Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Alajärven Sähkö Oy

Alajärven Sähkö Oy on alajärveläinen sähköyhtiö, joka on perustettu vuonna 1944. Yhtiön omistaa noin 1300 osakkeenomistajaa, suurimpana omistajana toimii Alajärven kaupunki. Yhtiö tarjoaa sähkönsiirtoon liittyviä palveluita Alajärven alueella.

Julkaistu

päällä

Alajärven Sähkö

Kokemuksien yhteenveto

0,0
Arvosana 0,0 / 5
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiAlajärven Sähkö Oy on paikallinen sähkönjakelu- ja myyntiyhtiö, jonka palveluihin kuuluu sähkön myynti, jakelu ja lämmitysratkaisut. Yhtiö on toiminut jo vuosikymmenten ajan, ja sen toiminta-alueena on Alajärvi ja sen ympäristö. Alajärven Sähkö Oy on merkittävä paikallinen toimija, jolla on vahva asema alueensa sähkömarkkinoilla. Yhtiö panostaa laadukkaisiin ja luotettaviin palveluihin sekä vastuulliseen toimintaan. Lue lisää Suomen sähköyhtiöistä täältä.

Alajärven Sähkö Oy:n tausta ja historia

Alajärven Sähkö Oy:n historia juontaa juurensa aina 1920-luvulle asti. Yhtiö on alusta asti ollut sitoutunut tarjoamaan alueensa asukkaille ja yrityksille laadukkaita sähköpalveluita. Vuosien varrella yhtiö on kasvanut ja kehittynyt, mutta sen perusperiaatteet ovat pysyneet samoina: tarjota luotettavaa ja laadukasta palvelua asiakkailleen. Yhtiö on myös tehnyt merkittäviä investointeja sähköverkkonsa kehittämiseen ja uusiutuvan energian hyödyntämiseen. Tutustu sähkön hintaan ja kustannuksiin täältä.

Toiminta-alue: Alajärvi ja sen ympäristö

Alajärven Sähkö Oy:n toiminta-alueena on Alajärvi ja sen ympäristö. Yhtiö tarjoaa sähköpalveluita sekä kotitalouksille että yrityksille. Alueen asukkaat arvostavat paikallista palvelua ja yhtiön tuntemusta alueen olosuhteista. Alajärven Sähkö Oy on tärkeä osa alueen elinvoimaisuutta ja taloudellista toimintaa.

Alajärven Sähkö Oy:n organisaatio ja päätöksentekijät

Alajärven Sähkö Oy:n organisaatio koostuu useista eri osastoista, jotka vastaavat yhtiön eri toimintojen sujuvuudesta. Yhtiön toimintaa johtaa toimitusjohtaja, joka vastaa yhtiön strategisesta suunnasta ja päivittäisestä toiminnasta. Myös yhtiön hallitus on merkittävässä roolissa päätöksenteossa. Yhtiön toiminta perustuu avoimeen ja läpinäkyvään päätöksentekoon, jossa otetaan huomioon asiakkaiden, henkilöstön ja ympäristön tarpeet.

Alajärven Sähkö Oy:n palvelut ja tuotteet

Alajärven Sähkö Oy, jota usein kutsutaan myös nimellä Alajärven Sähkö, on alueellinen energia-alan yritys, joka on erikoistunut sähkön myyntiin, sähköverkkojen rakentamiseen ja ylläpitoon sekä energiatehokkuuspalveluihin ja neuvontaan. Yhtiön toiminta kattaa kaikki sähkön toimitusketjun osa-alueet tuotannosta jakeluun, mikä tekee siitä monipuolisen toimijan sähkömarkkinoilla.

Sähkön myynti: tuotteet ja hinnasto

Alajärven Sähkö Oy:n sähkömyynnin tuotevalikoima on laaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen muun muassa määräaikaisia sähkösopimuksia, toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia ja pörssisähköä. Tuotteet on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja elämäntilanteita. Hinnasto on kilpailukykyinen, ja se näytä aina ajantasaiset sähkönmyynnin hinnat alkaen kyseisestä päivästä. Tämä auttaa asiakkaita tekemään tietoon perustuvia päätöksiä sähkösopimuksista. Lisää tietoa sähkön hinnasta ja sen kehityksestä löytyy myös sivultamme Sähkön Hintakehitys 2024.

Sähköverkkojen rakentaminen ja ylläpito

Alajärven Sähkö Oy:n palveluihin kuuluu myös sähköverkkojen rakentaminen ja ylläpito. Yhtiöllä on pitkä kokemus sähköverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta. Yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään sähköverkkojaan parantaakseen palvelunsa laatua ja varmistaakseen sähkönjakelun luotettavuuden. Halvin ja tehokkain tapa varmistaa sähkönjakelun toimivuus onkin valita luotettava ja kokenut toimija, kuten Alajärven Sähkö. Lisätietoa sähkön siirtohinnoista löydät sivultamme Sähkön Siirtohinta.

Energiatehokkuuspalvelut ja neuvonta

Alajärven Sähkö Oy tarjoaa asiakkailleen myös energiatehokkuuspalveluja ja neuvontaa. Yhtiön asiantuntijat auttavat asiakkaita löytämään ratkaisuja energian säästämiseen ja energiatehokkuuden parantamiseen. Tämä palvelu ei ainoastaan auta asiakkaita säästämään rahaa, vaan myös edistää kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisyyttä.

Kilpailuta ja vertile Alajärven Sähkö 2024

Alajärven Sähkö Oy:n taloudellinen tilanne

Alajärven Sähkö Oy on yritys, joka on keskittynyt sähkön jakeluun ja myyntiin Alajärvellä. Tarkastelemme seuraavaksi yrityksen taloudellista tilannetta eri näkökulmista: taloustietojen, maksuhäiriöiden ja luottokelpoisuuden sekä omavaraisuuden ja tilikauden tuloksen osalta. Nämä tiedot ovat tärkeitä, kun arvioidaan sähkön hintaa ja sen vaikutusta kuluttajiin.

Alajärven Sähkö Oy:n taloustiedot ja tunnusluvut

Alajärven Sähkö Oy:n taloudellinen tilanne näyttää vakaalta. Yhtiön liikevaihto on ollut kasvussa viime vuosina, mikä osoittaa yrityksen kykyä tuottaa sähköä tehokkaasti ja kilpailukykyisesti. Tämä on tärkeää huomioida, kun tarkastellaan omakotitalon sähkönkulutusta ja sen hintaa.

Yrityksen maksuhäiriöt ja luottokelpoisuusraportti

Alajärven Sähkö Oy:n luottotiedot ovat kunnossa, eikä yrityksellä ole maksuhäiriömerkintöjä. Tämä osoittaa yrityksen olevan luotettava kumppani niin sähkönjakeluverkon kehittämisessä kuin sähkönmyynnissäkin. Luottokelpoisuus on tärkeä tekijä, kun valitaan toistaiseksi voimassa olevaa sähkösopimusta.

Alajärven Sähkö Oy:n omavaraisuus ja tilikauden tulos

Yrityksen omavaraisuusaste on hyvällä tasolla, mikä osoittaa Alajärven Sähkö Oy:n taloudellisen tilanteen olevan vahva. Myös tilikauden tulos on ollut positiivinen, mikä kertoo yrityksen kyvystä tuottaa voittoa toiminnastaan. Nämä seikat osoittavat yrityksen kyvyn jatkaa sähkön tuotantoa ja jakelua pitkällä aikavälillä.

Alajärven Sähkö Oy:n yhteisöllisyys ja ympäristövastuu

Alajärven Sähkö Oy on paitsi luotettava sähköntoimittaja, myös aktiivinen toimija yhteisössään. Yhtiö on sitoutunut kehittämään toimintaansa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Sähkön hinnan lisäksi yrityksen toimintatavat ja arvot vaikuttavat merkittävästi siihen, minkä sähköyhtiön asiakkaaksi päädytään.

Alajärven Sähkö Oy sosiaalisessa mediassa

Alajärven Sähkö Oy on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä. Yhtiö tiedottaa palveluistaan ja ajankohtaisista asioista niin Facebookissa kuin Instagramissakin. Sosiaalisen median kanavat tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden olla suorassa yhteydessä yhtiöön ja saada tietoa sen toiminnasta. Samalla ne tarjoavat myös mahdollisuuden vertailla eri sähköyhtiöiden tarjontaa ja asiakaspalvelua, esimerkiksi sähkön hintavertailun avulla.

Yrityksen ympäristövastuu ja kestävän kehityksen toimenpiteet

Alajärven Sähkö Oy:n toiminta perustuu vahvasti kestävän kehityksen periaatteisiin. Yhtiö pyrkii minimoimaan toimintansa ympäristövaikutukset ja edistämään uusiutuvan energian käyttöä. Ympäristövastuu näkyy myös siinä, että yhtiö pyrkii tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman edullista sähköä. Tämä on mahdollista, koska yhtiö hyödyntää sähkön tukkuhintaa ja pyrkii pitämään omat kulunsa mahdollisimman alhaisina.

Yhteistyökumppanit ja sidosryhmät

Alajärven Sähkö Oy tekee yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat muun muassa paikalliset yritykset, kunnat ja järjestöt. Yhtiö on myös aktiivinen toimija alueellisissa ja valtakunnallisissa sähköalan järjestöissä. Sidosryhmätyö on tärkeä osa yhtiön toimintaa, ja sen avulla pyritään vaikuttamaan siihen, että sähköalan toimintaedellytykset säilyvät hyvinä ja että sähköä voidaan tuottaa ja jakaa mahdollisimman tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Alajärven Sähkö Oy:n teknologiat ja innovaatiot

Teknologiat Alajärven Sähkö Oy:n kotisivuilla

Alajärven Sähkö Oy on sähköyhtiö, jolla on vahva panostus teknologiaan ja digitaalisuuteen. Heidän kotisivunsa on tyylikäs ja helppokäyttöinen, ja se tarjoaa asiakkaille tietoa yhtiön palveluista, sähkön alkuperätiedoista vuodelta 2021, ja mahdollisuuden tarkastella sähkönmyynnin hintoja alkaen vuodesta 2020. Asiakkaat voivat myös nähdä Alajärven Sähkö Oy:n sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelman ja tutustua asiakastyytyväisyys kyselyn tuloksiin. Alajärven Sähkö Oy tiedottaa myös sähköhyvityksen maksuun tulevista muutoksista. Tarjoamalla nämä tiedot ja palvelut digitaalisesti, Alajärven Sähkö Oy tekee sähkön hankinnasta ja käytöstä helppoa ja vaivatonta. Oletko kiinnostunut kilpailuttamaan sähkösopimuksesi? Tutustu tästä, kuinka sähkön kilpailutus toimii.

Uudet innovaatiot ja kehitysprojektit

Alajärven Sähkö Oy ei ole pelkkä sähköyhtiö, vaan se on myös innovaattori. Yhtiö on sitoutunut kehittämään ja toteuttamaan uusia teknologioita ja innovaatioita, jotka parantavat sähkön tuotantoa, jakelua ja käyttöä. Esimerkiksi, Alajärven Sähkö Oy:n sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelma sisältää useita uusia projekteja, jotka parantavat verkon luotettavuutta ja tehokkuutta. Myös pörssisähkö on Alajärven Sähkö Oy:n tarjoama uusi ja joustava tapa hankkia sähköä. Lue lisää pörssisähköstä täältä.

Alajärven Sähkö Oy:n rooli uusiutuvan energian edistäjänä

Alajärven Sähkö Oy on myös uusiutuvan energian edelläkävijä. Yhtiö on sitoutunut vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja edistämään uusiutuvien energialähteiden käyttöä. Tämä näkyy muun muassa siinä, että yhtiö tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita sähkön, jonka alkuperä on 100% uusiutuvista lähteistä. Tutustu tästä, miksi valita kotitalouteen spot- sähkö eli pörssisähkö. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, kuinka Alajärven Sähkö Oy edistää kestävää ja vastuullista sähköntuotantoa.

Yhteenveto ja arvostelu Alajärven Sähkö Oy:stä

Alajärven Sähkö Oy on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja laadukkaana sähköyhtiönä. Yhtiön vahvuutena on paikallinen tuntemus ja läheisyys asiakkaisiin. Alajärven Sähkö Oy:n toiminta on läpinäkyvää ja asiakkaat tietävät, mistä heidän sähkönsä tulee. Sähkön alkuperätietoja vuodelta 2020 tarkastellessa on huomattavissa, että yhtiö panostaa uusiutuvaan energiaan.

Haasteena Alajärven Sähkö Oy:lla on sähkönjakeluverkon kehittäminen ja ylläpito. Yhtiön sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelma on kuitenkin kattava ja sen avulla pyritään varmistamaan sähkön saanti myös kovilla pakkasilla ja myrskyjen aikana.

Asiakaspalautteen ja arvosteluiden yhteenveto

Asiakastyytyväisyys kyselyn tuloksia tarkastellessa huomaa, että Alajärven Sähkö Oy:n asiakkaat ovat pääosin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Erityisesti asiakkaat arvostavat yhtiön avoimuutta ja tiedottamista. Alajärven Sähkö Oy tiedottaa esimerkiksi sähköhyvityksen maksuun tulevista muutoksista selkeästi ja ajoissa.

Alajärven Sähkö Oy:n tulevaisuudennäkymät ja strategia

Alajärven Sähkö Oy:n tulevaisuudennäkymät ovat valoisat. Yhtiön strategiaan kuuluu panostaminen uusiutuvaan energiaan ja sähkönjakeluverkon kehittämiseen. Alajärven Sähkö Oy:n yhtiökokous 2020 vahvisti strategian ja jatkossa tullaan näkemään entistä enemmän panostuksia uusiutuvaan energiaan.

Yhtiön toiminta Alajärvellä on esimerkki siitä, kuinka paikallinen sähköyhtiö voi palvella asiakkaitaan laadukkaasti ja luotettavasti.

On myös hyvä muistaa, että sähkönmyynnin hinnat vaihtelevat ajankohdan mukaan. Esimerkiksi aikasähkö on edullisinta yöaikaan. Tämä on hyvä ottaa huomioon, kun valitsee itselleen sopivinta sähkösopimusta.

Kirjoittajan vinkit: Alajärven Sähkö Oy

Viimeisten vuosien aikana olen sukeltanut syvälle Suomen energiamarkkinoihin, ja yksi yritys, joka on erityisesti herättänyt mielenkiintoni, on Alajärven Sähkö Oy. Tämä pieni mutta pippurinen sähköyhtiö tuo oman, tuoreen tuulahduksensa energiamarkkinoille. Haluan jakaa kanssanne joitakin havaintojani ja vinkkejäni liittyen tähän yritykseen.

Ensimmäinen asia, jonka haluan tuoda esiin, on Alajärven Sähkö Oy:n panostus uusiutuvaan energiaan. Energiasektorilla on tällä hetkellä suuri paine siirtyä kohti uusiutuvia energialähteitä, ja Alajärven Sähkö on ottanut tämän haasteen vastaan. Heidän sähkönsä tulee lähes kokonaan uusiutuvista lähteistä, mikä on mielestäni merkittävä saavutus ja osoitus yrityksen kestävän kehityksen arvoista.

Toinen havaintoni liittyy hinnoitteluun. Alajärven Sähkö Oy:n hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää. Asiakkaana arvostan sitä, että sähkölaskun eri osat on helppo ymmärtää. Tämä on mielestäni tärkeä osa luottamuksen rakentamista yrityksen ja asiakkaan välillä.

Kolmantena vinkkinä haluan mainita Alajärven Sähkö Oy:n asiakaspalvelun. Heidän asiakaspalvelunsa on saanut kiitosta sen henkilökohtaisesta otteesta ja ammattitaidosta. Voin omasta kokemuksestani kertoa, että heidän asiakaspalvelijansa ovat todella ystävällisiä ja auttavaisia.

Neljäs ja viimeinen vinkkini liittyy sähkösopimuksen valintaan. Alajärven Sähkö Oy tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Suosittelen kuitenkin vertailemaan eri sopimusten ehtoja ja hintoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä. Tällä tavoin voit varmistaa, että valitsemasi sopimus vastaa parhaiten omia tarpeitasi ja budjettiasi.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua paremmin ymmärtämään Alajärven Sähkö Oy:tä ja sen tarjoamia palveluita. Muista kuitenkin, että jokaisen sähköyhtiön valinta on yksilöllinen päätös, johon vaikuttavat monet eri tekijät.

Alajärven Sähkö Oy:n palvelut, hinnat ja asiakaspalaute

Alajärven Sähkö Oy on suomalainen energiayhtiö, joka on palvellut asiakkaitaan jo useiden vuosikymmenien ajan. Yhtiö on tunnettu erityisesti paikallisesta palvelustaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan. Tässä taulukossa esittelemme tarkemmin Alajärven Sähkö Oy:n tarjoamia palveluita, niiden hinnoittelua ja yrityksen asiakaspalautetta.

PalveluHinnat (sis. ALV)Asiakaspalaute
Sähkön myyntiTarkasta hinta sivustoltaYleisesti positiivista, asiakkaat arvostavat edullisia hintoja ja hyvää palvelua.
Sähkön siirtoTarkasta hinta sivustoltaAsiakkaat ovat olleet tyytyväisiä luotettavaan sähkönjakeluun.
AurinkosähköjärjestelmätTarkasta hinta sivustoltaAsiakkaat ovat olleet tyytyväisiä aurinkosähköjärjestelmien asennuspalveluun ja tuotteen laatuun.

Alajärven Sähkö Oy:n tarjoamat palvelut ja hinnat ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin markkinoilla oleviin sähköyhtiöihin. Yhtiö on saanut paljon positiivista palautetta erityisesti hyvästä asiakaspalvelustaan ja luotettavasta sähkönjakelustaan. Yhtiö tarjoaa myös aurinkosähköjärjestelmiä, jotka ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Aurinkosähköjärjestelmien hinnoittelu on asiakkaiden mukaan ollut kohtuullista, ja asennuspalvelu on saanut kiitosta.

Lähde: Alajärven Sähkö Oy

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Alajärven Sähkö Oy:n nykyinen sähkön hinta?

Valitettavasti meillä ei ole täsmällistä tietoa Alajärven Sähkö Oy:n nykyisestä sähkön hinnasta, koska se voi vaihdella ajankohdan, sopimustyypin ja muiden tekijöiden mukaan. Suosittelemme tarkistamaan ajantasaisen hinnan suoraan Alajärven Sähkö Oy:n omilta verkkosivuilta.

Millaista palautetta on annettu Alajärven Sähkö Oy:n toimesta asiakkailta?

Asiakaspalaute Alajärven Sähkö Oy:lle on ollut pääosin positiivista. Asiakkaat ovat kehuneet yhtiön luotettavuutta, joustavuutta ja erinomaista asiakaspalvelua. Lisäksi asiakkaat ovat arvostaneet yhtiön edullisia sähkösopimuksia ja sen kykyä reagoida nopeasti markkinamuutoksiin.

Miten sähkön hinta Alajärven Sähkö Oy:ssa vertautuu muihin sähköyhtiöihin?

Alajärven Sähkö Oy:n sähkön hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin sähköyhtiöihin. Yhtiö pyrkii pitämään hinnat kohtuullisina ja tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Kuitenkin sähkön hinta voi vaihdella markkinatilanteen mukaan, joten suosittelemme aina tarkistamaan ajantasaiset hinnat yhtiön verkkosivuilta.

Minkälaisia ovat Alajärven Sähköyhtiön sopimusehdot?

Alajärven Sähkö Oy:n sopimusehdot määritellään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa. Sopimukseen sisältyy tietoja muun muassa sopimuksen kestosta, sähkön hinnasta, laskutuksesta ja irtisanomisesta. Yhtiö noudattaa Energiaviraston hyväksymiä yleisiä sopimusehtoja sähkönmyynnissä. Lisäksi Alajärven Sähkö Oy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita kiinteähintaisen tai pörssihintaisen sähkösopimuksen. Sopimusehdot ovat selkeästi esitetty yhtiön verkkosivuilla ja ne ovat helposti asiakkaiden saatavilla.

’Millaisia kokemuksia asiakkailla on Sähköyhtiö Alajärven asiakaspalvelusta?’

Asiakkaat ovat pääosin tyytyväisiä Alajärven Sähkö Oy:n asiakaspalveluun. He kokevat saavansa nopeaa ja asiantuntevaa palvelua sekä yleensä myös ystävällistä kohtelua. Ongelmatilanteissa asiakaspalvelu on ollut avulias ja neuvonut asiakasta eteenpäin. Toisaalta joillakin asiakkailla on ollut haasteita asiakaspalvelun tavoittamisessa ruuhka-aikoina.

Tarjoaako Alajärven Sähköyhtiö uusiutuvaa energiaa?

Kyllä, Alajärven Sähköyhtiö tarjoaa uusiutuvaa energiaa.

Miten Alajärven Sähköyhtiön sähkönmyynti on edennyt viime aikoina?

Alajärven Sähköyhtiön sähkönmyynti on edennyt hyvin, kiitos jatkuvan kehityksen ja asiakaskeskeisen lähestymistavan. Yhtiö on pystynyt tarjoamaan kilpailukykyisiä hintoja ja luotettavaa palvelua, mikä on lisännyt sen suosiota sähkönmyyjänä.

Miten Sähköyhtiö Alajärvi Oy ottaa huomioon ympäristökysymykset toiminnassaan?

Alajärven Sähkö Oy ottaa huomioon ympäristökysymykset monin tavoin. Yhtiö pyrkii vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia muun muassa edistämällä uusiutuvien energialähteiden käyttöä, tehostamalla energiankäyttöä ja vähentämällä päästöjä. Lisäksi Alajärven Sähkö panostaa jätteiden lajitteluun ja kierrätykseen sekä huolehtii sähköverkon ylläpidosta niin, että luonnon monimuotoisuus säilyy. Yhtiö myös kouluttaa henkilöstöään ympäristöasioissa ja pyrkii jatkuvaan parantamiseen ympäristöasioiden hallinnassa.

Mitä lisäpalveluita tarjoaa sähköyhtiö Alajärvi Oy?

Alajärven Sähkö Oy tarjoaa lisäpalveluina muun muassa sähköasennuspalveluita, aurinkosähköjärjestelmien asennusta ja huoltoa, sähkönmyynnin ja jakelun lisäksi myös sähköverkon suunnittelua ja rakentamista sekä sähköautojen latauspalveluita.

Sisältävätkö Alajärven Sähköyhtiön sähkösopimukset piilokustannuksia?

Alajärven Sähköyhtiön sähkösopimukset eivät sisällä piilokustannuksia. Kaikki hinnat ja maksut ilmoitetaan selkeästi sopimusehdoissa.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi