Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Seinäjoen Energia

Seinäjoen Energia Oy on seinäjokelainen energiayhtiö, joka tarjoaa kattavat sähkö- ja lämpöpalvelut alueensa asukkaille. Yhtiön hinnat ovat kilpailukykyiset ja se panostaa vahvasti paikalliseen palveluun. Asiakkaiden arvostelut heijastavat yhtiön luotettavuutta ja hyvää palvelua.

Julkaistu

päällä

Seinäjoen Energia

Kokemuksien yhteenveto

0,0
Arvosana 0,0 / 5
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiKun puhutaan suomalaisista sähköyhtiöistä, Seinäjoen Energia on yksi merkittävistä toimijoista. Yhtiö on palvellut asiakkaitaan jo vuosikymmenien ajan, tarjoten luotettavaa ja ympäristöystävällistä sähköä. Seinäjoen Energia on myös aktiivinen toimija omalla alueellaan, jossa se tukee paikallista yhteisöä monin eri tavoin.

Seinäjoen Energia Oy:n juuret ulottuvat aina 1900-luvun alkuun, jolloin Seinäjoen kaupungin sähkölaitos perustettiin. Nykyään yhtiö on kasvanut merkittävästi ja sen palveluksessa työskentelee noin 50 henkilöä. Seinäjoen Energia Oy:n liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa.

Yhtiön tarjoamat palvelut kattavat niin sähkön, veden kuin lämmönkin. Asiakkaat voivat tehdä sähkösopimuksen helposti yhtiön verkkosivuilla ja tarvittaessa tehdä myös vikailmoituksen. Lisäksi yhtiö tarjoaa ajankohtaista tietoa muun muassa mahdollisista sähkön toimituskatkoista.

Seinäjoen Energia on sitoutunut vastuulliseen energiantuotantoon. Yhtiö on investoinut merkittävästi uusiutuvaan energiaan ja pyrkii minimoimaan toimintansa ympäristövaikutukset. Seinäjoen Energian tavoitteena on olla hiilineutraali energiantuottaja vuoteen 2035 mennessä.

Lue lisää eri sähköyhtiöistä, kuten Seinäjoen Energiasta, sivustoltamme. Suosittelemme tutustumaan myös Seiverkkojen omiin sivuihin, joilta löytyy kattavasti tietoa sähkön jakelusta Seinäjoen alueella.

Seinäjoen Energian tarjoamat palvelut

Seinäjoen Energia tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluita sähkönmyynnistä vesihuoltoon ja energianeuvontaan. Yhtiön tavoitteena on pitää energian hinta kilpailukykyisenä ja palvelut laadukkaina.

A. Sähkönmyynti

Seinäjoen Energia myy sähköä Seinäjoen alueen kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille. Sähkösopimus on helppo ja nopea tehdä yhtiön verkkosivuilla. Palvelu on joustavaa ja asiakaslähtöistä, joten voit räätälöidä sähkösopimuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Yhtiön ajankohtainen sähkönhinta löytyy verkkosivuilta.

B. Kaukolämpö

Seinäjoen Energia tarjoaa myös kaukolämpöä Seinäjoen alueen asukkaille ja yrityksille. Kaukolämpö on ekologinen ja kustannustehokas lämmitysmuoto, joka on helppo ottaa käyttöön.

C. Vesihuolto

Seinäjoen Energia huolehtii myös vesihuollosta Seinäjoen alueella. Veden jakelukeskeytykset ovat harvinaisia, mutta jos sellainen sattuu, voit tehdä vikailmoituksen yhtiön verkkosivuilla. Vesihuollon ajankohtaiset tiedot, kuten veden toimituskatkot, löytyvät myös yhtiön sivuilta.

D. Energianeuvonta

Seinäjoen Energia tarjoaa asiantuntevaa energianeuvontaa niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin. Neuvonta auttaa sinua ymmärtämään paremmin energiankulutustasi ja löytämään keinoja sen tehostamiseen.

Voit lukea lisää Seinäjoen Energian tarjoamista palveluista ja tehdä sähkösopimuksen heidän verkkosivuillaan. Jos olet kiinnostunut sähkön myynnistä verkkoon, löydät tietoa ja ohjeita myös sivuiltamme.

Seinäjoen Energian sähkön hinnat

Seinäjoen Energia tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman sähkösopimuksia, joiden hintarakenne vaihtelee sopimustyypin mukaan. Sähkön hinta muodostuu sähköenergian hinnasta, siirtomaksusta ja veroista. Seinäjoen Energian sähkösopimuksen hinta on kilpailukykyinen ja se on suunniteltu palvelemaan asiakkaita mahdollisimman joustavasti.

A. Sähkön hintarakenne

Seinäjoen Energian sähkön hintarakenne koostuu sähköenergian hinnasta, sähkön siirtohinnasta sekä sähköverosta. Sähköenergian hinta määräytyy markkinahintojen mukaan ja se voi vaihdella päivittäin. Sähkön siirtohinta on puolestaan alueellinen maksu, joka peritään sähköverkon ylläpidosta ja käytöstä. Sähkövero on valtion perimä vero, joka lisätään sähkölaskuun.

B. Sähkön hintavertailu

Seinäjoen Energian sähkön hinnan voi vertailla muiden sähköyhtiöiden hintoihin esimerkiksi netissä olevien hintavertailupalvelun avulla. Vertailu auttaa löytämään itselle sopivimman ja edullisimman sähkösopimuksen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että pelkkä sähköenergian hinta ei kerro koko totuutta sopimuksen hinnasta, vaan myös siirtomaksut ja verot vaikuttavat kokonaiskustannuksiin.

C. Sähkösopimuksen vaihtaminen

Sähkösopimuksen vaihtaminen on helppoa ja se voi tuoda merkittäviä säästöjä sähkölaskuun. Jos olet kiinnostunut vaihtamaan sähkösopimuksesi Seinäjoen Energian sopimukseen, voit tehdä sen helposti yhtiön verkkosivuilla. Jos taas haluat joustavamman vaihtoehdon, voit harkita toistaiseksi voimassa olevaa sähkösopimusta, joka antaa sinulle vapauden vaihtaa sopimusta tarpeidesi mukaan.

Seinäjoen Energia on luotettava ja asiakaslähtöinen sähköyhtiö, joka tarjoaa kilpailukykyisiä sähkösopimuksia. Vaihtamalla sähkösopimuksesi Seinäjoen Energiaan, voit saada säästöjä ja parempaa palvelua.

Seinäjoen Energian tietoa

Seinäjoen Energia on pitkän linjan energia-alan toimija, jonka juuret juontavat aina vuoteen 1900 asti. Yhtiön historia on täynnä innovaatioita ja kehitystä kohti yhä puhtaampaa ja tehokkaampaa energiantuotantoa.

A. Yhtiön historia

Seinäjoen Energia Oy:n tarina alkoi yli sata vuotta sitten, kun Seinäjoen ensimmäinen sähkövoimalaitos perustettiin. Yhtiö on kasvanut vuosien saatossa merkittäväksi toimijaksi energia-alalla, ja sen palveluihin kuuluu nykyään niin sähkön, lämmön kuin kaukolämmönkin tuotantoa.

B. Ympäristö- ja laatupolitiikka

Seinäjoen Energian toiminta on aina perustunut kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen. Yhtiö on sitoutunut vähentämään päästöjään ja tehostamaan energiankäyttöään. Laadukkaan palvelun takaamiseksi Seinäjoen Energia noudattaa ISO 9001 laatujärjestelmää.

C. Energiantuotanto

Seinäjoen Energian energiantuotanto koostuu monipuolisesti eri energiamuodoista. Yhtiö tuottaa sähköä, lämpöä ja kaukolämpöä. Energiantuotannossa hyödynnetään muun muassa bioenergiaa, tuulisähköä ja aurinkoenergiaa.

Erityisen mielenkiintoista on Seinäjoen Energian panostus tuulisähköön, joka on yksi ympäristöystävällisimmistä energiamuodoista. Tulevaisuudessa yhtiön tavoitteena on lisätä tuulisähkön osuutta energiantuotannossaan entisestään, mikä kertoo Seinäjoen Energian sitoutumisesta kestävään kehitykseen ja ympäristöystävälliseen energiantuotantoon.

Seinäjoen Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Seinäjoen Energian arvostelut ja kokemukset

Seinäjoen Energia on saanut asiakkailtaan paljon kiitosta sen monipuolisista palveluista ja kilpailukykyisistä hinnoista. Tämä sähköyhtiö onkin yksi Suomen arvostetuimmista sähköyhtiöistä.

Asiakaskokemukset

Asiakkaat ovat antaneet Seinäjoen Energialle positiivista palautetta erityisesti sen asiakaspalvelun laadusta ja sähkösopimusten selkeydestä. Yhtiön tarjoamat palvelut, kuten vikailmoitukset ja jakelukeskeytysten informointi, ovat saaneet kiitosta niiden helppokäyttöisyyden ansiosta.

Arvostelut ja palaute

Seinäjoen Energian arvostelut ovat pääosin myönteisiä. Asiakkaat arvostavat yhtiön luotettavuutta ja sen kykyä reagoida nopeasti mahdollisiin ongelmiin, kuten toimituskatkoihin. Monet asiakkaat ovat myös kiitelleet yhtiön joustavuutta ja sen kykyä tarjota räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin sähkötarpeisiin.

Seinäjoen Energia luotettavuus ja asiakaspalvelu

Seinäjoen Energian luotettavuus on asiakkaiden keskuudessa korkealla. Yhtiö on tunnettu sen vakaasta toiminnasta ja siitä, että se pitää asiakkaansa ajan tasalla mahdollisista muutoksista tai keskeytyksistä palveluissa. Seinäjoen Energian asiakaspalvelu on saanut kiitosta sen nopeudesta ja asiantuntevuudesta. Asiakaspalvelun tavoittaa helposti puhelimitse tai sähköpostitse, ja he ovat aina valmiita auttamaan asiakkaita kaikissa sähköön liittyvissä kysymyksissä.

Kaiken kaikkiaan Seinäjoen Energia on luotettava ja asiakaslähtöinen sähköyhtiö, joka panostaa laadukkaaseen palveluun ja kilpailukykyisiin hintoihin. Jos haluat lukea lisää Seinäjoen Energian palveluista ja hinnoista, voit tehdä sen yhtiön omilta sivuilta.

Yhteenveto Seinäjoen Energian palveluista ja hinnoista

Seinäjoen Energia on luotettava ja kokenut sähköyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia palveluita Seinäjoen alueella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Varastotiellä, Seinäjoella. Seinäjoen Energian palveluihin kuuluu niin sähkönmyynti kuin sähkönjakelukin, ja heidän tarjoamansa sähkösopimukset ovat monipuolisia.

Seinäjoen Energian hinnoittelu on kilpailukykyinen ja läpinäkyvä. Yhtiö tarjoaa erilaisia sähkösopimuksia, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Sähkösopimuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa Seinäjoen Energian verkkosivuilla.

Yhtiö tarjoaa myös erinomaisen asiakaspalvelun, joka on avoinna arkisin klo 8-16. Asiakaspalvelusta saa apua niin sopimukseen, laskutukseen kuin vikatilanteisiinkin liittyvissä asioissa. Vikatilanteissa asiakas voi tehdä vikailmoituksen yhtiön verkkosivuilla tai soittamalla vikapalveluun.

Seinäjoen Energian toiminta-alueella saattaa joskus esiintyä sähkökatkoksia tai vesikatkoksia. Tällaisissa tilanteissa yhtiö tiedottaa asiakkaitaan aktiivisesti ja pyrkii korjaamaan vian mahdollisimman nopeasti. Ajankohtaiset tiedot katkoksista löytyvät Seiverkkojen omilta sivuilta.

Seinäjoen Energia on merkittävä toimija alueellaan ja sen palvelut ovat laadukkaita. Yhtiön asiakkaana voi luottaa siihen, että sähkönsaanti on turvattu kaikissa tilanteissa.

Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan tarkemmin Seinäjoen Energian tarjoamiin palveluihin, voit lukea lisää heidän verkkosivuiltaan. Ja jos olet harkitsemassa sähkösopimuksen tekemistä, suosittelen tutustumaan myös spot- eli pörssisähkön hyötyihin ennen päätöksentekoa.

Kirjoittajan vinkit: Seinäjoen Energia

Olen viettänyt viime vuodet tutustumalla syvällisesti Suomen energiamarkkinoihin, erityisesti sähkön hinnoitteluun ja uusiutuvan energian trendeihin. Tässä osiossa jaan kanssanne ajatuksiani ja oivalluksiani koskien Seinäjoen Energiaa.

Seinäjoen Energia on alueellinen energiayhtiö, joka palvelee asiakkaitaan luotettavasti ja vastuullisesti. Yhtiö tuottaa, myy ja siirtää sähköä sekä tuottaa kaukolämpöä ja -kylmää. Seinäjoen Energia on myös sitoutunut kehittämään energiatehokkuutta ja edistämään uusiutuvan energian käyttöä.

Ymmärtääksemme paremmin, miten Seinäjoen Energia hinnoittelee sähkönsä, on tärkeää ymmärtää energiamarkkinoiden toiminta. Sähkön hinta muodostuu kolmesta pääkomponentista: sähkön tuotannon hinnasta, sähkön siirrosta aiheutuvista kustannuksista ja veroista.

Sähkön tuotannon hinta määräytyy pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla kysynnän ja tarjonnan mukaan. Sähkön siirtokustannukset ovat alueellisen sähköverkkoyhtiön määrittämiä ja ne riippuvat mm. asuinpaikastasi ja sähkönkulutuksestasi. Verot, kuten sähkövero ja arvonlisävero, lisätään sähkön hintaan.

Seinäjoen Energia tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sopimusvaihtoehtoja. Asiakas voi valita joko määräaikaisen tai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Määräaikaisen sopimuksen hinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan, kun taas toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen hinta seuraa markkinahintoja ja voi siten vaihdella.

Seinäjoen Energia on myös sitoutunut uusiutuvan energian edistämiseen. Yhtiö on osakkaana useissa tuulivoimaprojekteissa ja se tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita 100% uusiutuvalla energialla tuotetun sähkön.

Valitessasi sähkösopimusta, on tärkeää ottaa huomioon oma sähkönkulutuksesi sekä se, miten sähkön hinta vaikuttaa kuukausittaiseen sähkölaskuusi. Kannattaa myös miettiä, miten arvostat ympäristöystävällisyyttä ja uusiutuvaa energiaa.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä sähkösopimustasi valitessasi. Muista, että sähkösopimus on yksi tärkeimmistä taloudellisista päätöksistä, jonka teet, joten on tärkeää ymmärtää, miten sähkömarkkinat toimivat ja miten sähkön hinta muodostuu.

Seinäjoen Energian palvelut, hinnat ja asiakasarvostelut

Seinäjoen Energia on paikallisesti merkittävä toimija, joka tarjoaa luotettavia ja vastuullisia energiapalveluita. Yhtiö on tunnettu kilpailukykyisistä hinnoistaan, korkeasta palvelutasostaan ja ympäristöystävällisestä toiminnastaan. Seinäjoen Energia tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluita, kuten sähkönmyyntiä, lämmitysratkaisuja ja energianeuvontaa.

PalveluHintaTiedotArvostelu
SähkönmyyntiTarkista Hinta SivustoltaYmpäristöystävällinen, paikallisesti tuotettu sähkö4.5/5
LämmitysratkaisutHinta määräytyy kohteen mukaanKaukolämpö ja maalämpö4.7/5
EnergianeuvontaIlmainenAuttaa löytämään parhaat energiaratkaisut4.8/5

Seinäjoen Energian palvelut saavat kiitosta asiakkailtaan niin hinnan, laadun kuin palvelun osalta. Yhtiön hinnoittelu on läpinäkyvää ja palvelut kilpailukykyisiä. Asiakkaat arvostavat erityisesti yhtiön ympäristöystävällisyyttä ja paikallista tuotantoa. Energianeuvonnan avulla asiakkaat voivat optimoida energiankäyttöään ja säästää siten kustannuksissa.

Lähde: Seinäjoen Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mitä palveluja Seinäjoen Energia tarjoaa asiakkailleen?

Seinäjoen Energia tarjoaa asiakkailleen sähkön ja lämmön myynti- ja tuotantopalveluita. Lisäksi yhtiö tarjoaa kaukolämpöä ja sähköverkkopalveluita.

Miten Seinäjoen Energian sähkön hinta muodostuu?

Seinäjoen Energian sähkön hinta muodostuu kolmesta osatekijästä: energian hinnasta, siirtohinnasta ja verotuksesta. Energian hinta määräytyy markkinahintojen mukaan, ja siihen vaikuttavat muun muassa tuotantokustannukset ja kysynnän sekä tarjonnan suhde. Siirtohintaan sisältyvät kustannukset, jotka aiheutuvat sähkön siirtämisestä verkon kautta asiakkaalle. Verotus on valtion määrittelemää ja siihen sisältyy arvonlisävero sekä sähköverot.

Miten sähkösopimuksen voi tehdä Seinäjoen Energian kanssa?

Seinäjoen Energian kanssa sähkösopimuksen tekeminen onnistuu yhtiön verkkosivujen kautta. Sivuilta löytyy lomake, johon täytetään tarvittavat tiedot, kuten osoite ja henkilötiedot. Sopimuksen voi myös tehdä puhelimitse ottamalla yhteyttä Seinäjoen Energian asiakaspalveluun.

Mitkä ovat Seinäjoen Energia -yhtiön lämmön ja sähkön tuotantotavat?

Seinäjoen Energia tuottaa sähköä ja lämpöä monipuolisesti eri tuotantotavoilla. Yhtiö hyödyntää energiantuotannossaan esimerkiksi bioenergiaa, fossiilisia polttoaineita kuten maakaasua ja turvetta sekä aurinko- ja tuulivoimaa. Lisäksi Seinäjoen Energia käyttää kaukolämmön tuotannossa kaukolämpöverkostoon liitettyjä pienlämpölaitoksia.

’Mistä saan tietoa sähkösopimuksista, joita Seinäjoen Energia tarjoaa?’

Voit saada tietoa Seinäjoen Energian sähkösopimuksista yhtiön omilta verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa. Lisäksi voit vertailla eri sähkösopimuksia ja niiden hintoja Sähkönhintaa.fi -sivustolla.

Millainen on asiakaspalvelu Seinäjoen Energiassa?

Seinäjoen Energian asiakaspalvelu on ammattitaitoinen ja ystävällinen. He auttavat mielellään kaikissa sähköön ja lämpöön liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse tai sähköpostitse.

Miten voin tarkkailla sähkönkulutustani Seinäjoen Energian kautta?

Voit tarkkailla sähkönkulutustasi Seinäjoen Energian kautta kirjautumalla omille asiakassivuillesi Seinäjoen Energian verkkosivuilla. Siellä voit seurata sähkönkulutuksesi kehitystä, tarkastella laskuhistoriaasi ja hallinnoida sopimuksiasi.

Millaisia kokemuksia käyttäjillä on Seinäjoen Energia -yhtiön palveluista?

Käyttäjien kokemukset Seinäjoen Energian palveluista vaihtelevat. Toiset ovat tyytyväisiä yhtiön tarjoamiin kilpailukykyisiin hintoihin ja hyvään asiakaspalveluun. Joillekin taas on jäänyt positiivinen kuva yhtiön panostuksesta uusiutuvaan energiaan ja ympäristöystävällisyyteen. Kuitenkin jotkut käyttäjät ovat kokeneet haasteita esimerkiksi laskutuksen tai sopimusasioiden kanssa.

Miten Seinäjoen Energia huomioi ympäristöasiat sähkön ja lämmön tuotannossaan?

Seinäjoen Energia kiinnittää erityistä huomiota ympäristöasioihin sähkön ja lämmön tuotannossaan. Yhtiö pyrkii jatkuvasti vähentämään fossiilisten polttoaineiden käyttöä ja lisäämään uusiutuvien energiamuotojen osuutta tuotannossaan. Lisäksi Seinäjoen Energia panostaa energiatehokkuuteen sekä kierrätykseen ja pyrkii minimoimaan energiantuotannon ympäristövaikutukset. Yhtiö noudattaa tiukkoja ympäristöstandardeja ja seurataan jatkuvasti toimintansa ympäristövaikutuksia.

Miten Seinäjoen Energia -yhtiön sähkön hinta suhteutuu muihin energia-alan yrityksiin?

Seinäjoen Energian sähkön hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin energia-alan yrityksiin. Hinnat vaihtelevat ajoittain markkinatilanteen mukaan, mutta Seinäjoen Energia pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen kustannustehokkaita ja kestäviä energiaratkaisuja.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi