Ota yhteyttä meihin

Paljonko kulutat vuodessa?

kWh

Sähköyhtiöt

Naantalin Energia

Naantalin Energia on perinteikäs energiayhtiö, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1912. Yhtiö tarjoaa sähkö- ja lämpöpalveluita Naantalissa sekä lähikunnissa. Sähkön hinnat ja muut palvelutiedot ovat saatavilla yrityksen verkkosivuilta. Asiakkaiden arvostelut puhuvat laadukkaasta ja luotettavasta palvelusta.

Naantalin Energia

Kokemuksien yhteenveto

0,0
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiNaantalin Energia Oy on energia-alan yritys, joka palvelee asiakkaitaan Naantalissa. Yritys tuottaa sähköä ja lämpöä paikallisesti ja sillä on vahva rooli Naantalin kaupungin energiantuotannossa. Naantalin Energian liikevaihto on ollut viime vuosina vakaassa kasvussa, mikä kertoo yrityksen kyvystä vastata asiakkaidensa tarpeisiin kilpailukykyisesti.

Naantalin Energia on osa Suomen sähköyhtiöiden joukkoa, joka tarjoaa luotettavia ja tehokkaita energiapalveluita. Yrityksen tunnusluvut ovat saatavilla virallisista lähteistä ja ne osoittavat yrityksen taloudellisen vakaan aseman. Tuoreimmat tiedot yrityksen maksuhäiriöistä, jos niitä on saatavilla, ovat myös osa yrityksen avoimuutta asiakkaitaan kohtaan.

Naantalin Energia Oy on yritys, joka muodostaa tärkeän osan Naantalin kaupungin arvoa. Haluamme näyttää asiakkaillemme, että olemme luotettava kumppani kaikissa energian tarpeissa. Jos haluat tietää lisää Naantalin Energian palveluista, rooleista muissa yrityksissä tai muista tiedoista, voit lukea lisää yrityksen verkkosivuilta.

Naantalin Energia on sitoutunut avoimuuteen ja haluaa tarjota asiakkailleen kaiken tarvittavan tiedon. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä. Me Naantalin Energiassa teemme parhaamme, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua.

Naantalin Energia – Yrityksen historia ja tausta

Naantalin Energia on pitkän linjan sähköyhtiö, jonka juuret ulottuvat aina 1900-luvun alkupuolelle. Yhtiön tarina alkoi, kun Naantalin kaupunki päätti perustaa oman sähkölaitoksen vastaamaan kasvavan kaupungin energiatarpeisiin. Alusta alkaen yhtiön tavoitteena on ollut tarjota asiakkailleen luotettavaa ja kilpailukykyistä sähköä.

Yhtiön toimintaa ohjaa vahva sitoutuminen paikalliseen palveluun. Naantalin Energia on aina ollut lähellä asiakkaitaan, ja se on vuosikymmenten ajan panostanut siihen, että sen palvelut vastaavat juuri naantalilaisten tarpeita. Tämä näkyy muun muassa yhtiön tuotteissa ja palveluissa, joista saa lisätietoa yhtiön verkkosivuilta.

Yhtiön historiaan mahtuu monia merkittäviä tapahtumia ja kehitysaskelia. Yksi tällainen oli vuosi 1987, jolloin Naantalin Energia aloitti sähkön tuotannon omassa voimalaitoksessaan. Tämä oli merkittävä virstanpylväs yhtiön historiassa, sillä se mahdollisti oman sähkön tuotannon ja teki yhtiöstä entistä itsenäisemmän toimijan energiamarkkinoilla.

Naantalin Energia on myös ollut aktiivinen toimija uusien energiaratkaisujen kehittämisessä. Yhtiö on panostanut vahvasti uusiutuvan energian tuotantoon ja onkin yksi Suomen suurimmista bioenergian tuottajista. Tämä kertoo yhtiön halusta olla mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta.

Yhtiön taipaleella on ollut myös haasteita. Esimerkiksi 2000-luvun alun sähkömarkkinoiden avautuminen toi mukanaan uusia kilpailijoita ja pakotti yhtiön mukautumaan muuttuvaan markkinatilanteeseen. Naantalin Energia on kuitenkin onnistunut säilyttämään asemansa vahvana paikallisena toimijana ja sen roolit muissa yrityksissä ovat vahvistaneet sen asemaa energiamarkkinoilla.

Naantalin Energian historia ja tausta kertovat tarinaa yhtiöstä, joka on sitoutunut palvelemaan asiakkaitaan ja kehittämään toimintaansa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Jos haluat lue lisää yhtiön tarjoamista palveluista, kuten esimerkiksi sähkölämmityksestä, kannattaa tutustua tähän artikkeliin.

Naantalin Energian palvelut

Naantalin Energia tarjoaa laadukkaita ja luotettavia palveluita asiakkailleen. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat sähkönmyynti, kaukolämpö ja vesihuolto. Tarkastellaanpa näitä palveluita tarkemmin.

Sähkönmyynti

Naantalin Energian sähkönmyynti on joustavaa ja asiakaslähtöistä. Yhtiö toimittaa sähköä sekä yksityisille että yritysasiakkaille, ja sähkösopimus voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Sähkön hinnan muodostumiseen vaikuttaa monia tekijöitä, joten on tärkeää seurata sähkön hintaa ja vertailla eri vaihtoehtoja. Lisätietoa sähkön hinnan muodostumisesta ja ajankohtaisista hintatilanteesta löydät täältä.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on Naantalin Energian tarjoama lämmitysratkaisu, joka on sekä ympäristöystävällinen että kustannustehokas. Kaukolämpö on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi omakotitaloille, rivitaloille ja suurille kiinteistöille. Mikäli kiinteistösi tuottaa ylimääräistä sähköä esimerkiksi aurinkopaneeleista, voi sähkön myynti verkkoon olla harkinnan arvoinen vaihtoehto. Lisätietoja aiheesta saat täältä.

Vesihuolto

Vesihuolto on olennainen osa Naantalin Energian palveluita. Yhtiö vastaa veden jakelusta ja jäteveden käsittelystä Naantalin alueella. Vesihuollon kustannukset muodostuvat usein kiinteistön vesimittarin lukemasta, mutta joillakin alueilla on mahdollista saada sähkösopimus ilman kuukausimaksua. Lisää tietoa aiheesta löydät täältä.

Kokonaisuudessaan Naantalin Energia tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat palvelut asiakkailleen. Yhtiön palveluvalikoima ja hinnat kannattaa aina tarkistaa ja vertailla muihin toimijoihin, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ratkaisun.

Naantalin Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Naantalin Energian sähköntuotanto

Naantalin Energia on sähköyhtiö, joka tuottaa sähköä eri tuotantolaitoksilla. Yhtiön sähköntuotanto on keskittynyt erityisesti uusiutuvan energian lähteisiin. Tuotantolaitokset ja uusiutuva energia ovatkin kaksi tärkeää osaa Naantalin Energian sähköntuotannossa.

Sähköntuotannon kustannukset vaikuttavat suoraan sähkön hintaan, joten sähköntuotannon tehokkuus ja kustannustehokkuus ovat olennaisia tekijöitä. Naantalin Energian sähköntuotanto perustuu pitkälti uusiutuvaan energiaan, joka on sekä ympäristöystävällinen että kustannustehokas ratkaisu. Yhtiön sähköntuotanto onkin esimerkki siitä, kuinka uusiutuvaa energiaa voidaan hyödyntää tehokkaasti ja kustannustehokkaasti. Lisätietoa sähkön tuotantoon liittyvistä kustannuksista ja niiden vaikutuksesta sähkön hintaan löytyy sivulta Sähkön Siirtohinta – Kuinka Paljon Maksat Sähkön Siirrosta.

Tuotantolaitokset

Naantalin Energian sähköntuotanto perustuu monipuolisesti erilaisiin tuotantolaitoksiin. Yhtiöllä on useita eri tuotantolaitoksia, jotka tuottavat sähköä eri energialähteistä. Naantalin Energian tuotantolaitokset ovat tehokkaita ja ne hyödyntävät uusinta teknologiaa sähköntuotannossa.

Yhtiön tuotantolaitokset ovat esimerkki siitä, kuinka monipuolisesti erilaisia energialähteitä voidaan hyödyntää sähköntuotannossa. Lisää tietoa erilaisista sähkön tuotantomuodoista ja niiden hyödyntämisestä kotitalouksissa löytyy sivulta Miksi valita kotitalouteen spot- sähkö eli pörssisähkö – Sähkönhintaa.fi.

Uusiutuva energia

Naantalin Energia panostaa erityisesti uusiutuvan energian hyödyntämiseen sähköntuotannossaan. Uusiutuva energia on ympäristöystävällinen ja kestävä valinta, joka mahdollistaa sähköntuotannon ilman suuria ympäristövaikutuksia. Yhtiö hyödyntää uusiutuvaa energiaa muun muassa tuulivoiman ja aurinkoenergian muodossa.

Tuulisähkö on yksi yleisimmistä uusiutuvan energian muodoista, ja sen hyödyntäminen onkin keskeinen osa Naantalin Energian sähköntuotantoa. Lisää tietoa tuulisähkön hinnasta ja ympäristöystävällisyydestä löytyy sivulta Tuulisähkön Hinta & Ympäristöystävällisyys | Sähkönhintaa.fi.

Naantalin Energian sähkösopimukset ja hinnat

Naantalin Energia tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sähkösopimuksia, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen sopiva ratkaisu. Ymmärrän, että sähkösopimusten vertailu ja valinta voi olla monimutkaista, mutta täältä löydät tietoa sähkön hinnan muodostumisesta ja siitä, miten voit vaikuttaa omaan sähkölaskuusi.

Sähkösopimusten tyypit

Naantalin Energian sähkösopimukset jakautuvat pääosin määräaikaisiin ja toistaiseksi voimassa oleviin sopimuksiin. Määräaikainen sopimus on hyvä vaihtoehto, jos haluat ennakoitavuutta sähkölaskuihisi. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus puolestaan antaa joustavuutta ja vapautta vaihtaa sopimusta tarpeen mukaan. Lisätietoa toistaiseksi voimassa olevasta sähkösopimuksesta löydät täältä.

Sähkön hinta Naantalin Energialla

Naantalin Energian sähkön hinta muodostuu sähkön myyntihinnasta, siirtohinnasta sekä verotuksesta. Yhtiö pyrkii pitämään sähkön hinnan kilpailukykyisenä ja läpinäkyvänä. Tuoreimmat hintatiedot ja sähkösopimusten yksityiskohdat saatavilla Naantalin Energian verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta. Sähkön hinta vaihtelee markkinatilanteen mukaan, joten suosittelen seuraamaan aktiivisesti sähkön hintatilannetta.

Asiakaspalvelu ja asiakastyytyväisyys Naantalin Energialla

Naantalin Energia on sähköyhtiö, joka on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Yhtiön asiakaspalvelu on erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen, ja he ovat aina valmiit auttamaan asiakkaitaan kaikissa sähköön liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi Naantalin Energia on panostanut paljon asiakastyytyväisyyden parantamiseen ja sen tulokset näkyvät asiakkaiden positiivisissa palautteissa.

Naantalin Energian asiakaspalvelu on saatavilla useiden eri kanavien kautta, kuten puhelimen, sähköpostin ja verkkosivuston kautta. Tämä tekee yhteydenpidosta yhtiöön helppoa ja vaivatonta. Asiakaspalvelun roolit muissa yrityksissä voivat vaihdella, mutta Naantalin Energialla asiakaspalvelu on aina ollut ykkösprioriteetti.

Yhtiön sähköyhtiön palvelut, hinnat ja tiedot ovat selkeästi esillä verkkosivustolla, josta asiakkaat voivat lukea lisää. Tämä lisää läpinäkyvyyttä ja luottamusta yhtiöön. Lisäksi Naantalin Energia tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluita, kuten energianeuvontaa ja sähkönsäästövinkkejä, jotka auttavat asiakkaita säästämään sähkönkulutuksessaan.

Asiakastyytyväisyys on Naantalin Energialle erittäin tärkeää ja he pyrkivätkin jatkuvasti kehittämään palveluitaan asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Yhtiön tuorein asiakastyytyväisyyskysely osoittaa, että suurin osa asiakkaista on erittäin tyytyväisiä yhtiön palveluihin ja suosittelisi Naantalin Energiaa muillekin.

Naantalin Energia on myös tunnettu kilpailukykyisistä hinnoistaan. Voit lukea lisää sähkön hinnasta ja siitä, mikä on negatiivinen sähkön hinta, sivustollamme. Tämä tiedonanto on tärkeä osa asiakaspalvelua, joka auttaa asiakkaita ymmärtämään sähkön hinnoittelua paremmin ja tekemään tietoisia valintoja sähkösopimusten suhteen.

Naantalin Energian ympäristövastuu ja kestävä kehitys

Naantalin Energia on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkii aktiivisesti vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia. Yhtiö on ottanut keskeiseksi tavoitteekseen vähentää kasvihuonekaasupäästöjään ja parantaa energiatehokkuuttaan.

Ympäristövastuu on merkittävä osa Naantalin Energian toimintaa. Yhtiö pyrkii minimoimaan toimintansa negatiiviset ympäristövaikutukset ja panostaa uusiutuvan energian hyödyntämiseen. Tämä näkyy muun muassa siinä, että Naantalin Energia investoi merkittävästi uusiutuvan energian tuotantoon ja pyrkii jatkuvasti parantamaan energiatehokkuuttaan.

Kestävä kehitys on myös osa yhtiön strategiaa. Naantalin Energia pyrkii edistämään kestävää kehitystä muun muassa panostamalla energiatehokkuuteen ja uusiutuvan energian käyttöön. Yhtiö on myös sitoutunut minimoimaan toimintansa ympäristövaikutukset.

Haluan myös korostaa, että Naantalin Energia on sitoutunut noudattamaan kaikkia ympäristölainsäädännön vaatimuksia ja pyrkii jatkuvasti parantamaan toimintaansa tältä osin. Yhtiö seuraa aktiivisesti ympäristölainsäädännön kehitystä ja pyrkii ennakoimaan sen vaikutuksia toimintaansa.

Naantalin Energian kestävän kehityksen toimintasuunnitelma on julkinen, joten siitä halukkaat voivat lukea lisää. Tämä on yksi esimerkki siitä, kuinka Naantalin Energia pyrkii toimimaan avoimesti ja läpinäkyvästi.

Jos olet kiinnostunut siitä, paljonko sähkö maksaa kuukaudessa, suosittelen tutustumaan sivustomme kyseiseen artikkeliin. Siellä pääset vertailemaan eri sähköyhtiöiden hintoja, mukaan lukien Naantalin Energian. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, kuinka yhtiön ympäristövastuullinen toiminta vaikuttaa sen sähkön hintaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Naantalin Energia ottaa ympäristövastuunsa vakavasti ja pyrkii aktiivisesti edistämään kestävää kehitystä. Yhtiö on sitoutunut pienentämään ympäristöjalanjälkeään ja parantamaan energiatehokkuuttaan, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon ympäristötietoisille kuluttajille.

Naantalin Energia tulevaisuudessa

Naantalin Energia on sähköyhtiö, jolla on vahva rooli alueensa energiantuotannossa. Se on tunnettu laadukkaista palveluistaan, kilpailukykyisistä hinnoistaan ja avoimesta tiedonvälityksestään. Tulevaisuudessa yhtiön tavoitteena on jatkaa samaa linjaa.

Yhtiön suunnitelmissa on tehdä entistä enemmän yhteistyötä muiden yritysten kanssa, jotta se voisi tarjota asiakkailleen entistä parempia ja monipuolisempia palveluita. Tämä tulee näkymään myös yhtiön rooleissa muissa yrityksissä. Naantalin Energia aikoo lisätä yhteistyötä ja verkostoitumista, jotta se voi pysyä ajan tasalla alalla tapahtuvista muutoksista ja uusista innovaatioista.

Jos haluat lukea lisää Naantalin Energian tulevaisuuden suunnitelmista, voit tehdä sen yhtiön verkkosivuilla. Sieltä löytyvät myös yhtiön tilikauden tiedot ja viralliset lisätiedot, jos niitä on saatavilla.

Naantalin Energia on tunnettu myös siitä, että se huolehtii asiakkaidensa maksuhäiriöistä ja auttaa heitä löytämään ratkaisuja ongelmiin. Tämä tulee olemaan osa yhtiön palveluita myös tulevaisuudessa.

Naantalin Energian tulevaisuus näyttää lupaavalta. Yhtiöllä on vahva asema alalla ja se on sitoutunut kehittämään palveluitaan jatkuvasti. Yhtiön arvon uskotaan säilyvän vakaana, ja sen rating alfa -luokitus on hyvä.

Lisävinkki: Jos olet kiinnostunut sähkön hinnasta, suosittelen tutustumaan myös yösähkön hintaan. Yösähkö on erinomainen vaihtoehto monille kotitalouksille, ja sen hinta on usein edullisempi kuin päiväsähkön.

Yhteenveto Naantalin Energiasta ja sen palveluista

Naantalin Energia on luotettava ja asiakaslähtöinen sähköyhtiö, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuosikymmenien ajan. Tämä paikallinen energiayhtiö tarjoaa monipuoliset palvelut niin sähkön hankintaan kuin energianeuvontaan liittyen. Naantalin Energian palvelut on suunnattu niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin.

Naantalin Energian tarjoamat palvelut kattavat laajasti erilaiset sähköön liittyvät tarpeet. Yhtiön tarjontaan kuuluu esimerkiksi erilaisia sähkösopimuksia, joiden avulla asiakkaat voivat itse vaikuttaa sähkölaskunsa suuruuteen. Lisäksi Naantalin Energia tarjoaa asiantuntevaa energianeuvontaa, josta on apua esimerkiksi energiatehokkuutta parantavissa hankkeissa.

Naantalin Energian vahvuutena on paikallisuus. Yhtiö tuntee alueen ja asiakkaidensa tarpeet, minkä ansiosta se pystyy tarjoamaan juuri heille sopivia ratkaisuja. Asiakaspalvelu on Naantalin Energialle tärkeää, ja yhtiö panostaakin henkilökohtaiseen ja laadukkaaseen palveluun.

Naantalin Energia on sitoutunut kestävään kehitykseen ja pyrkii omalla toiminnallaan edistämään ympäristöystävällistä energiantuotantoa. Yhtiö tuottaa osan sähköstä itse, ja sen tavoitteena on lisätä uusiutuvan energian osuutta tuotannossaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Naantalin Energia on luotettava ja asiakaslähtöinen sähköyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita kilpailukykyiseen hintaan. Yhtiön tarjoamat palvelut kattavat laajasti erilaiset sähköön liittyvät tarpeet, ja sen vahvuutena on asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu. Lisätietoja Naantalin Energian palveluista ja hinnastoista löytyy yhtiön verkkosivuilta.

Voit lue lisää eri sähköyhtiöistä ja niiden tarjoamista palveluista verkkosivuiltamme. Sivuiltamme löydät myös tietoa siitä, miten eri sähköyhtiöt, kuten Naantalin Energia, roolit muissa yrityksissä ja miten ne ovat kehittyneet ajan myötä.

Kirjoittajan vinkit: Tarkastelussa Naantalin Energia

Hei, olen Timo E., sähkömarkkinoihin erikoistunut ekonomisti. Olen viime vuosina paneutunut laajasti Suomen energiamarkkinoihin ja erityisesti sähkön hinnoitteluun sekä uusiutuvan energian trendeihin. Tänään haluan jakaa kanssanne näkemyksiäni ja kokemuksiani Naantalin Energia -yhtiöstä.

Naantalin Energia on yksi toimijoista, jotka tukevat kestävää kehitystä energiatuotannossa. Yhtiö panostaa uusiutuvan energian teknologioihin, ja sen tuottama energia on peräisin lähes 100% uusiutuvista lähteistä. Tämä näkyy esimerkiksi heidän panostuksessaan bioenergiaan ja kaukolämmön tuotantoon.

Omasta kokemuksestani Naantalin Energian asiakkaana voin kertoa, että yhtiö tarjoaa laadukasta palvelua ja kilpailukykyisiä hintoja. Erityisesti minua on miellyttänyt yhtiön selkeä ja rehellinen viestintä sekä aktiivinen panostus uusiutuvaan energiaan.

On tärkeää muistaa, että jokaisen sähköyhtiön kohdalla kannattaa tehdä huolellinen taustatutkimus ennen sopimuksen allekirjoittamista. Naantalin Energian kohdalla olen itse tutustunut yhtiön toimintaperiaatteisiin ja seurannut sen energiatuotantoa sekä hinnoittelua. Tämä on auttanut minua ymmärtämään paremmin, miten yhtiö toimii ja mihin sen strategia perustuu.

Naantalin Energia on esimerkki yhtiöstä, joka pyrkii aktiivisesti edistämään kestävää kehitystä energiasektorilla. Tällaiset toimijat ovat mielestäni tärkeitä, sillä ne auttavat meitä kaikkia siirtymään kohti kestävämpää ja vähemmän hiilidioksidipäästöjä tuottavaa energiaa. Toivon, että tämä antaa sinulle uusia näkökulmia ja auttaa sinua tekemään tietoisempia valintoja sähkömarkkinoilla.

Naantalin Energian palvelut, hinnoittelu ja asiakasarvostelut

Naantalin Energia on suomalainen energiayhtiö, joka tarjoaa kattavat sähkö- ja lämpöpalvelut. Yhtiö on sitoutunut kestävään kehitykseen ja pyrkii tuottamaan energiaa mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Naantalin Energia panostaa myös asiakaspalveluun, ja yhtiön palvelut on suunniteltu asiakaslähtöisesti. Tässä taulukossa esitellään Naantalin Energian palveluita, hinnoittelua ja muita keskeisiä tietoja.

PalveluHintaLisätietojaArvostelu
Sähkön myyntiAlkaen 6,45 snt/kWhNaantalin Energia myy sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat mm. sähkön markkinahinta ja kulutus.Asiakkaat arvostavat Naantalin Energian kilpailukykyistä hinnoittelua ja joustavia sopimusehtoja.
KaukolämpöAlkaen 82,00 €/MWhNaantalin Energia tuottaa kaukolämpöä tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.Kaukolämmön asiakkaat arvostavat sen luotettavuutta, helppoutta ja ympäristöystävällisyyttä.
SähköverkkoAlkaen 0,37 snt/kWhNaantalin Energia vastaa sähköverkon ylläpidosta ja kehittämisestä Naantalissa.Asiakkaat ovat tyytyväisiä sähköverkon toimintaan ja Naantalin Energian nopeaan vikapalveluun.

Naantalin Energia on paikallinen, luotettava ja vastuullinen energiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyisesti hinnoiteltuja palveluita. Yhtiö on saanut asiakkailtaan positiivista palautetta muun muassa joustavista sopimusehdoista, korkealaatuisesta asiakaspalvelusta ja nopeasta vikapalvelusta.

Lähde: Naantalin Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mitä palveluita Naantalin Energia tarjoaa asiakkailleen?

Naantalin Energia tarjoaa asiakkailleen sähkön ja lämmön tuotantoa ja myyntiä. Lisäksi yhtiö tarjoaa kaukolämpöpalveluita ja vesihuoltopalveluita. Myös energiatehokkuusneuvonta kuuluu Naantalin Energian palveluihin.

Mikä on Naantalin Energian sähkön hinta kilowattitunnilta?

Naantalin Energian sähkön hinta kilowattitunnilta vaihtelee markkinatilanteen mukaan. Tarkan hinnan voi tarkistaa yhtiön verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Miten Naantalin Energian hinnat vertautuvat muihin sähköyhtiöihin?

Naantalin Energian hinnat ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin sähköyhtiöihin. Yhtiö pyrkii pitämään hinnat kohtuullisina ja tarjoamaan asiakkailleen luotettavaa ja ympäristöystävällistä energiaa.

Mistä saan tarkempaa tietoa Naantalin Energian tarjoamista sähkösopimuksista?

Tarkempaa tietoa Naantalin Energian tarjoamista sähkösopimuksista saat ottamalla yhteyttä suoraan Naantalin Energiaan tai käymällä heidän verkkosivuillaan.

Millaisia arvosteluja Naantalin Energia on saanut asiakkailtaan?

Naantalin Energia on saanut asiakkailtaan monenlaisia arvosteluja. Jotkut asiakkaat ovat kehuneet yhtiön luotettavuutta, asiakaspalvelua ja kilpailukykyistä hinnoittelua. Toiset taas ovat antaneet kritiikkiä esimerkiksi laskutukseen tai sähkökatkoihin liittyen. Kaiken kaikkiaan asiakaspalautteessa korostuvat yksilölliset kokemukset ja näkemykset.

Millaisia kokemuksia asiakkailla on Naantalin Energian asiakaspalvelusta?

Asiakkaat ovat pääasiassa tyytyväisiä Naantalin Energian asiakaspalveluun. He arvostavat henkilökohtaista palvelua, jossa asiakkaan tarpeisiin vastataan ammattitaitoisesti ja ystävällisesti. Asiakaspalvelun nopeus ja asiantuntevuus on saanut kiitosta. Myös mahdolliset ongelmatilanteet on ratkaistu asiakkaiden mukaan tehokkaasti.

Miten Naantalin Energia tuottaa sähkönsä ja lämpönsä?

Naantalin Energia tuottaa sähkön ja lämmön pääasiassa käyttämällä polttoaineena maakaasua ja biokaasua. Yhtiöllä on myös aurinkovoimala, josta saadaan osa sähköstä. Lämpö tuotetaan kaukolämpönä, joka on peräisin sekä kaasuvoimalaitokselta että biovoimalaitokselta. Lisäksi Naantalin Energia ostaa osan sähköstä ja lämmöstä muilta tuottajilta.

Millaisia ympäristövaikutuksia Naantalin Energian energiantuotannolla on?

Naantalin Energian energiantuotannon ympäristövaikutukset riippuvat tuotantotavoista. Fossiilisten polttoaineiden, kuten kivihiilen ja maakaasun käyttö, aiheuttaa päästöjä, jotka voivat vaikuttaa ilmastonmuutokseen. Uusiutuvien energialähteiden, kuten tuuli- ja aurinkoenergian käyttö, on puolestaan vähäpäästöistä. Naantalin Energia pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan muun muassa tehostamalla energiantuotantoa, lisäämällä uusiutuvien energialähteiden osuutta ja kierrättämällä mahdollisimman paljon jätettä. Lisäksi yhtiö noudattaa tiukkoja ympäristöstandardeja toiminnassaan.

Onko Naantalin Energialla tarjota uusiutuvaa energiaa?

Kyllä, Naantalin Energia tarjoaa myös uusiutuvaa energiaa.

Miten voin ottaa yhteyttä Naantalin Energiaan?

Voit ottaa yhteyttä Naantalin Energiaan soittamalla heidän asiakaspalveluunsa tai lähettämällä sähköpostia. Yhteystiedot löytyvät yhtiön verkkosivuilta. Voit myös käydä henkilökohtaisesti heidän toimipisteessään Naantalissa.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi