Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Vantaan Energia

Vantaan Energia on luotettava ja asiakaslähtöinen sähköyhtiö, joka tarjoaa kilpailukykyiset hinnat niin koti- kuin yritysasiakkaille. Yhtiön palvelut kattavat sähkön myynnin, siirron sekä lämmitysratkaisut.

Julkaistu

päällä

Vantaan Energia

Kokemuksien yhteenveto

0,0
Arvosana 0,0 / 5
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiMonet meistä tuntevat Vantaan Energian luotettavana ja laadukkaana sähköntuottajana, mutta tiesitkö, että yhtiön historia ulottuu jopa 1900-luvun alkupuolelle? Jatketaanpa siis matkaa yhtiön tarinaan ja tutustutaan samalla sen toiminta-alueeseen sekä asiakaskuntaan.

Vantaan Energian historia ja tausta

Vantaan Energian tarina alkaa vuodesta 1929, jolloin Vantaan Sähkö Oy perustettiin vastaamaan kasvavan Vantaan alueen sähköntarpeisiin. Yhtiö on vuosikymmenten saatossa kasvanut merkittäväksi toimijaksi Suomen energiamarkkinoilla, ja nykyään se on yksi maamme suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä.

Yhtiö on aina ollut edelläkävijä uusiutuvan energian hyödyntämisessä. Se rakensi esimerkiksi ensimmäisenä Suomessa suurjätevoimalan, joka tuottaa sähköä ja kaukolämpöä kotitalouksien jätteistä. Tämä on ollut merkittävä askel kohti hiilineutraalia energiaa, joka on yksi Vantaan Energian tärkeimmistä tavoitteista.

Vantaan Energian toiminta-alue ja asiakaskunta

Vantaan Energian toiminta-alue kattaa pääasiassa Vantaan kaupungin, mutta yhtiö toimittaa sähköä myös muualle Suomeen. Asiakaskunta koostuu sekä yksityishenkilöistä että yrityksistä, minkä ansiosta yhtiöllä on vankka kokemus erilaisten asiakasryhmien tarpeiden palvelemisesta.

Ymmärrämme, että sähkön hankinta voi olla monimutkaista ja sekavaa. Siksi suosittelemme lukemaan myös artikkelimme ”Miksi valita kotitalouteen spot- sähkö eli pörssisähkö”, joka auttaa sinua ymmärtämään eri sähkösopimusten eroja.

Vantaan Energia on erinomainen valinta niin pienille kuin suurillekin kotitalouksille, jotka arvostavat luotettavaa palvelua, edullista hintaa ja ympäristöystävällisyyttä. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Vantaan Energian sähkötuotteet ja hinnat

Sähkötuotteiden yleiskatsaus

Vantaan Energia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia sähkötuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Tarjolla on sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, joiden hinnat muodostuvat sähkön markkinahinnan mukaan. Joustava hinnoittelu mahdollistaa sähkönkäyttäjän tarpeisiin sopivan ratkaisun löytämisen.

Hintojen vertailu ja kilpailukyky

Vantaan Energian sähkötuotteiden hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja ne pystyvät haastamaan myös valtakunnalliset toimijat. Yhtiön hinnasto on selkeä ja ymmärrettävä, mikä helpottaa hintavertailua. On kuitenkin hyvä muistaa, että sähkösopimuksen kokonaishintaan vaikuttavat myös muut tekijät, kuten sähkönkulutus ja sopimusehdot.

Hinnoittelun läpinäkyvyys ja joustavuus

Vantaan Energia panostaa hinnoittelunsa läpinäkyvyyteen. Yhtiön sähkötuotteiden hinnat ovat selkeästi esillä verkkosivuilla, ja ne sisältävät kaikki sähkön myyntiin liittyvät kulut, kuten siirtomaksut ja verot. Hinnoittelun joustavuus mahdollistaa sen, että asiakas voi valita juuri itselleen sopivimman sähkösopimuksen.

Mikäli olet kiinnostunut sähkösopimuksesta ilman kuukausimaksua, suosittelen tutustumaan myös sähkösopimukseen ilman kuukausimaksua. Tällainen sopimus voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos sähkönkulutuksesi on pieni tai vaihtelee paljon.

Vantaan Energian palvelut

Vantaan Energia on tunnettu paitsi kilpailukykyisistä sähkönhinnoistaan, myös kattavista palveluistaan. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen monipuolista tukea ja neuvontaa, helpottaa sähkösopimuksen tekemistä ja muuttamista sekä tarjoaa mahdollisuuden seurata omaa sähkönkulutustaan ja laskutustaan.

A. Asiakaspalvelu ja neuvonta

Vantaan Energian asiakaspalvelu on tavoitettavissa niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja vastaukset asiakkaiden kysymyksiin saa nopeasti. Asiakaspalvelijat auttavat mielellään kaikissa sähköön liittyvissä asioissa, kuten sopimusasioissa, laskutuksessa ja sähkönkulutuksen seurannassa.

B. Sähkösopimuksen tekeminen ja muuttaminen

Sähkösopimuksen tekeminen Vantaan Energian kanssa on helppoa ja nopeaa. Sopimus tehdään verkkopalvelussa, jossa asiakas voi valita itselleen sopivimman sopimustyypin ja sähkötuotteen. Sopimuksen muuttaminen on myös yksinkertaista, ja se voidaan tehdä joko puhelimitse tai verkkopalvelussa. Asiakkaan tarpeiden muuttuessa on mahdollista vaihtaa esimerkiksi määräaikainen sopimus toistaiseksi voimassa olevaksi sopimukseksi, joka tarjoaa joustavuutta ja vapautta valita sopimusajankohta.

C. Sähkönkulutuksen seuranta ja laskutus

Vantaan Energian verkkopalvelussa asiakkaat voivat seurata omaa sähkönkulutustaan reaaliajassa. Palvelu auttaa ymmärtämään, miten eri tekijät vaikuttavat sähkönkulutukseen, ja mahdollistaa energiansäästötoimenpiteiden kohdentamisen oikein. Laskutus on selkeää, ja laskut voi halutessaan vastaanottaa sähköpostitse tai e-laskuna.

Vantaan Energian vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys

Vantaan Energia on sitoutunut vastuulliseen toimintaan ja ympäristöystävällisyyteen. Yhtiön ympäristöpolitiikka korostaa kestävän kehityksen periaatteita ja pyrkii minimoimaan toimintansa ympäristövaikutukset.

Vantaan Energian ympäristöpolitiikka

Ympäristöpolitiikkamme mukaan pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintamme ympäristöystävällisyyttä. Käytämme esimerkiksi uusinta teknologiaa päästöjen vähentämiseksi ja hyödynnämme mahdollisimman paljon uusiutuvia energialähteitä.

Uusiutuva energia ja hiilineutraalius

Vantaan Energia panostaa uusiutuvaan energiaan ja pyrkii hiilineutraaliuteen. Olemme sitoutuneet päästöttömän energiantuotannon lisäämiseen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Yksi merkittävä askel kohti hiilineutraaliutta on ollut tuulisähkön käyttöönotto.

Energiatehokkuus ja säästövinkit

Vantaan Energia kannustaa myös asiakkaitaan energiatehokkuuteen. Tarjoamme asiakkaillemme säästövinkkejä, joilla he voivat pienentää omaa energiankulutustaan ja säästää samalla rahaa. Esimerkiksi lämmityksen ja valaistuksen energiatehokkuuteen panostaminen voi tuoda merkittäviä säästöjä.

Vantaan Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Vantaan Energian arvostelut ja asiakaskokemukset

Monet asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta Vantaan Energian tarjoamista sähköyhtiön palveluista. Asiakkaat arvostavat erityisesti kilpailukykyisiä hintoja ja laadukasta asiakaspalvelua. Yleinen mielipide on, että Vantaan Energia tarjoaa luotettavaa ja joustavaa palvelua, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin.

Yhtiön hinnat ovat saaneet erityistä kiitosta. Asiakkaat ovat todenneet, että he saavat vastinetta rahoilleen ja että sähkön hinta on kohtuullinen. Tämä on ollut merkittävä tekijä asiakkaiden tyytyväisyydessä ja uskollisuudessa Vantaan Energiaa kohtaan.

Asiakaspalaute ja tyytyväisyys

Vantaan Energian asiakaspalautteessa korostuvat usein yhtiön ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalvelu, joka on valmis auttamaan kaikissa sähköön liittyvissä asioissa. Asiakkaat ovat myös kiittäneet yhtiötä sen selkeästä tiedotuksesta ja avoimuudesta.

Riitatilanteiden käsittely ja ratkaisut

Vantaan Energia on tunnettu tehokkaasta ja oikeudenmukaisesta riitatilanteiden käsittelystä. Yhtiö pyrkii aina löytämään parhaan ratkaisun asiakkaan kannalta ja käsittelee kaikki riitatilanteet avoimesti ja reilusti.

Vantaan Energia mediassa ja yhteisössä

Vantaan Energia on saanut paljon positiivista näkyvyyttä mediassa. Yhtiö on tunnustettu ympäristöystävällisyydestään ja kestävän kehityksen edistämisestä. Lisäksi Vantaan Energia on aktiivinen paikallisyhteisössä, tukien muun muassa erilaisia urheilu- ja kulttuuritapahtumia.

Ymmärrämme, että sähkön hinta on merkittävä tekijä valittaessa sähköyhtiötä. Tästä syystä olemme kirjoittaneet artikkelin aiheesta Mikä On Negatiivinen Sähkön Hinta?, joka antaa sinulle lisätietoa sähkön hinnoittelusta ja miten se voi vaikuttaa sinun kustannuksiisi.

Vantaan Energian tulevaisuuden näkymät

Vantaan Energian tulevaisuuden suunnitelmat vaikuttavat merkittävästi niin yhtiön asiakkaiden kuin koko Suomen sähkömarkkinoidenkin kehitykseen. Tulevaisuudessa yhtiö panostaa erityisesti uusiin investointeihin ja projekteihin, digitalisaation hyödyntämiseen ja rooliinsa tulevaisuuden sähkömarkkinoilla.

A. Tulevat investoinnit ja projektit

Vantaan Energia on tunnettu innovatiivisista ja kestävistä investoinneistaan. Tulevaisuudessa yhtiö aikoo jatkaa tätä linjaa keskittymällä erityisesti uusiutuvan energian hankkeisiin. Tavoitteena on lisätä merkittävästi tuulivoiman ja aurinkoenergian osuutta tuotannossa.

B. Digitalisaatio ja uudet palvelut

Digitalisaation myötä Vantaan Energia kehittää jatkuvasti uusia palveluita, jotka tekevät sähkön käytöstä entistä vaivattomampaa. Esimerkiksi älykkäät kodin energiaratkaisut, kuten etäluettavat mittarit ja energiankulutuksen seurantapalvelut, ovat yhä keskeisempi osa yhtiön tarjontaa.

C. Vantaan Energian rooli tulevaisuuden sähkömarkkinoilla

Vantaan Energia pyrkii olemaan aktiivinen toimija tulevaisuuden sähkömarkkinoilla. Yhtiö haluaa tarjota asiakkailleen kilpailukykyisen sähkösopimuksen ja olla mukana kehittämässä uusia, innovatiivisia energiaratkaisuja.

Kuten tässä artikkelissa mainitaan, sähkömarkkinat ovat jatkuvassa muutoksessa. Vantaan Energian tavoitteena on pysyä tässä muutoksessa mukana ja tarjota asiakkailleen aina ajantasaiset ja kilpailukykyiset palvelut.

Vantaan Energia vs. muut sähköyhtiöt

Sähköyhtiöiden vertailu on aina ajankohtaista, sillä kuluttajat etsivät jatkuvasti parasta palvelua ja edullisinta hintaa. Tässä tarkastelussa keskitymme erityisesti Vantaan Energiaan ja sen asemaan Suomen sähkömarkkinoilla.

Vertailu muihin sähköyhtiöihin

Vantaan Energia on paikallinen toimija, joka tunnetaan luotettavasta palvelusta ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta. Sen tarjoamat sähkösopimukset ovat monipuolisia, joten kuluttaja voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Moniin muihin sähköyhtiöihin verrattuna Vantaan Energia pystyy tarjoamaan paikallista palvelua ja henkilökohtaista asiakaspalvelua.

Vantaan Energian kilpailuvaltit ja haasteet

Vantaan Energian suurimpia kilpailuvaltteja on sen paikallisuus. Yhtiö tuntee Vantaan ja sen asukkaiden tarpeet, ja pystyy palvelemaan asiakkaitaan henkilökohtaisesti. Tämä on merkittävä etu, sillä asiakkaat arvostavat paikallista palvelua ja yhtiön sitoutumista alueensa kehittämiseen.

Haasteita Vantaan Energialle tuo sen pienehkö koko verrattuna valtakunnallisiin toimijoihin. Yhtiön on jatkuvasti kehitettävä palveluitaan pysyäkseen kilpailukykyisenä. Lisäksi sähkömarkkinoiden muutokset, kuten uusiutuvan energian lisääntyminen, tuovat omat haasteensa.

Vantaan Energia sähkömarkkinoiden muutoksessa

Sähkömarkkinat ovat jatkuvassa muutoksessa. Uusiutuvan energian lisääntyminen ja digitalisaatio muokkaavat markkinoita, ja sähköyhtiöiden on sopeuduttava näihin muutoksiin. Vantaan Energia on osoittanut kykenevänsä tähän, sillä yhtiö on panostanut voimakkaasti uusiutuvan energian tuotantoon ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen.

Vantaan Energia on siis vahva toimija Suomen sähkömarkkinoilla. Se pystyy tarjoamaan asiakkailleen laadukasta palvelua ja kilpailukykyistä hintaa. Yhtiö on osoittanut kykenevänsä sopeutumaan sähkömarkkinoiden muutoksiin ja on sitoutunut kehittämään palveluitaan jatkossakin.

Yhteenveto ja loppusanat

Vantaan Energian vahvuudet ja heikkoudet

Vantaan Energia on merkittävä toimija Suomen sähkömarkkinoilla. Yhtiön vahvuuksiin kuuluu sen luotettavuus ja vakaa asema kotimaisena energiantuottajana. Vantaan Energian sähkö on pääosin hiilidioksidivapaata, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Yhtiön tarjoamat sähkötarjoukset ovat kilpailukykyisiä ja selkeästi hinnoiteltuja.

Toisaalta Vantaan Energia ei ole aina se edullisin vaihtoehto. Vaikka yhtiö tarjoaa monipuolisesti erilaisia sähkösopimuksia, asiakkaan on syytä vertailla hintoja huolellisesti ennen sopimuksen tekemistä. Lisäksi Vantaan Energian asiakaspalvelu saattaa ruuhkautua ajoittain, mikä voi aiheuttaa viivästyksiä palvelun saamisessa.

Sähkönhintaa.fi:n suositus Vantaan Energian asiakkuudesta

Me Sähkönhintaa.fi:ssä suosittelemme Vantaan Energiaa luotettavana ja vastuullisena sähköyhtiönä. Yhtiön tarjoamat sähkötarjoukset ovat kilpailukykyisiä, ja sen ympäristöystävälliset arvot tukevat kestävää kehitystä. Huomioithan kuitenkin, että sähkösopimuksen valinta on aina yksilöllinen päätös, joka kannattaa perustaa omaan kulutukseen ja tarpeisiin.

Miten Vantaan Energia vastaa sähkön ostajan tarpeisiin

Vantaan Energia pyrkii vastaamaan sähkön ostajan tarpeisiin monipuolisella tarjonnallaan. Yhtiö tarjoaa erilaisia sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu eri kulutustottumuksia ja tarpeita varten. Vantaan Energian verkkosivuilta löytyy myös hyödyllistä tietoa sähkön hankinnasta ja kulutuksesta, mikä auttaa asiakkaita tekemään tietoisia valintoja.

Kirjoittajan vinkit: Syvenny Vantaan Energian maailmaan

Vantaan Energia on yksi Suomen merkittävimmistä sähköyhtiöistä, ja olen seurannut sen toimintaa tiiviisti. Tässä muutamia vinkkejäni ja havaintojani, jotka haluan jakaa kanssasi.

1. Ymmärrä sähkömarkkinat: Sähkömarkkinoiden ymmärtäminen on avainasemassa, kun haluat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä sähkösopimustasi valitessasi. Vantaan Energia on vahva toimija markkinoilla, ja sen toimintaan vaikuttavat monet eri tekijät, kuten sähkön markkinahinnat, sääolosuhteet ja uusiutuvan energian trendit.

2. Tutki ja vertaile: Vantaan Energialla on useita erilaisia sähkösopimuksia tarjolla. Suosittelen, että tutkit ja vertailet eri vaihtoehtoja huolellisesti. Ota huomioon omat tarpeesi ja elämäntilanteesi, sillä ne vaikuttavat siihen, mikä sopimus on sinulle paras.

3. Pidä silmällä uusiutuvaa energiaa: Vantaan Energia on sitoutunut uusiutuvan energian edistämiseen. Se on yksi Suomen suurimmista kaukolämmön tuottajista, ja sen tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Tämä on tärkeä tekijä, kun valitset sähköyhtiötä.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua ymmärtämään paremmin Vantaan Energian toimintaa ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä sähkösopimustasi valitessasi. Muista, että tieto on valtaa – ja se pätee myös sähkömarkkinoihin!

Vantaan Energian palvelut, hinnat ja arvostelut

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupungeista, Vantaan, sähköyhtiö. Se tarjoaa sähkönjakelun lisäksi monia muita palveluita kuten sähkönmyyntiä, kaukolämpöä ja jätevoimalan palveluita. Tässä taulukossa esitämme yhteenvedon Vantaan Energian tarjoamista palveluista, niiden hinnoista ja muista tärkeistä tiedoista. Taulukon lopussa on myös arvosteluja yrityksen palveluista.

PalveluHintaTiedotArvostelu
SähkönmyyntiTarkista hintaVantaan Energia myy sähköä sekä yksityisille että yrityksille. Heidän tarjoama sähkö on 100% uusiutuvaa.Asiakkaat ovat yleisesti tyytyväisiä Vantaan Energian sähkönmyyntiin ja sen hintaan.
KaukolämpöTarkista hintaVantaan Energia tarjoaa kaukolämpöä Vantaalla ja sen lähialueilla.Kaukolämpöpalvelu saa kiitosta luotettavuudestaan ja hinta-laatusuhteestaan.
JätevoimalaEi erikseen hinnoiteltuVantaan Energian jätevoimala tuottaa energiaa jätteestä, mikä vähentää kaatopaikalle päätyvän jätteen määrää.Jätevoimala on saanut kiitosta ympäristöystävällisyydestään.

Vantaan Energia on saanut kiitosta erityisesti luotettavuudestaan, ympäristöystävällisistä ratkaisuistaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan. Heidän palvelunsa ovat laadukkaita ja he panostavat uusiutuvan energian käyttöön. On kuitenkin tärkeää muistaa, että sähkön hinta voi vaihdella monien tekijöiden, kuten sähkön markkinahinnan ja käytetyn sähkön määrän mukaan.

Lähde: Vantaan Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Vantaan Energian sähkön keskimääräinen hinta?

Vantaan Energian sähkön keskimääräinen hinta vaihtelee markkinatilanteen mukaan, ja se on saatavilla yhtiön verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Miten sähkön hinta Vantaan Energiassa vertautuu muihin sähkötoimittajiin?

Vantaan Energian sähkön hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin sähkötoimittajiin. Hintaa voi vaihdella riippuen asiakkaan tarpeista ja valitusta sähkösopimuksesta. Yhtiö tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia, jotka sopivat eri elämäntilanteisiin ja budjetteihin.

Mikä on Vantaan sähköyhtiön palveluiden hyvät ja huonot puolet asiakaspalautteen mukaan?

Vantaan Energian sähköyhtiön palveluista on saatu sekä positiivista että negatiivista palautetta. Positiivista palautetta on saatu muun muassa yhtiön asiakaspalvelusta, jota pidetään ystävällisenä ja asiantuntevana. Myös sähkösopimusten solmiminen on koettu helpoksi ja yhtiön tarjoamat tuotteet ja palvelut vastaavat hyvin asiakkaiden tarpeita. Lisäksi Vantaan Energian panostus uusiutuvaan energiaan on saanut kiitosta.Negatiivista palautetta on tullut lähinnä sähkön hinnasta, jota jotkut asiakkaat pitävät korkeana. Myös laskutuksen ymmärrettävyyttä on kritisoitu. Joissakin tapauksissa asiakkaat ovat kokeneet, että yhtiön viestintä voisi olla selkeämpää.

Miten on arvosteltu Vantaan Energian asiakaspalvelua?

Vantaan Energian asiakaspalvelu on saanut pääosin positiivista palautetta. Asiakkaat ovat kehuneet palvelun nopeutta, ystävällisyyttä ja asiantuntevuutta. Kritiikkiä on esitetty lähinnä jonotusajoista sekä sähköpostitse tulleiden vastausten viivästymisestä.

Mitä palveluita Vantaan Energia tarjoaa sähkösopimuksen lisäksi?

Vantaan Energia tarjoaa sähkösopimuksen lisäksi kaukolämpöä, jätevoimalan palveluita sekä energianeuvontaa. Lisäksi yritys tuottaa ja myy energiaa ja palveluja, jotka edistävät uusiutuvaa energiaa ja kiertotaloutta.

Onko Vantaan Energialla tarjolla erityisiä tarjouksia tai alennuksia sähkösopimuksissa?

Kyllä, Vantaan Energialla on tarjolla erilaisia tarjouksia ja alennuksia sähkösopimuksiin. Tarjoukset ja alennukset vaihtelevat ajankohdan ja saatavuuden mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät Vantaan Energian verkkosivuilta.

Millä tavoin on toteutettu Vantaan Energian sähköntuotanto, onko se ekologisesti kestävää?

Vantaan Energian sähköntuotanto on toteutettu monipuolisesti. Yhtiö tuottaa sähköä ja kaukolämpöä sekä jätevoimalassa että Martinlaakson voimalaitoksessa. Jätevoimala hyödyntää jätettä, joka muuten päätyisi kaatopaikalle, ja Martinlaakson voimalaitos puolestaan käyttää pääasiassa bio- ja kivihiiltä. Vantaan Energia on sitoutunut vähentämään hiilidioksidipäästöjään ja kehittämään uusiutuvan energian tuotantoa. Tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä, joten yhtiö pyrkii koko ajan kestävämpää ja ekologisempaa sähköntuotantoa kohti.

Mitkä ovat Energia Vantaan sopimustyypit ja -ehdot?

Energia Vantaalla on useita erilaisia sopimustyyppejä, kuten määräaikainen sopimus, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, sekä tuotteistettu sopimus, joka sisältää esimerkiksi aurinko- tai tuulisähköä. Sopimusehdot vaihtelevat sopimustyypin mukaan, mutta yleisesti ne sisältävät tietoa sopimuksen kestosta, hinnoittelusta, irtisanomisajasta sekä mahdollisista lisäpalveluista. Lisätietoja sopimusehdoista ja -tyypeistä saa Energia Vantaan verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.

Mikä on Energia Vantaan laskuttamistapa?

Energia Vantaan laskutustapa on sähkölasku, joka lähetetään asiakkaalle joko paperisena tai sähköisesti. Laskutusväli on yleensä kuukausittainen.

Miten Vantaan Energiaan voi ottaa yhteyttä, jos on kysyttävää sopimuksesta tai laskutuksesta?

Vantaan Energiaan voi ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon 09 829 01 tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@vantaanenergia.fi. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16. Lisäksi heidän verkkosivuillaan on chat-palvelu, josta voi kysyä apua.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi