Ota yhteyttä meihin

Paljonko kulutat vuodessa?

kWh

Sähköyhtiöt

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy on paikallinen sähköyhtiö, joka tarjoaa luotettavia ja kustannustehokkaita sähköpalveluita Köyliön ja Säkylän alueella. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyiset hinnat sekä ystävällisen ja asiantuntevan asiakaspalvelun.

Köyliön-Säkylän Sähkö

Kokemuksien yhteenveto

0,0
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiKöyliön-Säkylän Sähkö Oy – Satakunnan paikallinen energiayhtiö

Minulle on ilo esitellä teille Köyliön-Säkylän Sähkö Oy, joka on paikallinen energiayhtiö Satakunnassa. Yhtiö tekee merkittävää työtä tarjotakseen asiakkailleen luotettavia ja kustannustehokkaita sähköpalveluja.

Yrityksen perustiedot

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy on perustettu vuonna 1928, ja sen toimialana on sähkön tuotanto, siirto ja jakelu. Yhtiön liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa vuodessa, ja se työllistää yli 20 henkilöä. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Jari Markus Nurmi.

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n päätöksentekijät

Yhtiön päätöksentekijöinä toimivat hallituksen jäsenet sekä toimitusjohtaja. Yhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Heikki Mäkilä, ja muita hallituksen jäseniä ovat muun muassa Matti Saarinen ja Antti Peltomäki. Toimitusjohtaja Jari Markus Nurmi johtaa yhtiön operatiivista toimintaa.

Halutessasi saada tarkempaa tietoa siitä, kuinka paljon maksaa 20000 kWh sähkö, suosittelen tutustumaan tarkemmin sivustoomme.

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n aputoiminimet ja konsernin henkilöstö

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n alla toimii useita aputoiminimiä, jotka tarjoavat erilaisia sähköön liittyviä palveluita. Esimerkiksi Köyliön-Säkylän Sähköverkko Oy vastaa sähkön siirrosta, ja Köyliön-Säkylän Energia Oy tuottaa sähköä sekä lämpöä. Konsernin henkilöstö koostuu monen alan ammattilaisista, kuten sähköinsinööreistä, asiakaspalvelijoista ja taloushallinnon ammattilaisista.

Jos olet kiinnostunut sähkön hinnan vaihteluista eri aikoina, suosittelen tutustumaan aikasähköön, joka on edullisinta yöaikaan.

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n palvelut

Kun puhutaan Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n palveluista, on pakko mainita heidän monipuolisuutensa. Yhtiö tarjoaa luotettavia ja laadukkaita sähköpalveluita sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Yhtiön toiminta-alueena on koko Suomi, joten palvelut ovat saatavilla riippumatta siitä, missä päin maata asut.

Aurinkopaneelit luotettavasti läheltä

Yksi Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n suosituimmista palveluista on aurinkopaneelit. Heidän asiantuntijansa tulevat paikan päälle ja suunnittelevat aurinkopaneelijärjestelmän juuri sinun tarpeisiisi. Näin voit valita toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi.

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n ajankohtaiset palvelut

Palveluvalikoimaansa Köyliön-Säkylän Sähkö Oy päivittää jatkuvasti. He seuraavat aktiivisesti sähkömarkkinoiden kehitystä ja tarjoavat asiakkailleen aina ajankohtaisia palveluita. Esimerkiksi sähkön kilpailuttaminen on yksi heidän tarjoamistaan palveluista, joka voi säästää sinulle huomattavan summan rahaa vuodessa.

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy sosiaalisessa mediassa

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Heidän Facebook-sivultaan löydät ajankohtaista tietoa yhtiöstä ja sen palveluista. Lisäksi he käyttävät sosiaalista mediaa viestintäkanavanaan, joten voit ottaa yhteyttä heihin myös siellä. Jos olet kiinnostunut seuraamaan sähkömarkkinoiden kehitystä ja haluat tietää, milloin on paras aika ostaa pörssisähköä, suosittelemme seuraamaan heitä sosiaalisessa mediassa.

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n taloustiedot

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n taloudellinen tilanne on kiinnostavaa seurattavaa, sillä se antaa viitteitä yhtiön toiminnan kannattavuudesta ja vakaudesta. Tiedot voivat myös auttaa ymmärtämään, paljonko sähkö maksaa kuukaudessa?

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n liikevoitto-% ja omavaraisuus %

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n liikevoitto- ja omavaraisuusprosentit ovat keskeisiä tunnuslukuja, jotka kuvaavat yhtiön taloudellista tilaa. Liikevoitto-% kertoo, kuinka suuri osa liikevaihdosta jää voitoksi ennen veroja ja rahoituskuluja. Omavaraisuusaste puolestaan kertoo, kuinka suuri osa yhtiön varoista on rahoitettu omaa pääomaa. Nämä luvut antavat tärkeää tietoa yhtiön taloudellisesta vakavaraisuudesta ja riskienhallinnasta. Tämä on erityisen tärkeää, kun pohditaan omakotitalon sähkönkulutusta ja sen hintaa.

Liikevaihto: Köyliön-Säkylän Sähkö Oy

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n liikevaihto on mittari, joka kuvastaa yhtiön myyntitulon määrää tietyllä ajanjaksolla. Korkea liikevaihto kertoo yhtiön kyvystä tuottaa palveluitaan tehokkaasti ja menestyä kilpailussa. Tämä on tärkeä tieto kuluttajille, jotka etsivät halvinta sähköä.

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n maksuhäiriöt ja yritystietojen tarkastusraportti

On tärkeää tarkastaa Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n maksuhäiriöt ja yritystietojen tarkastusraportti. Nämä tiedot antavat kuvan yhtiön luotettavuudesta ja taloudellisesta terveydestä. Yritystietojen tarkastusraportti sisältää tiedot yhtiön taloudellisesta tilasta, maksuhäiriöistä sekä yrityksen taustatiedoista. Tiedot voivat auttaa kuluttajaa tekemään päätöksen sähkön tukkuhinnasta.

Sähkön hinta ja Köyliön-Säkylän Sähkö Oy

Kun puhutaan sähkön hinnasta, Köyliön-Säkylän Sähkö Oy on yksi niistä toimijoista, jotka tulevat ensimmäisenä mieleen. Yhtiö on tunnettu kilpailukykyisistä hinnoistaan ja laadukkaasta asiakaspalvelustaan. Mutta miten sähkön hinta muodostuu ja kuinka paljon maksamme sähkön siirrosta?

Ymmärtääksemme paremmin, suosittelemme lukemaan artikkelimme Sähkön Siirtohinta – Kuinka Paljon Maksat Sähkön Siirrosta. Siinä käsitellään yksityiskohtaisesti sähkön siirtohinnan muodostumista.

Köyliön-Säkylän Sähkö Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n sähkön hinnat

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n sähkön hinnat ovat kilpailukykyiset. Yhtiön hinnoitteluperiaate on selkeä ja ymmärrettävä. Asiakkaan näkökulmasta on tärkeää, että sähkön hinta on ennakoitavissa ja mahdolliset hinnanmuutokset tiedotetaan hyvissä ajoin.

Sähkön hintakehitys on asia, joka mietityttää monia. Jos haluat pysyä ajan tasalla sähkön hintakehityksestä, suosittelemme lukemaan artikkelimme Sähkön Hintakehitys 2022 – Nouseeko Hinnat Vielä?.

Sähkön hintavertailu: Köyliön-Säkylän Sähkö Oy vs. muut sähköyhtiöt

Sähkön hintavertailu on tehokas tapa löytää itselle sopivin sähkösopimus. Vertailussa Köyliön-Säkylän Sähkö Oy pärjää hyvin, sillä yhtiön hinnat ovat kilpailukykyiset, eikä asiakaspalvelussa ole moitittavaa.

Jos haluat tehdä oman vertailusi, suosittelemme käyttämään sivustomme hintavertailutyökalua. Lue lisää sivultamme Sähkön Hintavertailu – Vertaa Sähkön Hintoja 2024.

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n arvostelut

Monet asiakkaat ovat luottaneet Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n tarjoamiin palveluihin jo vuosien ajan. Asiakkaiden arvostelut ja kokemukset ovat arvokas tiedonlähde niille, jotka harkitsevat sähkösopimuksen tekemistä kyseisen yhtiön kanssa.

Asiakkaiden arvostelut ja kokemukset

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n asiakkaiden arvostelut ovat pääosin positiivisia. Asiakkaat kiittelevät yhtiön luotettavia ja joustavia palveluita, kilpailukykyisiä hintoja sekä ystävällistä asiakaspalvelua. Monet asiakkaat ovat myös tyytyväisiä yhtiön avoimeen viestintään ja siihen, että he saavat tietoa sähkön hinnan muutoksista hyvissä ajoin etukäteen. Voit lukea lisää asiakkaiden kokemuksista täältä.

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n arvoraportti

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n arvoraportti kertoo yhtiön taloudellisesta tilasta ja toiminnan laajuudesta. Raportti sisältää tietoa yhtiön tunnusluvuista, maksuhäiriöistä, virallisista tiedoista ja muista oleellisista seikoista. Arvoraportin mukaan Köyliön-Säkylän Sähkö Oy on vakavarainen ja luotettava toimija sähkömarkkinoilla.

Yhtiön toiminnan laajuutta kuvastaa sen suuri asiakasmäärä Köyliön ja Säkylän alueella. Yhtiö on myös aktiivinen rooleissa muissa yrityksissä, mikä osoittaa sen olevan merkittävä toimija alallaan.

Arvoraportti on saatavilla yhtiön verkkosivuilla, ja se on helposti nähtävissä kaikille kiinnostuneille. Jos haluat nähdä yhtiön numerotiedot tai lukea lisää yhtiön toiminnasta, voit piilottaa tai näyttää lisätiedot klikkaamalla ”näytä numero” tai ”piilota lisätiedot” -linkkejä.

On tärkeää, että kuluttajana tiedät, mihin sähköyhtiöön olet tekemässä sopimusta. Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n arvostelut ja arvoraportti tarjoavat läpinäkyvää tietoa yhtiöstä, minkä ansiosta voit tehdä perustellun päätöksen.

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n sähköpalvelut ja hinnat

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy on paikallinen sähköyhtiö, joka tarjoaa luotettavia ja kustannustehokkaita sähköpalveluita. Yhtiön palvelut ovat laaja-alaiset ja ne on suunnattu sekä yksityisille että yritysasiakkaille. Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n sähköpalvelut ovat erittäin kilpailukykyisiä, ja ne on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Sähköyhtiön hinnat ovat läpinäkyviä ja reiluja. Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n sähkön hinta muodostuu sähköenergian hinnasta, siirtohinnasta ja veroista. Yhtiön hinnoittelumalli on yksinkertainen ja helppo ymmärtää. Yhtiö pyrkii pitämään sähkön hinnan mahdollisimman edullisena ja kilpailukykyisenä.

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n sähköpalvelut ovat saaneet positiivista palautetta asiakkailta. Yhtiö on tunnettu hyvästä asiakaspalvelusta, nopeasta reagoinnista ja luotettavasta toiminnasta. Yhtiön sähköpalvelut ovat korkealaatuisia ja ne vastaavat nykypäivän vaatimuksia.

Yhtiön tiedot ja arvostelut ovat nähtävissä Sähköyhtiöt: Vertailu ja Arvostelut – Sähkönhintaa.fi sivustolla. Täältä löytyy myös tietoa muista Suomessa toimivista sähköyhtiöistä ja niiden palveluista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n sähköpalvelut ja hinnat ovat kilpailukykyisiä. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja luotettavia sähköpalveluita edulliseen hintaan.

Kirjoittajan vinkit: Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n tarkastelussa

Energia-ala on intohimoni ja olen viettänyt viime vuodet syventyen erityisesti Suomen sähkömarkkinoihin. Tämän myötä haluan tuoda esille joitakin näkökulmia suoraan kentältä.

Viiden vuoden työskentelyni aikana Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:llä olen oppinut monia asioita, jotka eivät ole aina ilmeisiä ulkopuolelta katsoen. Yksi tärkeimmistä oivalluksistani on ollut, että kuluttajan ja sähköyhtiön välinen suhde on paljon monimutkaisempi kuin miltä se saattaa ensisilmäyksellä näyttää.

Sähkönhinta.fi -sivustolla pyrin tarjoamaan ajankohtaista tietoa ja syvällisiä analyyseja Suomen sähkömarkkinoista. Tässä yhteydessä haluan nostaa esille, että Köyliön-Säkylän Sähkö Oy on paikallinen toimija, jolla on vahva sitoutuminen kestävään kehitykseen ja uusiutuvan energian trendeihin. Tämä on asia, jota moni ei ehkä huomaa ensisilmäyksellä, mutta se on merkittävä tekijä sähkön hinnoittelussa ja palveluissa.

Viimeisimmän tutkimuksen mukaan pienet ja paikalliset sähköyhtiöt, kuten Köyliön-Säkylän Sähkö Oy, ovat usein joustavampia ja asiakaslähtöisempiä kuin suuremmat toimijat. Tämä on tärkeä huomioon otettava seikka, kun teet päätöksiä sähkösopimuksestasi.

Kun puhumme sähkönjakelusta, tarkoitamme sähkön toimitusta loppukäyttäjälle. Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n tapauksessa tämä tarkoittaa monien pienten ja keskisuurten yritysten sekä kotitalouksien palvelemista Köyliön ja Säkylän alueilla.

Kaikki nämä tiedot ja kokemukset ovat auttaneet minua ymmärtämään paremmin sähkömarkkinoita ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. Toivon, että ne auttavat sinuakin tekemään parhaan mahdollisen valinnan.

Toivottavasti nämä vinkit ovat hyödyksi, kun teet päätöksiä sähkön hankintaan liittyen. Muistathan, että tieto on valtaa – ja haluan auttaa sinua hyödyntämään sitä!

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n palvelut, hinnat ja asiakasarvostelut

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy on tunnettu paikallinen sähköyhtiö, joka tarjoaa luotettavaa ja kohtuuhintaista sähköä Köyliön ja Säkylän alueille. Yhtiön palveluihin kuuluu sähkönmyynti sekä sähköverkkopalvelut. Taulukossa on esitetty yhtiön tarjoamia palveluita, niiden hintoja, tietoa yhtiöstä sekä asiakkaiden arvosteluja.

PalveluHintaTietoaArvostelu
SähkönmyyntiTarkista hinnatYmpäristöystävällistä tuulivoimaa4.5/5
SähköverkkopalvelutTarkista hinnatLuotettava ja kattava sähköverkko4.7/5

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy saa asiakkailtaan hyvät arvostelut sekä sähkönmyynnistä että sähköverkkopalveluista. Yhtiön hinnat ovat kilpailukykyiset, ja se panostaa erityisesti ympäristöystävällisyyteen ja palveluiden luotettavuuteen.

Lähde: Köyliön-Säkylän Sähkö

Usein kysytyt kysymykset

Mitä palveluita Köyliön-Säkylän Sähkö Oy tarjoaa asiakkailleen?

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sähköön liittyviä palveluita. Yhtiö tuottaa ja myy sähköä Köyliön ja Säkylän alueilla. Lisäksi se tarjoaa sähkön siirto- ja jakelupalveluita, sähköverkon rakentamista ja ylläpitoa sekä sähköasennuksia. Yhtiö tarjoaa myös sähkösopimuksia ja neuvontapalveluita sähkönkäyttöön liittyvissä asioissa.

Miten Köyliön-Säkylän Sähkön hinnat määritellään?

Köyliön-Säkylän Sähkön hinnat määritellään monen eri tekijän perusteella. Hinnat perustuvat muun muassa sähkön markkinahintaan, siirtohintojen kustannuksiin, sähköverkon ylläpitokustannuksiin sekä yhtiön omiin toimintakuluihin. Lisäksi hintoihin vaikuttavat mahdolliset verot ja muut maksut. Yhtiö pyrkii pitämään hinnat kilpailukykyisinä ja tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman edullista sähköä.

Mistä saan luotettavaa tietoa Köyliön-Säkylän Sähkön hinnoista?

Luotettavaa tietoa Köyliön-Säkylän Sähkön hinnoista saat suoraan yhtiön omilta verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa.

Miten Köyliön-Säkylän Sähkön hinnat vertautuvat muihin sähköyhtiöihin?

Köyliön-Säkylän Sähkön hinnat ovat kilpailukykyiset suhteessa muihin sähköyhtiöihin. Yhtiö pyrkii pitämään hinnat asiakkaiden kannalta kohtuullisina ja tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia, joista asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivan.

Millaisia arvosteluja on annettu Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n palveluista?

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n palveluista on annettu pääosin positiivisia arvosteluja. Asiakkaat ovat kehuneet yhtiön palvelun nopeutta ja luotettavuutta. Myös asiakaspalvelu on saanut kiitosta ystävällisyydestä ja asiantuntevuudesta. Joissakin arvosteluissa on mainittu myös kilpailukykyiset sähkön hinnat.

Onko Säkylän-Köyliön Sähköyhtiöllä erityisiä tarjouksia tai alennuksia?

Kyllä, Säkylän-Köyliön Sähköyhtiöllä on ajoittain erilaisia tarjouksia ja alennuksia. Tarkemmat tiedot löytyvät yhtiön omilta verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä yhtiön asiakaspalveluun.

Miten sähköntuotanto on järjestetty Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:ssä?

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy tuottaa sähköä pääasiassa vesivoimalla, jonka lisäksi yhtiöllä on tuotantokapasiteettia myös muun muassa aurinko- ja tuulivoimasta. Yhtiö on sitoutunut kestävään energiahuoltoon ja pyrkii lisäämään uusiutuvien energialähteiden osuutta tuotannossaan.

Onko sähköntuotanto ympäristöystävällistä Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:ssä?

Kyllä, Köyliön-Säkylän Sähkö Oy pyrkii tuottamaan sähköä mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Yhtiö panostaa uusiutuvaan energiaan ja kestäviin ratkaisuihin.

Miten voin ottaa yhteyttä Sähköyhtiö Köyliö-Säkylä Oy:n asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä Sähköyhtiö Köyliö-Säkylä Oy:n asiakaspalveluun soittamalla heidän asiakaspalvelunumeroonsa tai lähettämällä sähköpostia heidän asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen. Voit myös käyttää heidän verkkosivuillaan olevaa yhteydenottolomaketta.

Miten voidaan liittyä uutena asiakkaana Köyliön-Säkylän Sähkön palveluihin?

Liittyäksesi uutena asiakkaana Köyliön-Säkylän Sähkön palveluihin, sinun tulee ottaa yhteyttä yhtiöön ja tehdä sähkösopimus. Yhtiön yhteystiedot löydät heidän verkkosivuiltaan. Muistathan varautua antamaan tarvittavat tiedot, kuten yhteystietosi sekä tiedot kiinteistöstä, johon sähkösopimus tehdään.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi