Ota yhteyttä meihin

Paljonko kulutat vuodessa?

kWh

Sähköyhtiöt

Sipoon Energia

Sipoon Energia Oy on paikallinen energiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisesti energiaa. Yhtiö myy sähköä koko Suomeen ja sen palveluihin kuuluvat muun muassa sähköverkon ylläpito, sähkösopimukset, aurinkopaneelit ja latausasemat. Sähkösopimuksen voi tehdä kätevästi netissä, asuipa sitten kerrostalossa, omakotitalossa tai muussa pientalossa.

Sipoon Energia

Kokemuksien yhteenveto

0,0
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiPäivitys: Sipoon Energia on osa Keravan Energia – konsernia.

Sipoon Energia Oy on suomalainen energiayhtiö, joka on toiminut jo monien vuosien ajan sähkömarkkinoilla. Yhtiön taustalla on vahva historia sekä halu tarjota asiakkailleen luotettavaa ja edullista energiaa. Kuten moni muu alalla toimiva yritys, Sipoon Energia on myös kehittynyt ja muuttunut vuosien varrella.

Sipoon Energia: Perustiedot ja tausta

Sipoon Energia on osa suomalaista energia-alaa, ja sen toiminta kattaa laajasti erilaisia energiapalveluita. Yhtiön palveluihin kuuluu muun muassa sähkönmyynti, -tuotanto ja -jakelu. Sipoon Energia Oy:n asiakkaita ovat niin yksityiset kuluttajat kuin yrityksetkin.

Yhtiön toiminta-alueena on pääasiassa Sipoo ja Kerava. Yhtiöllä on pitkä historia, jonka aikana se on kehittänyt palveluitaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Tämä näkyy muun muassa erilaisten sähkösopimusten tarjonnassa, johon kuuluu maaraaikaisia sopimuksia, joustosähköä sekä toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia.

Enemmän tietoa Sipoon Energia Oy:stä ja muista suomalaisista sähköyhtiöistä löydät täältä.

Sipoon Energian kehitys vuosien varrella

Sipoon Energia Oy on vuosien varrella kasvanut ja kehittynyt merkittävästi. Yhtiö on panostanut uusiutuvaan energiaan ja tehnyt merkittäviä investointeja sen hyödyntämiseksi. Lisäksi Sipoon Energia on kehittänyt palveluitaan vastaamaan asiakkaidensa tarpeita.

Yhtiön toiminta on laajentunut ja monipuolistunut vuosien varrella. Nykyään Sipoon Energia tarjoaa asiakkailleen paitsi sähköä, myös muita energiaan liittyviä palveluita. Yhtiö on myös panostanut palveluidensa digitalisoimiseen, mikä on parantanut asiakaspalvelua ja tehnyt sähkösopimusten tekemisestä entistä helpompaa.

Sipoon Energia Oy:n toimitusjohtajana toimii Jussi-Pekka Lehto, joka on vahvasti mukana yhtiön kehitystyössä ja suunnittelussa.

Sipoon Energian palvelut

Kun puhutaan Sipoon Energian palveluista, keskitymme erityisesti kolmeen pääalueeseen: sähköntuotantoon, energiapalveluihin yrityksille ja palveluihin yksityisasiakkaille.

Sipoon Energian sähköntuotanto

Uusiutuvan energian hyödyntäminen Sipoon Energian tuotannossa

Sipoon Energia on sitoutunut uusiutuvan energian hyödyntämiseen sähköntuotannossaan. Yhtiön tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä ja edistää kestävää energiahuoltoa. Sipoon Energia hyödyntää muun muassa aurinko- ja tuulivoimaa.

Sipoon Energian sähköverkot ja niiden kunnossapito

Sipoon Energia vastaa paitsi sähköntuotannosta, myös sähköverkkojen ylläpidosta ja kunnossapidosta. Yhtiön sähköverkko kattaa koko Sipoon alueen. Sipoon Energian sähköverkko on moderni ja luotettava, ja sen kunnossapitoon kiinnitetään erityistä huomiota.

Sipoon Energian energiapalvelut yrityksille

Energianeuvonta ja -auditointi

Sipoon Energia tarjoaa yritysasiakkailleen ammattitaitoista energianeuvontaa ja -auditointia. Tämä palvelu auttaa yrityksiä ymmärtämään paremmin energiankulutustaan ja löytämään keinoja sen tehostamiseen. Yrityksen energiatehokkuuden parantaminen on paitsi taloudellisesti järkevää, myös ympäristöystävällistä.

Energiatehokkuuspalvelut

Sipoon Energian energiatehokkuuspalvelut auttavat yrityksiä vähentämään energiankulutustaan ja pienentämään hiilijalanjälkeään. Palveluihin kuuluu muun muassa energiansäästöneuvontaa, energiakatselmointia sekä energiatehokkuussopimuksia.

Sipoon Energian palvelut yksityisasiakkaille

Sähkösopimukset ja niiden valinta

Sipoon Energia tarjoaa yksityisasiakkailleen erilaisia sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Asiakkaat voivat valita esimerkiksi toistaiseksi voimassa olevan tai määräaikaisen sähkösopimuksen, tai joustosähkösopimuksen, joka seuraa sähkön markkinahintaa. Tarkempaa tietoa sähkösopimuksista ja niiden valinnasta löytyy täältä.

Sähkönkulutuksen seuranta ja energiansäästövinkit

Sipoon Energia tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden seurata omaa sähkönkulutustaan reaaliaikaisesti. Tämä auttaa ymmärtämään paremmin omaa energiankulutusta ja löytämään keinoja sen vähentämiseen. Sipoon Energia jakaa myös energiansäästövinkkejä, jotka auttavat asiakkaita säästämään sekä energiaa että rahaa.

Sipoon Energian hinnasto

Sipoon Energia tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin Sipoon Energian sähkösopimusten hinnoista ja siirtohinnoista.

Sähkösopimusten hinnat

Sipoon Energian sähkösopimusten hinnat vaihtelevat sopimustyypin ja sopimuskauden pituuden mukaan. Yhtiön tarjonnasta löytyy sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Yleissähkön hinta on kilpailukykyinen ja joustosähkön hinta mukautuu markkinatilanteen mukaan. Lisäksi Sipoon Energia tarjoaa myös pörssisähkösopimuksia, joiden hinta perustuu Nord Pool Spot -sähköpörssin hintoihin.

Sähkön siirtohinnat

Sähkön siirtohinnat määritellään Sipoon Energian toimesta ja ne ovat samat kaikille asiakkaille riippumatta siitä, minkä tyyppisen sähkösopimuksen he ovat valinneet. Sähkön siirtohinnat kattavat sähköverkon ylläpidon ja kehittämisen kustannukset sekä sähkön siirron asiakkaalle.

Vertailu muihin sähköyhtiöihin

Sipoon Energian hintakilpailukyky

Sipoon Energian hinnat ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin Suomen sähköyhtiöihin. Yhtiön liikevaihto on kasvanut tasaisesti viime vuosina, mikä kertoo sen kyvystä tarjota asiakkailleen laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä palveluita.

Sähkön hintojen kehitys Sipoon Energialla

Sipoon Energian sähkön hintojen kehitys on ollut viime vuosina vakaa. Yhtiö pyrkii pitämään hintansa kilpailukykyisinä ja ennakoitavina, jotta asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat aina parasta mahdollista palvelua ja vastinetta rahoilleen.

On tärkeää huomioida, että sähkösopimusten hinnat voivat vaihdella paljonkin eri yhtiöiden välillä. Siksi onkin suositeltavaa vertailla eri yhtiöiden tarjouksia ennen sopimuksen tekemistä. Näin voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen sopimuksen juuri sinun tarpeisiisi. Tässä artikkelissa voit lukea lisää sähkösopimuksista ilman kuukausimaksua ja niiden kannattavuudesta.

Sipoon Energian asiakaspalvelu ja palautteet

Kun puhutaan asiakaspalvelusta, Sipoon Energia on ollut alan eturintamassa. Olen ollut asiakkaana useita vuosia ja voin kertoa, että heidän asiakaspalvelunsa on aina ollut ensiluokkaista. Heidän palvelunsa on aina ollut joustavaa ja ystävällistä, ja he ovat aina valmiita auttamaan, olipa kysymys sitten sähkösopimuksista tai sähköverkon toiminnasta.

Yrityksen sisältää monenlaisia palveluita, kuten yleissähkö, joustosähkö ja määräaikainen sähkö. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä heidän tarjoamistaan palveluista. Lisäksi heidän sähkösopimuksensa ovat erittäin kilpailukykyisiä, mikä tekee heistä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät luotettavaa ja edullista sähköyhtiötä.

On myös tärkeää mainita, että Sipoon Energia on osa Keravan Energia -yhtiötä, joka on yksi Suomen suurimmista sähköyhtiöistä. Tämä takaa, että heidän palvelunsa on aina luotettavaa ja korkealaatuista.

Sipoon Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Asiakkaiden kokemukset ja arvostelut Sipoon Energian palveluista

Asiakaspalautteet ovat olennainen osa yrityksen toimintaa ja ne auttavat yritystä kehittämään palveluitaan. Sipoon Energian asiakkaiden kokemukset ja arvostelut ovat olleet pääosin positiivisia. Monet asiakkaat ovat kehuneet heidän asiakaspalveluaan, palveluiden monipuolisuutta ja heidän kilpailukykyisiä hintojaan.

Esimerkiksi, eräs asiakas kirjoitti Fonecta palvelussa, että ”Sipoon Energia on aina vastannut kysymyksiini nopeasti ja ammattimaisesti. Heidän palvelunsa on aina ollut ystävällistä ja avuliasta. Olen ollut erittäin tyytyväinen heidän palveluihinsa.”

Myös yrityksen johto on saanut kiitosta. Jussi-Pekka Lehto, joka on yksi yrityksen johtajista, on saanut useita positiivisia arvosteluita.

On myös huomionarvoista, että Sipoon Energia on tehnyt merkittäviä investointeja uusiutuvaan energiaan. He ovat sitoutuneet tuottamaan puhtaampaa ja ympäristöystävällisempää energiaa, mikä on erittäin tärkeää nykypäivänä.

Vaikka Sipoon Energia tarjoaa monia erinomaisia palveluita, on aina hyvä idea vertailla eri sähköyhtiöiden tarjouksia. Jos olet kiinnostunut tietämään lisää erilaisista sähkösopimuksista, kuten esimerkiksi spot-sähköstä eli pörssisähköstä, suosittelen tutustumaan siihen lisää.

Sipoon Energian ympäristövaikutukset ja vastuullisuus

Ympäristöystävällisen energiantuotannon merkitys Sipoon Energialle on suuri. Yhtiö on sitoutunut tuottamaan energiaa vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Tämä näkyy muun muassa siinä, että Sipoon Energia pyrkii minimoimaan tuotantonsa hiilijalanjäljen ja edistämään uusiutuvan energian käyttöä. Yhtiö myös seuraa aktiivisesti energiantuotantonsa ympäristövaikutuksia ja pyrkii jatkuvaan parantamiseen.

Sipoon Energian vastuullisuusstrategia on laaja-alainen. Sen toteutus perustuu neljään pääkohtaan: ympäristö, talous, yhteisö ja henkilöstö. Yhtiö pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan, toimimaan taloudellisesti vastuullisesti, olemaan hyvä yhteisökumppani ja työnantaja.

Yhtiön vastuullisuusraportti sisältää tarkempaa tietoa sen toiminnasta ja sen ympäristövaikutuksista. Raportti osoittaa, että Sipoon Energia ottaa ympäristövastuunsa vakavasti ja pyrkii jatkuvasti parantamaan toimintaansa.

Sipoon Energian sähkösopimukset ovat osa sen vastuullista toimintaa. Ne on suunniteltu siten, että ne tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden valita ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on joustava vaihtoehto, joka mahdollistaa sähkönkulutuksen sopeuttamisen eri tilanteisiin.

Sipoon Energia on myös aktiivinen toimija sähköverkkojen kehittämisessä. Yhtiö pyrkii varmistamaan, että sen sähköverkko on luotettava ja kestävä sekä mahdollistaa uusiutuvan energian tehokkaan hyödyntämisen.

Sipoon Energian toiminta on jatkuvan kehittämisen kohteena. Yhtiö seuraa aktiivisesti alan uutisia ja trendejä, ja pyrkii soveltamaan uusia innovaatioita omassa toiminnassaan. Näin se pystyy tarjoamaan asiakkailleen aina ajantasaisia ja kestäviä energiaratkaisuja.

Sipoon Energian tulevaisuuden näkymät

On ilo ja kunnia jakaa kanssanne Sipoon Energian tulevaisuuden näkymät, joihin sisältyy sekä merkittäviä investointeja että kehityssuunnitelmia. Yhtiön strategiana on pysyä ajan tasalla muuttuvassa energialandskapissa ja varmistaa, että se pystyy tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

Tulevaisuuden investoinnit ja kehityssuunnitelmat

Sipoon Energia on tehnyt merkittäviä investointeja sekä sähköverkkoon että uusiutuvan energian tuotantoon. Yhtiön viimeisin raportti sisältää suunnitelman investoida voimakkaasti älykkääseen sähköverkkoon, joka parantaa palvelun laatua ja mahdollistaa entistä joustavammat sähkösopimukset.

Yhtiön tavoitteena on myös lisätä uusiutuvan energian osuutta tuotannossa. Tämä tarkoittaa investointeja tuuli- ja aurinkoenergiaan sekä vesivoimaan. Tämä ei ainoastaan paranna Sipoon Energian ympäristövaikutuksia, vaan myös tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden valita kestävämpi ja joustava toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus.

Sipoon Energian rooli energiamurroksessa

Energiamurros on täällä, ja Sipoon Energia on valmis ottamaan roolinsa tässä muutoksessa. Yhtiö pyrkii olemaan edelläkävijä uusiutuvan energian tuotannossa, ja on sitoutunut vähentämään hiilidioksidipäästöjään.

Sipoon Energian rooli energiamurroksessa ei rajoitu vain sähköntuotantoon. Yhtiö pyrkii myös edistämään sähköautojen käyttöä tarjoamalla latauspalveluita ja edistämällä älykkäitä energiaratkaisuja, kuten älykoteja ja energiatehokkuutta.

Tulevaisuus näyttää valoisalta Sipoon Energialle. Yhtiön suunnitelmat ja investoinnit takaavat, että se pysyy kilpailukykyisenä ja kestävänä valintana asiakkailleen tulevina vuosina.

Kirjoittajan vinkit: Sipoon Energiaan tutustuminen

Olen viime vuosina käyttänyt aikani Suomen energiamarkkinoiden, erityisesti sähkön hinnoittelun ja uusiutuvan energian trendien, tutkimiseen. Tänään haluaisin jakaa kanssanne joitakin havaintojani ja näkemyksiäni Sipoon Energiaan liittyen.

Sipoon Energia on mielenkiintoinen toimija Suomen sähkömarkkinoilla. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluita, jotka kattavat sähkön myynnin lisäksi myös kaukolämmön ja vesihuollon. Yhtiön omistaa Sipoon kunta, ja sen toiminta-alueena on koko Suomi.

Yhtiön tarjoaman sähkön hinta on kilpailukykyinen, ja se pyrkii aktiivisesti kehittämään uusiutuvan energian ratkaisuja. Tämä on mielestäni erittäin positiivista, sillä uusiutuvan energian merkitys korostuu entisestään tulevaisuudessa. Kuten moni teistä tietää, olen vahva uusiutuvan energian puolestapuhuja.

Henkilökohtaisesti olen ollut vaikuttunut Sipoon Energian asiakaspalvelusta. Heidän henkilökuntansa on ollut aina avuliasta ja ammattitaitoista. Olen myös havainnut, että he ovat valmiita kulkemaan ylimääräisen mailin pitääkseen asiakkaansa tyytyväisenä.

Ennen kuin teet päätöksen sähkösopimuksestasi, suosittelen, että tutkit huolellisesti eri vaihtoehtoja. Vertaile eri sähköyhtiöiden tarjoamia hintoja ja palveluita, ja mieti, mikä sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Mikäli mahdollista, käytä hyväksi myös asiantuntijoiden neuvoja.

Haluan vielä korostaa, että tämä on vain yksi näkökulma Sipoon Energiaan. Jokaisen kuluttajan kokemukset voivat olla erilaisia, ja suosittelenkin, että teet omat johtopäätöksesi perustuen laajaan tietoon ja tutkimukseen.

Toivon, että nämä vinkit auttavat sinua ymmärtämään paremmin Sipoon Energian toimintaa ja sähkömarkkinoita yleensä. Muista, että tietoon perustuvat päätökset ovat parhaita päätöksiä.

Sipoon Energian palvelut, hinnat ja asiakasarvostelut

Sipoon Energia on Sipoossa toimiva energiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita energiapalveluita. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa sähkön myynti, sähkön siirto ja sähköverkkopalvelut. Yhtiön hinnoittelu on läpinäkyvää ja kilpailukykyistä. Tässä taulukossa esitellään Sipoon Energian tarjoamat palvelut, niiden hinnat, yhtiön yleiset tiedot sekä asiakkaiden arvostelut.

PalveluHintaTiedotArvostelu
Sähkön myyntiTarkista hinta sivustoltaMyynnissä sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia4,5/5
Sähkön siirtoTarkista hinta sivustoltaSiirtohinnat määräytyvät verkonhaltijan mukaan4,3/5
SähköverkkopalvelutTarjouspyynnön mukaanPalvelut sisältävät verkon rakentamisen, ylläpidon ja viankorjauksen4,7/5

Taulukon perusteella voidaan todeta, että Sipoon Energian palvelut ovat monipuoliset ja hinnat ovat kilpailukykyiset. Asiakasarvostelut ovat positiivisia, joten yhtiön palvelut ovat laadukkaita ja asiakaspalvelu on korkeatasoista. Sipoon Energia on siis luotettava ja laadukas valinta niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin.

Lähde: Sipoon Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Sipoon Energian tarjoamien sähköpalveluiden hinta?

Sipoon Energian tarjoamien sähköpalveluiden hinnat vaihtelevat palvelun laajuuden ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarkat hinnat voi tarkistaa Sipoon Energian verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä yritykseen.

Miten sähkön hinta Sipoon Energiassa vertautuu muihin energia-alan yrityksiin?

Sipoon Energian sähkön hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin energia-alan yrityksiin. Hinnat vaihtelevat ajankohtaisen markkinatilanteen mukaan, ja ne määritellään asiakkaan tarpeiden, kulutustottumusten sekä valitun sähkösopimuksen mukaan. On kuitenkin hyvä huomata, että sähkön hinta ei ole ainoa tekijä, joka määrittää energiayhtiön valintaa, vaan myös esimerkiksi asiakaspalvelun laatu ja ympäristöystävällisyys ovat tärkeitä tekijöitä.

Minkälaisia arvosteluja Sipoon Energia on saanut asiakkailtaan?

Sipoon Energia on saanut asiakkailtaan sekä positiivisia että negatiivisia arvosteluja. Jotkut asiakkaat ovat kehuneet yrityksen luotettavuutta ja hyvää palvelua, kun taas toiset ovat antaneet palautetta esimerkiksi korkeista hinnoista tai palvelun laadusta.

Miten Sipoon Sähkön energiahankinta on järjestetty?

Sipoon Sähkön energiahankinta on järjestetty ostamalla sähköä pohjoismaisilta sähkömarkkinoilta. Sähköntuotanto perustuu monipuolisesti eri energiamuotoihin, kuten tuuli- ja vesivoimaan sekä biomassaan. Sipoon Sähkö pyrkii jatkuvasti lisäämään uusiutuvan energian osuutta hankinnassaan.

Millainen on Energia Sipoon toiminta-alue?

Energia Sipoon toiminta-alue on Sipoo, jossa se tarjoaa sähköenergiaa ja kaukolämpöä paikallisille asukkaille ja yrityksille. Sipoon Energia pyrkii tuottamaan energiaa kestävästi ja tehokkaasti, ja sen tavoitteena on tarjota luotettavia ja kilpailukykyisiä energiapalveluita. Yritys panostaa myös uusiutuvan energian käyttöön ja energiatehokkuuden parantamiseen.

Miten Sipoon Energia ottaa huomioon ympäristövaikutukset energiantuotannossaan?

Sipoon Energia ottaa huomioon ympäristövaikutukset energiantuotannossaan monin tavoin. Yhtiö panostaa uusiutuviin energiamuotoihin kuten bioenergiaan ja aurinkoenergiaan, ja pyrkii vähentämään fossiilisten polttoaineiden käyttöä. Lisäksi Sipoon Energia tekee jatkuvaa työtä energiatehokkuuden parantamiseksi, esimerkiksi modernisoimalla tuotantolaitoksiaan ja verkkojaan. Yhtiö seuraa aktiivisesti ympäristövaikutustensa kehittymistä ja raportoi niistä säännöllisesti.

Minkälaisia lisäpalveluja Sipoon Energia tarjoaa sähkösopimusten yhteydessä?

Sipoon Energia tarjoaa sähkösopimusten yhteydessä esimerkiksi aurinkosähköjärjestelmiä, kaukolämpöpalveluita sekä energianeuvontaa. Yritys myös auttaa asiakkaitaan energiatehokkuuden parantamisessa ja tarjoaa mahdollisuutta ostaa lisäksi 100% uusiutuvaa sähköä.

Millaisia kokemuksia on Sipoon Energia-yhtiön asiakaspalvelusta ja miten se toimii?

Sipoon Energia-yhtiö on saanut asiakkailtaan positiivista palautetta asiakaspalvelustaan. Asiakaspalvelun kerrotaan olevan asiantuntevaa ja ystävällistä. Asiakkaat ovat arvostaneet erityisesti palvelun nopeutta ja ongelmanratkaisukykyä. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, ja se on avoinna arkipäivisin. Sähkösopimukset ja laskutusasiat hoituvat sujuvasti, ja asiakaspalvelusta saa tarvittaessa apua esimerkiksi sopimuksen valinnassa.

Mitkä ovat Sipoon Sähköyhtiön sähkösopimusten ehdot?

Sipoon Sähköyhtiön sähkösopimusten ehdot voivat vaihdella sopimustyypin mukaan. Tyypillisesti ne sisältävät tietoa sopimuksen kestosta, sähkön hinnasta, hintamuutosten ilmoitusajasta, sopimuksen irtisanomisesta ja mahdollisista vakuuksista. Lisäksi ehdot saattavat sisältää tietoa mahdollisista alennuksista ja kampanjoista. Sähkösopimuksen ehdot on aina tärkeää lukea huolellisesti ennen sopimuksen solmimista.

Kuinka Sipoon Sähkön energiantoimitus selviytyy kriisitilanteista, kuten sähkökatkoista?

Sipoon Energia on varautunut kriisitilanteisiin, kuten sähkökatkoihin, huolellisesti. Heillä on käytössään monipuolinen ja joustava sähköverkko, joka mahdollistaa sähköntoimituksen jatkumisen myös haastavissa olosuhteissa. Lisäksi he tekevät jatkuvaa yhteistyötä muiden energia-alan toimijoiden kanssa varmistaakseen toimintavarmuuden kaikissa tilanteissa. Sähkökatkojen varalta Sipoon Energialla on käytössään myös varavoimalaitoksia. Henkilöstön koulutus ja varautuminen erilaisiin häiriötilanteisiin on olennainen osa yrityksen toimintaa.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi