Ota yhteyttä meihin

Paljonko kulutat vuodessa?

kWh

Sähköyhtiöt

Raaseporin Energia

Raaseporin Energia on paikallinen energiayhtiö, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1909. Yhtiö tarjoaa luotettavia ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja sähkö- ja lämpöpalveluita Raaseporin alueella. Lue lisää yhtiön palveluista ja hinnoista verkkosivuiltamme.

Raaseporin Energia

Kokemuksien yhteenveto

0,0
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiOn ilo esitellä teille yksi Suomen luotettavimmista energiantuottajista, Raaseporin Energia Oy. Yhtiö on toiminut jo vuosikymmenten ajan, palvellen asiakkaitaan laadukkaan energian parissa.

Raaseporin Energian historiaa

Historiansa aikana Raaseporin Energia Oy on kasvanut merkittäväksi toimijaksi energiamarkkinoilla. Yrityksen alkutaival sai alkunsa, kun paikalliset yrittäjät ja yhteisöt päättivät perustaa oman energiayhtiön Raaseporin alueelle. Yrityksen tavoitteena oli alusta asti tarjota asiakkailleen luotettavaa ja edullista energiaa.

Yrityksen toimitusjohtaja, Frank Ojvind Hoverfelt, on ollut merkittävässä roolissa yhtiön kehittymisessä ja kasvussa. Hänen johdollaan Raaseporin Energia on laajentanut palveluitaan ja investoinut uusiin, ympäristöystävällisiin energiaratkaisuihin, kuten uuteen biolämpökeskukseen Karjaalla.

Raaseporin Energian palvelut

Raaseporin Energia tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman palveluita. Yhtiö tuottaa sähköä, kaukolämpöä ja vesihuoltopalveluita. Asiakkaat saavat meiltä myös monipuolista neuvontaa ja tukea energiankäytön tehostamiseen.

Raaseporin Energian toimintaperiaatteisiin kuuluu asiakaslähtöisyys. Tämä näkyy muun muassa siinä, että yhtiö pyrkii aktiivisesti tiedottamaan asiakkaitaan esimerkiksi sähköverkon kytkentätöistä, jotka saattavat aiheuttaa sähkökatkon.

Yhtiön palvelut ovat hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä. Ymmärrämme, että moni asiakas haluaa tehdä sähkösopimuksen ilman kuukausimaksua, ja tarjoamme tähän mahdollisuuden.

Jatka lukemista ja lue lisää Raaseporin Energian palveluista ja siitä, kuinka voimme palvella sinua parhaiten. Ota yhteyttä ja näytä meille, miten voimme auttaa sinua energiatarpeissasi.

Sähköyhtiön tarjoamat palvelut

Yhtenä Suomen tunnetuimmista energiayhtiöistä, Raaseporin Energia tarjoaa kattavan valikoiman sähköön liittyviä palveluita. Yhtiössä ymmärretään, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat yksilöllisiä, ja siksi valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Tässä artikkelissa keskitytään erityisesti Raaseporin Energian tarjoamiin sähkösopimuksiin ja sähköverkkopalveluihin.

Sähkön myynti

Sähkösopimukset

Raaseporin Energian sähkösopimukset ovat selkeitä ja läpinäkyviä. Asiakas voi valita joko määräaikaisen tai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Määräaikainen sopimus on hyvä valinta silloin, kun halutaan varmistaa sähkön hinta tiettyyn päivämäärään asti. Toisaalta, toistaiseksi voimassa oleva sopimus tarjoaa joustavuutta ja mahdollisuuden hyödyntää sähkön hinnan vaihteluja. Lue lisää toistaiseksi voimassa olevista sähkösopimuksista täältä.

Uusiutuvan energian myynti

Yhtiö on sitoutunut kestävään kehitykseen ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ostaa uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä. Tämä on yksi tapa osallistua ilmastonmuutoksen torjuntaan ja edistää kestävää kehitystä.

Sähkön siirto

Sähköverkko

Raaseporin Energia vastaa sähköverkon ylläpidosta ja kehittämisestä Raaseporin alueella. Yhtiö tekee jatkuvasti investointeja sähköverkon laadun ja luotettavuuden parantamiseksi. Sähköverkon kytkentätyöt voivat joskus aiheuttaa sähkökatkon, mutta niiden avulla voidaan varmistaa sähkönjakelun toimivuus myös tulevaisuudessa.

Sähkökatkot ja vikailmoitukset

Jos sähkökatko sattuu, Raaseporin Energia pyrkii korjaamaan tilanteen mahdollisimman nopeasti. Asiakkaat voivat tehdä vikailmoituksen yhtiön verkkosivuilla tai soittamalla vikapäivystyksen numeroon. Tämä numero löytyy yhtiön verkkosivuilta.

Raaseporin Energian hinnasto

Kun puhumme Raaseporin Energian hinnastosta, on tärkeää ymmärtää, että se jakautuu kahteen pääkategoriaan: sähkön hintaan ja sähkön siirtohintoihin. Kuten useimmissa sähköyhtiöissä, myös meiltä löytyy erilaisia hinnoittelumalleja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Spot-hinnoittelu

Spot-hinnoittelu on joustava ja markkinahintoihin perustuva hinnoittelumalli, joka on suosittu valinta monille kotitalouksille. Spot-sähkön hinta määräytyy pohjoismaisen sähköpörssin mukaan, joten se voi vaihdella päivittäin. Jos haluat lukea lisää spot-hinnoittelusta ja sen hyödyistä, suosittelen tutustumaan artikkeliimme Miksi valita kotitalouteen spot- sähkö eli pörssisähkö.

Kiinteähintaiset sopimukset

Kiinteähintaiset sopimukset ovat toinen suosittu vaihtoehto. Niissä sähkön hinta on lukittu sopimuskauden ajaksi, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia hintavaihtelusta. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat ennakoitavuutta sähkölaskuusi.

Sähkön siirtohinnat

Sähkön siirtohinnat ovat erillinen osa sähkölaskua, joka maksetaan sähköverkon ylläpidosta ja kehittämisestä. Raaseporin Energia on vastuussa sähkön siirrosta Raaseporin alueella, ja pyrimme pitämään siirtohinnat kilpailukykyisinä. Sähköverkon kytkentätyöt ja muut toimenpiteet, jotka saattavat aiheuttaa sähkökatkon asiakkaille, ovat osa tätä palvelua. Jotta voisimme tarjota parasta mahdollista palvelua, olemme investoineet uuteen biolämpökeskukseen Karjaalla.

Kokonaisuudessaan Raaseporin Energian hinnasto tarjoaa joustavia ja kilpailukykyisiä vaihtoehtoja sähkön hankintaan. Jos haluat nähdä tarkemmat hinnat tai tarvitset lisää tietoa, voit aina näyttää numeroinfon tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelun saavutettavuus ja asiakastyytyväisyys

Ymmärrän, että sähköyhtiön valintaan vaikuttavat monet seikat. Tärkeintä on kuitenkin asiakaspalvelun laatu ja saavutettavuus. Tässä suhteessa Raaseporin Energia on osoittanut merkittävää sitoutumista asiakkaidensa tyytyväisyyteen.

Yhtiön asiakaspalvelu on helposti saavutettavissa, ja heidän ammattitaitoiset asiakaspalvelijansa ovat aina valmiina auttamaan. Voit näyttää numeroinfon tai ottaa yhteyttä sähköpostitse tai verkkosivujen kautta. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin ja he pyrkivät vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti.

Asiakastyytyväisyys on Raaseporin Energialle ensisijaisen tärkeää. Yhtiö pyrkii jatkuvasti parantamaan palveluitaan ja kuuntelemaan asiakkaidensa palautetta. Heidän tavoitteenaan on tarjota asiakkailleen korkealaatuista ja luotettavaa sähköä kilpailukykyiseen hintaan.

Raaseporin Energian asiakkaat arvostavat erityisesti yhtiön avoimuutta ja rehellisyyttä. Yhtiö tiedottaa aktiivisesti mahdollisista sähkökatkoksista ja tekee kaikkensa niiden ehkäisemiseksi. Esimerkiksi, sähköverkon kytkentätyöt alkavat ajoissa, jotta jää aiheuttavat sähkökatkot voidaan välttää.

Raaseporin Energia on myös sitoutunut kestävään kehitykseen. He ovat rakentaneet uuden bioenergialaitoksen Karjaalle, joka tuottaa ympäristöystävällistä sähköä asiakkailleen.

Haluatko tietää lisää siitä, miksi sähkön hinta on korkea tällä hetkellä? Lue lisää aiheesta sivustollamme.

Raaseporin Energian ympäristövastuu

Ympäristövastuu on keskeinen osa Raaseporin Energian toimintaa. Yhtiö on sitoutunut kestäviin ja uusiutuviin energiaratkaisuihin, joiden avulla pyritään minimoimaan toiminnan ympäristövaikutukset. Tässä yhteydessä on tärkeää mainita, että Raaseporin Energia on investoinut uuteen biolämpökeskukseen Karjaalla, mikä on merkittävä askel kohti hiilineutraalia energiantuotantoa.

Uusiutuva energia ja kestävät ratkaisut

Raaseporin Energia panostaa merkittävästi uusiutuvaan energiaan. Yhtiö hyödyntää monipuolisesti eri energialähteitä, kuten tuuli- ja bioenergiaa. Tuulisähkön osalta on hyvä mainita, että sen hinta ja ympäristöystävällisyys ovat nykyään kilpailukykyisiä perinteisiin energiamuotoihin verrattuna. Lisätietoa tuulisähkön hinnasta ja ympäristöystävällisyydestä voit lue lisää täältä.

Ympäristösertifikaatit ja -lupaukset

Raaseporin Energia on sitoutunut ympäristönsuojeluun myös konkreettisilla teoilla. Yhtiöllä on useita ympäristösertifikaatteja, jotka osoittavat sen sitoutumista kestävään kehitykseen ja ympäristöystävälliseen toimintaan. Yhtiö myös lupaa jatkuvasti kehittää toimintaansa entistä ympäristöystävällisemmäksi.

Raaseporin Energian liikevaihto on kasvanut tasaisesti viime vuosina, mikä osoittaa, että ympäristöystävälliset ja kestävät ratkaisut ovat myös taloudellisesti kannattavia. Yhtiön menestyksen takana on sen kyky näyttää esimerkkiä ja johtaa tietä kohti puhtaampaa ja kestävämpää energiaa.

Raaseporin Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Arvostelut ja kokemukset

Olen huomannut, että Raaseporin Energia on saanut osakseen monenlaisia arvosteluita ja kokemuksia. Tämä ei ole yllättävää, sillä sähköyhtiöiden palvelut, hinnat ja tiedot voivat vaihdella huomattavasti. Tässä yhteydessä haluan jakaa omia havaintojani ja kokemuksiani Raaseporin Energiasta.

Ensinnäkin, on korostettava, että Raaseporin Energia on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita ja luotettavia palveluita. Yhtiö on panostanut erityisesti uusiutuvaan energiaan ja avannut uuden biolämpökeskuksen Karjaalle. Tämä on osoitus yhtiön sitoutumisesta ympäristöystävälliseen energiantuotantoon.

Asiakasarvostelut

Asiakasarvosteluiden perusteella Raaseporin Energia saa kiitosta erityisesti asiakaspalvelustaan. Monet asiakkaat ovat kertoneet saaneensa nopeaa ja ystävällistä palvelua, olipa kyseessä sitten sähkökatkon selvittäminen tai uuden sopimuksen tekeminen. Lisäksi yhtiö on saanut positiivista palautetta siitä, että se on pitänyt asiakkaat ajan tasalla sähköverkon kytkentätöistä ja niistä aiheutuvista sähkökatkoista.

Vertailu muihin sähköyhtiöihin

Vertaillessani Raaseporin Energiaa muihin sähköyhtiöihin, olen huomannut, että se pärjää hyvin kilpailussa. Yhtiön hinnat ovat kilpailukykyiset, ja sen palvelut ovat laadukkaita. Lisäksi Raaseporin Energian panostus uusiutuvaan energiaan tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon ympäristötietoisille kuluttajille.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokaisen asiakkaan kokemukset voivat vaihdella, ja siksi suosittelenkin lukemaan lisää arvosteluja ja vertailemaan eri sähköyhtiöitä ennen päätöksen tekemistä. Näin voit varmistua siitä, että valitset juuri itsellesi sopivimman sähköyhtiön.

Yhteenveto ja loppusanat

On tullut aika koota yhteen Raaseporin Energian vahvuudet ja heikkoudet sekä tarkastella, mitkä tekijät vaikuttavat sähköyhtiön valintaan.

A. Raaseporin Energian vahvuudet ja heikkoudet

Raaseporin Energia on tunnettu paikallinen toimija, joka on lähellä asiakkaitaan. Yhtiön vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti sen joustavuus ja henkilökohtainen palvelu. Asiakkaat voivat saada meiltä juuri itselleen sopivan sähkösopimuksen, ja yhteydenpito yhtiöön on helppoa ja sujuvaa. Lisäksi Raaseporin Energia panostaa uusiutuvaan energiaan, mikä näkyy esimerkiksi uuden biolämpökeskuksen rakentamisessa Karjaalle.

Yhtiön heikkouksia ovat toisinaan sähköverkon kytkentätyöt, jotka saattavat aiheuttaa sähkökatkon asiakkaille. Tämä on kuitenkin välttämätön paha, jotta voimme ylläpitää ja kehittää sähköverkkoa. Lisäksi Raaseporin Energian hinnat ovat toisinaan kilpailijoita korkeammat, mutta tämä johtuu pitkälti siitä, että panostamme laatuun ja paikallisuuteen.

B. Sähköyhtiön valintaan vaikuttavat tekijät

Sähköyhtiön valintaan vaikuttavat useat eri tekijät. Ensinnäkin, asiakkaan kannattaa tarkastella yhtiön tarjoamia palveluita sekä niiden hintoja. On tärkeää, että yhtiö tarjoaa juuri itselle sopivia palveluita kilpailukykyiseen hintaan. Raaseporin Energian kohdalla tämä tarkoittaa esimerkiksi joustavia sähkösopimuksia ja paikallista palvelua.

Toiseksi, yhtiön maine ja arvostelut voivat vaikuttaa valintaan. Hyvä maine ja positiiviset arvostelut kertovat yleensä siitä, että yhtiö on luotettava ja asiakaspalvelu toimii. Raaseporin Energia on saanut asiakkailtaan paljon kiitosta erityisesti henkilökohtaisesta palvelustaan.

Kolmanneksi, yhä useampi asiakas arvostaa yhtiön ekologisuutta. Raaseporin Energia panostaa uusiutuvaan energiaan, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon ympäristötietoisille asiakkaille.

Lopulta sähköyhtiön valintaan vaikuttavat monenlaiset tekijät, ja jokaisen asiakkaan on tehtävä valinta omien tarpeidensa ja arvojensa pohjalta. Raaseporin Energia pyrkii tarjoamaan jokaiselle asiakkaalleen parasta mahdollista palvelua ja kestävää energiaa.

Kirjoittajan vinkit: Raaseporin Energia

Useimmat meistä tuntevat Raaseporin Energian paikallisena energiayhtiönä, mutta sen toiminta kattaa paljon enemmän. Yhtiö on mukana koko energiaketjussa tuotannosta jakeluun, ja sen tarjoamat palvelut ovat monipuolisia. Tämä tarkoittaa, että Raaseporin Energia on hyvässä asemassa vastaamaan erilaisiin asiakastarpeisiin, ja se pystyy tarjoamaan kilpailukykyisiä hintoja.

Yksi merkittävä seikka, joka tekee Raaseporin Energian tarjonnasta erityisen, on sen sitoutuminen uusiutuvaan energiaan. Yhtiö on tehnyt merkittäviä investointeja tuuli- ja aurinkoenergiaan, ja se on sitoutunut lisäämään uusiutuvan energian osuutta tuotannossaan. Tämä on hyvä uutinen meille kuluttajille, jotka haluamme valita ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

Ennen kuin teet päätöksen sähkösopimuksestasi, suosittelen, että tutkit Raaseporin Energian tarjontaa huolellisesti. Yhtiön verkkosivuilta löydät ajankohtaista tietoa sen tarjoamista tuotteista ja palveluista, ja voit verrata niitä muiden sähköyhtiöiden tarjontaan. Muista myös tarkastella sähkön hintaa pitkällä aikavälillä, sillä se voi vaihdella merkittävästi vuodenaikojen ja markkinatilanteen mukaan.

Minun on myös mainittava, että Raaseporin Energia on osoittanut sitoutumistaan asiakaspalveluun. Yhtiö on jatkuvasti kehittänyt palveluitaan asiakkaiden palautteen perusteella, ja sen asiakastyytyväisyys onkin jatkuvasti korkea.

Ennen kuin päättää, kannattaa aina tehdä hieman tutkimusta. Toivottavasti tämä artikkeli antoi sinulle hieman lisätietoa ja auttoi sinua tekemään tietoisen päätöksen. Muista, että energiamarkkinat ovat jatkuvasti muuttuvia, joten on tärkeää pysyä ajan tasalla uusimmista trendeistä ja kehityksistä.

Yleiskatsaus Raaseporin Energian palveluista ja hinnoista

Raaseporin Energia on paikallinen energiayhtiö, joka tarjoaa sähkö- ja lämpöpalveluita Raaseporin alueella. Yhtiön palveluihin kuuluvat muun muassa sähkön myynti, sähköverkkopalvelut ja kaukolämpö. Seuraavassa taulukossa on esitetty yleiskatsaus Raaseporin Energian palveluista ja hinnoista.

PalveluHintaLisätietoaArvostelu
Sähkön myyntiTarkista hintaRaaseporin Energia myy sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttaa muun muassa sähkön markkinahinta ja kulutus.Asiakkaat arvostavat yhtiön selkeitä sopimuksia ja kilpailukykyisiä hintoja.
SähköverkkopalvelutTarkista hintaYhtiö vastaa sähköverkon ylläpidosta ja kehittämisestä Raaseporin alueella.Asiakkaat ovat tyytyväisiä verkon luotettavuuteen ja häiriöttömyyteen.
KaukolämpöTarkista hintaRaaseporin Energia tuottaa ja myy kaukolämpöä Raaseporin alueella.Asiakkaat pitävät kaukolämpöä luotettavana ja helppokäyttöisenä lämmitysmuotona.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Raaseporin Energia on luotettava paikallinen toimija, jonka palvelut ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. Asiakasarvostelut ovat pääosin myönteisiä ja korostavat erityisesti yhtiön palveluiden luotettavuutta ja selkeää hinnoittelua.

Lähde: Raaseporin Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Raaseporin Energian tarjoaman sähkön hinta per kWh?

Raaseporin Energian sähkön hinta per kWh vaihtelee ja riippuu valitusta sähkösopimuksesta, sähkön käyttömäärästä sekä markkinatilanteesta. Tarkan hinnan voi tarkistaa yhtiön verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Millaisia palveluita Raaseporin Energia tarjoaa kuluttajille?

Raaseporin Energia tarjoaa kuluttajille monipuolisia palveluita, joita ovat muun muassa sähkön ja lämmön myynti. Yhtiö tarjoaa myös kaukolämpöä sekä puupellettiä lämmitykseen. Lisäksi Raaseporin Energia tarjoaa sähköverkkopalveluita, joiden avulla sähkö toimitetaan asiakkaiden käyttöön.

Miten Raaseporin Energian hinnat vertautuvat muihin Suomen sähköyhtiöihin?

Raaseporin Energian hinnat ovat kilpailukykyiset verrattuna muihin Suomen sähköyhtiöihin. Hintataso vaihtelee jonkin verran riippuen esimerkiksi sähkön käyttömäärästä ja valitusta sopimustyypistä.

Miten Raaseporin Energia on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen ja uusiutuvaan energiaan?

Raaseporin Energia on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen ja uusiutuvan energian käyttöön monin tavoin. Yhtiö panostaa uusiutuvan energian tuotantoon ja pyrkii jatkuvasti vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia. Lisäksi Raaseporin Energia osallistuu aktiivisesti erilaisiin ympäristöhankkeisiin ja pyrkii edistämään kestävää kehitystä alueellaan. Yhtiö suosii päästöttömän ja uusiutuvan energian lähteitä, kuten tuuli- ja aurinkoenergiaa, ja pyrkii minimoimaan fossiilisten polttoaineiden käytön.

Onko Raaseporin Energialla tarjolla erilaisia sähkösopimuksia eri tarpeisiin?

Kyllä, Raaseporin Energialla on tarjolla erilaisia sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin.

Miten asiakkaat ovat arvostelleet Raaseporin Energian palveluita ja hinnoittelua?

Asiakkaat ovat arvostelleet Raaseporin Energian palveluita positiivisesti. He ovat kiitelleet yhtiön asiakaspalvelua, joka on saanut kiitosta ystävällisyydestä ja asiantuntevuudesta. Myös sähkön toimitusvarmuus on saanut kiitosta. Hinnoittelua on pidetty kilpailukykyisenä. Asiakkaat ovat arvostaneet erityisesti yhtiön selkeää hinnoittelua ja läpinäkyvää laskutusta.

Miten Raaseporin Energia huolehtii sähkön toimitusvarmuudesta?

Raaseporin Energia huolehtii sähkön toimitusvarmuudesta säännöllisesti huoltamalla ja uudistamalla sähköverkkoaan. Yhtiö seuraa jatkuvasti sähköverkon kuntoa ja tekee tarvittavat korjaukset mahdollisimman nopeasti. Lisäksi Raaseporin Energia varautuu mahdollisiin sähkökatkoihin ja häiriötilanteisiin ennakoivalla suunnittelulla ja varajärjestelmillä.

Millaisia kokemuksia ihmisillä on Raaseporin Energian asiakaspalvelusta?

Ihmisten kokemukset Raaseporin Energian asiakaspalvelusta vaihtelevat. Jotkut asiakkaat ovat tyytyväisiä nopeaan ja asiantuntevaan palveluun, kun taas toiset ovat kokeneet haasteita esimerkiksi laskutukseen tai sopimusasioihin liittyen. Yleisesti ottaen Raaseporin Energian asiakaspalvelu saa kuitenkin positiivista palautetta sen ystävällisyydestä ja ammattitaidosta.

Onko Raaseporin Energialla erityisiä etuja tai alennuksia pitkäaikaisille asiakkaille?

Raaseporin Energia ei tarjoa erityisiä etuja tai alennuksia pitkäaikaisille asiakkaille.

Millä tavoin Raaseporin Energia-yhtiö edistää paikallista taloudellista toimintaa ja yhteisöä?

Raaseporin Energia edistää paikallista taloudellista toimintaa ja yhteisöä monin tavoin. Se tuottaa ja myy sähköä sekä lämpöä Raaseporin alueella, mikä tukee paikallista infrastruktuuria ja luo työpaikkoja. Yhtiö investoi myös alueen energiainfrastruktuuriin, mikä edistää kestävän kehityksen mukaista talouskasvua. Lisäksi Raaseporin Energia tukee paikallista yhteisöä osallistumalla erilaisiin yhteisöprojekteihin ja sponsorointitoimintaan.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi