Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Loiste

Loiste Oy on Kainuussa toimiva energiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ja ympäristöystävällisiä sähkö- ja kaukolämpöpalveluita. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluu myös Oma Energia -nettipalvelu, joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden seurata omaa energiankulutustaan.

Julkaistu

päällä

Loiste

Kokemuksien yhteenveto

0,0
Arvosana 0,0 / 5
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiLoiste on suomalainen energiayhtiö, joka on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavia ja kustannustehokkaita sähköpalveluja. Yhtiön toiminta keskittyy Kajaaniin ja koko Kainuun alueelle, tarjoten monipuolisia palveluita sähköverkkoliiketoiminnasta kaukolämmön tuotantoon ja jakeluun. Loiste Oy on yksi suurimmista toimijoista alallaan ja sen palveluksessa työskentelee yli 40 energia-alan ammattilaista.

HUOM! – Loisteen sähkömyynti on siirtynyt Lumme Energialle

Loisteella on yksi merkittävä etu verrattuna muihin toimijoihin – nimittäin sen Oma Energia -palvelu. Tämä nettipalvelu mahdollistaa asiakkaille reaaliaikaisen seurannan kulutustietoihin sekä laskuihin liittyvät tiedot. Näin asiakkaat voivat hallita omaa energiankulutustaan ja tehdä tarvittaessa muutoksia käyttötottumuksiinsa.

Toimitusjohtaja Lasse Folke Aarnio on ollut keskeisessä roolissa Loisteen tarjoamien palveluiden kehittämisessä. Hänen johdollaan Loiste on kasvanut vakaasti ja kehittänyt palveluitaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Yhtiö on myös investoinut uusiutuvaan energiaan, kuten tuulivoimaan, ja palkannut uusia työntekijöitä eri tehtäviin.

Loisteen yritystiedot ovat saatavilla YTJ-rekisterissä ja kaupparekisterissä. Yhtiön henkilöstömäärä ja taloudelliset tiedot ovat julkisesti saatavilla Alma Talentin tietopalveluissa. Yhtiön kuljetuskalusto, metsäkoneet ja maatalouskoneet ovat tärkeä osa sen toimintaa ja niiden ylläpidosta huolehditaan ammattitaidolla.

Loiste on energiayhtiö, joka valaisee asiakkaidensa arkea, tarjoaa heille laadukkaita palveluita ja pyrkii jatkuvasti kehittymään. Yhtiön palvelut, hinnat ja tiedot ovat helposti saatavilla ja se on saanut asiakkailtaan positiivista palautetta sen palveluiden laadusta ja asiakaspalvelusta.

Loiste Oy:n historia ja arvot

Loiste Oy on energia-alan yritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus alalta. Yhtiön juuret juontavat aina 1900-luvun alkuun saakka, jolloin perustivat ensimmäisen voimalaitoksemme. Siitä lähtien olemme kasvaneet ja kehittyneet, ja tänään heillä on vankka asema Suomen energia-alalla.

Loiste on aina ollut yritys, joka haluaa olla edelläkävijä. He ovat aina pyrkineet olemaan askeleen edellä, olipa kyseessä sitten teknologian kehitys, uusien palveluiden lanseeraus tai toimintatapojemme uudistaminen. Tämä näkyy myös siinä, miten he ovat aina panostaneet kestävään kehitykseen.

Kestävän kehityksen periaatteet ovat aina olleet osa Loisteen toimintaa. He ovat sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja pitämään huolta ympäristöstä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että he pyrkivät minimoimaan toimintansa aiheuttamat ympäristövaikutukset ja edistämään uusiutuvan energian käyttöä.

Loisteen toiminnassa on myös tärkeää, että arvostavat työntekijöitä ja kumppaneita. He ovat ylpeitä siitä, että heillä on erittäin osaava ja sitoutunut henkilöstö. Lisäksi he tekevät yhteistyötä laajan kumppanuusverkoston kanssa, johon kuuluu esimerkiksi Fonecta, Kauppalehti ja Alma Talent Tietopalvelut.

Loiste on yritys, joka on aina valmis uudistumaan ja kehittymään. Tämä näkyy niin toiminnassa kuin arvoissa. Heille on tärkeää, että he voivat tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut ja ratkaisut, ja tämä ajaa heitä eteenpäin joka päivä.

Loiste on myös yritys, joka haluaa olla mukana yhteiskunnassa ja tehdä hyvää. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että he ovat mukana erilaisissa yhteiskunnallisissa hankkeissa ja tekevät yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Heille on tärkeää, että he voivat olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta.

Kaiken kaikkiaan Loiste on yritys, jolla on vahva historia ja selkeät arvot.

Loisteen tarjoamat palvelut ja tuotteet

Loiste on suomalainen energiayhtiö, jonka ydinliiketoimintaa ovat sähkönjakelu ja kaukolämpö. Yrityksen palvelut ovat monipuoliset ja niitä kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeet huomioiden.

Sähkönjakelu ja kaukolämpö – Loisteen ydinliiketoimintaa

Loisteen tehtävä on varmistaa, että sähkö on aina saatavilla, kun sitä tarvitaan. Sähkönjakelu onkin yhtiön tärkeimpiä tehtäviä. Kaukolämpö puolestaan on energiatehokas ja ympäristöystävällinen tapa lämmittää kiinteistöjä. Loiste Lämpö tuottaa ja jakaa kaukolämpöä Kajaanissa, tehden siitä osan Loisteen ydinliiketoimintaa.

Oma Energia -palvelu: seuraa energiankulutustasi ja laskutustietojasi

Loiste tarjoaa asiakkailleen Oma Energia -palvelun, jossa voi seurata omaa energiankulutustaan. Palvelu sisältää myös laskutustiedot, joten se on kätevä työkalu esimerkiksi budjetoinnissa. Palvelun rekisteröintiä varten tarvitset vain Loisteen asiakasnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Tuulivoima – Loisteen kasvun avain

Loiste on tunnistanut tuulivoiman merkittävänä kasvun avaimena. Tuulivoima on uusiutuvaa energiaa, jonka tuotanto ei aiheuta ilmiöitä, jotka haittaavat ympäristöä. Loiste onkin panostanut tuulivoimaan osana yrityksen kasvustrategiaa. Tarkista tuulivoiman hinta artikkelistamme.

Lisäksi Loisteen palveluihin kuuluvat myös monipuoliset työkalut ja opastus energiankulutuksen hallintaan, jotta asiakkaat voivat tehdä kestäviä valintoja arjessaan. Yrityksen henkilöstömäärä ja kuljetuskalusto ovat mittavat, jotta palvelut voidaan taata jokaiselle asiakkaalle.

Loisteen uutiset ja tiedotteet löydät näppärästi yrityksen verkkosivuilta. Näytä kaikki Loisteen palvelut ja tuotteet kirjautumalla Oma Energia -palveluun tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitusjohtaja Lasse Folke Aarnio ja muu johtoryhmä

Loisteen toimitusjohtajana toimii Lasse Folke Aarnio. Hänellä on pitkä ja laaja kokemus energia-alalta, mikä tekee hänestä erinomaisen johtajan tälle organisaatiolle. Aarnion näkemys ja johtamistaito ovat olleet keskeisessä roolissa Loisteen kasvussa ja kehityksessä.

Muu johtoryhmä koostuu energia-alan ammattilaisista, jotka ovat erikoistuneet eri osa-alueisiin. Johtoryhmässä yhdistyvät monipuolinen osaaminen, innovatiivinen ajattelu ja vankka kokemus, mikä mahdollistaa Loisteen menestyksen energia-alalla.

Johtoryhmä vastaa Loisteen strategian toteuttamisesta ja siitä, että yhtiö pysyy kilpailukykyisenä muuttuvassa markkinatilanteessa. Heidän tehtäviinsä kuuluu myös varmistaa, että Loiste noudattaa kaikkia energia-alan säännöksiä ja määräyksiä.

Loiste Lämpö – erikoistunut kaukolämmön tuotantoon ja jakeluun

Loiste Lämpö on Loisteen liiketoimintayksikkö, joka on erikoistunut kaukolämmön tuotantoon ja jakeluun. Heidän toimintansa kattaa koko kaukolämmön tuotantoketjun, mukaan lukien lämmön tuotannon, jakelun ja myynnin. Heidän palvelunsa sisältävät myös kaukolämmön rekisteröinnin ja kuljetuskaluston, kuten maatalouskoneiden ja metsäkoneiden, hallinnan.

Loiste Lämpö on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavaa ja ympäristöystävällistä kaukolämpöä. Heidän toimintansa on joustavaa ja asiakaslähtöistä, ja he pyrkivät jatkuvasti kehittämään palveluitaan asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti.

Loiste Lämpö on merkittävä toimija kaukolämmön alalla, ja heidän henkilöstömääränsä ja laaja osaamisensa mahdollistavat laadukkaan ja luotettavan palvelun tarjoamisen jatkossakin.

Loiste kokemuksia & kilpailutus 2024

Loiste Oy:n taloudellinen tilanne ja yhtiöjärjestys

Loiste Oy:n taloudellinen tilanne on vakaa. Tämä johtuu yrityksen johdonmukaisesta toiminnasta sekä kattavasta palveluvalikoimasta, joka sisältää sähköverkkopalvelut, kaukolämmön tuotannon ja jakelun sekä tuulivoiman. Yrityksen henkilöstömäärä on noin 40, jotka kaikki ovat energia-alan ammattilaisia.

Yrityksen maksuhäiriöt ja niiden vaikutus toimintaan

Loiste Oy:n toimintaan ei ole vaikuttanut maksuhäiriöt. Yritys on rekisteröity kaupparekisteriin ja sen taloudellinen tilanne on hyvä. Maksuhäiriöitä ei ole ilmennyt, mikä näkyy yrityksen hyvänä maineena ja luotettavana toimijana sähkömarkkinoilla.

Loisteen yhtiöjärjestys ja omistuspohja

Loiste Oy:n yhtiöjärjestys määrittelee yrityksen toiminnan periaatteet. Yhtiöjärjestys sisältää muun muassa tiedot yrityksen toimialasta, osakkeiden lukumäärästä ja niiden tuottamista oikeuksista sekä hallituksen jäsenten lukumäärästä ja toimikaudesta. Loiste Oy:n omistuspohja on monipuolinen ja se koostuu useista eri tahoista, jotka tukevat yrityksen toimintaa ja sen kasvua.

Yrityksen palvelut, hinnat ja arvostelut ovat nähtävissä Oma Energia -palvelussa, joka on Loiste Oy:n tarjoama nettipalvelu. Palvelussa asiakkaat voivat seurata kulutustietojaan ja nähdä laskuihin liittyvät tiedot. Loiste Oy:n toimintaa ohjaavat työkalut, kuten kaupparekisteri ja PRH, jotka mahdollistavat yrityksen toiminnan läpinäkyvyyden ja sen seurannan.

Miten valita Loiste Oy:n tarjoamista palveluista itselle sopivimmat?

Loiste Oy tarjoaa laajan valikoiman palveluita, joista voit valita itsellesi sopivimmat. Valinnassa kannattaa ottaa huomioon omat tarpeesi ja toiveesi, jotta löydät parhaiten sinulle sopivan ratkaisun.

Energiankulutuksen seuranta Oma Energia -palvelussa

Oma Energia -palvelu on Loiste Oy:n tarjoama työkalu, jonka avulla voit seurata omaa energiankulutustasi. Palvelun avulla voit näyttää reaaliaikaisesti oman kulutuksesi, mikä auttaa sinua ymmärtämään paremmin omaa energiankulutustasi ja sen jakautumista. Palvelu on helppokäyttöinen ja vaatii vain rekisteröinnin, jotta voit hyödyntää sitä täysimääräisesti.

Kaukolämmön ja sähkönjakelun hinnat ja ehdot

Loiste Oy tarjoaa sekä kaukolämpöä että sähköä. Hinnat ja ehdot kannattaa aina tarkastaa huolellisesti, jotta ymmärrät, mitä palvelu sisältää. Loiste Oy:n henkilöstömäärä takaa, että saat tarvittaessa asiantuntevaa apua hinnastojen ja ehtojen vertailuun. On tärkeää, että valitset sellaisen palvelun, joka vastaa omia tarpeitasi ja budjettiasi.

Loisteen kilpailukykyinen hinta ja sen muodostuminen

Loiste Oy:n hinnat ovat kilpailukykyiset ja ne muodostuvat useista eri tekijöistä. Hinnat perustuvat muun muassa sähkön markkinahintaan, sähkön siirtomaksuihin ja verotukseen. Lisäksi Loiste Oy:n kuljetuskalusto, maatalouskoneet ja metsäkoneet vaikuttavat osaltaan hintojen muodostumiseen. Hintaan vaikuttaa myös se, kuinka paljon sähköä käytät ja mihin aikaan vuorokaudesta sitä käytät. Näin ollen voit itse vaikuttaa osaltaan sähkölaskusi lopulliseen summaan omilla kulutustottumuksillasi.

Arvostelut ja kokemukset Loisteesta

Loiste on sähköyhtiö, joka on saanut monia positiivisia asiakasarvosteluja sen tarjoamista palveluista. Asiakkaat arvostavat muun muassa Loisteen selkeää hinnoittelua, hyvää asiakaspalvelua ja helppokäyttöistä Oma Energia -verkkopalvelua. Tämä palvelu mahdollistaa kulutustietojen tarkastelun ja laskuihin liittyvien tietojen näkemisen missä ja milloin tahansa.

Asiakkaiden arvostelut ja kokemukset Loisteen palveluista

Loisteen asiakkaat ovat usein kiitelleet yhtiön palveluita. Asiakkaat arvostavat erityisesti Loisteen selkeää hinnoittelua ja heidän Oma Energia -verkkopalveluaan, joka mahdollistaa kulutustiedon seuraamisen ja laskujen maksamisen helposti ja vaivattomasti. Lisäksi Loiste on saanut kiitosta asiakaspalvelunsa nopeudesta ja ystävällisyydestä.

Loiste työnantajana – mitä työntekijät sanovat?

Loiste on myös saanut kiitosta työnantajana. Yhtiön työntekijät arvostavat sen positiivista työilmapiiriä, joustavia työaikoja ja mahdollisuutta kehittää omaa osaamistaan. Loiste tarjoaa työntekijöilleen kattavat työkalut ja selkeän näkymän heidän työtehtäviinsä, mikä auttaa heitä suoriutumaan työstään tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Yhtiö panostaa myös työntekijöidensä hyvinvointiin ja järjestää säännöllisesti erilaisia työhyvinvointiin liittyviä tapahtumia ja ilmiöitä.

Loisteen henkilöstömäärä on noin 40 ja se hakee jatkuvasti uusia osaajia energia-alan tehtäviin. Työntekijät arvostavat Loistetta myös sen innovatiivisuudesta, sillä yhtiö hakee kasvua uusista energiamuodoista, kuten tuulivoimasta.

Loisteen kuljetuskalusto, maatalous- ja metsäkoneet ovat ajan tasalla, mikä mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen työskentelyn. Työntekijät arvostavat myös sitä, että yhtiö panostaa työturvallisuuteen ja työvälineiden laatuun.

Loiste on siis saanut positiivista palautetta niin asiakkailtaan kuin työntekijöiltäänkin. Yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan ja työympäristöään, jotta se voisi tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkailleen ja työpaikan työntekijöilleen.

Loisteen palvelut, hinnat ja asiakasarvostelut

PalveluHintaTiedotArvostelu
Oma EnergiaRiippuu käytön määrästäAsiakkaat voivat seurata kulutustietojaan ja nähdä laskuihin liittyvät tiedotPositiivisia arvosteluja käyttäjäystävällisyydestä ja hyvästä asiakaspalvelusta
Kajave SähköverkkopalvelutRiippuu sähkön kulutuksesta ja palvelupaketistaVastaa sähköverkkopalveluista Kainuun alueellaPääosin positiivisia arvosteluja luotettavuudesta ja palvelun laadusta
Loiste LämpöRiippuu lämmön kulutuksesta ja palvelupaketistaTuottaa ja jakaa kaukolämpöä KajaanissaHyviä arvosteluja lämmön toimitusvarmuudesta ja asiakaspalvelusta
TuulivoimaInvestoinnin mukaanLoiste hakee kasvua tuulivoimastaEi vielä arvosteluja, koska toiminta on alkuvaiheessa

Loiste tarjoaa monipuolisia palveluja sähkön ja lämmön parissa ja sen asiakkaat arvostavat erityisesti palveluiden luotettavuutta ja hyvää asiakaspalvelua. Yhtiö on myös uudistuva ja hakee kasvua uusista energiamuodoista, kuten tuulivoimasta. Loisteella on selkeä visio tulevaisuudestaan ja se investoi uusiin liiketoiminta-alueisiin, mikä luo positiivista näkymää yhtiön tulevaisuudelle. Yhtiön palveluiden hinnat riippuvat kulutuksesta ja valitusta palvelupaketista, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden räätälöidä palvelut omien tarpeidensa mukaan.

Lähde: Loiste

Usein kysytyt kysymykset

Mitä palveluita Loiste tarjoaa sähköasiakkailleen?

Loiste tarjoaa sähköasiakkailleen monipuolisia palveluita. Näitä ovat muun muassa erilaiset sähkösopimukset, sähkön myynti sekä Oma Energia -verkkopalvelu, jossa asiakkaat voivat seurata omaa sähkönkulutustaan ja tarkastella laskujaan. Lisäksi Loiste vastaa alueensa sähköverkkoliiketoiminnasta ja kaukolämmön tuotannosta sekä jakelusta. Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen luotettavia ja ympäristöystävällisiä energiaratkaisuja.

Miten Loiste Lämpö tuottaa ja jakaa kaukolämpöä Kajaanissa?

Loiste Lämpö tuottaa kaukolämpöä Kajaanissa pääasiassa Kajaanin Energia Oy:n omistamassa voimalaitoksessa, jossa hyödynnetään puuhaketta, turvetta ja kierrätyspolttoaineita. Lämpöenergia siirtyy voimalaitoksesta kaukolämpöverkkoa pitkin asiakkaiden kiinteistöihin. Kaukolämpöverkko koostuu eristetyistä putkista, jotka kulkevat maan alla. Verkon kautta lämmin vesi kulkeutuu asiakkaiden kiinteistöjen lämmitysjärjestelmiin ja palaa sen jälkeen takaisin voimalaitokseen jäähtyneenä. Näin ollen kaukolämpö on kiertävä järjestelmä, joka on tehokas ja ympäristöystävällinen tapa tuottaa ja jakaa lämpöä.

Miten Loiste-yhtiöt hakevat kasvua tuulivoimasta?

Loiste-yhtiöt hakevat kasvua tuulivoimasta investoimalla uusiin tuulivoimaprojekteihin ja kehittämällä olemassa olevia tuulivoimapuistojaan. Yhtiö näkee tuulivoiman merkittävänä osana tulevaisuuden energiantuotantoa ja pyrkii hyödyntämään sen tarjoamat mahdollisuudet. Lisäksi Loiste panostaa tuulivoimaan liittyvään osaamiseen ja on palkannut alalle erikoistuneita uusia työntekijöitä.

Millaisia ovat Loisteen sähkön hinnat verrattuna muihin sähköyhtiöihin?

Loisteen sähkön hinnat ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin sähköyhtiöihin. Hinnat vaihtelevat sopimustyypin, sähkönkulutuksen ja valitun sähkötuotteen mukaan. Loiste tarjoaa erilaisia sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin, kuten määräaikaisia sopimuksia ja pörssisähkösopimuksia.

Miten Loisteen Oma Energia -palvelu toimii ja mitä tietoja sieltä voi seurata?

Loisteen Oma Energia -palvelu on verkkopalvelu, jonka avulla asiakkaat voivat reaaliaikaisesti seurata omaa sähkön- ja lämmönkulutustaan. Palvelusta näkee myös aiemmat kulutustiedot, laskut ja niiden erittelyt sekä mahdolliset viat ja häiriötiedotteet. Näin asiakas voi paremmin hallita omaa energiankulutustaan ja tehdä tarvittaessa säästötoimenpiteitä. Palveluun kirjaudutaan omilla tunnuksilla ja se on käytettävissä 24/7.

Miten Loiste huomioi ympäristönäkökulmat toiminnassaan?

Loiste huomioi ympäristönäkökulmat monin tavoin. Yhtiö panostaa uusiutuvaan energiaan, kuten tuulivoimaan, ja pyrkii minimoimaan toimintansa ympäristövaikutukset. Lisäksi Loiste kehittää aktiivisesti energiatehokkuutta ja edistää kestävää energiankäyttöä tarjoamalla asiakkailleen Oma Energia -palvelua, jonka avulla asiakkaat voivat seurata ja hallita energiankulutustaan. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva ympäristövastuu, joka näkyy myös sen kumppanuusverkostossa ja päivittäisessä työssä.

Mitä arvosteluja Loiste on saanut palveluistaan ja hinnoistaan?

Loisteen palveluista ja hinnoista on saatu pääasiassa positiivista palautetta. Asiakkaat ovat arvostaneet erityisesti selkeitä ja kilpailukykyisiä hintoja sekä helppokäyttöistä Oma Energia -nettipalvelua, josta on mahdollista seurata kulutustietoja ja tarkastella laskuja. Myös Loisteen asiakaspalvelu on saanut kiitosta ammattitaitoisuudesta ja ystävällisyydestä.

Millaisia ammattilaisia Loisteella työskentelee ja millaista on työskentely Loisteella?

Loisteella työskentelee noin 40 energia-alan ammattilaista, jotka vastaavat muun muassa sähköverkkoliiketoiminnasta, kaukolämmön tuotannosta ja jakelusta sekä tuulivoiman kehittämisestä. Työntekijöiden joukossa on esimerkiksi insinöörejä, asentajia, myynti- ja markkinointiasiantuntijoita sekä muita energia-alan osaajia. He työskentelevät tiiviissä yhteistyössä laajan kumppanuusverkoston kanssa ja toimivat aktiivisesti alueen energiapalvelujen kehittämiseksi. Työskentely Loisteella on monipuolista ja haastavaa, ja yhtiö tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuksia oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Millä alueilla Loiste vastaa sähköverkkoliiketoiminnasta ja kaukolämmön tuotannosta ja jakelusta?

Loiste vastaa sähköverkkoliiketoiminnasta sekä kaukolämmön tuotannosta ja jakelusta Kainuun alueella. Yhtiön liiketoimintayksiköt Kajave ja Loiste Lämpö toimivat erityisesti Kajaanissa.

Miten Loiste on kehittynyt ja kasvanut sadan vuoden aikana?

Loiste on sadan vuoden aikana kehittynyt merkittävästi ja kasvanut vakaasti. Sen alkuvaiheessa toiminta keskittyi paikalliseen sähkönjakeluun Kainuussa. Vuosien saatossa Loiste on laajentanut toimintaansa ja tarjoamiaan palveluita. Se on ottanut käyttöön uusia teknologioita ja innovatiivisia ratkaisuja energian tuotannossa ja jakelussa. Yhtiön palveluvalikoimaan on tullut mukaan muun muassa kaukolämpö ja uusiutuvan energian ratkaisut, kuten tuulivoima. Loiste on myös panostanut asiakaspalvelun kehittämiseen ja digitalisaatioon, jota kuvastaa esimerkiksi Oma Energia -nettipalvelu. Yrityksen henkilöstömäärä on kasvanut ja se on laajentunut uusille toimialueille. Loiste on myös tehnyt yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja verkostoitunut laajasti. Tänä päivänä Loiste on merkittävä toimija Suomen energiamarkkinoilla.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi