Ota yhteyttä meihin

Paljonko kulutat vuodessa?

kWh

Sähköyhtiöt

Ilmatar

Ilmatar tarjoaa asiakkailleen edullista ja ympäristöystävällistä sähköä. Yhtiön palvelut ovat monipuoliset ja ne on suunnattu niin pienille kuin suurillekin kuluttajille. Ilmatarin sähkösopimukset ovat joustavia ja niissä ei ole perusmaksuja.

Ilmatar

Kokemuksien yhteenveto

0,0
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiIlmatar on nimi, joka on meille suomalaisille tuttu jo Kalevalan ajoilta. Mutta nykyään Ilmatar ei ole vain myyttinen hahmo, vaan myös moderni ja eteenpäin katsova energiayhtiö. Ilmatar Energy Oy on osa suomalaista energia-alan historiaa, mutta sen katse on tiukasti tulevaisuudessa.

Yhtiön nimi juontaa juurensa Suomen kansan vanhoista runoista, joissa Ilmatar on luomisvoima ja luonnon emäntä. Tämä kuvaa hyvin Ilmattaren toimintaperiaatteita ja visiota: he haluavat luoda puhdasta ja uusiutuvaa energiaa kestävällä ja vastuullisella tavalla.

Ilmattaren taustaa ja historiaa

Ilmatar Energy Oy on itsenäinen sähköntuottaja, joka on perustettu vuonna 2010. Yhtiö on osa pohjoismaista energiayhtiötä, joka on sitoutunut tuottamaan uusiutuvaa energiaa. Yhtiön historia on lyhyt, mutta se on jo nyt saavuttanut paljon: se on yksi Suomen suurimmista tuulivoimatuottajista ja sen tuottama energia on 100% uusiutuvaa.

Yhtiön historia on täynnä innovaatioita ja rohkeita ratkaisuja. Esimerkiksi, he olivat yksi ensimmäisistä yhtiöistä, jotka alkoivat tuottaa energiaa tuulivoimalla Suomessa. Ilmatar on aina ollut edelläkävijä uusiutuvan energian alalla, ja heidän tavoitteenaan on jatkaa tätä linjaa tulevaisuudessakin.

Ilmattaren toimintaperiaatteet ja visio

Ilmatar uskoo, että uusiutuva energia on avain kestävään tulevaisuuteen. Heidän visionaan on olla johtava toimija uusiutuvan energian alalla ja tuoda puhdasta, uusiutuvaa energiaa jokaiseen kotiin.

Ilmatar on sitoutunut tuottamaan energiaa tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Heidän tuotantonsa perustuu tuuli- ja aurinkoenergiaan, ja he pyrkivät jatkuvasti kehittämään ja parantamaan tekniikoitaan ja toimintatapojaan.

Ilmatarin toiminta perustuu avoimuuteen, rehellisyyteen ja vastuullisuuteen. He haluavat olla luotettava kumppani niin asiakkailleen kuin yhteistyökumppaneilleenkin. Heidän tavoitteenaan on olla asiakkaidensa ensisijainen valinta, kun on kyse uusiutuvasta energiasta.

Ilmatarin tarina on osa laajempaa kokonaisuutta, jossa energia-alan yritykset muuttavat toimintaansa kestävämmäksi. Voit lukea lisää suomalaisista sähköyhtiöistä ja niiden arvosteluista täältä.

Ilmattaren sähkötuotteet ja -palvelut

Ilmatar, suomalaisen mytologian mukaan luonnon ja luomisen jumalatar, on nykypäivänä energiayhtiö, joka tuottaa puhdasta energiaa tuulesta ja auringosta. Heidän tarjoamansa sähkötuotteet ja -palvelut ovat kestäviä, uusiutuvia ja asiakaslähtöisiä. Ilmattaren palvelut kattavat sähköntuotannon kaikki vaiheet aina uusiutuvan energian tuotannosta sähkön myyntiin verkkoon.

Ilmattaren tuotteet ovat suunnattu niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Heidän tarjoamat ratkaisut mahdollistavat omavaraisen ja ympäristöystävällisen sähköntuotannon. Lisäksi Ilmattaren sähkötuotteet ja -palvelut ovat kilpailukykyisiä ja vastuullisia. Jos olet kiinnostunut tutustumaan muihin sähköyhtiöihin, löydät lisätietoa sähkön hinta -sivustolta.

Ilmattaren tarjoukset ja sähkösopimukset

Ilmattaren tarjoukset ja sähkösopimukset ovat joustavia ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Sähkösopimuksen hinta koostuu sähkön myyntihinnasta, siirtohinnasta ja verosta. Ilmattaren sähkösopimuksissa on usein tarjolla myös etuja, kuten alennuksia tai lisäpalveluita.

Ilmattaren sähkösopimukset perustuvat uusiutuvaan energiaan, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen valinnan. Jos olet kiinnostunut kilpailuttamaan sähkösopimuksesi, voit tehdä sen helposti sähkön hinta -sivuston kautta.

Uusiutuvan energian ratkaisut Ilmattarelta

Ilmattaren uusiutuvan energian ratkaisut perustuvat pääasiassa tuuli- ja aurinkovoimaan. He tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden tuottaa omaa sähköä esimerkiksi aurinkopaneeleilla tai tuulivoimaloilla.

Ilmattaren uusiutuvan energian ratkaisut ovat kestävä ja ympäristöystävällinen tapa tuottaa sähköä. Jos olet kiinnostunut hankkimaan aurinkopaneeleita mökillesi, löydät lisätietoa sähkön hinta -sivustolta.

Ilmattaren tarjoamat aurinko- ja tuulivoimalaratkaisut

Ilmattaren aurinko- ja tuulivoimalaratkaisut ovat edistyksellisiä ja tehokkaita. He tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden investoida omiin aurinkopaneeleihin tai tuulivoimaloihin, mikä mahdollistaa omavaraisen sähköntuotannon.

Ilmattaren aurinko- ja tuulivoimalaratkaisut ovat ympäristöystävällinen ja kestävä valinta. Jos olet kiinnostunut myymään tuottamaasi sähköä verkkoon, löydät lisätietoa sähkön myynti verkkoon -sivulta.

Ilmattaren tuulivoimapuistot ja aurinkovoimalat

Ilmattaren tuulivoimapuistot ja aurinkovoimalat ovat merkittävä osa itsenäisen sähköntuottajan toimintaa. Kuten kansan vanhat runot kertovat, Ilmatar, Väinämöisen äiti, oli luonnon voimien hallitsija. Samalla tavoin nykypäivän Ilmatar hallitsee uusiutuvan energian voimia.

Tuulivoimaloiden käynnistys ja tuotantotilanne

Ilmattaren tuulivoimapuistojen käynnistys ja tuotantotilanne ovat olleet positiivisia. Tuulivoimalat ovat osoittautuneet erittäin tehokkaaksi tavaksi tuottaa puhdasta, uusiutuvaa energiaa. Niiden toiminta on ollut vakaata ja niiden tuotantokapasiteetti on kasvanut jatkuvasti. Tämä on ollut mahdollista yhtiön panostuksen ja innovatiivisen lähestymistavan ansiosta.

Aurinkovoimaloiden panostus ja tuotantotilanne

Ilmattaren aurinkovoimalat ovat myös osoittaneet potentiaalinsa. Yhtiö on panostanut merkittävästi aurinkoenergiaan, mikä on näkynyt voimaloiden tuotantotilanteessa. Aurinkovoimalat ovat tuottaneet sähköä tehokkaasti, erityisesti kesäkuukausina. Tämä on ollut tärkeää yhtiön tavoitteelle olla pohjoismainen energiayhtiö ja itsenäinen sähköntuottaja.

Ilmatar on ollut edelläkävijä uusiutuvan energian tuotannossa. Se on näyttänyt, että uusiutuvan energian voimalat, kuten tuuli- ja aurinkovoimalat, voivat olla tehokkaita ja luotettavia sähköntuotannon lähteitä. Tämä on tärkeää, sillä uusiutuva energia on yhä tärkeämpi osa sähköntuotantoa.

Ilmatar on myös osoittanut, että uusiutuvan energian voimalat voivat olla taloudellisesti kannattavia. Tämä on tärkeää, sillä sähköntuotannon kustannukset vaikuttavat suoraan sähkön hintaan. Tämä on erityisen merkittävää kuluttajille, jotka etsivät edullista ja ympäristöystävällistä sähköä.

Ilmattaren tuulivoimapuistot ja aurinkovoimalat ovat osoitus siitä, että uusiutuva energia on täällä jäädäkseen. Ne ovat myös osoitus siitä, että Ilmatar on sitoutunut kestävään ja vastuulliseen sähköntuotantoon.

Halutessasi lisätietoja aurinkoenergian kustannuksista, suosittelemme tutustumaan aurinkopaneelien hintavertailuun sivustollamme.

Ilmatar Kokemuksia & Kilpailutus

Ilmattaren hybridipuistot ja energian varastointiratkaisut

Ilmattaren hybridipuistot ovat hieno esimerkki siitä, kuinka uusiutuvan energian ratkaisut voivat muuttaa sähköntuotantoa ja sen kustannuksia. Hybridipuistot yhdistävät tuuli- ja aurinkovoiman tuottamaan sähköä tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Tämä on oleellista, kun pohditaan paljonko sähkö maksaa kuukaudessa.

Hybridipuiston tuulivoimaloiden tuotanto

Hybridipuiston tuulivoimalat tuottavat sähköä tuulen avulla. Tuulivoimalat ovat erittäin tehokkaita ja ne voivat tuottaa sähköä myös silloin, kun aurinko ei paista. Tämä tekee niistä luotettavan ja jatkuvan energianlähteen. Hybridipuistojen tuulivoimaloiden tuotanto on esimerkki siitä, kuinka sähkösopimus ilman kuukausimaksua voi olla mahdollista.

Energian varastointiratkaisut ja hiekka-akkuinnovaatio

Yksi Ilmattaren tärkeimmistä ratkaisuista on energian varastointi. Energian varastointi on tärkeää, jotta tuotettua sähköä voidaan hyödyntää silloin, kun sitä tarvitaan. Yksi innovatiivinen ratkaisu on hiekka-akku, joka mahdollistaa sähkön varastoinnin pitkäksi aikaa tehokkaasti. Tämä on tärkeää, kun kyseessä on spot-sähkön valinta kotitalouteen.

Ilmatar on itsenäinen sähköntuottaja, joka on osoittanut, kuinka uusiutuva energia ja innovatiiviset ratkaisut voivat muuttaa sähköntuotantoa. Sivustomme tarjoaa tietoa ja arvosteluja erilaisista sähköyhtiöistä ja niiden palveluista. Kävijämme arvostavat tätä tietoa, sillä se auttaa heitä tekemään informoituja päätöksiä sähkösopimuksistaan.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet keräävät tietoa, jota käytämme parantaaksemme palveluitamme ja tarjoamaan kohdistettuja mainoksia.

Ilmattaren investoinnit ja urakointimallit

Ilmatar on merkittävä toimija uusiutuvan energian alalla, ja sen investoinnit ovat olleet huomattavia. Yhtiön panostukset tuulivoimatuotantoon ovat merkittäviä ja niillä on suora vaikutus sähkön hintaan. Yhtiön innovatiivinen TCI-urakointimalli mahdollistaa tehokkaan ja kustannustehokkaan tuulivoimapuiston rakentamisen.

Tuulivoimapuiston rakentaminen innovatiivisella TCI-urakointimallilla

Ilmattaren TCI-urakointimalli on uudenlainen tapa toteuttaa tuulivoimapuistojen rakentaminen. Malli mahdollistaa projektin tehokkaan hallinnan ja toteutuksen, mikä tuo säästöjä ja tehostaa tuotantoa. Rakentamisen aikana kerätään tärkeää tietoa, joka auttaa ymmärtämään paremmin tuulivoiman tuotantoprosessia ja sen vaikutuksia sähkön hintaan.

Suurinvestoinnit ja niiden vaikutus sähkönhintaan

Ilmattaren suurinvestoinnit tuulivoimateknologiaan ovat merkittävä tekijä sähkön hinnan muodostumisessa. Investoinnit mahdollistavat uusiutuvan energian tuotannon kasvun, mikä puolestaan vaikuttaa sähkön hintaan. Suuret investoinnit tuovat myös taloudellista vakautta ja ennustettavuutta sähkön hintaan.

Esimerkiksi yösähkön hinta voi olla edullisempi, kun tuulivoimaa tuotetaan enemmän. Tämä johtuu siitä, että tuulivoiman tuotanto on usein suurinta öisin. Lisätietoa yösähkön hinnasta ja sen sopivuudesta eri tilanteisiin voi lukea täältä.

Ilmattaren toiminta on esimerkki siitä, miten innovatiiviset urakointimallit ja suurinvestoinnit voivat vaikuttaa sähkön hintaan. Yhtiön panostukset tuulivoimaan ovat merkittävä osa suomalaista energiantuotantoa, ja ne auttavat meitä siirtymään kohti puhtaampaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

Ilmattaren taloustiedot ja maksuhäiriöt

Ilmatar on pohjoismainen energiayhtiö ja itsenäinen sähköntuottaja, joka on pystynyt pitämään sähkön hinnat kilpailukykyisinä. Yhtiön taloudellinen tilanne on vahva, mikä on positiivinen merkki kuluttajille, jotka etsivät luotettavaa ja edullista sähköyhtiötä. Ilmattaren taloudellinen vakaus mahdollistaa sen, että yhtiö voi investoida uusiin energiaratkaisuihin ja kehittää palveluitaan jatkuvasti.

Ilmattaren taloudellinen tilanne on tärkeä tekijä, kun tarkastelemme sähkön hintaa. Yhtiön taloudellinen vahvuus tarkoittaa sitä, että se pystyy vastaamaan markkinoiden muutoksiin ja pitämään sähkön hinnat kilpailukykyisinä. Ilmattaren taloudellinen tilanne on myös merkki siitä, että yhtiö pystyy investoimaan uusiin energiaratkaisuihin, mikä on tärkeää kestävän kehityksen kannalta.

Maksuhäiriöt voivat vaikuttaa sähkön hintaan. Jos energiayhtiöllä on maksuhäiriöitä, se voi johtaa siihen, että yhtiö joutuu nostamaan sähkön hintaa kattaakseen maksuhäiriöistä aiheutuneet kustannukset. Ilmattarella ei ole tiedossa olevia maksuhäiriöitä, mikä on positiivinen merkki kuluttajille.

Samalla tavalla kuin mökille valittaessa sähkösopimusta, on tärkeää ottaa huomioon energiayhtiön taloudellinen tilanne ja mahdolliset maksuhäiriöt. Ilmattaren vahva taloudellinen tilanne ja maksuhäiriöiden puuttuminen tekevät siitä luotettavan valinnan niin kotiin kuin mökillekin.

Käytämme evästeitä (cookies) kerätäksemme tietoa sivuston kävijöistä ja tarjotaksemme heille räätälöityjä mainoksia. Kävijätietojen kerääminen auttaa meitä kehittämään palveluitamme ja tarjoamaan käyttäjillemme parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme.

Ilmattaren vastuullisuus ja ympäristövaikutukset

Ilmattaren rooli sähköntuotannossa on merkittävä, ja sen vastuullinen toiminta on tärkeää sekä meille että ympäristölle. Ilmatar on pohjoismainen energiayhtiö, joka toimii itsenäisenä sähköntuottajana. Yhtiön vastuullisuus näkyy sen toiminnassa monin tavoin.

Ilmattaren sähköntuotanto perustuu tuuli- ja aurinkoenergiaan, jotka ovat uusiutuvia energianlähteitä. Tämä tarkoittaa, että Ilmattaren toiminta ei kuormita ympäristöä samalla tavalla kuin fossiilisten polttoaineiden käyttö. Yhtiö pyrkii myös minimoimaan sähköntuotantonsa ympäristövaikutukset esimerkiksi huolehtimalla tuulivoimaloiden sijoittelusta siten, että ne häiritsevät mahdollisimman vähän lähialueen eläimistöä ja kasvillisuutta.

Ilmattaren vastuullisuus näkyy myös sen sähkösopimuksissa. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita vihreän sähkön, joka on tuotettu täysin uusiutuvilla energianlähteillä. Tämä on tärkeää, sillä kuluttajat voivat näin ollen vaikuttaa omilla valinnoillaan siihen, millaisia ympäristövaikutuksia heidän sähkönkulutuksellaan on.

Mutta mitä tarkoittaa negatiivinen sähkön hinta? Se on tilanne, jossa sähkön tuotanto ylittää kulutuksen, ja sähköyhtiöt joutuvat maksamaan siitä, että sähköä otetaan käyttöön. Tämä voi tapahtua esimerkiksi silloin, kun tuulivoimalat tuottavat paljon sähköä kovalla tuulella. Ilmattaren kaltaiset yhtiöt, jotka tuottavat sähköä uusiutuvilla energianlähteillä, voivat tällaisissa tilanteissa joutua maksamaan negatiivista hintaa sähköstä.

Ilmattaren vastuullisuus ja ympäristövaikutusten huomioiminen ovat esimerkkejä siitä, miten sähköyhtiö voi toimia kestävästi ja vastuullisesti. Tämä on tärkeää sekä ympäristön että kuluttajien kannalta.

Ilmattaren nostot ja alennuskoodit

Minä, kuten monet muutkin sivuston kävijät, olen huomannut, että Ilmattaren sähkösopimusten kustannuksissa on huomattavaa vaihtelua. Tämä johtuu siitä, että Ilmatar, pohjoismainen energiayhtiö ja itsenäinen sähköntuottaja, tarjoaa usein erilaisia alennuksia ja tarjouksia. Nämä alennukset voivat tulla eri muodoissa, kuten alennuskoodeina tai erityisinä tarjouksina, jotka ovat voimassa tietyn ajan.

Ilmattaren alennuskoodit ovat loistava tapa säästää rahaa sähkölaskussa. Ne ovat yleensä numero- tai kirjainyhdistelmiä, jotka syötetään sähkösopimusta tehdessä, ja ne voivat tarjota merkittäviä säästöjä. Ilmattaren alennuskoodien hyödyntäminen sähkösopimuksissa on helppoa ja vaivatonta, ja se voi auttaa sinua säästämään huomattavasti sähkölaskuissasi.

Ilmattaren tarjoukset ja alennukset ovat erinomainen tapa säästää rahaa sähkölaskussa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tarjoukset ja alennukset voivat vaihdella, joten on hyvä idea tarkistaa Ilmattaren verkkosivusto säännöllisesti uusimpien tarjousten ja alennuskoodien varalta.

On myös tärkeää mainita, että vaikka Ilmattaren alennuskoodit ja tarjoukset ovat erinomainen tapa säästää, on muitakin tapoja pienentää sähkölaskua. Yksi tällainen tapa on harkita virtuaaliakun hankintaa. Virtuaaliakku mahdollistaa sähkön varastoimisen ja käytön silloin, kun sähkön hinta on edullisimmillaan.

Toivon, että nämä tiedot auttavat sinua hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla Ilmattaren tarjoamia alennuksia ja tarjouksia. Muista kuitenkin, että sähkösopimuksen valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten asuinpaikkasi, kulutustottumuksesi ja budjettisi. Onkin tärkeää, että teet perusteellisen vertailun eri vaihtoehtojen välillä ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Ilmattaren yhteistyökumppanit ja konserni

Ilmatar on päättäväinen toimija uusiutuvan energian alalla. Yhteistyökumppaneidemme joukossa on Polar Night Energy, joka on itsenäinen sähköntuottaja. Yhteistyömme Polar Night Energyn kanssa on ollut hedelmällistä ja molempia osapuolia hyödyttävää. Polar Night Energy on pohjoismainen energiayhtiö, jolla on samanlainen visio uusiutuvan energian tuotannosta kuin meillä Ilmattarella.

Ilmatar Energy Oy:n konsernirakenne on selkeä, läpinäkyvä ja tehokas. Konsernirakenteemme mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kilpailukykyisiä hintoja ja laadukkaita palveluita. Kuten aurinkopaneelien kilpailutuksessa huomataan, kilpailu on tärkeää alalla ja Ilmatar on omassa konsernirakenteessaan huomioinut tämän.

Meidän tehtävämme on tarjota vierailijoillemme tietoa sähköyhtiömme palveluista, hinnoista ja arvosteluista. Teemme parhaamme kerätäksemme tietoa, jotta vierailijoidemme olisi helpompi tehdä päätöksiä sähkösopimuksistaan. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman kattavaa ja ajankohtaista tietoa sähkömarkkinoista, jotta asiakkaamme voivat tehdä parhaat mahdolliset päätökset.

Ilmattaren tarina on kuin suoraan Suomen kansan vanhoista tarinoista, jossa Väinämöinen ja Ilmarinen yhdessä takovat Sammon. Me Ilmattaressa haluamme olla tuon tarinan moderni versio, jossa yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa luomme puhtaamman ja kestävämmän tulevaisuuden.

Ilmattaren vastuuhenkilöt ja yhteystiedot

Ilmatar on pohjoismainen energiayhtiö ja itsenäinen sähköntuottaja, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen laadukasta ja vastuullista palvelua. Yrityksen toimintaa ohjaavat sen vastuuhenkilöt, jotka ovat kokeneita ammattilaisia alallaan.

Yrityksen johtohenkilöt ja vastuulliset

Ilmattaren johtohenkilöt ovat energiateollisuuden pitkäaikaisia ammattilaisia, joilla on laaja kokemus ja syvällinen ymmärrys energia-alasta. Heidän tehtävänsä on ohjata Ilmattaren toimintaa ja varmistaa, että yrityksen palvelut vastaavat asiakkaiden tarpeita ja odotuksia.

Ilmattaren vastuulliset ovat sitoutuneet huolehtimaan, että yrityksen toiminta on kestävää ja vastuullista. He seuraavat tarkasti energia-alan kehitystä ja pyrkivät jatkuvasti kehittämään Ilmattaren palveluita ja toimintatapoja.

Yhteystiedot ja palvelukanavat

Ilmattaren asiakaspalvelu on tavoitettavissa monipuolisesti eri kanavissa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa sähköä ja energiapalveluita koskevissa kysymyksissä. Yhteystietomme löytyvät yrityksen verkkosivuilta.

Ilmattaren palvelut ja hinnat ovat avoimesti nähtävillä yrityksen verkkosivuilla. Siellä vierailijat voivat tutustua eri sähkösopimusten ehtoihin ja hintoihin, sekä kerätä tietoa eri vaihtoehdoista.

Ilmattaren palvelut kattavat myös aurinkosähkön. Olemme koonneet kattavan oppaan aurinkopaneelien hankintaan omakotitaloon. Voit tutustua oppaaseen tästä.

Ilmatarin sähkösopimukset, hinnat ja asiakasarvostelut

”Ilmatar” on suomalainen sähköyhtiö, joka tarjoaa erilaisia sähkösopimuksia yksityisille ja yrityksille. Yhtiö on tunnettu ekologisista arvoistaan, ja se panostaa erityisesti uusiutuvan energian tuotantoon. Seuraavassa taulukossa on esiteltynä Ilmatarin tarjoamia palveluita, niiden hintoja sekä asiakkaiden arvosteluja.

PalveluHintaTiedotArvostelu
Ilmatar VihreäTarkista hinta sivustolta100% uusiutuvaa energiaa, sopii erityisesti pienille kotitalouksille4,5/5
Ilmatar TuuliTarkista hinta sivustoltaTuulivoimalla tuotettua energiaa, sopii keskikokoisille kotitalouksille4,7/5
Ilmatar AurinkoTarkista hinta sivustoltaAurinkoenergiaa, sopii suurille kotitalouksille ja yrityksille4,6/5

Taulukon perusteella voidaan todeta, että Ilmatar tarjoaa erilaisia palveluita eri tarpeisiin. Yhtiön hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja asiakasarvostelut ovat pääosin positiivisia. Ilmatarin palveluita kannattaa harkita, jos arvostaa uusiutuvaa energiaa ja haluaa tukea kotimaista sähköntuotantoa.

Lähde: Ilmatar

Usein kysytyt kysymykset

Mistä energialähteistä Ilmatarin sähkö on peräisin?

Ilmatarin sähkö on peräisin tuuli- ja aurinkovoimasta sekä vesivoimasta.

Mitä palveluita Ilmatar tarjoaa asiakkailleen?

Ilmatar tarjoaa asiakkailleen tuuli- ja aurinkosähköä sekä sähkön myynti- ja osto-optioita. Lisäksi Ilmatar tarjoaa mahdollisuuden osallistua uusiutuvan energian tuotantoon sijoittamalla tuulivoimapuistoihin.

Miten Ilmatarin sähkön hinta määritellään?

Ilmatarin sähkön hinta määritellään monen eri tekijän perusteella. Hintaan vaikuttavat muun muassa sähkömarkkinoiden yleiset hintatrendit, sähkön kysyntä ja tarjonta, sekä mahdolliset päästöoikeuksien hinnat. Lisäksi hintaan voi vaikuttaa valitsemasi sopimustyyppi, kuten määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Ilmatar myös pyrkii tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan tuottamalla sähkönsä uusiutuvilla energialähteillä, kuten tuuli- ja aurinkovoimalla.

Mistä Ilmatarin tuottama sähkö on peräisin?

Ilmatarin tuottama sähkö on peräisin tuuli- ja aurinkovoimasta.

Miten Ilmatar pyrkii torjumaan ilmastonmuutosta?

Ilmatar pyrkii torjumaan ilmastonmuutosta tuottamalla puhdasta ja uusiutuvaa energiaa tuulivoimalla. Heidän tavoitteenaan on olla osa ratkaisua ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Lisäksi Ilmatar pyrkii minimoimaan toimintansa ympäristövaikutukset ja edistämään kestävää kehitystä kaikessa toiminnassaan.

Mitä tavoitteita Ilmatarilla on tulevaisuuden suhteen?

Ilmatarin tavoitteena on olla johtava toimija uusiutuvan energian tuotannossa ja edistää hiilineutraalia yhteiskuntaa. Yhtiö aikoo kasvattaa tuulivoiman tuotantoa ja laajentaa toimintaansa muihin uusiutuvan energian muotoihin. Lisäksi Ilmatar pyrkii kehittämään innovatiivisia ratkaisuja energian varastointiin ja jakeluun.

Onko Ilmatarin sähkö täysin uusiutuvaa?

Kyllä, Ilmatarin tuottama sähkö on täysin uusiutuvaa. He tuottavat sähkönsä täysin tuulienergialla, mikä on yksi ympäristöystävällisimmistä energianlähteistä.

Miten Ilmatarin sähkön hinta vertautuu muihin sähköyhtiöihin?

Ilmatarin sähkön hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin sähköyhtiöihin. Yhtiö tarjoaa useita eri sähkösopimuksia, joiden hinnoittelu perustuu joko kiinteään hintaan tai pörssisähkön hintaan. Tarkat hinnat kannattaa aina tarkistaa Ilmatarin omilta verkkosivuilta.

Mistä voin löytää arvosteluja Ilmatarin palveluista ja hinnoista?

Arvosteluja Ilmatarin palveluista ja hinnoista voi löytää sivustoltamme kohdasta Arvostelut. Siellä asiakkaat jakavat kokemuksiaan Ilmatarin tarjoamista palveluista ja heidän hinnoittelustaan.

Miten voin ottaa yhteyttä Ilmatarin asiakaspalveluun?

Ilmatarin asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ilmatar.fi.

Mitä tietoja minun tulee antaa voidakseni liittyä Ilmatarin asiakkaaksi?

Ilmatarin asiakkaaksi liittyessäsi tarvitset antaa seuraavat tiedot: nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Lisäksi tarvitset antaa tiedot asiakkuuden aloituspäivästä ja toimitusosoitteesta, jos se poikkeaa laskutusosoitteestasi.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi