Ota yhteyttä meihin

Paljonko kulutat vuodessa?

kWh

Sähköyhtiöt

Elenia

Tervetuloa tutustumaan Eleniaan, joka on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö. Elenia palvelee 435 000 kotitalous-, yritys- ja yhteiskunta-asiakasta kanta- ja päijät-hämeessä, pirkanmaalla, keski-suomessa ja pohjanmaalla.

Elenia

Kokemuksien yhteenveto

1,0
1,0 / 5 tähteä (perustuu 3 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea100%


Kokemukset

Olin ostamassa kahta sähköliittymää, selvittämässä yhtä ylimääräistä liittymää ja en saanut ketään henkilöä kiinni vaan ajan jolloin minulle on varattu soittoaika!!!!

1 week ago

Olin ostamassa kahta sähköliittymää ja en saanut ketään henkilöä kiinni vaan ajan jolloin minulle on varattu soittoaika!!!!

Haloo Elenian markkinointi ja myynti sekä asiakaspalvelusta vastaavat!!!! Maksava asiakas ei saa palvelua vaan hänelle annetaan aika 4 päivän päähän. Erittäin törkeää ja asiakasta halventavaa palvelua, jota voi odottaa vain yritykseltä, jolla ei ole kilpailua eikä minkäänlaista intressiä hoitaa asiakaspalvelua. Asiakaspalvelussa vastasi erittäin kohtelias nainen hänelle suuri kiitos, mutta muuten arvosana – 4.

Taito Takkinen

Elenia hinnoittelee palvelunsa epäreilusti ja käyttää asiakkaitaan hyödykseen törkeällä tavalla

1 month ago

Elenia hinnoittelee palvelunsa epäreilusti ja käyttää asiakkaitaan hyödykseen törkeällä tavalla

Elenia hinnoittelee palvelunsa epäreilusti ja käyttää asiakkaitaan hyödykseen törkeällä tavalla

Elenia hinnoittelee palvelunsa epäreilusti ja käyttää asiakkaitaan hyödykseen törkeällä tavalla

merja

1-15kw kulutus

4 months ago

Uusi mittari asennettu ja silti mökki kuluttaa 1-1.5kw/vrk sähköä vaikka mikään laite ei ole päällä. Asiantuntija soitti ja tokaisi että johonkin se nyt kuluu. Tätä jatkunut nyt vasta 4 vuotta. Todella onnetonta toimintaa

Vepa 4000


Kerro kokemuksistasiElenia on merkittävä toimija Suomen sähkömarkkinoilla. Yhtiö on tunnettu erityisesti sähköverkkopalveluistaan, mutta tarjoaa myös laajasti muita sähköön liittyviä palveluita. Elenian toiminta on keskittynyt erityisesti Tampereen alueelle, mutta yhtiön palveluita on saatavilla koko Suomessa. Elenian uutiset ovatkin usein kiinnostavia seurattavia, sillä ne tarjoavat tietoa sekä yrityksen toiminnasta että laajemmin sähkömarkkinoiden kehityksestä. Lisätietoa Eleniasta ja muista sähköyhtiöistä löydät täältä.

Yrityksen perustiedot

Elenia Verkko Oyj on osa laajempaa Elenia-konsernia. Yhtiön liikevaihto on vahva, mikä kertoo sen merkittävästä roolista Suomen sähkömarkkinoilla. Elenia Oy:n toimitusjohtajana toimii Tapani Arvo Sulevi Liuhala, jolla on pitkä kokemus sähköalalta. Yhtiön rekisteröinti on suoritettu YTJ:ssä, ja se on osa Alma Talent -konsernia. Elenia Verkko Oyj:n liiketoimintaan kuuluu myös virtuaaliakkujen tarjoaminen, jotka ovat tärkeä osa modernia sähköjärjestelmää. Lisää tietoa virtuaaliakuista ja niiden hinnoittelusta voit lukea täältä.

Elenia Verkko Oyj konserni

Elenia Verkko Oyj on osa laajempaa Elenia-konsernia, joka kattaa useita eri toimialoja. Konserniin kuuluu muun muassa Elenia Oy, joka on erikoistunut sähköverkkopalveluihin. Elenia-konsernin hallituksen roolit muissa yrityksissä ovat myös merkittäviä, sillä ne kertovat laajemmasta sitoutumisesta sähköalan kehittämiseen Suomessa. Elenia Verkko Oyj:n toiminta onkin tärkeä osa koko Elenia-konsernin toimintaa.

Elenian omistus ja taloustiedot

Kun puhumme sähköyhtiöiden arvostelusta ja tiedoista, on tärkeää ymmärtää, kuka omistaa yhtiön ja mitkä ovat sen taloudelliset tunnusluvut. Tämä auttaa meitä arvioimaan palvelun luotettavuutta ja hinta-laatusuhdetta. Tässä osiossa keskitymme Eleniaan, joka on yksi Suomen johtavista sähköyhtiöistä.

Kuka omistaa Elenian?

Elenia on yksityisomisteinen yritys, jonka omistaa kansainvälinen sijoitusyhtiö OMERS Infrastructure. Se on osa OMERSin, yhden Kanadan suurimman eläkerahaston, sijoitusportfoliota. Voit lukea lisää yhtiön omistuspohjasta ja muista sähköyhtiöistä sivultamme Sähköyhtiöt – Sähkönhintaa.fi.

Elenian omistajien taustat ja roolit muissa yrityksissä ovat tärkeitä, sillä ne vaikuttavat yhtiön toimintaan ja strategiaan. Samoin on tärkeää seurata yhtiön rekisteröintiä ja muita virallisia tietoja, jotta saamme kattavan kuvan yhtiön toiminnasta.

Taloustiedot

Elenian taloustiedot ovat saatavilla yleisesti, ja ne näyttävät yhtiön taloudellisen tilanteen ja sen kyvyn tarjota kilpailukykyisiä sähkösopimuksia. Yhtiön taloudellinen vahvuus on myös merkittävä tekijä, kun arvioimme sen kykyä investoida uusiin, esimerkiksi aurinkopaneelien kaltaisiin teknologioihin. Lisätietoja aiheesta löydät sivultamme Aurinkopaneelien Kilpailutus Netissä | Sähkönhintaa.fi.

Tarkastellessamme Elenian taloustietoja, olemme kiinnittäneet huomiota erityisesti yhtiön liikevaihtoon, tulokseen ja investointeihin. Nämä tiedot auttavat meitä ymmärtämään, kuinka yhtiö pystyy kilpailemaan sähkömarkkinoilla ja tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyisiä sähkösopimuksia. Lisätietoja sähkösopimusten hinnoittelusta ja eri vaihtoehdoista saat sivultamme Miksi valita kotitalouteen spot- sähkö eli pörssisähkö – Sähkönhintaa.fi.

Elenian taloustietojen tarkastelu on osa laajempaa työkalupakkiamme, jolla arvioimme sähköyhtiöitä. Näitä tietoja hyödynnetään myös laajemmin talousuutisissa ja -analyyseissä, kuten Kauppalehdessä.

Elenian palvelut ja tuotteet

Elenia on yksi Suomen johtavista sähköyhtiöistä, jonka palvelut ja tuotteet kattavat laajasti erilaiset sähkönkuluttajat. Yhtiön tarjoamat palvelut ja tuotteet ovat monipuoliset, ja niiden avulla asiakkaat voivat hallita sähkönkulutustaan helposti ja tehokkaasti. Elenian palveluihin kuuluu muun muassa sähkösopimusten tarjoaminen, sähkön hinnoittelu sekä älykkäiden sähkömittarien asennus ja käyttö.

Tämän lisäksi Elenian palveluihin kuuluu myös rekisteröinti yhtiön asiakkaaksi, mikä mahdollistaa sähkösopimuksen tekemisen ja asiakaspalvelun käytön. Elenia ei ainoastaan näytä kaikki palvelunsa, vaan myös opastaa asiakkaitaan niiden käytössä.

Yhtiön tarjoamat palvelut ja tuotteet ovat olleet esillä eri medioissa, kuten Kauppalehdessä ja televisiossa, mikä on lisännyt yhtiön tunnettavuutta ja luotettavuutta.

Elenia on myös mukana erilaisissa sähköön liittyvissä ilmiöissä, kuten aurinkopaneelien käytössä. Elenian sähkösopimus voi olla erinomainen vaihtoehto niille, jotka harkitsevat aurinkopaneelien hankintaa ja haluavat yhdistää sähkösopimuksensa aurinkoenergian tuotantoon.

Elenia sähkösopimus

Elenian sähkösopimus on joustava ja asiakaslähtöinen ratkaisu, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Sopimus sisältää selkeät ehdot ja kilpailukykyisen hinnan, joka määräytyy sähkön markkinahintojen mukaan.

Elenian sähkösopimus on myös helppo yhdistää aurinkopaneelien käyttöön, jolloin asiakas voi hyödyntää aurinkoenergiaa ja säästää sähkölaskussaan. Elenia tarjoaa opastusta aurinkopaneelien hankinnassa ja asennuksessa, joten aurinkopaneelien hankinta omakotitaloon on vaivatonta Elenian asiakkaana.

Elenia sähkön hinta

Elenian sähkön hinta on kilpailukykyinen ja se määräytyy markkinahintojen mukaan. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen erilaisia sähkösopimuksia, joissa sähkön hinta voi olla kiinteä tai seurata markkinahintoja. Elenia panostaa avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen, joten yhtiön sähkön hinta on aina selkeästi esillä.

Älykkäät sähkömittarit

Elenia tarjoaa asiakkailleen älykkäitä sähkömittareita, jotka mahdollistavat sähkönkulutuksen seurannan reaaliajassa. Älykkäät sähkömittarit auttavat asiakkaita ymmärtämään paremmin oman sähkönkulutuksensa ja tekemään energiatehokkaita valintoja. Elenia tarjoaa myös kattavan tuen älykkäiden sähkömittarien käyttöön.

Elenian sähköverkon kehitys ja uudistukset

Elenia on aina ollut edelläkävijä sähköverkon kehittämisessä ja uudistuksissa. Yhtiön innovatiiviset ratkaisut ja jatkuva halu parantaa palveluitaan ovat johtaneet moniin merkittäviin uudistuksiin sähköverkossa. Tämän seurauksena Elenian sähköverkko on nykyisin yksi maamme luotettavimmista.

Tässä yhteydessä on hyvä muistuttaa myös sähkön hinnan merkityksestä. Sähköverkon kehittäminen ja uudistaminen vaikuttavat luonnollisesti myös sähkön hintaan. Sähkön kustannuksia voi vertailla täällä, jossa on esitetty yksityiskohtaisesti, kuinka paljon sähkö maksaa kuukaudessa.

Säävarma sähköverkko

Elenian tavoitteena on tarjota asiakkailleen säävarma sähköverkko, joka pystyy vastaamaan myös ääriolosuhteisiin. Säävarmuuden parantamiseksi Elenia on tehnyt merkittäviä investointeja sähköverkkonsa kehittämiseen viime vuosina. Yhtiö on muun muassa siirtänyt suuren osan sähköverkostaan maan alle, mikä vähentää säästä aiheutuvia sähkökatkoksia.

Sähköverkon säävarmuuden parantaminen on olennainen osa Elenian palveluita. Tämä on tärkeää huomioida myös sähkön kilpailutuksessa. Sähkön kilpailutus onkin yksi tapa varmistaa, että saat parhaan mahdollisen hinnan ja palvelun sähkösopimuksellesi.

Sähköverkon uudistaminen ja investoinnit

Elenia on tehnyt merkittäviä investointeja sähköverkkonsa uudistamiseen. Yhtiö on muun muassa investoinut uusiin teknologioihin, jotka mahdollistavat entistä tarkemman seurannan sähköverkon toiminnasta. Lisäksi Elenia on panostanut sähköverkon kunnossapitoon ja ylläpitoon, jotta sähkön toimitusvarmuus olisi mahdollisimman korkea.

Elenian sähköverkon uudistaminen ja investoinnit ovat osa yhtiön strategiaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Tämä ei ainoastaan paranna sähkön toimitusvarmuutta, vaan myös lisää sähköverkon tehokkuutta ja vähentää sähkökatkosten määrää.

Elenian vastuullisuus ja arvostelut

Elenia on sähköyhtiö, joka on tunnettu vastuullisuudestaan ja korkeasta arvostuksestaan asiakkaiden keskuudessa. Yhtiön vastuullisuus näkyy muun muassa sen toimintatavoissa ja päätöksenteossa. Elenia pyrkii toteuttamaan liiketoimintaansa tavalla, joka huomioi ympäristön, työntekijät ja yhteiskunnan tarpeet. Asiakkaiden arvostelut Eleniasta ovat pääosin positiivisia, ja yhtiö saa kiitosta muun muassa hyvästä asiakaspalvelusta ja toimintavarmuudesta. Yösähkön hinta on yksi tekijä, joka vaikuttaa sähköyhtiön arvosteluun ja valintaan.

Vastuuhenkilöt ja työllisyys

Elenian vastuuhenkilöt ovat alansa ammattilaisia, jotka ovat omistautuneet yhtiön menestykselle ja vastuulliselle toiminnalle. Heidän roolinsa yhtiössä ja mahdollisesti myös muissa yrityksissä on merkittävä tekijä Elenian toiminnassa. Elenia on myös merkittävä työllistäjä, ja se tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille. Elenian toimintaan liittyen on myös mielenkiintoista seurata aurinkopaneelien hintakehitystä mökkikäytössä, sillä aurinkopaneelit ovat yksi tapa tuottaa sähköä vastuullisesti.

Infra-alan kansainvälinen vastuullisuusarviointi

Infra-alan kansainvälinen vastuullisuusarviointi on tärkeä osa Elenian vastuullisuustyötä. Arvioinnin avulla yhtiö voi varmistaa, että sen toiminta on linjassa kansainvälisten vastuullisuusstandardien kanssa. Elenian vastuullisuusarviointi on saanut kiitosta sekä asiakkailta että alalla toimivilta tahoilta.

Asiakasarvostelut ja palaute

Elenian asiakasarvostelut ja palaute ovat olennainen osa yhtiön toimintaa. Asiakkaiden mielipiteet ja kokemukset auttavat Eleniaa kehittämään palveluitaan ja toimintaansa entistä paremmaksi. Elenia ottaa asiakkaiden palautteen vakavasti ja pyrkii aina vastaamaan heidän tarpeisiinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

Elenian tulevaisuuden suunnitelmat ja projektit

Kuten monien muidenkin sähköyhtiöiden, myös Elenian tulevaisuuden suunnitelmat ja projektit ovat laaja-alaisia ja kunnianhimoisia. Yhtiön tavoitteena on kehittää ja modernisoida sähköverkkojaan sekä parantaa asiakkaiden kokemusta sähkönkulutuksen seurannasta. Näiden suunnitelmien ja projektien kautta Elenia pyrkii olemaan edelläkävijä sähköalalla.

Uudet voimalinjat ja verkonrakennus

Elenia investoi jatkuvasti uusien voimalinjojen rakentamiseen ja olemassa olevien verkkorakenteiden parantamiseen. Yhtiön tavoitteena on varmistaa, että sen asiakkaat voivat luottaa sähkönjakelun toimivuuteen kaikissa olosuhteissa. Uusien voimalinjojen rakentaminen ja verkonrakennusprojektien toteuttaminen ovat olennainen osa tätä työtä.

Yhtiön suunnitelmissa on myös mahdollistaa sähkön myynnin verkkoon helpommin ja tehokkaammin. Tämä liittyy kiinteästi Elenian verkonrakennusprojekteihin, joissa pyritään varmistamaan sähköverkon toimivuus ja luotettavuus.

Valokuituverkon kehitys

Valokuituverkon kehitys on yksi Elenian tärkeimmistä tulevaisuuden projekteista. Yhtiö aikoo investoida valokuituverkkonsa laajentamiseen ja parantamiseen, jotta asiakkaiden tiedonsiirto olisi nopeampaa ja luotettavampaa. Tämä on erityisen tärkeää nyky-yhteiskunnassa, jossa digitaaliset palvelut ja etätyö ovat yhä yleisempiä.

Sähkönkulutuksen seuranta ja asiakaskokemus

Elenia on myös sitoutunut parantamaan asiakkaidensa kokemusta sähkönkulutuksen seurannasta. Yhtiö aikoo kehittää uusia työkaluja ja palveluita, jotka tekevät sähkönkulutuksen seurannasta helpompaa ja informatiivisempaa. Tämän avulla asiakkaat voivat paremmin ymmärtää omaa sähkönkulutustaan ja tehdä tietoisempia päätöksiä sähkönkäytöstään.

Esimerkiksi mökkisähkösopimuksen valinnassa on tärkeää ymmärtää oman sähkönkulutuksen määrä ja sen vaihtelu, jotta sopimus voidaan valita mahdollisimman edullisesti ja ympäristöystävällisesti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Elenian tulevaisuuden suunnitelmat ja projektit ovat kunnianhimoisia. Yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja palveluitaan asiakkaidensa hyväksi.

Yhteenveto ja loppusanat

Kun puhumme sähköyhtiöistä, Elenia on varmasti yksi niistä, joka herättää kiinnostusta. Yhtiön roolit muissa yrityksissä ja sen rekisteröintiä koskevat tiedot ovat herättäneet keskustelua. Mutta miten Elenia pärjää arvostelussa? Onko se hyvä valinta sähköyhtiöksi? Ja mitä voimme odottaa Elenialta tulevaisuudessa?

Onko Elenia hyvä valinta?

Elenian valitseminen sähköyhtiöksi on monille hyvä valinta. Yhtiö on tunnettu luotettavasta ja asiakaslähtöisestä palvelustaan. Elenia näyttää, että asiakkaan tarpeet ovat etusijalla ja tekee kaikkensa täyttääkseen ne. Tämä on tärkeää, sillä sähkösopimuksen valinta on iso päätös, joka vaikuttaa suoraan kotitalouden kuluihin.

Elenia on myös ollut esillä mediassa, muun muassa Kauppalehdessä, ja sen toimintaa seurataan tarkasti. Tämä tuo läpinäkyvyyttä yhtiön toimintaan ja auttaa asiakkaita tekemään perusteltuja valintoja.

Mitä seuraavaksi Elenialta?

Tulevaisuudessa Elenialta voi odottaa jatkuvaa kehitystä ja innovaatioita. Yhtiö on jo osoittanut kykynsä mukautua muuttuviin olosuhteisiin ja vastata asiakkaiden tarpeisiin. Elenian työkalut ja palvelut, kuten sen sähkön hintaa koskevat tietopalvelut, ovat jatkuvasti kehittyviä.

Elenian toimintaan vaikuttavat myös yleiset ilmiöt, kuten energiamarkkinoiden muutokset ja uudet teknologiat. Nämä voivat tuoda mukanaan uusia mahdollisuuksia ja haasteita. Yksi mielenkiintoinen ilmiö on negatiivinen sähkön hinta, joka on herättänyt paljon keskustelua energiamarkkinoilla.

Tulevaisuus näyttää, miten Elenia pystyy vastaamaan näihin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Mutta yksi on varmaa: Elenia on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja tuomaan innovaatioita sähkömarkkinoille.

Kirjoittajan vinkit: Elenia

Minun, Timo E:n, suosikkisähköyhtiöiden joukossa on Elenia. Olen viime vuodet syventynyt Suomen energiamarkkinoihin ja Elenia on yritys, joka on herättänyt erityistä kiinnostustani. Heidän innovatiivinen lähestymistapansa sähköverkkopalveluihin ja kestävän energian edistämiseen on ollut erittäin vaikuttavaa.

Kokemukseni Eleniasta on ollut positiivinen. Heidän asiakaspalvelunsa on ollut aina avuliasta ja heidän tarjoamansa sähkösopimukset ovat mielestäni kilpailukykyisiä. Olen myös ollut vaikuttunut Elenian panostuksesta uusiutuvaan energiaan ja heidän pyrkimykseensä kehittää älykkäitä sähköverkkoja.

Vaikka Elenia ei ole ainoa toimija markkinoilla, olen huomannut, että heidän tarjoamansa palvelut ovat usein edelläkävijöitä alalla. Heidän käyttämänsä teknologia ja innovatiiviset ratkaisut ovat tehneet minuun vaikutuksen ja osoittavat, että he pyrkivät jatkuvasti parantamaan palveluitaan.

Tänä päivänä, kun uusiutuvan energian merkitys korostuu yhä enemmän, on tärkeää valita sähköyhtiö, joka on sitoutunut kestävään kehitykseen. Elenian panostus uusiutuvaan energiaan ja älykkäisiin sähköverkkoihin on osoitus siitä, että he ottavat tämän vastuun vakavasti.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokaisen kuluttajan tilanne on yksilöllinen, eikä yksikään sähköyhtiö ole paras vaihtoehto kaikille. Suosittelenkin aina vertailemaan eri yhtiöiden tarjouksia ja valitsemaan sen, joka parhaiten vastaa omia tarpeita ja arvoja.

Viimeisenä vinkkinä haluan painottaa, että sähkösopimuksen valintaan kannattaa käyttää aikaa. Älä tyydy ensimmäiseen vastaantulevaan tarjoukseen, vaan vertaile eri vaihtoehtoja ja tee tietoon perustuva päätös. Näin voit löytää parhaan mahdollisen sopimuksen itsellesi.

Elenian yritystiedot ja asiakasarvostelut

Elenia on suomalainen energia-alan yritys, joka tarjoaa sähkön jakelu- ja lämpöpalveluita. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista sähkönjakeluyhtiöistä ja sen toiminta-alue kattaa yli 100 kuntaa. Elenia tunnetaan erityisesti asiakaslähtöisestä palvelusta ja innovatiivisista ratkaisuista. Alla olevassa taulukossa on esitetty Elenian tärkeimmät tiedot sekä asiakkaiden arvostelut.

Yrityksen nimiToimialaAsiakaslähtöisyysInnovatiivisuusAsiakkaiden arvostelut
EleniaEnergia-alan palvelut: sähkön jakelu ja lämpöKorkeaKorkea4,5/5

Elenian arviot ovat pääosin positiivisia, mikä kertoo yrityksen laadukkaasta palvelusta ja sen kyvystä vastata asiakkaiden tarpeisiin. Elenia panostaa erityisesti asiakaslähtöisyyteen ja innovatiivisuuteen, mikä näkyy myös asiakkaiden arvioissa. Näitä arvoja korostamalla Elenia pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

Lähde: Elenia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Elenian sähkönsiirron hinnasto?

Elenian sähkönsiirron hinnasto vaihtelee alueittain ja sopimustyypeittäin. Sähkönsiirron hinta koostuu kiinteästä perusmaksusta ja energiamaksusta, joka perustuu kulutetun sähkön määrään. Tarkat hinnat löytyvät Elenian omilta verkkosivuilta.

Miten Elenian sähkönsiirto toimii?

Elenia on sähkönsiirtoyhtiö, joka vastaa sähkön siirtämisestä tuotantolaitoksista kuluttajille. Yhtiö rakentaa, ylläpitää ja kehittää sähköverkkoa sekä huolehtii sen toimintavarmuudesta. Elenian sähkönsiirto toimii niin, että se ostaa sähköä tukkumarkkinoilta ja siirtää sen sähköverkkojensa kautta loppukäyttäjille. Sähkönsiirron hinta muodostuu sähkön siirrosta aiheutuvista kustannuksista sekä verkon ylläpidosta ja kehittämisestä. Elenian sähkönsiirtohinnat ovat Energiamarkkinaviraston hyväksymiä.

Kuinka luotettava Elenia on sähkönjakeluyhtiönä?

Elenia on erittäin luotettava sähkönjakeluyhtiö. Se on yksi Suomen suurimmista sähkönjakeluyhtiöistä ja sen toiminta-alue kattaa suuren osan maata. Elenia panostaa voimakkaasti verkostojensa ylläpitoon ja kehittämiseen, mikä takaa sen asiakkaille jatkuvan ja häiriöttömän sähkönsaannin. Lisäksi Elenian asiakaspalvelu on tunnettu nopeudestaan ja asiantuntevuudestaan, mikä lisää yhtiön luotettavuutta entisestään.

Miten Elenian kaukolämpöpalvelut toimivat?

Elenia ei tarjoa kaukolämpöpalveluita, vaan sen liiketoiminta keskittyy sähkön jakeluun ja myyntiin. Kaukolämpöpalvelut ovat tyypillisesti paikallisten energiayhtiöiden tarjoamia.

Millaisia arvosteluja Elenia on saanut asiakkailtaan?

Elenia on saanut asiakkailtaan sekä positiivisia että negatiivisia arvosteluja. Positiivisissa arvosteluissa on kiitetty yhtiön luotettavaa sähköntoimitusta ja hyvää asiakaspalvelua. Negatiiviset arvostelut ovat koskeneet lähinnä sähkönhinnan korotuksia ja häiriöitä sähkönjakelussa.

Missä kaikkialla Elenia toimittaa sähköä?

Elenia toimittaa sähköä pääasiassa Kanta- ja Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla.

Miten Elenian tietoliikenneverkko palvelee kuluttajia?

Elenian tietoliikenneverkko mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonkulun sähkönkulutuksesta sekä häiriötilanteista. Tämä parantaa sähkönjakelun luotettavuutta ja nopeuttaa vikojen korjaamista. Lisäksi tietoliikenneverkon avulla kuluttajat voivat seurata omaa sähkönkulutustaan, mikä auttaa energian säästämisessä ja sähkölaskun pienentämisessä.

Kuinka Elenian sähkönsiirto vertautuu muihin sähköyhtiöihin?

Elenian sähkönsiirto on kilpailukykyinen verrattuna muihin sähköyhtiöihin. Yhtiö panostaa voimakkaasti sähköverkon laatuun ja luotettavuuteen, minkä ansiosta sen palvelut ovat korkeatasoisia. Elenia on myös edelläkävijä älykkäiden sähköverkkojen ja digitaalisten palveluiden kehittämisessä.

Millaisia ovat Elenian sähkösopimukset?

Elenian sähkösopimukset ovat monipuolisia ja tarjoavat vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Niitä on saatavilla sekä määräaikaisina että toistaiseksi voimassa olevina sopimuksina. Sopimustyyppejä on useita, esimerkiksi kiinteähintaisia sopimuksia, joiden hinta ei muutu sopimuskauden aikana, sekä pörssisähkösopimuksia, joiden hinta määräytyy sähköpörssin mukaan. Elenia tarjoaa myös ympäristöystävällisiä sähkösopimuksia, joiden sähkö on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä. Lisäksi Elenialla on erityisiä sähkösopimuksia yrityksille ja suurille kiinteistöille.

Miten Elenian asiakaspalvelu toimii?

Elenian asiakaspalvelu toimii monikanavaisesti. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käyttämällä verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Elenia pyrkii vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti ja tarjoamaan kattavaa tietoa sähköasioista.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi