Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Lumme Energia

Lumme Energia Oy on suomalainen sähköyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita ja kestäviä energiaratkaisuja niin kotiin, mökille kuin yrityksillekin. Yhtiön hinnat ovat kilpailukykyisiä ja sen palvelut kattavia. Asiakkaiden arvostelut heijastavat tyytyväisyyttä Lumme Energian toimintaan ja sen tarjoamiin palveluihin.

Julkaistu

päällä

Lumme Energia

Kokemuksien yhteenveto

0,0
Arvosana 0,0 / 5
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiLumme Energia Oy on suomalainen energiayhtiö, joka on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavaa ja kestävää sähköä. Yhtiö on osa Savon Sähkö konsernia, ja sen pääkonttori sijaitsee Savon sydämessä. Lumme Energian vahvuus on sen kyky tarjota asiakkailleen kilpailukykyisiä sähkösopimuksia, jotka ovat räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yhtiön valikoimasta löytyy monenlaisia sähkösopimuksia, joiden avulla voit hallita sähkön hintaa ja varmistaa, että saat sähköä silloin kun sitä tarvitset. Voit valita kiinteähintaisen sopimuksen, joka takaa sinulle saman hinnan koko sopimuskauden ajan, tai vaihtuvahintaisen sopimuksen, jossa sähkön hinta määräytyy markkinahinnan mukaan.

Lumme Energia on sitoutunut tuottamaan uusiutuvaa energiaa ja onkin yksi Suomen suurimmista uusiutuvan energian tuottajista. Yhtiö tuottaa sähköä tuulivoimalla, vesivoimalla ja bioenergialla. Lumme Energian tavoitteena on olla edelläkävijä uusiutuvan energian tuotannossa ja edistää kestävää kehitystä.

Yhtiön palvelut ovat saaneet kiitosta asiakkailta, ja sen sähkösopimukset ovat usein listattu Suomen parhaimpien joukkoon. Lumme Energian palvelut ovat helposti saatavilla yhtiön verkkosivuilla, ja asiakaspalvelu on avoinna arkisin.

Erityisesti mökkiläisille Lumme Energia tarjoaa sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu erityisesti vapaa-ajan asuntojen tarpeisiin. Voit lukea lisää mökkisähkösopimuksista täältä.

Yrityksen tiedot löytyvät helposti YTJ-rekisteristä, ja se on Alma Talentin luotettavien yritysten listalla. Lumme Energia Oy:n uutisia voi seurata yhtiön omilta sivuilta tai Alma Talent -lehden kautta.

Lumme Energian tarjoamat sähköpalvelut

Minun tehtäväni on tänään kertoa teille Lumme Energian tarjoamista sähköpalveluista. Tämä yritys on tunnettu monipuolisista ja kilpailukykyisistä palveluistaan, jotka vastaavat eri asiakasryhmien tarpeisiin.

Sähkösopimukset

Lumme Energia tarjoaa erilaisia sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu huomioimaan asiakkaiden erilaiset tarpeet ja elämäntilanteet. Asiakas voi valita kiinteähintaisen sopimuksen tai pörssihintaisen sopimuksen, jossa sähkön hinta määräytyy markkinahintojen mukaan. Yhtiön sähkösopimukset ovat joustavia ja niitä voi muuttaa tarpeen mukaan.

Uusiutuva energia

Lumme Energia on sitoutunut kestävään kehitykseen ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita uusiutuvan energian sähkösopimuksen. Tämä tarkoittaa, että sähkö tuotetaan uusiutuvista lähteistä, kuten tuulesta, auringosta tai bioenergiasta. Näin asiakkaat voivat omalla valinnallaan vaikuttaa positiivisesti ympäristöön ja tukea kestävää kehitystä.

Sähkön myynti ja jakelu

Lumme Energia myy sähköä sekä yksityisille että yritysasiakkaille. Sähkön jakelu tapahtuu paikallisten jakeluverkkoyhtiöiden, kuten Suur-Savon Sähkö Oy:n verkon kautta. Sähkön hinta määräytyy sopimuksen mukaan ja se sisältää sekä sähkön myyntihinnan että sähkön siirtohinnan.

Ymmärrän, että sähkön hinta voi tuntua korkealta. Olenkin kirjoittanut aiheesta artikkelin ”Miksi sähkön hinta on korkea tällä hetkellä?”, jonka voitte lukea tästä. Siinä käsitellään syitä sähkön hinnan nousulle ja annetaan vinkkejä, kuinka voit vaikuttaa omaan sähkölaskuusi.

Lumme Energia on luotettava ja asiakaslähtöinen sähköyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja kilpailukykyistä hintaa. Suosittelen tutustumaan yhtiön tarjontaan ja löytämään itsellesi sopivimman sähkösopimuksen.

Lumme Energian hinnasto

Lumme Energia on tunnettu sähköyhtiö, joka tarjoaa erilaisia sähkösopimuksia asiakkailleen. Tarkastellaanpa hieman tarkemmin, mitä Lumme Energian hinnasto pitää sisällään.

Sähkön hinta

Sähkön hinta on aina tärkeä tekijä, kun valitaan sähköyhtiötä. Lumme Energian sähkön hinta vaihtelee sopimustyypin ja sähkönkulutuksen mukaan. Yhtiö tarjoaa sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia, joiden hinnat määritellään sopimushetkellä.

Sopimusten hinnat

Lumme Energian sähkösopimukset ovat kilpailukykyisiä, ja niiden hinnat määräytyvät sopimustyypin ja sähkönkulutuksen perusteella. Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset ovat joustavia, ja niiden hinta määräytyy sähkömarkkinoiden mukaan. Määräaikaisissa sopimuksissa hinta on kiinteä sopimuskauden ajan.

Vertailu muihin sähköyhtiöihin

Kun tehdään sähkön hintavertailu, eli vertaamme Lumme Energian hintoja muihin sähköyhtiöihin, kuten Savon Sähkö Oy:hyn ja Suur-Savon Sähköön, voidaan huomata, että Lumme Energia on kilpailukykyinen vaihtoehto. Yhtiön sähkösopimukset ovat houkuttelevia, ja ne tarjoavat asiakkaille kattavat palvelut ja kilpailukykyiset hinnat.

On myös hyvä muistaa, että sähkön hinta ei ole ainoa tekijä, joka kannattaa ottaa huomioon sähköyhtiötä valittaessa. Esimerkiksi sähkön myynti verkkoon on yksi aihe, josta voit lukea lisää täältä.

Lumme Energia: Tiedot yrityksestä

Lumme Energia on suomalainen sähköyhtiö, jonka juuret ulottuvat aina 1920-luvulle asti. Yhtiön alkuperäinen nimi oli Savon Sähkö Oy, mutta vuonna 2018 yhtiön nimi muuttui Lumme Energiaksi. Tämä muutos heijasteli yhtiön halua uudistua ja korostaa sen suomalaista alkuperää sekä ympäristöystävällisyyttä.

Lumme Energian visio on olla Suomen paras sähköyhtiö asiakaslähtöisyydessä, toiminnan tehokkuudessa ja uusiutuvan energian käytössä. Yhtiön arvot pohjautuvat asiakaslähtöisyyteen, vastuullisuuteen, uudistumiseen ja yhteistyöhön. Nämä arvot ohjaavat Lumme Energian päätöksentekoa ja toimintaa jokaisena päivänä.

Lumme Energian toiminta-alueena on koko Suomi. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sähköpalveluita, kuten erilaisia sähkösopimuksia ja energianeuvontaa. Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen kilpailukykyistä sähköä ja palveluita, jotka helpottavat arkea ja tekevät energiankäytöstä entistä tehokkaampaa.

Yrityksen toiminnan keskiössä on aina asiakas, jolle halutaan tarjota parasta mahdollista palvelua. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että Lumme Energia tarjoaa sähkösopimuksia ilman kuukausimaksua. Tällaisen sopimuksen ansiosta asiakas maksaa ainoastaan käyttämästään sähköstä, mikä voi tuoda säästöjä erityisesti niille, jotka käyttävät sähköä vähän.

Lumme Energia on luotettava ja vastuullinen valinta jokaiselle, joka arvostaa suomalaista alkuperää, kilpailukykyisiä sähköpalveluita ja ympäristöystävällisyyttä. Yhtiö on sitoutunut kehittämään toimintaansa jatkuvasti asiakkaidensa hyväksi ja edistämään uusiutuvan energian käyttöä.

Lumme Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Lumme Energian arvostelut

Lumme Energia on sähköyhtiö, joka on saanut paljon kiitosta asiakkailtaan. Asiakkaiden kokemuksia lukiessa huomaa, että erityisesti yhtiön palvelut ja hinnat saavat kiitosta. Lumme Energia on onnistunut tarjoamaan kilpailukykyisiä sähkötarjouksia, mikä näkyy myös asiakasarvosteluissa.

Asiakkaiden kokemuksia

Useat asiakkaat ovat kehuneet Lumme Energian sähkösopimuksia. Monet ovat kiitelleet erityisesti sähköyhtiön joustavuutta ja asiakaspalvelua. Asiakkaat ovat myös arvostaneet sitä, että Lumme Energia on osa Suur-Savon Sähkö Oy:tä, joka on tunnettu luotettavuudestaan ja laadukkaasta palvelustaan.

Arvostelut ja palaute

Arvostelut Lumme Energiasta ovat pääosin positiivisia. Monet asiakkaat suosittelevat yhtiötä muillekin, ja erityisesti sähkön hinta on saanut kiitosta. Asiakkaat ovat myös kehuneet yhtiön nopeaa ja vaivatonta rekisteröintiä.

Mikäli olet kiinnostunut tietämään lisää sähkösopimuksista ja niiden hinnoista, täältä voit lukea, miksi kannattaa valita kotitalouteen spot-sähkö eli pörssisähkö.

Lumme Energian vastaukset arvosteluihin

Lumme Energia on aktiivinen vastaamaan asiakkaidensa arvosteluihin. Yhtiö ottaa palautteen vakavasti ja pyrkii aina parantamaan palveluitaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Tämä osoittaa yhtiön sitoutumista asiakastyytyväisyyteen ja halua tarjota parasta mahdollista palvelua.

Lumme Energian kestävän kehityksen toimenpiteet

Lumme Energia on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkii toiminnassaan vähentämään ympäristövaikutuksiaan. Yhtiö on ottanut käyttöön useita toimenpiteitä, jotka edistävät ympäristöystävällisyyttä ja uusiutuvan energian käyttöä.

Ympäristöystävällisyys ja uusiutuva energia

Lumme Energia tuottaa sähköä uusiutuvilla energialähteillä, kuten tuulella ja auringolla. Yhtiö pyrkii jatkuvasti lisäämään uusiutuvan energian osuutta tuotannossaan. Lisäksi Lumme Energia panostaa energiatehokkuuteen ja pyrkii vähentämään energiankulutusta sekä omassa toiminnassaan että asiakkaidensa keskuudessa. Yhtiön tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Lumme Energian sosiaalinen vastuu

Lumme Energia kantaa vastuuta myös yhteiskunnallisesti. Yhtiö tukee paikallista yhteisöä ja pyrkii edistämään alueen elinvoimaisuutta. Lumme Energia tarjoaa työpaikkoja paikallisille ihmisille ja tukee alueen taloudellista kehitystä.

Kestävän kehityksen toimenpiteet ovat keskeinen osa Lumme Energian strategiaa. Yhtiö uskoo, että kestävä toiminta on sekä ympäristön että yrityksen taloudellisen menestyksen kannalta tärkeää. Lumme Energian asiakkaana voit olla varma, että valitset yhtiön, joka kantaa vastuunsa ympäristöstä.

Kun valitset toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen, voit luottaa siihen, että Lumme Energia tuottaa sähköä kestävällä tavalla. Joustavan sopimuksen ansiosta voit myös helposti vaihtaa sopimustyyppiä tarpeen mukaan.

Lumme Energian yhteistyökumppanit ja sidosryhmät

Lumme Energia ei ole vain yksittäinen sähköyhtiö, vaan se on osa laajempaa verkostoa, joka koostuu useista yhteistyökumppaneista ja sidosryhmistä. Nämä kumppanit ovat olennainen osa Lumme Energian toimintaa, sillä ne mahdollistavat sähkön tuotannon, jakelun ja myynnin asiakkaille.

Yhteistyökumppaneihin kuuluu esimerkiksi Savon Sähkö Oy, joka on yksi Suomen suurimmista sähköyhtiöistä. Lumme Energia ja Savon Sähkö Oy tekevät tiivistä yhteistyötä sähkön tuotannossa ja jakelussa. Myös Suur-Savon Sähkö on tärkeä yhteistyökumppani, jonka kanssa Lumme Energia tekee yhteistyötä muun muassa sähköverkon ylläpidossa.

Sidosryhmät ovat myös olennainen osa Lumme Energian toimintaa. Nämä ryhmät voivat olla esimerkiksi asiakkaita, jotka käyttävät Lumme Energian tarjoamaa sähköä, tai rekisteröityneitä yhtiöitä, jotka toimivat sähkön tuotannon tai jakelun parissa. Sidosryhmien tyytyväisyys on Lumme Energialle tärkeää, ja yhtiö pyrkii aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua kaikille sidosryhmilleen.

Ymmärtääksemme paremmin sähkön kustannuksia ja sitä, paljonko sähkö maksaa kuukaudessa, on tärkeää ymmärtää myös sähköyhtiöiden kuten Lumme Energian toimintaa ja sitä, kuinka ne tekevät yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Sähkön hinta ei ole vain yksittäisen sähköyhtiön määrittelemä, vaan se muodostuu monen eri tekijän yhteisvaikutuksesta, mukaan lukien yhteistyökumppanit ja sidosryhmät.

Lumme Energian tulevaisuuden näkymät

Energiamarkkinoiden jatkuvasti muuttuessa, myös Lumme Energia on valmistautunut tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Yhtiön näkemyksen mukaan avainasemassa ovat uusiutuvan energian käyttöönotto, digitalisaatio ja asiakaskeskeisyys.

Energiamarkkinoiden muutokset

Energiamarkkinat ovat murroksessa. Uusiutuvan energian käyttö lisääntyy ja fossiilisten polttoaineiden käyttö vähenee. Tämä muutos haastaa energia-alan toimijat, mutta tarjoaa myös uusia mahdollisuuksia. Lumme Energia on tehnyt merkittäviä investointeja uusiutuvan energian tuotantoon, mikä näkyy asiakkaiden sähkösopimuksissa.

Digitalisaatio muuttaa myös energia-alaa. Esimerkiksi älykkäät sähköverkot mahdollistavat entistä tehokkaamman ja joustavamman energiankulutuksen. Lumme Energia on tässä kehityksessä mukana, ja yhtiö pyrkii hyödyntämään digitalisaatiota asiakaspalvelussa ja verkonhallinnassa.

Lumme Energian strategia ja tavoitteet

Lumme Energian strategian ytimessä on asiakaskeskeisyys. Yhtiö haluaa tarjota asiakkailleen parasta palvelua ja sähkösopimuksia, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa. Yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan ja tuotteitaan asiakkaidensa toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Yksi Lumme Energian tärkeimmistä tavoitteista on olla hiilineutraali yhtiö vuoteen 2030 mennessä. Tämä tavoite ohjaa yhtiön toimintaa ja päätöksentekoa. Lumme Energia investoi uusiutuvaan energiaan ja pyrkii vähentämään päästöjään kaikilla toiminta-alueillaan.

Mikäli olet kiinnostunut siitä, miksi sähkön hinta nousee ja mitä voit tehdä sen suhteen, suosittelen lukemaan aiheesta lisää sivustoltamme. Lumme Energian tavoitteena on pitää sähkön hinta asiakkaille kilpailukykyisenä, samalla kun se pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan.

Lumme Energia sähköyhtiönä: Yhteenveto

Lumme Energia on sähköyhtiö, joka on tuonut markkinoille monipuolisia sähkosopimuksia. Yhtiö on keskittynyt tarjoamaan asiakkailleen luotettavaa ja vihreää sähköä, jonka tuotannossa korostuu uusiutuvat energialähteet.

Lumme Energia on tullut tunnetuksi paitsi sen laadukkaasta sähköstä, myös sen asiakaspalvelusta. Yhtiön palvelut ovat saaneet kiitosta niin yksityis- kuin yritysasiakkailta, jotka arvostavat paikallista palvelua ja selkeitä sähkosopimuksia.

Yhtiön sähkön hinta on kilpailukykyinen, ja heidän sähkosopimuksensa ovat joustavia. Lumme Energia tarjoaa mahdollisuuden valita sopimuksen, joka vastaa parhaiten omaa sähkönkäyttöä ja arvoja. Yhtiön rekisteröinti on helppoa ja nopeaa, mikä tekee sähkösopimuksen tekemisestä vaivatonta.

Lumme Energia on osa Suur-Savon Sähkö Oy -konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista sähkön tuottajista. Konserniin kuuluu myös Savon Sähkö Oy, joka on tunnettu laadukkaasta sähköntuotannostaan.

Löydät Lumme Energian tiedot ja uutiset heidän verkkosivuiltaan sekä TV:stä. Yhtiö on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, missä he jakavat tietoa sähkön tuotannosta, sähkön hinnasta ja uusista palveluista.

Kun puhutaan sähkön hinnasta, on hyvä muistaa, että joskus markkinoilla voi ilmetä tilanteita, joissa sähkön hinta menee negatiiviseksi. Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta negatiivinen sähkön hinta on ilmiö, joka voi tapahtua esimerkiksi silloin, kun sähköä tuotetaan enemmän kuin sitä kulutetaan.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Lumme Energia on luotettava ja vastuullinen sähköyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyistä sähköä ja joustavia sähkosopimuksia.

Miten ottaa yhteyttä Lumme Energiaan

Lumme Energia on suosittu valinta monen suomalaisen kodin sähköyhtiöksi, ja se tarjoaa useita erilaisia sähkosopimuksia jokaiseen tarpeeseen. Yhtiön asiakaspalveluun on helppo ottaa yhteyttä, ja se tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa sähkösopimusten valintaan ja sähkön käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Yhteyden Lumme Energiaan saa nopeimmin sen verkkosivujen kautta. Sivustolla on kätevä chat-palvelu, jossa voi esittää kysymyksiä ja saada niihin vastauksia reaaliajassa. Myös sähköpostitse voi ottaa yhteyttä, ja yhtiö pyrkii vastaamaan sähköpostitse tulleisiin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti.

Varsinkin sähkosopimusten osalta Lumme Energia tarjoaa monipuolista neuvontaa. Olipa kyseessä sitten uuden sähkosopimuksen hankinta tai vanhan sopimuksen päivittäminen, Lumme Energian asiantuntijat auttavat mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä.

Itse olen ollut Lumme Energian asiakas jo usean vuoden ajan, ja olen ollut erittäin tyytyväinen heidän tarjoamaansa palveluun. Heidän asiakaspalvelunsa on aina ollut ystävällistä ja avuliasta, ja olen saanut heiltä hyviä vinkkejä sähkönkäytön tehostamiseen.

Jos etsit tietoa eri sähköyhtiöistä, suosittelen tutustumaan sivustoon Sähköyhtiöt – Sähkönhintaa.fi. Siellä voit vertailla eri yhtiöiden tarjoamia palveluita ja löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Kirjoittajan vinkit Lumme Energiaan liittyen

Hei, olen Timo E., ja minulla on intohimo energia-alaa kohtaan, erityisesti Lumme Energiaan. Olen viettänyt viime vuodet syventyen Suomen energiamarkkinoihin, erityisesti sähkön hinnoitteluun ja uusiutuvan energian trendeihin. Tänään haluan jakaa kanssasi muutamia henkilökohtaisia näkemyksiäni ja vinkkejäni Lumme Energian palveluiden hyödyntämiseen.

Ensinnäkin, Lumme Energian tarjoama ”Lumme Jatkuva” sopimus on erinomainen valinta, jos haluat sähkön hintasi seuraavan markkinahintoja. Olen huomannut, että tällainen joustava hinnoittelu sopii parhaiten kuluttajille, jotka voivat sopeuttaa sähkönkulutustaan markkinahintojen mukaan.

Toiseksi, Lumme Energia on sitoutunut uusiutuvan energian käyttöön. Tämä ei ainoastaan tue ilmastonmuutoksen vastaista taistelua, mutta myös antaa kuluttajille mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti ympäristöönsä sähkösopimustaan valitessaan.

Kolmanneksi, Lumme Energian asiakaspalvelu on osoittautunut erittäin avuliaaksi ja asiantuntevaksi omien kokemusteni mukaan. He ovat aina valmiita auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin, mikä tekee sähkösopimuksen valinnasta ja hallinnasta helpompaa.

Neljänneksi, Lumme Energia tarjoaa erilaisia palveluita, kuten aurinkopaneelijärjestelmiä, sähköautojen latauspalveluita ja energiansäästöneuvontaa. Nämä palvelut voivat auttaa sinua tekemään entistä kestävämpiä valintoja ja säästämään energiaa pitkällä aikavälillä.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Lumme Energia on osuuskunta, mikä tarkoittaa, että sen asiakkaat ovat myös sen omistajia. Tämä tuo mukanaan monia etuja, kuten mahdollisuuden vaikuttaa yhtiön päätöksiin ja saada osuus sen voitoista.

Toivon, että nämä vinkit auttavat sinua ymmärtämään paremmin Lumme Energian tarjoamia mahdollisuuksia ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä sähkösopimustasi valitessasi.

Lumme Energian palveluiden hinnat ja arvostelut

PalveluHintaTiedotArvostelu
Sähkön myyntiTarkista hinnat sivustoltaLumme Energia myy sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat mm. sähkön markkinahinta ja kulutus.Asiakkaat arvostavat Lumme Energian selkeää hinnoittelua ja hyvää palvelua.
KaukolämpöTarkista hinnat sivustoltaLumme Energia tarjoaa kaukolämpöä, joka on ympäristöystävällinen ja helppokäyttöinen lämmönlähde.Kaukolämmön käyttäjät ovat tyytyväisiä sen luotettavuuteen ja lämmön tasaiseen saatavuuteen.
EnergianeuvontaMaksutonLumme Energia tarjoaa maksutonta energianeuvontaa, joka auttaa asiakkaita säästämään energiaa ja sen kustannuksissa.Asiakkaat arvostavat Lumme Energian asiantuntevaa ja ystävällistä energianeuvontaa.
Aurinkosähkön myyntiRiippuu järjestelmän koostaLumme Energia myy aurinkosähköjärjestelmiä. He auttavat asiakasta valitsemaan sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen asennuksesta.Asiakkaat ovat tyytyväisiä Lumme Energian aurinkosähköjärjestelmien laatuun ja asennuspalveluun.

Lumme Energia tarjoaa laajan valikoiman palveluita sähkön myynnistä kaukolämpöön, energianeuvontaan ja aurinkosähkön myyntiin. Hinnat ovat kilpailukykyiset ja palvelu saa asiakkailta positiivista palautetta. Heidän tarjoamansa energianeuvonta auttaa asiakkaita säästämään energiaa ja sen kustannuksissa. Aurinkosähköjärjestelmien myynti ja asennuspalvelu ovat myös saaneet kiitosta. Lumme Energia on luotettava ja asiantunteva kumppani kaikissa energiaan liittyvissä asioissa.

Lähde: Lumme Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lumme Energian tarjoaman sähkön hinta ja miten se määritellään?

Lumme Energian sähkön hinta määräytyy valitun sopimustyypin mukaan. Yhtiö tarjoaa esimerkiksi kiinteähintaisia sopimuksia, jolloin sähkön hinta pysyy samana sopimuskauden ajan, ja pörssisähkösopimuksia, joissa hinta määräytyy sähköpörssin mukaan. Lisäksi hintaan vaikuttavat sähkönkulutus, toimituspaikka ja valittu sähkötuote. Tarkemmat tiedot sopimustyypeistä ja niiden hinnoista löytyvät Lumme Energian verkkosivuilta.

Miten Lumme Energian sähköliittymäsopimus solmitaan ja mitä se pitää sisällään?

Lumme Energian sähköliittymäsopimus solmitaan ottamalla yhteyttä Lumme Energiaan, joko puhelimitse tai sähköpostitse. Sopimuksen solmimisen yhteydessä käydään läpi liittymän hinta, sähkönkulutuksen arvio ja sopimuksen kesto. Lumme Energian sähköliittymäsopimus sisältää tiedot sähköntoimituksen ehdoista, sähkön hinnasta, sopimuksen kestosta ja irtisanomisehdoista. Sopimuksessa määritellään myös, miten ja milloin maksut tulee suorittaa.

Millaisia kokemuksia asiakkailla on Lumme Energiasta ja heidän tarjoamistaan palveluista ja tuotteista?

Asiakkaiden kokemukset Lumme Energiasta vaihtelevat. Monet asiakkaat arvostavat yhtiön selkeää hinnoittelua, hyvää asiakaspalvelua ja tehokasta vikapalvelua. Lisäksi he pitävät Lumme Energian tarjoamia tuotteita luotettavina ja laadukkaina. Sähkösopimusten kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, ja yhtiön tarjoamat hinnat koetaan kilpailukykyisiksi. Toisaalta jotkut asiakkaat ovat kokeneet ongelmia laskutuksen ja sopimusehtojen kanssa.

Miten irtisanotaan tai muutetaan Lumme Energia -yhtiön sähkösopimus?

Lumme Energian sähkösopimuksen irtisanominen tai muuttaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä yhtiön asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät Lumme Energian verkkosivuilta. Sähkösopimuksen muutoksissa tai irtisanomisessa kannattaa varautua ilmoittamaan asiakastiedot sekä mahdolliset sopimustiedot. Muutokset astuvat voimaan yleensä seuraavasta laskutuskaudesta alkaen.

Mitä käy Lumme Energian sähköliittymälle, jos vaihdan asuinpaikkaa?

Jos vaihdat asuinpaikkaa, Lumme Energian sähköliittymä ei siirry automaattisesti uuteen osoitteeseesi. Sinun tulee tehdä uusi sähkösopimus uuteen osoitteeseesi. Vanha liittymäsi tulee irtisanoa, ellei uusi asukas ota sitä käyttöönsä.

Millaisia uusiutuvan energian ratkaisuja Lumme Energia tarjoaa?

Lumme Energia tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita uusiutuvan energian ratkaisuja sähköntuotannossaan. Yhtiö tuottaa sähköä vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla, jotka ovat uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä energianlähteitä. Lisäksi Lumme Energia ostaa ja myy sertifioitua vihreää sähköä, joka on tuotettu 100% uusiutuvilla energialähteillä. Yhtiö myös edistää energiatehokkuutta tarjoamalla asiakkailleen energiaan liittyviä palveluita ja neuvontaa.

Mistä lähteistä Lumme Energia hankkii sähkönsä ja kuinka paljon se tuottaa itse?

Lumme Energia hankkii sähkönsä useista eri lähteistä, kuten vesivoimasta, tuulivoimasta, bioenergiasta ja fossiilisista polttoaineista. Yhtiö tuottaa osan sähköstään itse, mutta suurin osa hankitaan muilta tuottajilta. Itse tuotetun sähkön osuus vaihtelee vuosittain, mutta on keskimäärin noin 20-30% yhtiön myymästä sähköstä.

Onko Lumme Energia luotettava ja turvallinen sähköyhtiö?

Kyllä, Lumme Energia on luotettava ja turvallinen sähköyhtiö. Yhtiö on suomalainen toimija, jolla on pitkä kokemus energia-alalta. Lumme Energia noudattaa toiminnassaan tiukkoja turvallisuusstandardeja ja on sitoutunut vastuulliseen ja kestävään energiantuotantoon.

Kuinka Lumme Energian sähkösopimus vaikuttaa asumisen hiilijalanjälkeen?

Lumme Energian sähkösopimus voi pienentää asumisen hiilijalanjälkeä, sillä yhtiö tuottaa sähköä pääosin uusiutuvilla energialähteillä, kuten tuuli- ja vesivoimalla. Tämä tarkoittaa, että sähkön tuotannosta aiheutuu vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä kuin fossiilisilla polttoaineilla tuotetulla sähköllä. Lisäksi Lumme Energian sähkösopimukset sisältävät usein myös energiansäästövinkkejä, jotka auttavat asiakkaita vähentämään sähkönkulutustaan ja siten pienentämään hiilijalanjälkeään.

Millaisia etuja Lumme Energia tarjoaa sähkösopimuksen kilpailuttajille?

Lumme Energia tarjoaa kilpailuttajille useita etuja, kuten edullisia ja läpinäkyviä sähkösopimuksia, erilaisia tuotteita eri tarpeisiin, kuten kiinteähintaisia ja pörssisidonnaisia sopimuksia, sekä vihreää sähköä. Lisäksi Lumme Energia panostaa laadukkaaseen asiakaspalveluun ja tarjoaa asiakkailleen myös energiaan liittyvää neuvontaa.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi