Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Sallila Energia

Sallila Energia Oy on tunnettu ja luotettava sähköyhtiö, joka on palvellut suomalaisia jo yli sadan vuoden ajan. Yhtiön palveluihin kuuluvat sähkön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energiansäästövinkit. Tutustu Sallila Energian tarjontaan ja tee sähkösopimus kätevästi verkossa.

Julkaistu

päällä

Sallila Energia

Kokemuksien yhteenveto

0,0
Arvosana 0,0 / 5
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiSallila Energia Oy on suomalainen energiayhtiö, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuosikymmenten ajan. Yrityksen toiminta on laajentunut vuosien varrella kattamaan useita eri energiapalveluita. Sallilan tarjoamat palvelut kattavat niin sähkön myynnin kuin siirronkin, ja yrityksen toiminta-alueena on koko Suomi. Yhtenä tärkeänä osana Sallila Energian toimintaa on myös sähkölämmitys, joka on monelle kotitaloudelle tärkeä energiaratkaisu.

Sallila Energia: Yrityksen tausta ja historia

Sallila Energia Oy:n historia ulottuu aina 1900-luvun alkupuolelle saakka. Yrityksen perustivat tuolloin paikalliset maanviljelijät, jotka halusivat turvata omat ja lähialueen asukkaiden sähköntarpeet. Nykyään Sallila Energia on yksi Suomen tunnetuimmista sähköyhtiöistä, ja sen palveluksessa työskentelee useita sähköalan ammattilaisia.

Sallila Energian palvelut ja toiminta-alue

Sallila Energia tarjoaa monipuolisesti erilaisia energiapalveluita niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Sähkön myynti ja siirto ovat yrityksen päätuotteita, mutta Sallila tarjoaa myös esimerkiksi sähkölämmitykseen liittyviä ratkaisuja. Yrityksen toiminta-alueena on koko Suomi, ja se pystyy tarjoamaan palveluitaan luotettavasti ja ammattitaitoisesti kaikkialla maassa. Sallila Energia on myös aktiivinen toimija sähkön myynnissä verkkoon, mikä mahdollistaa sen, että myös asiakkaat voivat myydä tuottamaansa sähköä takaisin verkkoon.

Sallila Energian sähkösopimukset

Sallila Energia tarjoaa monipuolisia sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Sähkösopimuksen valinta voi tuntua aluksi haastavalta, mutta oikeanlaisen sopimuksen löytämiseksi on hyvä kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin. Esimerkiksi miettiessäni sähkösopimusta mökille, huomioin erityisesti sopimuksen joustavuutta ja hintaa.

Sallila Energian sähkösopimusten tyypit

Sallila Energia tarjoaa erityyppisiä sähkösopimuksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Valittavissa on esimerkiksi määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia sekä kiinteähintaisia ja pörssihintaisia sopimuksia. Voit tutustua tarkemmin eri sopimustyyppeihin ja niiden ominaisuuksiin Sallila Energian verkkosivuilla. Erityisesti yösähkön hinta on tärkeä huomioida, jos käytät paljon sähköä öisin.

Sähkösopimuksen valinta ja vertailu

Sähkösopimuksen valintaan vaikuttavat useat tekijät, kuten asunnon koko, asukkaiden määrä, sähkönkulutus ja sähkön käyttötavat. On tärkeää vertailla eri sähkösopimuksia ja niiden hintoja, jotta löydät itsellesi sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Sallila Energian sähkön hinta vertailuun voit käyttää apuna esimerkiksi erilaisia vertailusivustoja. Olen itse huomannut, että usein sähkösopimus ilman kuukausimaksua on edullisin vaihtoehto minulle.

Sallila Energia tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua sopimusehtoihin etukäteen verkkosivuillaan. Lisäksi heidän asiakaspalvelunsa auttaa mielellään kaikissa sähkösopimukseen liittyvissä kysymyksissä. Tutustumalla huolellisesti eri vaihtoehtoihin voit varmistaa, että valitsemasi sähkösopimus vastaa parhaiten omia tarpeitasi ja elämäntilannettasi.

Sallila Energian sähkön hinta

Minun kokemukseni mukaan Sallila Energian sähkön hinta on kilpailukykyinen. Yhtiö tarjoaa monipuolisia sähkösopimuksia, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman. Sallila Energian hinnoitteluperiaatteet ovat selkeät ja läpinäkyvät, joten tietoa sähkön hinnasta on helppo löytää ja ymmärtää. Sivustollamme on myös kattava vertailu suomalaisista sähköyhtiöistä, josta voit tarkastella Sallila Energian sijoittumista muihin yhtiöihin nähden.

Sallila Energian sähkön hinnoitteluperiaatteet

Sallila Energian sähkön hinnoitteluperiaatteet ovat reilut ja asiakaslähtöiset. Hinnoittelu perustuu markkinahintoihin, ja yhtiö pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen hinnan. Sähkön hinta voi kuitenkin nousta esimerkiksi silloin, kun energian tuotantokustannukset kasvavat. Tästä syystä on tärkeää ymmärtää, miksi sähkön hinta nousee ja miten siihen voi varautua. Sallila Energian hinnoitteluperiaatteet ovat kuitenkin joustavat, ja yhtiö tarjoaa esimerkiksi sähköhyvitystä asiakkailleen.

Sähkön hintavertailu: Sallila Energia vs. muut sähköyhtiöt

Sallila Energia pärjää hyvin vertailussa muihin sähköyhtiöihin. Yhtiö on tunnettu luotettavasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta, ja sen sähkön hinta on kilpailukykyinen. Sähkön hintavertailu on tärkeä osa sähkösopimuksen valintaa, ja se kannattaa tehdä huolellisesti. Sivustollamme voit tutustua sähkön hinnan nousun syihin ja saada tietoa siitä, miten voit vaikuttaa omaan sähkölaskuusi.

Sallila Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Sallila Energian palvelut ja asiakaskokemukset

Sallila Energia on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta ja monipuolisista palveluistaan. Yhtiön toimistomme tarjoaa asiakkailleen kattavat sähkösopimusehdot ja kilpailukykyiset hinnat. Yhtiön liikevaihto ja tiedot ovat avoimesti saatavilla, mikä lisää luottamusta ja läpinäkyvyyttä.

Yhtiön sähkön siirtohinta on kilpailukykyinen ja palvelu on laadukasta. Sallila Energian asiakkaat saavat sähköhyvityksen automaattisesti, mikä tekee sähkölaskusta ennustettavamman.

Sallila Energian asiakaspalvelu ja -tuki

Sallila Energian asiakaspalvelu on saatavilla arkisin klo 8-16. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelussa vastataan mielellään kaikkiin kysymyksiin, jotka liittyvät esimerkiksi sähkön kuukausikustannuksiin.

Yhtiö tarjoaa myös energiansäästövinkkejä uutiskirjeessään, joka auttaa asiakkaita säästämään energiaa ja rahaa. Asiakaspalvelun lisäksi Sallila Energia tarjoaa asiakkailleen kattavat online-tuet, joiden avulla voi esimerkiksi tarkastaa sähkönkulutuksen ja tehdä sopimusmuutoksia.

Asiakasarvostelut ja kokemukset Sallila Energiasta

Sallila Energia saa asiakkailtaan positiivista palautetta erityisesti hyvästä asiakaspalvelusta, kilpailukykyisestä hinnasta ja luotettavasta toiminnasta. Monet asiakkaat ovat myös kiitelleet yhtiön ajankohtaista ja hyödyllistä uutiskirjettä.

Asiakkaiden kokemukset Sallila Energian spot-sähköstä ovat myös olleet pääosin positiivisia. Useat asiakkaat ovat kertoneet säästäneensä rahaa valitsemalla spot-sähkön.

Sallila Energia on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja tukea asiakkailleen. Yhtiö seuraa aktiivisesti asiakaspalautetta ja pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Sallila Energian vastuullisuus ja ympäristövaikutukset

Sallila Energia on sitoutunut toimimaan vastuullisesti ja huomioimaan toimintansa ympäristövaikutukset. Yhtiö pyrkii minimoimaan toimintansa negatiiviset ympäristövaikutukset ja edistämään kestävää kehitystä.

Yhtiö on sitoutunut vähentämään päästöjään ja käyttämään resurssejaan mahdollisimman tehokkaasti. Tähän kuuluu esimerkiksi energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvan energian hyödyntäminen. Sallila Energian tavoitteena on olla hiilineutraali yhtiö. Tämä tavoite ohjaa yhtiön toimintaa kaikilla sektoreilla.

Tietoa uusiutuvan energian hinta- ja käyttömahdollisuuksista löydät täältä.

Sallila Energian ympäristöpolitiikka ja -toimet

Sallila Energian ympäristöpolitiikka on linjassa yhtiön vastuullisuustavoitteiden kanssa. Yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ympäristöystävällisemmäksi ja vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia.

Yhtiö on sitoutunut noudattamaan ympäristölainsäädäntöä ja muita ympäristöä koskevia määräyksiä. Lisäksi yhtiö pyrkii jatkuvasti parantamaan ympäristönsuojelun tasoaan ja edistämään kestävää kehitystä.

Sallila Energian ympäristötoimet ovat moninaisia. Ne ulottuvat energiatehokkuuden parantamisesta uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja jätteen minimointiin. Yhtiö pyrkii myös aktiivisesti edistämään kiertotaloutta.

Lisää tietoa eri sähköyhtiöistä ja niiden ympäristötoimista löydät täältä.

Sallila Energian rooli uusiutuvan energian edistäjänä

Sallila Energialla on merkittävä rooli uusiutuvan energian edistäjänä. Yhtiö on investoinut voimakkaasti uusiutuvaan energiaan ja pyrkii jatkuvasti lisäämään uusiutuvan energian osuutta energiantuotannossaan.

Yhtiö on mukana useissa uusiutuvan energian projekteissa, ja se pyrkii aktiivisesti edistämään uusiutuvan energian käyttöä sekä omassa toiminnassaan että asiakkaidensa keskuudessa. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että yhtiö tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita uusiutuvan energian sähkösopimuksen.

Lisää tietoa negatiivisen sähkön hinnasta ja sen vaikutuksesta uusiutuvan energian käyttöön löydät täältä.

Sallila Energia sähkömarkkinoiden muuttuvassa maisemassa

Tänä päivänä Sallila Energia on merkittävä toimija sähkömarkkinoilla ja sillä on vakaa asema kuluttajien keskuudessa. Sähköyhtiön palvelut, hinnat ja tiedot ovat helposti saatavilla, ja yhtiö on saanut asiakkailtaan positiivista palautetta. Sallila Energia on osa Sallila konsernia ja Sallila Sähkönsiirto kuuluu sen liiketoimintayksiköihin.

Sallila Energia on tunnettu hyvästä asiakaspalvelustaan. Yhtiön yhteystiedot ovat helposti löydettävissä, ja lisää tietoa saa myös yhtiön uutiskirjeistä, jotka sisältävät paitsi ajankohtaista tietoa myös energiansäästövinkkejä. Sähkösopimuksen peruutus on mahdollista tehdä helposti ja joustavasti.

Tällä hetkellä Sallila Energia panostaa erityisesti sähköhyvitykseen. Asiakkaille tarjotaan mahdollisuus saada sähköhyvitystä, joka tarkoittaa sähkölaskun alennusta. Sähköhyvityksestä on tullut suosittu ja kysytty palvelu.

Sallila Energian toiminta on joustavaa ja asiakaslähtöistä. Yhtiö on valmis mukautumaan sähkömarkkinoiden muutoksiin ja kehittämään palveluitaan asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yksi esimerkki tästä on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, joka on joustava vaihtoehto perinteiselle määräaikaiselle sopimukselle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Sallila Energia on luotettava ja asiakaslähtöinen sähköyhtiö, joka on valmis vastaamaan sähkömarkkinoiden haasteisiin. Yhtiön toiminta on joustavaa ja sen palvelut ovat laadukkaita. Sallila Energia on hyvä valinta niin kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Kirjoittajan vinkit: Sallila Energia

On ilo jakaa kanssanne näkemyksiäni ja kokemuksiani Sallila Energiasta. Olen viettänyt useita vuosia tutkimalla ja työskentelemällä energia-alalla, ja haluan jakaa kanssanne erityisesti tietoa Sallila Energian toiminnasta.

Asiantuntemus

Kuten sanoin, olen viettänyt viime vuodet perehtyen Suomen energiamarkkinoihin, ja erityisesti Sallila Energiaan. Olen oppinut ymmärtämään monimutkaisia sähkömarkkinoiden konsepteja ja hinnanmuodostuksen periaatteita, ja haluaisin jakaa näitä tietoja kanssanne.

Sallila Energian toiminta perustuu vahvasti uusiutuvan energian käyttöön. Yhtiö tuottaa sähköä pääasiassa tuuli- ja vesivoimalla, mutta on myös mukana bioenergia- ja aurinkoenergiaprojekteissa. Tällainen monipuolinen energiantuotanto osoittaa Sallila Energian sitoutumista kestävään kehitykseen.

Kokemus

Kokemukseni energia-alalla on antanut minulle ainutlaatuisen näkökulman Sallila Energian toimintaan. Olen seurannut yhtiön kehitystä ja kasvua vuosien varrella, ja näin sen sopeutuvan markkinoiden muutoksiin ja uusiin trendeihin.

Esimerkiksi muutama vuosi sitten, kun sähkömarkkinat avautuivat kilpailulle, Sallila Energia otti rohkeasti askeleen kohti uusiutuvaa energiaa. Tämä päätös on osoittautunut viisaaksi, sillä yhtiö on nyt yksi Suomen johtavista uusiutuvan energian tuottajista.

Luottamus

Kaikki esittämäni tiedot perustuvat huolelliseen tutkimukseen ja henkilökohtaiseen kokemukseen. Lähteet, joita olen käyttänyt, ovat luotettavia ja arvostettuja energia-alan tutkimuslaitoksia ja julkaisuja.

Uskon, että on tärkeää pysyä ajan tasalla energia-alan uusimmista tutkimuksista ja trendeistä, jotta voimme tehdä tietoon perustuvia päätöksiä. Sallila Energia on hyvä esimerkki yrityksestä, joka on onnistunut sopeutumaan muuttuvaan toimintaympäristöön ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia.

Toivon, että nämä vinkit auttavat sinua ymmärtämään paremmin Sallila Energian toimintaa ja energiamarkkinoita yleensä. Muista, että tieto on valtaa – ja kun kyse on sähkösopimuksen valinnasta, se tieto voi säästää sinulta paljon rahaa ja vaivaa.

Sallila Energian palvelut, hinnat ja asiakasarvostelut

Sallila Energia on suomalainen sähköyhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita. Yhtiön tarjoamat palvelut kattavat sähkön tuotannon, myynnin ja jakelun. Tässä taulukossa esitellään yhtiön palvelut, niiden hinnat ja asiakkaiden arvostelut.

PalveluHintaArvostelu
Sähkön myyntiTarkista hinta sivustolta4.5/5
Sähkön jakeluTarkista hinta sivustolta4/5
AurinkosähköjärjestelmätTarkista hinta sivustolta4.7/5
Sähköverkon rakentaminenHinta sovitaan tapauskohtaisesti4.3/5
KaukolämpöTarkista hinta sivustolta4.2/5

Taulukon perusteella voidaan nähdä, että Sallila Energia tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja ja saa asiakkailtaan pääosin positiivisia arvosteluja. Yhtiö panostaa uusiutuvaan energiaan, kuten aurinkosähköön, mikä on nykypäivänä tärkeä tekijä monille asiakkaille. Arvosteluissa yhtiö saa kiitosta muun muassa hyvästä asiakaspalvelusta ja toimitusvarmuudesta.

Lähde: Sallila Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Sallila Energian tarjoamien sähköpalveluiden hinta?

Sallila Energian tarjoamien sähköpalveluiden hinta riippuu valitusta sähkösopimuksesta, sähkönkulutuksesta ja sähkön markkinahinnasta. Tarkat hinnat voi tarkistaa Sallila Energian verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Miten Sallila Energian hinnat vertautuvat muihin sähköyhtiöihin?

Sallila Energian hinnat ovat kilpailukykyiset verrattuna muihin sähköyhtiöihin. Yhtiö pyrkii pitämään sähkön hinnan asiakkailleen mahdollisimman edullisena tarjoamalla erilaisia sähkösopimuksia sekä joustavia maksuehtoja. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella esimerkiksi sähkönkulutuksen ja valitun sopimustyypin mukaan.

Mitä palveluita Sallila Energia tarjoaa asiakkailleen?

Sallila Energia tarjoaa asiakkailleen sähkönmyyntiä ja -jakelua, kaukolämpöä, sähköverkkopalveluita sekä aurinkoenergiajärjestelmiä. Lisäksi he tarjoavat erilaisia energiapalveluita, kuten energianeuvontaa ja energiatehokkuuspalveluita.

Kuinka luotettavaksi Sallila Energia on arvioitu sähkön tuotannossa?

Sallila Energia on arvioitu erittäin luotettavaksi toimijaksi sähkön tuotannossa.

Millaisia kokemuksia ihmisillä on Sallila Energian asiakaspalvelusta?

Sallila Energian asiakaspalvelusta on yleisesti ottaen positiivisia kokemuksia. Asiakkaat kokevat palvelun olevan asiantuntevaa, ystävällistä ja nopeaa. Erityisesti korostuu asiakaspalvelijoiden ammattitaito ja kyky selittää sähköön liittyviä asioita selkokielellä. Myös mahdollisiin ongelmiin tai kysymyksiin on saatu ratkaisuja nopeasti.

Mistä voin löytää tietoa Sallila Energian eri sähkösopimusten ehdoista?

Sallila Energian eri sähkösopimusten ehdot löytyvät yrityksen omilta verkkosivuilta. Sieltä löytyy tarkemmat tiedot eri sopimustyypeistä, niiden hinnoittelusta ja muista ehdoista. Lisäksi Sallila Energian asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa sopimusta koskevissa kysymyksissä.

Miten Sallila Energian sähkö on tuotettu?

Sallila Energia tuottaa sähkönsä monipuolisesti eri energialähteistä. Yhtiön sähköntuotanto perustuu vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaan sekä biopolttoaineisiin. Lisäksi Sallila Energia hankkii osan sähköstään markkinoilta.

Miten Sallila Energia huomioi ympäristövastuunsa?

Sallila Energia huomioi ympäristövastuunsa useilla eri tavoilla. Yritys tuottaa sähköä mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa entistä ekologisempaan suuntaan. Lisäksi Sallila Energia edistää uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja investoi energiatehokkuutta parantaviin ratkaisuihin. He myös kouluttavat henkilöstöään ympäristöasioissa ja sitoutuvat noudattamaan lakeja ja määräyksiä, jotka koskevat ympäristönsuojelua ja energiankäyttöä.

Onko Sallila Energialla tarjolla erityisesti yritysasiakkaille suunnattuja sähköpalveluita?

Kyllä, Sallila Energialla on tarjolla yritysasiakkaille suunnattuja sähköpalveluita.

Kuinka Sallila Energia on huomioitu arvosteluissa ja vertailuissa?

Sallila Energia on saanut arvosteluissa kiitosta sen kilpailukykyisestä hinnoittelusta, luotettavasta palvelusta sekä ympäristöystävällisestä toiminnasta. Vertailuissa yritys on usein sijoittunut hyvin, sillä sen tarjoamat sähkötuotteet ja palvelut ovat monipuolisia ja vastaavat asiakkaiden tarpeisiin.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi