Ota yhteyttä meihin

Paljonko kulutat vuodessa?

kWh

Sähköyhtiöt

Nivos Energia

Nivos Energia on Mäntsälässä toimiva energiayhtiö, joka tarjoaa monipuolisia energiapalveluita. Yrityksen palveluihin kuuluu sähkön myynti ja tuotanto sekä energiaan liittyvät palvelut. Hinnat ovat kilpailukykyiset ja yrityksen liikevaihto on kasvanut tasaisesti perustamisestaan, vuodesta 1989, lähtien.

Nivos Energia

Kokemuksien yhteenveto

0,0
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiMinun kokemukseni mukaan Nivos Energia on sähköyhtiö, joka on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita ja kilpailukykyisiä sähköpalveluita. Yhtiö on perustettu Mäntsälässä ja se on osa Nivos Oy konsernia. Yhtiön toiminta kattaa sähkön myynnin ja tuotannon lisäksi kaukolämmön, veden ja viemäröinnin, energiaratkaisut sekä tietoliikenne- ja turvapalvelut.

Nivos Energian toimitusjohtaja on Juha Antero Voho, joka on työskennellyt energia-alalla useita vuosia. Voho on tuonut yritykseen vankan osaamisensa ja vision siitä, kuinka energia-alan palveluita voidaan kehittää asiakaslähtöisesti. Hänen johdossaan Nivos Energia on kasvanut merkittävästi ja vakiinnuttanut asemansa luotettavana toimijana alalla.

Yhtiön liikevaihto on kasvanut tasaisesti viime vuosina ja sen taloudellinen tilanne on vahva. Yrityksen tuoreimmat taloustiedot ovat saatavilla Fonecta:sta ja YTJ:stä. On myös huomionarvoista, että Nivos Energialla ei ole merkintöjä maksuhäiriöistä.

Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee osoitteessa Sepäntie Mäntsälässä. Tämä keskeinen sijainti mahdollistaa tehokkaan toiminnan koko Etelä-Suomen alueella.

On tärkeää huomauttaa, että Nivos Energian palvelut eivät rajoitu vain sähköön. Yhtiö tarjoaa myös kaukolämpöä, vettä ja viemäröintiä sekä tietoliikenne- ja turvapalveluita. Tämä laaja palveluvalikoima tekee Nivos Energiasta monipuolisen kumppanin niin kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Miksi valita kotitalouteen spot- sähkö eli pörssisähkö on kysymys, johon Nivos Energia tarjoaa selkeitä vastauksia. Heidän palveluvalikoimastaan löytyy useita erilaisia sähkösopimuksia, joista voi valita omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan – katso pörssisähkön hinta huomenna täältä.

Haluatko tietää lisää Nivos Energian palveluista ja hinnoista? Käy yrityksen verkkosivuilla tai ota yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa. Nivos Energia on luotettava valinta, kun haluat varmistaa, että sähkön hinta on kilpailukykyinen ja palvelu laadukasta.

Nivos Energian sähköyhtiön palvelut

Nivos Energia tarjoaa kattavan valikoiman sähköpalveluja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Nämä palvelut kattavat sähkösopimukset, aurinkoenergian ja sähköautojen latauspalvelut.

Sähkösopimukset

Nivos Energia tarjoaa kilpailukykyisiä sähkösopimuksia, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä tarkoittaa, että asiakas voi valita sopimuksen, joka parhaiten vastaa hänen energiankulutustaan ja budjettiaan. Haluatko tietää lisää siitä, miten valita oikea sähkösopimus mökille? Voit lue lisää täältä.

Aurinkoenergia

Nivos Energia on panostanut myös aurinkoenergiaan. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tuottaa omaa sähköä aurinkopaneeleilla. Tämä on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas tapa tuottaa energiaa. Aurinkoenergian yhteydessä on myös mahdollista myydä ylijäämäsähköä takaisin verkkoon. Jos haluat tietää lisää siitä, miten sähkön myynti verkkoon toimii, voit lue lisää täältä.

Sähköautojen latauspalvelut

Sähköautojen yleistyessä myös latauspalveluiden tarve kasvaa. Nivos Energia tarjoaa ratkaisuja sähköautojen lataamiseen niin kotona kuin työpaikallakin. Sähköautojen latauspalvelut ovat yksi tapa säästää sähkölaskussa, erityisesti jos valitsee sähkösopimuksen ilman kuukausimaksua.

Nivos Energian palvelut ovat monipuolisia ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusiin, innovatiivisiin ratkaisuihin energian tuotannossa ja jakelussa.

Nivos Energian sähkön hinnat

Nivos Energia Oy on suomalainen energiayhtiö, joka tarjoaa monipuolisia sähköpalveluita. Yhtiön sähkön hinta on kilpailukykyinen, ja se tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Sähkölämmitys on yksi Nivos Energian tarjoamista palveluista, ja se on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi öljylämmitykselle.

Sähkön hintavertailu

Sähkön hintavertailu on tärkeä osa sähkösopimuksen valintaa. Vertailun avulla voit löytää itsellesi sopivimman ja edullisimman sähkösopimuksen. Nivos Energia Oy:n hinta on erittäin kilpailukykyinen, ja yhtiö tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Sähkön siirtohinta on yksi tärkeä tekijä sähkön hinnassa, ja se kannattaa ottaa huomioon hintavertailussa.

Sähkösopimuksen kustannukset

Sähkösopimuksen kustannukset koostuvat useista eri tekijöistä. Nivos Energian sähkösopimuksen hinta koostuu sähkön myyntihinnasta, sähkön siirtohinnasta sekä verkkopalvelumaksusta. On tärkeää ottaa huomioon kaikki nämä tekijät, kun vertailet sähkösopimuksia. Sähkön hinnan nousu on yksi tekijä, joka voi vaikuttaa sähkösopimuksen kustannuksiin.

Tietoa Nivos Energiasta

Nivos Energia on sähköyhtiö, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1923 asti, kun Mäntsälän Sähkö Oy perustettiin. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Sepäntiellä Mäntsälässä. Nivos Energia on osa Nivos-konsernia, joka tarjoaa monipuolisesti erilaisia palveluita energian, veden, tietoliikenteen ja ympäristönhuollon alalla.

Historiansa aikana Nivos Energia on ollut mukana monenlaisissa rooleissa. Yhtiön toiminnassa on aina korostunut asiakaslähtöisyys, mikä on näkynyt esimerkiksi toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen tarjoamisessa. Tämä sopimustyyppi on erittäin joustava vaihtoehto, joka mahdollistaa sähkön hinnan seuraamisen ja tarvittaessa sopimuksen irtisanomisen ilman erillisiä kustannuksia. Voit lukea lisää toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen eduista täältä.

Yrityksen historia

Nivos Energian historia on täynnä merkittäviä hetkiä ja muutoksia. Yhtiön alkuvaiheissa sähkön hinta oli usein negatiivinen, sillä sähkön tuotanto oli ylituotantoa ja sitä oli vaikea varastoida. Tämän seurauksena sähköä myytiin tappiolla, kunnes teknologian kehittyminen mahdollisti paremman sähkön varastoinnin ja jakelun. Voit lukea lisää negatiivisen sähkön hinnan syistä ja seurauksista täältä.

Vastuullisuus ja ympäristö

Nivos Energia on sitoutunut toimimaan vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti. Yhtiö panostaa uusiutuvaan energiaan ja pyrkii minimoimaan toimintansa ympäristövaikutukset. Esimerkiksi sähkönkulutuksen seuraaminen ja säästäminen on yksi tärkeä osa vastuullista toimintaa. Jos olet kiinnostunut siitä, paljonko sähkö maksaa kuukaudessa, voit lukea lisää aiheesta täältä.

Nivos Energian vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys näkyvät myös yhtiön toimintatavoissa ja päätöksenteossa. Yhtiö on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkii jatkuvasti parantamaan toimintaansa ympäristön kannalta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi energiatehokkuuden parantamista, hiilidioksidipäästöjen vähentämistä ja uusiutuvan energian hyödyntämistä.

Nivos Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Nivos Energian arvostelut ja kokemukset

Kun tarkastelemme Nivos Energian palveluita, huomaamme, että asiakasarvostelut ovat tärkeä osa yhtiön kokonaiskuvaa. Arvostelut antavat meille reaaliaikaista tietoa yhtiön palveluiden laadusta, hinnasta ja luotettavuudesta. Tämän tiedon avulla voimme tehdä perusteltuja päätöksiä sähköyhtiön valinnassa. Täältä voit lukea lisää arvosteluista ja kokemuksista eri sähköyhtiöistä.

Asiakkaiden arvostelut

Nivos Energian asiakkaiden arvostelut ovat yleisesti ottaen positiivisia. Asiakkaat kehuvat erityisesti yhtiön asiakaspalvelua, joka on saanut kiitosta nopeudestaan ja asiantuntevuudestaan. Myös hinnat ovat kilpailukykyiset. Yksi yhtiön suosituimmista palveluista on yösähkö, joka on monelle asiakkaalle kustannustehokas vaihtoehto. Lue lisää yösähkön hinnoista ja sen sopivuudesta eri tilanteisiin täältä.

Nivos Energian luotettavuus

Nivos Energia on tunnettu luotettavuudestaan. Yhtiö on toiminut markkinoilla jo pitkään ja se on onnistunut säilyttämään hyvän maineensa. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että yhtiön tarjoamat palvelut ovat laadukkaita ja hinnat ovat läpinäkyviä. Nivos Energia on myös sitoutunut kestävään kehitykseen, mikä on tärkeä tekijä nykypäivän sähkömarkkinoilla. Tutustu muihin luotettaviin sähköyhtiöihin täällä.

On kuitenkin hyvä muistaa, että jokaisen asiakkaan kokemus on yksilöllinen. Suosittelemme aina vertailemaan eri sähköyhtiöitä ja lukemaan muiden asiakkaiden arvosteluja ennen päätöksen tekemistä. Näin voit varmistaa, että valitset juuri sinulle parhaiten sopivan sähköyhtiön.

Yhteenveto Nivos Energiasta sähköyhtiönä

Nivos Energia on suomalainen sähköyhtiö, jonka kotipaikka on Mäntsälä. Yhtiö tarjoaa sähköpalveluita sekä yksityisille että yritysasiakkaille. Yhtiön toimipiste sijaitsee Sepantiellä Mäntsälässä. Miksi sähkön hinta on korkea tällä hetkellä? – sivulla voit lukea lisää sähkön hinnan muodostumisesta ja Nivos Energian hinnoittelusta.

Yhtiön palveluihin kuuluu monipuoliset sähkösopimukset, sähkön myynti ja jakelu sekä uusiutuvan energian ratkaisut. Nivos Energian vahvuutena on paikallisuus ja henkilökohtainen palvelu. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat palvelut.

Yhtiön toimitusjohtaja on Marko Olavi Ahl. Ahlin roolit muiden yritysten toiminnassa ovat myös merkittäviä. Hänellä on laaja kokemus energiatoimialalta ja hän on ollut mukana kehittämässä Nivos Energian palveluita vuosien ajan.

Yhtiön tunnusluvut ovat vahvat ja Nivos Energia on tunnettu luotettavana toimijana alalla. Viimeisin tilikausi on ollut menestyksekäs ja yhtiön maksuhäiriöt ovat olleet vähäisiä. Viralliset tiedot yhtiöstä ovat saatavilla, jos ne kiinnostavat sinua enemmän.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Nivos Energia on vakaa ja luotettava sähköyhtiö, jonka palvelut ovat laadukkaita ja hinnat kilpailukykyisiä. Jos haluat lukea lisää tai piilottaa lisätietoja, voit tehdä sen yhtiön verkkosivuilla. Nivos Energian palvelut tulevat olemaan saatavilla myös tulevaisuudessa, ja yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan asiakkaidensa tarpeiden mukaan.

Kirjoittajan vinkit: Nivos Energia

Olen viettänyt vuosia tutkimalla Suomen energiamarkkinoita ja olen huomannut, että sähköyhtiöiden joukossa on yksi, joka erottuu joukosta – Nivos Energia. Tässä muutamia henkilökohtaisia huomioita ja vinkkejä tästä yhtiöstä.

Ensinnäkin, Nivos Energia on sitoutunut uusiutuvaan energiaan. Tämä on tärkeää, koska uusiutuvan energian käyttö on yksi tehokkaimmista tavoista vähentää hiilidioksidipäästöjä. Olen seurannut heidän työtään uusiutuvan energian alalla, ja olen vaikuttunut heidän innovatiivisista ratkaisuistaan.

Toiseksi, Nivos Energia tarjoaa joustavia sähkösopimuksia. Tämä on merkittävä etu kuluttajille, sillä se antaa mahdollisuuden valita sopimus, joka vastaa parhaiten heidän tarpeitaan. Henkilökohtaisesti arvostan tätä joustavuutta, sillä se antaa kuluttajille enemmän valtaa ja mahdollistaa tietoon perustuvan päätöksenteon.

Kolmanneksi, Nivos Energian hinnoittelu on kilpailukykyinen. Olen vertaillut heidän hintojaan muiden sähköyhtiöiden hintoihin, ja olen huomannut, että he tarjoavat usein edullisempia vaihtoehtoja. Tämä on tärkeä huomio kuluttajille, jotka etsivät säästöjä sähkölaskuissaan.

Nämä ovat vain muutamia syitä, miksi suosittelen harkitsemaan Nivos Energiaa sähköyhtiönä. Mutta muistakaa, että parhaan päätöksen tekeminen edellyttää aina omien tarpeiden ja tilanteen huomioimista. Tutustu siis itse Nivos Energian tarjontaan ja tee tietoon perustuva päätös.

Ja muistakaa, että minä, Timo E., olen täällä auttamassa teitä ymmärtämään paremmin Suomen energiamarkkinoita. Joten, älkää epäröikö ottaa yhteyttä, jos teillä on kysymyksiä!

Nivos Energian palvelut, hinnat ja asiakasarvostelut

SähköyhtiöPalvelutHinnatTiedotArvostelu
Nivos EnergiaSähkön tuotanto ja myynti, energiaan liittyvät palvelutHinnat vaihtelevat sopimuksen ja kulutuksen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät Nivos Energian verkkosivuilta.Yritys on perustettu vuonna 1928. Pääkonttori sijaitsee Mäntsälässä. Nivos Energia palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita.Asiakkaiden arvostelut vaihtelevat. Moni pitää Nivos Energiaa luotettavana ja laadukkaana sähköyhtiönä, mutta osa on kritisoinut yritystä esimerkiksi hinnoittelun osalta.

Nivos Energia on monipuolinen sähköyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kattavasti erilaisia palveluita. Yrityksen hinnat vaihtelevat sopimuksen ja kulutuksen mukaan, joten jokainen asiakas voi löytää itselleen sopivan ratkaisun. Nivos Energia on perinteikäs yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Mäntsälässä. Yritys palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Asiakkaiden arvostelut ovat pääosin positiivisia, mutta myös kritiikkiä on esitetty. Tämä on kuitenkin tyypillistä kaikille sähköyhtiöille ja osa normaalia kilpailua alalla.

Lähde: Nivos Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mitä palveluita Nivos Energia tarjoaa sähkönkuluttajille?

Nivos Energia tarjoaa sähkönkuluttajille erilaisia sähkösopimuksia, aurinkosähköjärjestelmiä ja energianeuvontaa. Lisäksi yritys tarjoaa sähköautojen latauspalveluita ja kaukolämpöä.

Minkälaisia kokemuksia asiakkailla on Nivos Energian sähkösopimuksista?

Asiakkaiden kokemukset Nivos Energian sähkösopimuksista vaihtelevat. Useat asiakkaat arvostavat Nivos Energian tarjoamia kilpailukykyisiä hintoja ja ympäristöystävällisiä sähkösopimuksia. Myös yrityksen asiakaspalvelu saa kiitosta sen nopeudesta ja ammattitaitoisuudesta. Toisaalta jotkut asiakkaat ovat kokeneet haasteita sopimusehtojen ymmärtämisessä tai laskutuksen kanssa. Yleisesti ottaen asiakkaat kuitenkin näyttävät olevan tyytyväisiä Nivos Energian sähkösopimuksiin.

Miten kilpailevat sähkön hinnat vertautuvat Nivos Energiaan?

Kilpailevien sähköyhtiöiden hinnat vaihtelevat suuresti, mutta Nivos Energian hinnat ovat yleisesti ottaen kilpailukykyiset. Hintaan vaikuttavat muun muassa sähkönkulutus, sopimustyypit ja -ajat sekä alueelliset tekijät. Joka tapauksessa on suositeltavaa vertailla sähkön hintoja useiden eri toimijoiden kesken löytääkseen itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Minkälaiset ovat Nivos Energia -yhtiön sähkösopimuksen ehdot ja kuinka ne poikkeavat muiden energiayhtiöiden sopimusehdoista?

Nivos Energia tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin. Sopimustyyppejä ovat muun muassa määräaikaiset ja toistaiseksi voimassa olevat sopimukset, kiinteähintaiset ja pörssisähkösopimukset. Sopimusehdot voivat vaihdella sopimustyypin mukaan, mutta yleisesti ottaen ne sisältävät tiedot sopimuksen kestosta, hinnasta, sopimuksen irtisanomisesta ja mahdollisista lisäpalveluista. Nivos Energian sopimusehdot eivät poikkea merkittävästi muiden energiayhtiöiden ehdotuksista. Kaikissa sähkösopimuksissa noudatetaan Suomen lainsäädäntöä ja Energiateollisuus ry:n hyväksymiä yleisiä sopimusehtoja. Eroavaisuuksia voi kuitenkin olla esimerkiksi sopimusten hinnoittelussa, lisäpalveluissa tai asiakaspalvelun tarjonnassa. Lisäksi Nivos Energia panostaa uusiutuvan energian tuotantoon ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita sähkösopimuksen, jonka sähkö on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä.

Onko Nivos Energialla tarjolla vihreää sähköä ja millaisin ehdoin?

Kyllä, Nivos Energialla on tarjolla vihreää sähköä. Vihreä sähkö tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä, kuten tuuli- ja vesivoimalla. Nivos Energian vihreän sähkön hinnat ja ehdot vaihtelevat, ja ne kannattaa tarkistaa yhtiön omilta verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Millaisia ovat Nivos-energiayhtiön sähköntuotantotavat ja kuinka ne vaikuttavat sähkön hintaan?

Nivos Energia tuottaa sähköä monipuolisesti hyödyntäen erilaisia tuotantomuotoja. Heidän tuotantotapoihinsa kuuluvat muun muassa tuulivoima, vesivoima, aurinkovoima sekä bioenergia. Lisäksi Nivos hyödyntää myös perinteistä fossiilista energiantuotantoa, kuten maakaasua. Sähkön hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten tuotantotapojen kustannukset ja markkinatilanne. Esimerkiksi uusiutuvan energian tuotantomuodot, kuten tuuli- ja aurinkovoima, ovat yleensä kalliimpia kuin fossiilisten polttoaineiden käyttö, mutta ne ovat ympäristöystävällisempiä. Tämä voi heijastua sähkön hintaan. Lisäksi sähkön hintaan vaikuttaa myös kysynnän ja tarjonnan tasapaino sekä mahdolliset sääolosuhteet, jotka voivat vaikuttaa esimerkiksi tuuli- ja vesivoiman tuotantoon. Nivos Energia pyrkii kuitenkin pitämään sähkönhinnat kilpailukykyisinä ja tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman edullista sähköä.

Miten Energia Nivoksen asiakaspalvelu toimii ja millaista palautetta se on saanut?

Nivos Energian asiakaspalvelu on järjestetty monikanavaisesti, jotta asiakkaat voivat saada tukea ja apua eri tavoin. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai digitaalisten kanavien kautta. Asiakaspalvelu pyrkii vastaamaan kysymyksiin ja ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Nivos Energia on saanut asiakaspalvelustaan pääosin positiivista palautetta. Asiakkaat ovat arvostaneet erityisesti palvelun nopeutta, asiantuntevuutta ja ystävällisyyttä.

Millaisia etuja Nivos Energia tarjoaa uusille tai pitkäaikaisille asiakkaille?

Nivos Energia tarjoaa uusille ja pitkäaikaisille asiakkaille erilaisia etuja, kuten kilpailukykyisen hinnoittelun, joustavat sopimusehdot ja monipuoliset palvelut. Lisäksi he voivat tarjota asiakkailleen kattavia energiaratkaisuja, kuten aurinkoenergiajärjestelmiä ja lämmitysratkaisuja. Pitkäaikaisille asiakkaille saatetaan tarjota myös bonuksia tai alennuksia kiitoksena heidän uskollisuudestaan.

Liittyykö Nivos Energian sähkösopimuksiin piilokustannuksia tai muita odottamattomia maksuja?

Nivos Energian sähkösopimuksiin ei liity piilokustannuksia tai muita odottamattomia maksuja. Kaikki hinnat ja maksut ilmoitetaan selkeästi sopimusta tehtäessä.

Miten Nivos Energia huomioi ympäristöasiat sähkön tuotannossa ja palveluissaan?

Nivos Energia panostaa ympäristöasioiden huomioimiseen monin tavoin. Yhtiö tuottaa sähköä uusiutuvista energialähteistä, kuten tuulesta, auringosta ja biokaasusta. Lisäksi se pyrkii minimoimaan toimintansa ympäristövaikutuksia muun muassa energiatehokkuutta parantamalla ja päästöjä vähentämällä. Nivos Energia tarjoaa myös asiakkailleen mahdollisuuden valita vihreän sähkön, joka tuotetaan 100 % uusiutuvilla energialähteillä. Yhtiön palveluihin kuuluu myös energianeuvonta, jossa autetaan asiakkaita löytämään ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi