Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Keuruun Energia

Keuruun Energia on paikallinen sähköyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja sähköpalveluita. Yhtiön tiedotus on avointa ja sen asiakaspalvelu saa kiitosta. Asiakasarvostelut ovat pääosin myönteisiä, mikä kertoo yhtiön laadukkaasta palvelusta.

Julkaistu

päällä

Keuruun Energia

Kokemuksien yhteenveto

3,0
Arvosana 3,0 / 5
3,0 / 5 tähteä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso100%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei tarjonnut kiinteää hintaa

Arvosana 3,0 / 5
10 tammikuun, 2024

Olisin ottanut talveksi kiinteän hinnan, mutta tätä eivät suositelleet eivätkä myöskään tarjonneet. Mielestäni hieman kummallista kertoa mikä kannattaa ja mikä ei, eiväthän he sitä voi varmuudella ennustaa.

Entinen asiakas


Kerro kokemuksistasiKeuruun Energia on minulle tuttu sähköyhtiö, joka on tarjonnut luotettavaa ja vastuullista energiapalvelua jo useiden vuosikymmenten ajan. Yhtiön toiminta on kattanut sähkön hankinnan, myynnin ja jakelun, mutta myös lämmön tuotannon ja kaukolämmön myynnin. Tässä esittelyssä keskityn tarkastelemaan Keuruun Energian historiaa, toiminta-aluetta ja asiakaskuntaa.

Keuruun Energian historia ja tausta

Keuruun Energia on perustettu vuonna 1947, jolloin sen ensisijainen tehtävä oli turvata Keuruun alueen sähkönjakelu. Alusta asti yhtiön toiminnassa on korostunut paikallisuus ja läpinäkyvyys. Yhtiö on kasvanut ja kehittynyt vuosien saatossa, mutta sen keskeinen tavoite on pysynyt samana: tarjota asiakkaille laadukasta ja luotettavaa energiapalvelua.

Tänä päivänä Keuruun Energia on merkittävä toimija alueellaan. Yhtiö on panostanut uusiutuvaan energiaan ja kestävään kehitykseen, minkä ansiosta se on pystynyt tarjoamaan asiakkailleen ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Keuruun Energian toiminta-alue ja asiakaskunta

Keuruun Energian toiminta-alue kattaa Keuruun kaupungin lisäksi useita ympäröiviä kuntia. Yhtiö palvelee niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiäkin, ja sen asiakaskunta koostuu tuhansista tyytyväisistä asiakkaista.

Asiakkaiden tarpeet ovat moninaiset, mutta Keuruun Energia on onnistunut vastaamaan niihin joustavasti ja asiantuntevasti. Yhtiön palveluihin kuuluvat muun muassa sähkönmyynti, sähkönjakelu ja kaukolämpö. Palvelut ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja niiden laatu on taattu.

Sähköyhtiönä Keuruun Energia on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Tämä näkyy niin yhtiön palveluissa, hinnoissa kuin asiakaspalvelussakin. Yhtiössä ymmärretään, että tyytyväinen asiakas on parasta mainosta.

Keuruun Energian palvelut

Keuruun Energia tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaiken sähkön myynnistä ja siirrosta kaukolämpöön ja energian tuotantoon. Näemme, että heidän monipuoliset palvelunsa ja kilpailukykyiset hinnat tekevät heistä luotettavan valinnan asiakkaille.

Sähkön myynti

Keuruun Energian sähkönmyynti on luotettavaa ja asiakaslähtöistä. He tarjoavat erilaisia sähkösopimuksia, jotka täyttävät erilaisten kotitalouksien ja yritysten tarpeet. Heidän sähkösopimuksensa ovat selkeästi hinnoiteltuja, joten asiakkaat voivat helposti ymmärtää, mistä he maksavat.

Sähkön siirto

Keuruun Energia vastaa myös sähkön siirrosta Keuruun alueella. Heidän sähköverkkonsa on laaja ja hyvin hoidettu, mikä takaa luotettavan ja katkottoman sähkönjakelun asiakkaille. Sähkön siirtohinnat ovat kilpailukykyiset ja ne perustuvat valtakunnallisiin suosituksiin.

Kaukolämpö

Keuruun Energian kaukolämpö on ekologinen ja kustannustehokas lämmitysratkaisu. Kaukolämmön avulla asiakkaat voivat vähentää oman kotinsa hiilijalanjälkeä ja säästää lämmityskuluissa. Jos haluat tietää lisää kaukolämmön hyödyistä ja harkitset sen hankkimista, suosittelen lukemaan lisää sähkölämmityksestä ja sen kannattavuudesta.

Energian tuotanto

Keuruun Energia tuottaa energiaa monipuolisesti ja vastuullisesti. Heidän energiantuotantonsa perustuu uusiutuviin energialähteisiin, mikä tekee heistä ympäristöystävällisen valinnan. Jos olet kiinnostunut energian tuotannosta ja haluat tietää, kuinka voit itse osallistua siihen, tutustu virtuaaliakun hintavertailuun. Se antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka voit olla mukana tuottamassa omaa energiaa ja säästämässä samalla sähkölaskuissa.

Keuruun Energian hinnasto

Keuruun Energia on paikallinen energiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluja kilpailukykyisin hinnoin. Yhtiön hinnasto jakautuu kolmeen pääosaan: sähkön myyntihinnat, sähkön siirtohinnat sekä kaukolämmön hinnat.

Sähkön myyntihinnat

Keuruun Energian sähkön myyntihinnat ovat kilpailukykyiset ja ne on suunniteltu palvelemaan erityisesti paikallisia asiakkaita. Yhtiön sähkösopimukset ovat joustavia ja ne voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit tutustua tarkemmin sähkön hintoihin ja siihen, paljonko sähkö maksaa kuukaudessa, sivustollamme.

Sähkön siirtohinnat

Sähkön siirtohinnat ovat olennainen osa sähkölaskua, sillä ne muodostavat suuren osan sähkön kokonaishinnasta. Keuruun Energian sähkön siirtohinnat ovat selkeät ja ne ovat linjassa muiden paikallisten energiayhtiöiden hintojen kanssa. Lisätietoa sähkön siirtohinnoista ja siitä, kuinka paljon maksat sähkön siirrosta, löydät sivustoltamme.

Kaukolämmön hinnat

Keuruun Energia tarjoaa myös kaukolämpöä, joka on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas lämmitysmuoto. Yhtiön kaukolämmön hinnat ovat kilpailukykyiset ja ne sisältävät sekä energiamaksun että perusmaksun. Kaukolämmön hinnat määräytyvät asiakkaan tarpeiden ja kulutuksen mukaan.

Kaiken kaikkiaan, Keuruun Energian hinnasto on suunniteltu palvelemaan asiakkaita joustavasti ja kustannustehokkaasti. Yhtiön palvelut ja hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja ne tukevat paikallista kestävää kehitystä.

Keuruun Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Keuruun Energian sähkösopimukset

Keuruun Energia tarjoaa asiakkailleen erilaisia sähkösopimuksia, joiden avulla voit hallita sähkönkäyttöäsi ja säästää kuluissa. Yhtiö tarjoaa määräaikaisia sopimuksia, toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia sekä erikoissopimuksia, jotka on suunniteltu tiettyihin tarpeisiin.

Määräaikainen sähkösopimus

Määräaikainen sähkösopimus on hyvä valinta, jos haluat varmistaa sähkön hinnan pitkäksi aikaa. Keuruun Energia tarjoaa määräaikaisia sopimuksia, jotka ovat voimassa yhdestä kolmeen vuotta. Näissä sopimuksissa hinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan heilahteluista.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on joustava vaihtoehto, joka antaa sinulle mahdollisuuden seurata markkinahintoja ja tehdä muutoksia sopimukseen tarvittaessa. Keuruun Energian toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on erinomainen valinta, jos käytät sähköä paljon ja haluat optimoida sähkölaskusi. Tämä sopimus antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää markkinahintojen laskuja, mutta toisaalta olet myös alttiina hinnan nousulle.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on myös hyvä vaihtoehto, jos tarvitset sähkösopimuksen mökille. Tällöin voit säätää sähkönkulutustasi mökillä tarpeidesi mukaan ja maksaa vain siitä sähköstä, jota todella käytät.

Erikoissopimukset

Keuruun Energia tarjoaa myös erikoissopimuksia, jotka on suunniteltu erityistarpeisiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi sopimukset, jotka on suunniteltu suurille kiinteistöille tai yrityksille, jotka käyttävät sähköä paljon. Erikoissopimukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, joten voit olla varma, että saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan sähkösopimuksen.

Keuruun Energian sähkösopimusten hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja yhtiö on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Voit siis luottaa siihen, että saat laadukasta palvelua ja sähköä kilpailukykyiseen hintaan.

Keuruun Energian ympäristövastuu ja kestävä kehitys

Keuruun Energia on sitoutunut ympäristövastuuseen ja kestävään kehitykseen omassa toiminnassaan. Se näkyy muun muassa siinä, kuinka energiaa tuotetaan ja miten energiatehokkuutta pyritään jatkuvasti parantamaan.

Uusiutuvan energian käyttö

Keuruun Energia panostaa voimakkaasti uusiutuvan energian käyttöön. Yhtiö tuottaa sähköä ja lämpöä muun muassa biovoimalaitoksessa, jossa polttoaineena käytetään puuhaketta. Tämä on ympäristön kannalta kestävää, sillä puuhake on uusiutuva ja hiilineutraali energialähde.

Yhtiö on myös mukana aurinkoenergiaan liittyvissä hankkeissa. Aurinkoenergia on yksi tulevaisuuden merkittävimmistä uusiutuvista energianlähteistä. Voit tutustua tarkemmin aurinkoenergian mahdollisuuksiin ja aurinkopaneelien kilpailutukseen Sähkönhintaa.fi -sivustolla.

Energiatehokkuus

Energiatehokkuus on Keuruun Energian toiminnassa keskeisessä roolissa. Yhtiö pyrkii jatkuvasti parantamaan energiatehokkuuttaan sekä omassa tuotannossaan että asiakkaidensa energiankäytössä. Energiatehokkuutta parantamalla voidaan vähentää energiankulutusta ja samalla pienentää ympäristövaikutuksia.

Yksi tapa parantaa energiatehokkuutta on tuulisähkön käyttö. Tuulisähkö on uusiutuva energianlähde, joka ei tuota päästöjä eikä kuluta luonnonvaroja. Lisätietoa tuulisähkön hinnasta ja ympäristöystävällisyydestä löydät täältä.

Keuruun Energian palvelut ja hinnat ovat kilpailukykyisiä. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ja joustavia sähkösopimuksia, jotka on räätälöity erilaisiin tarpeisiin. Asiakkaat voivat valita esimerkiksi kiinteähintaisen sopimuksen tai pörssihintaisen sopimuksen, jossa sähkön hinta määräytyy pohjoismaisen sähköpörssin mukaan.

Asiakaspalvelu ja häiriötilanteiden hoito Keuruun Energialla

Keuruun Energian asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat ovat tärkeää tietoa kaikille asiakkaille. Tämä tieto auttaa, kun asiakkaalla on kysyttävää sähkösopimuksesta, laskutuksesta tai muista Keuruun Energian tarjoamista palveluista.

Asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat

Keuruun Energian asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan sähköpostitse ja puhelimitse. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@keuruunenergia.fi. Puhelimitse asiakaspalveluun saa yhteyden numerosta 020 7879 800. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16.

Häiriötilanteiden ilmoittaminen

Häiriötilanteissa, kuten sähkökatkoissa, Keuruun Energian asiakkaiden tulee ilmoittaa tilanteesta välittömästi. Häiriöilmoituksen voi tehdä soittamalla vikapäivystyksen numeroon 020 7879 800. Vikapäivystys on avoinna 24/7, joten ilmoituksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Keuruun Energia pyrkii hoitamaan häiriötilanteet mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti, jotta asiakkaat voivat jatkaa sähkön käyttöä normaalisti. Häiriötilanteiden käsittely on osa Keuruun Energian laadukasta asiakaspalvelua, ja se on yksi syy, miksi monet asiakkaat valitsevat juuri Keuruun Energian sähköyhtiökseen.

Keuruun Energian sähkönhinta on kilpailukykyinen, ja yhtiö tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkailleen. Sähköyhtiön valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös asiakaspalvelun laatu ja häiriötilanteiden nopea hoito, jotka ovat Keuruun Energian vahvuuksia.

Keuruun Energian arvostelut ja kokemukset

Käytän tässä kohdassa tilaisuutta keskustella Keuruun Energian arvosteluista ja kokemuksista asiakkaiden näkökulmasta. On tärkeää ymmärtää, että jokainen asiakaskokemus on yksilöllinen ja voi vaihdella suurestikin. Siksi pyrin tuomaan esille erilaisia näkökulmia ja kokemuksia.

Asiakkaiden arvostelut

Keuruun Energian asiakkaat ovat antaneet yhtiölle monenlaisia arvosteluja. Useat asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä yhtiön palveluihin, joita he kuvaavat luotettaviksi ja joustaviksi. Monet arvostavat myös yrityksen paikallisuutta ja sitä, että se tukee paikallista elinkeinoelämää. Asiakkaiden mukaan Keuruun Energian henkilökunta on ammattitaitoinen ja ystävällinen, ja heidän kanssaan on helppo asioida.

Kuitenkin, kuten missä tahansa yrityksessä, on myös asiakkaita, jotka eivät ole täysin tyytyväisiä. Joissakin arvosteluissa mainitaan esimerkiksi, että hinnoittelu voisi olla läpinäkyvämpää ja että asiakaspalvelu voisi olla nopeampaa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että nämä ovat yksittäisiä kokemuksia, eivätkä ne välttämättä edusta kaikkien asiakkaiden mielipiteitä.

Kokemukset sähkösopimuksista

Keuruun Energian sähkösopimukset ovat saaneet pääosin positiivista palautetta. Asiakkaat pitävät niitä selkeinä ja helposti ymmärrettävinä. Monet arvostavat myös sitä, että sopimuksissa ei ole piilokuluja ja että niiden hinnoittelu on kilpailukykyistä. Erityisesti asiakkaat näyttävät arvostavan mahdollisuutta valita kiinteähintainen sopimus, joka tuo ennakoitavuutta sähkölaskuihin.

Joitakin kritiikin kohteita on kuitenkin myös. Joissakin arvosteluissa mainitaan, että sopimusehtojen muutokset eivät ole aina olleet riittävän selkeitä. Jotkut asiakkaat ovat myös toivoneet laajempaa valikoimaa erilaisia sähkösopimuksia.

Kaiken kaikkiaan Keuruun Energia saa asiakkailtaan pääosin positiivista palautetta, vaikka parannettavaakin löytyy. Tämä on tärkeä muistutus siitä, että jokainen asiakas on yksilö, ja siksi onkin tärkeää kuunnella jokaista asiakasta ja pyrkiä vastaamaan heidän tarpeisiinsa mahdollisimman hyvin.

Keuruun Energian tulevaisuuden näkymät

Minä, sähkön hintojen ja energiamarkkinoiden asiantuntija, haluan jakaa näkemykseni Keuruun Energian tulevaisuudesta. Tämä paikallinen sähköyhtiö on tehnyt merkittäviä investointeja ja kehityshankkeita, jotka ovat muokanneet sen toimintaa ja asemaa energiamarkkinoilla.

Investoinnit ja kehityshankkeet

Keuruun Energia on tunnustanut tarpeen pysyä kilpailukykyisenä ja kestävänä toimijana muuttuvilla energiamarkkinoilla. Yhtiö on investoinut merkittävästi uusiutuvaan energiaan, kuten tuuli- ja aurinkovoimaan, sekä tehnyt kehityshankkeita energiatehokkuuden parantamiseksi. Nämä investoinnit ja kehityshankkeet eivät ainoastaan edistä yhtiön taloudellista vakautta, vaan myös tukevat sen ekologista vastuullisuutta ja kestävää kehitystä.

 • Tuulivoima: Keuruun Energia on investoinut tuulivoimaan tunnustaen sen potentiaalin tulevaisuuden energiamuotona. Yhtiö on sitoutunut tuottamaan puhdasta ja uusiutuvaa energiaa tuulivoiman avulla.
 • Aurinkovoima: Yhtiö on myös investoinut aurinkoenergiaan ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hyödyntää aurinkopaneelijärjestelmiä.
 • Energiatehokkuus: Keuruun Energia on kehittänyt energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja, kuten kaukolämmön ja sähkön yhteistuotantoa.

Energiamarkkinoiden trendit ja niiden vaikutus Keuruun Energiaan

Keuruun Energian toimintaa ohjaavat energiamarkkinoiden trendit, kuten uusiutuvan energian kasvu, digitalisaatio ja energiatehokkuuden parantaminen. Nämä trendit vaikuttavat yhtiön strategiaan ja päätöksentekoon.

 1. Uusiutuvan energian kasvu: Keuruun Energia on tunnistanut uusiutuvan energian kasvun merkityksen ja investoinut sen mukaisesti tuuli- ja aurinkovoimaan.
 2. Digitalisaatio: Digitalisaatio on muuttanut energiamarkkinoita. Keuruun Energia on ottanut digitalisaation hyödyntämisen toiminnassaan strategiseksi tavoitteeksi.
 3. Energiatehokkuuden parantaminen: Energiatehokkuuden parantaminen on tärkeä osa Keuruun Energian strategiaa. Yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja energiantuotantoon ja -jakeluun.

Keuruun Energian tulevaisuuden näkymät ovat positiiviset. Yhtiön investoinnit ja kehityshankkeet sekä sen kyky reagoida energiamarkkinoiden trendeihin viittaavat vakaaseen ja kestävään tulevaisuuteen.

Keuruun Energia vs. Muut sähköyhtiöt

Keuruun Energia on paikallinen sähköyhtiö, joka tarjoaa sähköenergiaa ja lämpöpalveluita Keuruun alueella. Yhtiön palvelut ja hinnat herättävät usein kysymyksiä siitä, miten ne vertautuvat muihin sähköyhtiöihin. Tässä kappaleessa tarkastelemme Keuruun Energian palveluita ja hintoja suhteessa muihin sähköyhtiöihin.

Hinnat verrattuna muihin sähköyhtiöihin

Keuruun Energian sähkönhinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin sähköyhtiöihin. Yhtiön sähkön hinta koostuu energian hinnasta, siirtohinnasta ja verosta. Yhtiön energian hinta on markkinahinnan mukainen ja siirtohinta on kunnan määrittelemä. Asiakas voi valita itselleen sopivimman sähkösopimuksen yhtiön tarjoamista vaihtoehdoista.

Palveluiden vertailu

Keuruun Energia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin. Palveluihin kuuluvat muun muassa sähköenergia, lämpöpalvelut ja sähköverkkopalvelut. Yhtiön palvelut ovat laadukkaita ja luotettavia, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon sekä yksityisille että yritysasiakkaille.

Keuruun Energia pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja kilpailukykyisiä hintoja. Yhtiön palvelut ja hinnat vertautuvat hyvin muihin sähköyhtiöihin. Jos haluat vertailla Keuruun Energian hintoja ja palveluita muiden sähköyhtiöiden kanssa, voit tehdä sen täällä.

Yhteenveto Keuruun Energian palveluista ja hinnoista

Keuruun Energia on paikallinen sähköyhtiö, joka tarjoaa luotettavaa ja ympäristöystävällistä sähköä Keuruun seudulla. Yhtiön palvelut kattavat niin sähkön myynnin kuin siirronkin, ja se tarjoaa myös kaukolämpöä ja vesihuoltopalveluita.

Palvelut

 • Sähkönmyynti: Keuruun Energia myy sähköä sekä yksityisille että yritysasiakkaille.

 • Yhtiön sähkö on peräisin pääasiassa uusiutuvista energialähteistä.

 • Sähkönsiirto: Yhtiö vastaa sähköverkon ylläpidosta ja sähkön siirrosta Keuruun alueella.

 • Kaukolämpö: Keuruun Energia tarjoaa kaukolämpöä Keuruun taajama-alueilla.
 • Vesihuolto: Yhtiö hoitaa myös vesihuollon Keuruun taajama-alueilla.

Hinnat

Keuruun Energian sähkön hinta määräytyy sähkönmyyntisopimuksen mukaan. Sopimukseen vaikuttavat mm. sähkön käyttömäärä ja sopimuksen pituus. Sähkön siirtohinnat ovat säädeltyjä ja ne määräytyvät sähkön käyttöpaikan sijainnin ja siirrettävän sähkön määrän perusteella.

Kaukolämmön ja vesihuollon hinnat määräytyvät palvelujen käyttömäärän mukaan.

Keuruun Energian palveluiden hinnat ovat kilpailukykyisiä. Yhtiö pyrkii pitämään hinnat mahdollisimman edullisina ja palvelut laadukkaina.

Kirjoittajan vinkit: Keuruun energia

Minun nimissäni kulkee useita vuosia kokemusta energia-alalta, jossa olen erityisesti keskittynyt Keuruun energiaan. Tämä antaa minulle ainutlaatuisen näkökulman tarkastella sähkön hintaa ja energiamarkkinoita. Tässä osiossa jaan joitakin henkilökohtaisia oivalluksiani ja vinkkejäni, joita olen oppinut matkani varrella.

Ensimmäisenä, energia-alalla, erityisesti Keuruun osalta, on tärkeää ymmärtää uusiutuvan energian teknologiat. Esimerkiksi, aurinko- ja tuulivoima ovat merkittäviä tekijöitä alueen energiahuollossa. Uusiutuvan energian teknologioiden ymmärtäminen auttaa hahmottamaan, kuinka sähkön hinta määräytyy ja miten se voi muuttua tulevaisuudessa.

Toiseksi, olen huomannut, että energia-alan lainsäädäntö on olennainen osa Keuruun energiakenttää. Lainsäädännön muutokset voivat vaikuttaa sähkön hintaan ja energiayhtiöiden toimintaan. On tärkeää pitää itsensä ajan tasalla näistä muutoksista, jotta voi tehdä tietoon perustuvia päätöksiä sähkösopimusta valittaessa.

Kolmanneksi, olen kohdannut haasteita Keuruun energiahankkeiden toteuttamisessa. Esimerkiksi, uusiutuvan energian hankkeiden rahoitus voi olla haastavaa. Tässä tilanteessa on tärkeää olla perillä erilaisista rahoitusvaihtoehdoista, kuten valtion tuista tai yksityisen sektorin rahoituksesta.

Lopuksi, haluan korostaa, että kaikki tässä jaetut tiedot perustuvat omiin kokemuksiini ja tutkimuksiini. Pyrin aina tarkistamaan tiedot ja tarjoamaan lähteet, jotta lukijat voivat luottaa esitettyyn tietoon. Rehellisyys ja tosiasioiden tarkistaminen ovat minulle ensisijaisen tärkeitä.

Toivon, että nämä vinkit auttavat sinua ymmärtämään paremmin Keuruun energiaa ja sähkömarkkinoita. Energia-ala on monimutkainen, mutta uskon, että tietoon perustuvilla päätöksillä voimme tehdä viisaampia valintoja sähkösopimustamme ja energiankulutuksestamme.

Keuruun Energian palvelut ja hinnoittelu

: Keuruun Energia on paikallinen sähköyhtiö, joka tarjoaa sähkön myynti- ja siirtopalveluita sekä kaukolämpöpalveluita. Yhtiö pyrkii tarjoamaan luotettavia ja kilpailukykyisiä palveluita sekä panostamaan uusiutuvan energian hyödyntämiseen.

PalveluHintaTiedotArvostelu
Sähkön myyntiHinta vaihtelee kulutuksen ja sopimustyypin mukaanKeuruun Energia tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia, joista asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivan.Asiakkaat arvostavat yhtiön joustavia sopimusvaihtoehtoja ja kilpailukykyisiä hintoja.
Sähkön siirtoHinta määräytyy siirtoalueen, kulutuksen ja liittymätehon mukaanKeuruun Energia vastaa sähkön siirrosta Keuruun alueella.Asiakkaat arvostavat yhtiön luotettavaa sähkönjakelua ja hyvää asiakaspalvelua.
KaukolämpöHinta määräytyy lämmönkulutuksen ja liittymätehon mukaanKeuruun Energia tuottaa ja myy kaukolämpöä Keuruun alueella.Asiakkaat pitävät yhtiön kaukolämpöpalvelua luotettavana ja hinta-laatusuhteeltaan hyvänä.

Keuruun Energia on asiakkaidensa arvostama paikallinen toimija, joka tarjoaa luotettavia ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja palveluita. Yhtiön palveluvalikoima kattaa niin sähkön myynnin, siirron kuin kaukolämmönkin, ja se pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa vastaamaan asiakkaidensa tarpeita.

Lähde: Keuruun Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Keuruun Energian tarjoamien sähkösopimusten hintataso verrattuna kilpailijoihin?

Keuruun Energian tarjoamien sähkösopimusten hintataso on kilpailukykyinen verrattuna muihin markkinoilla toimiviin energiayhtiöihin.

Mitä palveluja Keuruun Energia tarjoaa asiakkailleen?

Keuruun Energia tarjoaa asiakkailleen sähkönmyynti- ja siirtopalveluja, kaukolämpöä sekä vesihuoltopalveluja. Yhtiö tuottaa myös uusiutuvaa energiaa biovoimalaitoksessaan. Lisäksi se tarjoaa sähköasennuspalveluja ja sähköverkon rakentamispalveluja.

Miten asiakkaat ovat arvostelleet Keuruun Energia -yhtiön palvelut ja hinnat?

Asiakkaat ovat arvostelleet Keuruun Energia -yhtiön palvelut pääosin positiivisesti. He ovat kiitelleet erityisesti yhtiön asiakaspalvelua ja nopeaa reagointia ongelmatilanteissa. Hinnat koetaan kilpailukykyisiksi ja läpinäkyviksi.

Mistä saan tietoa sähkösopimusten ehdoista ja hinnoista, jotka koskevat Keuruun Energiaa?

Tietoa Keuruun Energian sähkösopimusten ehdoista ja hinnoista löydät Sähkönhintaa.fi -sivuston vertailutyökalusta.

Sisältävätkö sähkösopimukset, joita Keuruun Energia tarjoaa, piilokuluja tai muita odottamattomia maksuja?

Keuruun Energian sähkösopimukset eivät sisällä piilokuluja tai muita odottamattomia maksuja. Kaikki mahdolliset kulut ilmoitetaan selkeästi sopimusta tehtäessä.

Miten Keuruun Energia tuottaa sähkönsä ja kuinka ympäristöystävällistä sen tuotanto on?

Keuruun Energia tuottaa sähkönsä monipuolisesti hyödyntäen eri energiamuotoja. Yhtiö käyttää tuotannossaan sekä uusiutuvia että fossiilisia energialähteitä, kuten bioenergiaa, tuulivoimaa, aurinkoenergiaa ja maakaasua. Tavoitteena on lisätä uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä, jotta sähkön tuotanto olisi mahdollisimman ympäristöystävällistä. Yhtiö panostaa myös energiatehokkuuteen ja pyrkii minimoimaan tuotantonsa ympäristövaikutukset.

Miten Keuruun Sähkön hinnoittelustrategia on muuttunut viime aikoina?

Keuruun Sähkön hinnoittelustrategia on viime aikoina siirtynyt kohti avoimempaa ja joustavampaa mallia. He tarjoavat nyt useita erilaisia sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu erilaisten asiakastarpeiden mukaan. Lisäksi he ovat panostaneet entistä enemmän uusiutuvaan energiaan, mikä on näkynyt myös hintapolitiikassa.

Mikä on energiayhtiö Keuruun laatu ja saatavuus asiakaspalvelussa?

Keuruun Energian asiakaspalvelu on korkealaatuista ja helposti saatavilla. Heidän asiantunteva tiiminsä on valmis auttamaan kaikissa energiaan liittyvissä kysymyksissä.

Millaisia kokemuksia asiakkailla on Keuruun Sähköyhtiön toimitusvarmuudesta?

Asiakkaat ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä Keuruun Sähköyhtiön toimitusvarmuuteen. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan luotettavaa ja keskeytyksetöntä sähköntoimitusta, ja sen huolto- ja vikapalvelu on saanut kiitosta nopeudestaan ja tehokkuudestaan. Kaikkiaan Keuruun Sähköyhtiön toimitusvarmuus koetaan korkeatasoiseksi.

Millaisia etuja asiakkaat saavat Keuruun sähköyhtiössä verrattuna muihin energiayhtiöihin?

Keuruun sähköyhtiön asiakkaat saavat monia etuja, kuten kilpailukykyiset sähkön hinnat, paikallisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun sekä mahdollisuuden vaikuttaa yhtiön päätöksentekoon osakkaana. Lisäksi yhtiö panostaa uusiutuvaan energiaan ja kestävään kehitykseen, mikä voi olla tärkeä tekijä ympäristötietoisille asiakkaille.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi