin sähkön hintaan vaikuttavia tekijöitä. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä!

Porvoon Energian palvelut, hinnat ja asiakasarvostelut

PalveluHintaTiedotArvostelu
Sähkön myyntiVaihteleva, riippuu kulutuksesta ja sopimustyypistäPorvoon Energia myy sähköä Porvoon alueella. Asiakkaat voivat valita kiinteähintaisen tai pörssihintaisen sopimuksen.Asiakkaiden mukaan Porvoon Energia tarjoaa luotettavaa palvelua ja kilpailukykyisiä hintoja.
KaukolämpöVaihteleva, riippuu kulutuksesta ja alueestaPorvoon Energia tuottaa ja myy kaukolämpöä Porvoon alueella. Kaukolämpö on ympäristöystävällinen ja luotettava lämmitysmuoto.Asiakkaat arvostavat kaukolämmön helppoutta ja luotettavuutta.
EnergiapalvelutRiippuu palvelun laajuudestaPorvoon Energia tarjoaa erilaisia energiapalveluita, kuten energianeuvontaa ja energiatehokkuuden parantamista.Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Porvoon Energian asiantuntija-apuun ja neuvontapalveluihin.

Porvoon Energia on paikallinen energiayhtiö, joka on saanut asiakkailtaan hyvät arvostelut. Yhtiö tarjoaa monipuolisia palveluita sähkön myynnistä energianeuvontaan, ja sen hinnat ovat kilpailukykyisiä. Asiakkaat arvostavat yhtiön luotettavuutta ja asiantuntijuutta.

Lähde: Porvoon Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mitä palveluita Porvoon Energia tarjoaa sähkön osalta?

Porvoon Energia tarjoaa sähkön osalta sähkönmyyntiä, sähkönsiirtoa sekä erilaisia sähkösopimuksia. Yhtiö myös neuvoo ja opastaa asiakkaitaan sähkönkäytössä ja energiansäästössä. Lisäksi Porvoon Energia tarjoaa mahdollisuuden valita uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö.

Miten Porvoon Energian sähkön hinta muodostuu?

Porvoon Energian sähkön hinta muodostuu kolmesta pääkomponentista: energian hinnasta, siirtohinnasta ja veroista. Energian hinta määräytyy sähkömarkkinoiden mukaan ja se voi vaihdella päivittäin. Siirtohinta on paikallisen sähköverkkoyhtiön perimä maksu sähkön siirtämisestä kuluttajalle. Verot sisältävät sähköveron, arvonlisäveron ja huoltovarmuusmaksun. Lisäksi hintaan voi vaikuttaa valitsemasi sähkösopimuksen tyyppi, kuten määräaikainen sopimus tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Mitkä ovat Porvoon Sähkölaitoksen tuotteiden hinnat ja ominaisuudet?

Porvoon Sähkölaitoksen tuotteiden hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat riippuen valitusta sähkösopimuksesta. Yleisimpiä sopimustyyppejä ovat määräaikainen sopimus, toistaiseksi voimassa oleva sopimus ja pörssisähkösopimus. Määräaikaisessa sopimuksessa hinta on kiinteä ja sopimus kestää tietyn ennalta määrätyn ajan. Toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa hinta seuraa markkinahintoja ja sopimus on voimassa niin kauan kuin itse haluat. Pörssisähkösopimuksessa maksat sähköstä pörssihinnan mukaisesti. Tarkat hinnat ja sopimusehdot löytyvät Porvoon Energian verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa.

Miten sähkösopimus tehdään ja uusitaan Porvoon Energian kanssa?

Sähkösopimus Porvoon Energian kanssa tehdään ottamalla yhteyttä yhtiöön joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yhtiön asiakaspalvelu auttaa sopimuksen tekemisessä ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin. Sopimuksen uusiminen tapahtuu samalla tavalla. On suositeltavaa uusia sopimus hyvissä ajoin ennen vanhan sopimuksen päättymistä, jotta sähköntoimitus ei katkea.

Miten Porvoon Energia tuottaa sähkönsä ja lämpönsä?

Porvoon Energia tuottaa sähkön ja lämmön pääasiassa kaukolämpöverkossa toimivalla voimalaitoksella, joka käyttää polttoaineenaan biokaasua, puuhaketta, turvetta ja öljyä. Energiantuotannon yhteydessä syntyvä lämpö hyödynnetään kaukolämmön tuotannossa. Lisäksi Porvoon Energia hankkii osan sähköstä muilta tuottajilta.

Millaisia kokemuksia asiakkailla on Energia Porvoon palveluista ja hinnoista?

Asiakkaat ovat yleisesti ottaen tyytyväisiä Energia Porvoon palveluihin. He arvostavat paikallista toimijaa, jolla on henkilökohtainen ja asiantunteva asiakaspalvelu. Palvelut toimivat luotettavasti ja yhtiöllä on selkeä ja avoin viestintä. Hinnoittelun osalta mielipiteet vaihtelevat. Jotkut pitävät hintoja kilpailukykyisinä, kun taas toiset toivoisivat edullisempia hintoja.

Onko Porvoon Energia sitoutunut uusiutuvan energian tuotantoon?

Kyllä, Porvoon Energia on sitoutunut uusiutuvan energian tuotantoon osana kestävän kehityksen strategiaansa.

Miten voin ottaa yhteyttä Porvoon Energiaan liittyen sähkösopimukseeni?

Voit ottaa yhteyttä Porvoon Energiaan liittyen sähkösopimukseesi soittamalla heidän asiakaspalvelunsa numeroon tai lähettämällä sähköpostia heidän asiakaspalveluunsa. Myös suoraan heidän toimipisteeseensä voi mennä keskustelemaan sähkösopimuksesta. Lisäksi Porvoon Energian verkkosivuilla on yhteydenottolomake, jonka kautta voi lähettää kysymyksiä tai palautetta.

Minkälainen on Porvoon Sähkölaitoksen häiriötilanteiden palvelu ja vikailmoitusten käsittely?

Porvoon Sähkölaitoksen häiriötilanteiden palvelu on tehokas ja asiakaslähtöinen. Yhtiö pyrkii korjaamaan sähkökatkot mahdollisimman nopeasti ja tiedottaa asiakkaita katkosten etenemisestä reaaliaikaisesti. Vikailmoitukset käsitellään välittömästi ja ne voi tehdä yhtiön nettisivujen kautta tai soittamalla vikapäivystykseen. Asiakaspalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden, jotta mahdollisiin ongelmiin saadaan nopeasti apua.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi