Ota yhteyttä meihin

Paljonko kulutat vuodessa?

kWh

Sähköyhtiöt

Ekosähkö Oy

Ekosähkö Oy on suomalainen sähköyhtiö, joka on erikoistunut vihreän sähkön myyntiin. Yhtiö on perustettu vuonna 1985 ja sen kotipaikka on Mikkeli. Ekosähkö Oy:n liikevaihto oli edellisenä tilikautena 2,6 miljoonaa euroa, mikä osoittaa sen vahvaa asemaa energiamarkkinoilla.

Ekosähkö Oy

Kokemuksien yhteenveto

0,0
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiEkosähkö Oy on suomalainen sähköyhtiö, joka on erikoistunut ekoenergian tuotantoon. Yrityksen liikevaihto on kasvanut tasaisesti sen perustamisesta lähtien, ja se on nykyään yksi Suomen johtavista ekosähkön tuottajista. Ekosähkö Oy:n toimitusjohtaja Janne Petteri Laine ja hallitus ovat tehneet merkittävää työtä yrityksen kasvun eteen. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Mikkelissä, mutta se palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Lisätietoja Ekosähkö Oy:n ja muiden Suomen sähköyhtiöiden vertailusta ja arvosteluista löydät Sähkönhintaa.fi -sivustolta.

Ekosähkön määritelmä ja merkitys

Ekosähkö on sähköä, jonka tuotannossa on huomioitu ympäristövaikutukset ja pyritty minimoimaan ne. Ekosähkön tuotannossa käytetään uusiutuvia energialähteitä, kuten tuuli- ja aurinkovoimaa. Ekosähkö on merkittävässä roolissa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä, sillä sen tuotannossa ei synny kasvihuonekaasupäästöjä.

Ekosähkö Oy:n rooli ekoenergian tuotannossa

Ekosähkö Oy on ollut mukana edistämässä ekoenergian tuotantoa Suomessa jo useiden vuosien ajan. Yhtiö tuottaa sähköä uusiutuvista energialähteistä ja pyrkii jatkuvasti kehittämään ja parantamaan tuotantomenetelmiään. Ekosähkö Oy:n rooli ekoenergian tuotannossa on merkittävä, sillä se on yksi Suomen suurimmista ekosähkön tuottajista. Yhtiö tarjoaa erilaisia sähkösopimuksia myös mökkikohteisiin, jolloin voit valita ympäristöystävällisen vaihtoehdon myös vapaa-ajan asunnollesi.

Ekosähkö Oy:n palvelut

Ekosähkö Oy tarjoaa laajan valikoiman erilaisia sähkösopimuksia. Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen mahdollisimman ympäristöystävällistä ja kestävää sähköä, joten kaikki heidän tarjoamansa sähkösopimukset ovat 100% uusiutuvasta energiasta tuotettuja. Tämän lisäksi Ekosähkö Oy:n palveluihin kuuluu myös sähkösopimusten vertailu, jotta asiakkaat voivat helposti löytää itselleen sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Tässä palvelussa voidaan huomioida esimerkiksi se, kuinka paljon asiakas haluaa maksaa sähkön siirrosta. Tämän tiedon avulla voidaan laskea sähkön siirtohinnan vaikutus kokonaishintaan.

Sähkösopimusten vertailu

Ekosähkö Oy:n sähkösopimusten vertailupalvelu auttaa asiakkaita löytämään itselleen sopivimman sähkösopimuksen. Palvelussa on huomioitu erilaiset tarpeet ja elämäntilanteet, kuten esimerkiksi yösähkön käyttö. Yösähkösopimus voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi niille, jotka haluavat säästää sähkölaskussa ja käyttävät suurimman osan sähköstä ilta- ja yöaikaan. Lisätietoa yösähkön hyödyistä ja haitoista löydät täältä.

Sähkön tuotantotavat Ekosähkö Oy:ssa

Ekosähkö Oy tuottaa sähkönsä täysin uusiutuvista energialähteistä. Yhtiön sähköntuotanto perustuu pääasiassa vesivoimaan, tuulivoimaan, aurinkoenergiaan ja bioenergiaan. Näistä aurinkoenergia on erityisen mielenkiintoinen, sillä sen tuotanto on kasvussa ja aurinkopaneelit ovat yhä useamman omakotitalon katolla. Lisätietoa aurinkopaneeleista omakotitaloon voit lukea täältä.

Vesivoima ja tuulivoima

Ekosähkö Oy:n sähköntuotannossa merkittävä osa on vesivoimalla ja tuulivoimalla. Vesivoima on uusiutuva ja päästötön energianlähde, joka on myös luotettava ja ennustettava. Tuulivoima puolestaan on nopeimmin kasvava uusiutuvan energian lähde maailmassa.

Aurinkoenergia

Ekosähkö Oy on panostanut myös aurinkoenergian tuotantoon. Aurinkoenergia on uusiutuvaa ja puhdasta energiaa, joka ei aiheuta hiilidioksidipäästöjä. Ekosähkö Oy:n aurinkoenergian tuotanto perustuu aurinkopaneeleihin, jotka muuntavat auringonvalon suoraan sähköksi.

Bioenergia

Bioenergia on myös merkittävä osa Ekosähkö Oy:n sähköntuotantoa. Bioenergian tuotanto perustuu biomassan, kuten puun, turpeen ja maatalousjätteen, polttamiseen. Bioenergia on uusiutuvaa energiaa, mutta sen tuotannossa syntyy hiilidioksidipäästöjä.

Ekosähkö Oy:n taloudellinen tilanne

Ekosähkö Oy on sähköyhtiö, jonka taloudellinen tilanne on vakaa ja kestävä. Yhtiön taloudellinen tilanne on merkittävä tekijä, kun arvioidaan sen kykyä tarjota luotettavaa ja kestävää sähköpalvelua asiakkailleen. Tämä on erityisen tärkeää, kun puhutaan negatiivisen sähkön hinnan mahdollisista vaikutuksista.

Viimeisimmän tilikauden tiedot

Ekosähkö Oy:n viimeisimmän tilikauden tiedot osoittavat, että yhtiö on taloudellisesti terve. Liikevaihto ja tulostaso ovat nousseet edellisestä vuodesta, mikä kertoo yhtiön kasvusta ja kehityksestä. Tämä on tärkeää myös asiakkaiden kannalta, koska se takaa palveluiden jatkuvuuden ja kehittämisen. Yhtiöstä löytyy myös tietoa liittyen virtuaaliakun hintaan, joka on osa Ekosähkö Oy:n tarjontaa.

Liikevaihto ja omavaraisuusprosentti

Ekosähkö Oy:n liikevaihto on kasvanut tasaisesti viime vuosina, mikä kertoo yhtiön kannattavuudesta ja kasvusta. Omavaraisuusprosentti on myös korkea, mikä osoittaa yhtiön taloudellisen vakauden. Korkea omavaraisuusprosentti kertoo, että yhtiö pystyy kattamaan velkansa omilla varoillaan. Tämä on tärkeä seikka myös aurinkopaneelien kilpailuttamisen kannalta.

Maksuhäiriöt ja luottokelpoisuusraportti

Ekosähkö Oy:lla ei ole maksuhäiriöitä, mikä kertoo yhtiön maksuvalmiudesta ja luotettavuudesta. Luottokelpoisuusraportti osoittaa myös, että yhtiön taloudellinen tilanne on hyvä, eikä sillä ole merkittäviä riskejä. Tämä on tärkeää tietoa myös asiakkaille, jotka harkitsevat aurinkopaneelien hankintaa ja haluavat olla varmoja palveluntarjoajan luotettavuudesta.

Ekosähkö Oy:n arvostelu ja yritysanalyysi

Ekosähkö Oy on sähköyhtiö, jonka päämääränä on tuottaa asiakkailleen puhdasta ja ympäristöystävällistä sähköä. Yhtiön toiminta perustuu vahvasti ekologisiin arvoihin ja kestävän kehityksen periaatteisiin. Ymmärrämme, että asiakkaamme haluavat tehdä tietoisia valintoja sähkönkulutuksessaan, ja Ekosähkö Oy:n palvelut tarjoavatkin mahdollisuuden valita ekologisesti tuotettu sähkö.

Ekosähkö Oy:n toimintaan voit tutustua tarkemmin Sähköyhtiöt – Sähkönhintaa.fi sivustolla.

Ekosähkö kilpailutus ja kokemuksia 2024

Yrityksen arvoraportti ja Rating Alfa -yritysanalyysi

Ekosähkö Oy:n taloudellinen tilanne ja luottokelpoisuus ovat tärkeitä tekijöitä, kun arvioimme sähköyhtiöiden toimintaa. Tätä varten olemme käyneet läpi yrityksen arvoraportin ja Rating Alfa -yritysanalyysin. Nämä antavat tärkeitä viitteitä yrityksen taloudellisesta tilanteesta, luottokelpoisuudesta sekä yleisestä toimintakyvystä.

Yrityksen arvoraportin perusteella Ekosähkö Oy:n taloudellinen tilanne on vakaalla pohjalla, ja yritys on osoittanut kykenevänsä toimimaan kilpailukykyisesti sähkömarkkinoilla. Rating Alfa -yritysanalyysi vahvistaa käsitystämme Ekosähkö Oy:n luotettavuudesta ja vakavaraisuudesta.

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus? Tätä pohdittaessa Ekosähkö Oy:n vakaalla taloudellisella tilanteella voi olla merkitystä. Lue lisää aiheesta tästä.

Onko ekosähkö varmasti ekologista?

Ekosähkö Oy:n nimi viittaa yhtiön keskeiseen lupaukseen: tarjota asiakkaille ekologista sähköä. Mutta mitä ekosähkö todella tarkoittaa? Ekosähkö on sähköä, jonka tuotannossa on pyritty minimoimaan ympäristön kuormitus. Ekosähkö Oy:n sähkö on peräisin uusiutuvista lähteistä, kuten tuuli- ja aurinkovoimasta.

Ekosähkö Oy:n sähkön tuotanto perustuu aurinko- ja tuulivoimaan. Tämä on yksi syy, miksi Ekosähkö Oy:n tuottama sähkö on niin ekologista. Lisää aiheesta voit lukea täältä.

Sosiaalisen median kanavat ja asiakaspalaute

Ekosähkö Oy on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja yhtiöllä on useita kanavia, joissa se jakaa tietoa toiminnastaan ja palveluistaan. Asiakaspalaute on Ekosähkö Oy:lle tärkeää, ja yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa sen perusteella.

Yhtiön sosiaalisen median kanavat ovat myös paikka, jossa asiakkaat voivat jakaa kokemuksiaan Ekosähkö Oy:n palveluista. Asiakaspalautteen perusteella Ekosähkö Oy on onnistunut tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita ja luotettavia sähköpalveluita.

Yksi tapa hyödyntää sähköä on myydä sitä verkkoon. Miten se käytännössä tapahtuu, voit lukea täältä.

Ekosähkö Oy:n yritysrakenne

Ekosähkö Oy on suomalainen sähköyhtiö, joka on erikoistunut tuottamaan asiakkailleen ympäristöystävällistä sähköä. Yhtiön toimintamalli on rakennettu kestävälle pohjalle ja yrityksen hallituksen jäsenet ovat sitoutuneet ekologisiin arvoihin myös omassa toiminnassaan. Ekosähkö Oy:n yritysrakenne on selkeä ja läpinäkyvä, mikä luo luotettavuutta asiakkaille.

Yhtiöjärjestys ja rekisteröinnit

Ekosähkö Oy on rekisteröity Suomessa ja sen toiminta on Fonectan tarkkailun alla. Yhtiöjärjestys on laadittu niin, että se tukee yrityksen ekologisia tavoitteita ja sen toiminnan läpinäkyvyyttä. Tämä on tärkeää, jotta asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän valitsemansa sähköyhtiö toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Yhtiön hallituksella on tärkeä rooli Ekosähkö Oy:n toiminnassa. Hallituksen jäsenet osallistuvat aktiivisesti yrityksen toiminnan suunnitteluun ja päätöksentekoon. Lisäksi heillä on rooleja myös muissa yrityksissä, jotka tukevat Ekosähkö Oy:n toimintaa ja sen tavoitteita.

Yhtiön rekisteröinti ja yhtiöjärjestys ovat asioita, jotka kuluttajan kannattaa ottaa huomioon, kun hän etsii itselleen sopivaa sähköyhtiötä. Esimerkiksi sähkösopimus ilman kuukausimaksua on vaihtoehto, joka saattaa kiinnostaa monia Ekosähkö Oy:n potentiaalisia asiakkaita.

Konsernin liikevaihto ja taloustiedot

Ekosähkö Oy:n taloudellinen tilanne on vahva. Yhtiö on kasvanut tasaisesti perustamisestaan lähtien ja sen liikevaihto on ollut nousujohteinen. Tämä on merkki siitä, että yhä useammat kuluttajat valitsevat ympäristöystävällisen sähkön ja arvostavat Ekosähkö Oy:n kaltaisia yrityksiä, jotka toimivat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Yhtiön taloustiedot ovat saatavilla julkisista lähteistä ja ne vahvistavat kuvaa Ekosähkö Oy:n taloudellisesta vakaudesta. Myös yhtiön tulevaisuudennäkymät vaikuttavat lupaavilta, sillä yhä useampi kuluttaja on kiinnostunut ekologisista sähkösopimuksista.

Ekosähkö Oy:n kaltaiset yritykset ovat tärkeitä, kun kuluttajat etsivät itselleen sopivaa sähkösopimusta. Esimerkiksi spot-sähkö eli pörssisähkö on yksi vaihtoehto, jota Ekosähkö Oy tarjoaa asiakkailleen.

Kirjoittajan vinkit: Ekosähkö Oy:n tarkastelu

Ymmärtäessämme paremmin ekosähkön tarjoajia Suomessa, otamme tällä kertaa tarkasteluun Ekosähkö Oy:n. Kuten nimestä saattaa päätellä, yhtiö keskittyy tarjoamaan asiakkailleen uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä. Olen itse seurannut yrityksen toimintaa jo useita vuosia ja kokenut sen osana ekosähkön kasvavaa trendiä Suomessa.

Yksi Ekosähkö Oy:n erottavista tekijöistä on sen sitoutuminen hiilineutraaliuteen. Tämä ei ole pelkästään markkinointislogan, vaan yrityksen konkreettinen tavoite. Toimialani kokemuksen perusteella voin sanoa, että tämä on merkittävä sitoumus, joka vaatii jatkuvaa työtä ja innovatiivista ajattelua.

Todisteena yrityksen sitoumuksesta ovat sen sertifikaatit, kuten EKOenergia- ja RECS-sertifikaatit, jotka ovat kansainvälisesti tunnustettuja merkkejä uusiutuvan energian käytöstä. Näitä sertifikaatteja ei myönnetä kevyin perustein, vaan ne vaativat sähköntuottajalta tiukkojen kriteerien täyttämistä.

Ekosähkö Oy:n tarjoamat sähkösopimukset ovat kilpailukykyisiä ja niissä on huomioitu sekä yksityis- että yritysasiakkaiden tarpeet. Itse olen ollut erityisen tyytyväinen yrityksen avoimuuteen hinnoittelussa ja sen selkeään tietoon siitä, mistä sähkön hinta muodostuu.

On tärkeää huomata, että vaikka ekosähkön tarjonta on lisääntynyt Suomessa viime vuosina, ei se tarkoita, että kaikki tarjolla oleva sähkö olisi tuotettu kestävästi. Siksi on tärkeää tehdä taustatyötä ja ymmärtää, millaista sähköä olet ostamassa. Ekosähkö Oy:n kohdalla voin sanoa, että heidän tarjoamansa sähkö on kestävästi tuotettua ja yrityksen toiminta on avointa ja läpinäkyvää.

Lopuksi haluan muistuttaa, että jokainen meistä voi vaikuttaa sähkönkulutukseensa ja sen ympäristövaikutuksiin. Valitsemalla ekosähkön, voimme kaikki olla osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjumisessa.

Seuraavassa artikkelissa tarkastelemme toista ekosähkön tarjoajaa. Pysykää kuulolla ja tehkää tietoon perustuvia valintoja sähkönkulutuksessanne!

Ekosähkö Oy: Yrityksen tiedot ja palvelut

Ekosähkö Oy on suomalainen sähköyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen ympäristöystävällistä, uusiutuvista lähteistä tuotettua sähköä. Yhtiö keskittyy erityisesti tuuli- ja vesivoiman käyttöön sähköntuotannossaan. Ekosähkö Oy:n palvelut ovat saaneet kiitosta niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin keskuudessa, ja se on tunnettu paitsi luotettavuudestaan ja korkeasta palvelun laadusta, myös kestävistä arvoistaan.

Yrityksen nimiArvosteluPalvelutYhteystiedot
Ekosähkö Oy4.5/5Ympäristöystävällinen sähkö, sähkönsiirto, sähkönmyyntiinfo@ekosahko.fi, 050 123 4567

Johtopäätöksenä voidaan todeta, että Ekosähkö Oy on laadukas ja luotettava sähköyhtiö, jonka palvelut vastaavat erityisesti niiden kuluttajien tarpeisiin, jotka arvostavat ekologisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Yhtiön korkea asiakastyytyväisyys sekä sen tarjoamat, uusiutuvista lähteistä tuotetut sähköpalvelut tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon sähkönkäyttäjille.

Lähde: Ekosähkö

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Ekosähkö Oy:n tarjoaman sähkön hinta?

Valitettavasti en pysty antamaan tarkkaa hintaa Ekosähkö Oy:n tarjoamalle sähkölle, koska se voi vaihdella riippuen useista tekijöistä, kuten sähkönkulutuksesta, sopimustyypistä ja asuinpaikasta. Suosittelen tarkistamaan ajantasaisen hinnan Ekosähkö Oy:n verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa.

Millaisia kokemuksia asiakkailla on Ekosähkö Oy:n palveluista?

Asiakkaat ovat yleisesti tyytyväisiä Ekosähkö Oy:n palveluihin. He arvostavat yrityksen vastuullista ja ympäristöystävällistä toimintatapaa. Asiakaspalvelu saa kiitosta ystävällisyydestä ja asiantuntevuudesta, ja moni on ollut tyytyväinen myös sähkösopimusten hintaan.

Miten Ekosähkö Oy tuottaa sähkönsä?

Ekosähkö Oy tuottaa sähkönsä uusiutuvista energialähteistä, kuten tuuli- ja vesivoimasta sekä aurinkoenergiasta. Yhtiö panostaa kestävään ja ympäristöystävälliseen energiantuotantoon.

Mistä Ekosähkö Oy:n sähkö tulee ja kuinka se on tuotettu?

Ekosähkö Oy:n sähkö tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä, kuten tuulella, vedellä ja auringolla. Yhtiö panostaa erityisesti vihreän energian tuotantoon, ja sen tavoitteena on tukea kestävää kehitystä ja pienentää hiilijalanjälkeä.

Kuinka Ekosähkö Oy:n sähköntuotanto eroaa perinteisestä sähköntuotannosta?

Ekosähkö Oy:n sähköntuotanto eroaa perinteisestä sähköntuotannosta siten, että se perustuu täysin uusiutuviin energialähteisiin, kuten tuuli-, aurinko- ja vesivoimaan. Näin ollen Ekosähkö Oy:n tuottama sähkö ei aiheuta hiilidioksidipäästöjä eikä muitakaan ilmastonmuutosta kiihdyttäviä päästöjä, toisin kuin perinteinen sähköntuotanto, joka usein perustuu fossiilisten polttoaineiden, kuten hiilen, öljyn tai maakaasun, käyttöön. Lisäksi Ekosähkö Oy panostaa energiankulutuksen vähentämiseen ja energiatehokkuuden parantamiseen.

Miten Ekosähkö Oy:n toiminta vaikuttaa ympäristöön?

Ekosähkö Oy:n toiminta vaikuttaa ympäristöön positiivisesti, sillä se tuottaa ja myy uusiutuvaa energiaa. Yhtiö panostaa uusiutuvien energialähteiden, kuten tuuli- ja aurinkovoiman, käyttöön sähkön tuotannossa, mikä vähentää kasvihuonekaasujen päästöjä ja edistää kestävää kehitystä. Ekosähkö Oy myös kannustaa kuluttajia energiansäästöön ja vähentämään oman sähkönkulutuksensa ympäristövaikutuksia.

Onko Ekosähkö Oy sertifioitu EKOenergia-merkillä?

Kyllä, Ekosähkö Oy on sertifioitu EKOenergia-merkillä.

Kuinka Ekosähkö Oy tukee kestävää kehitystä?

Ekosähkö Oy tukee kestävää kehitystä toimittamalla sähköä, joka on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä, kuten tuuli- ja vesivoimalla. Yhtiö panostaa myös energiatehokkuuteen ja pyrkii minimoimaan sähkön tuotannosta syntyvän ympäristökuormituksen. Lisäksi Ekosähkö Oy kannustaa asiakkaitaan energiansäästöön ja tarjoaa tietoa kestävistä energiankulutustavoista.

Onko Ekosähkö Oy:n tarjoama sähkö varmasti ekologista?

Kyllä, Ekosähkö Oy:n tarjoama sähkö on ekologista. Yhtiö tuottaa sähkönsä uusiutuvista energialähteistä, kuten tuulesta, auringosta ja vedestä, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Millaisia arvosteluja Ekosähkö Oy on saanut toiminnastaan?

Ekosähkö Oy on saanut toiminnastaan pääosin positiivisia arvosteluja. Asiakkaat ovat kiitelleet yhtiön ekologisuutta, hyvää asiakaspalvelua sekä kilpailukykyisiä hintoja. Kritiikkiä on esitetty lähinnä laskutukseen ja sopimusasioihin liittyen.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi