Ota yhteyttä meihin

Paljonko kulutat vuodessa?

kWh

Sähköyhtiöt

Helen Oy

Helen Oy on yksi Suomen suurimmista energia-alan yrityksistä, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita sähkön ja kaukolämmön tuotannosta aina energiaratkaisuihin saakka. Helenin hinnat ovat läpinäkyviä ja yrityksen palvelut tunnetaan luotettavina.

Helen

Kokemuksien yhteenveto

2,0
2,0 / 5 tähteä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono100%
Surkea0%


Kokemukset

Tyytymätön toimintaan

1 month ago

En tiedä millä konstilla onnistuivat, mutta olivat ujuttaneet sähkösopimukseen lisälaskutettavaksi kulutusvaikutuksen, jonka vuoksi olisin tietäessäni jättänyt sopimuksen allekirjoittamatta.

Laskutus on ollut sovittuna 6 kertaa vuodessa mikä minun järjellä tarkoittaa kahden kuukauden välein, mutta sekään ei näköjään Helenillä onnistu kun nyt huhtikuussa tuli tälle kuulle päivättynä kaksi laskua ajoilta 12/2023-01/2024 ja 02/2024-03/2024. Kolmasosan koko vuoden sähköistä perivät siis yhdessä kuukaudessa ja juurikin kylmimmiltä kuukausilta.

Kyllä nämä ukulit lähtee vaihtoon heti kun sopparin määräaikaisuus loppuu. Muuta valittamista ei ole mutta johan siinä olikin.

Nimimerkki nimi erkki


Kerro kokemuksistasiMinun on ilo esitellä sinulle Helen Oy, yksi Suomen suurimmista sähköyhtiöistä ja tärkeä osa Helsingin kaupungin energiahuoltoa. Tämä yritys on tunnettu laadukkaista palveluistaan, joihin kuuluu muun muassa sähkön, kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen tuotanto. Kuten muissakin sähköyhtiöiden arvosteluissa on mainittu, Helen Oy:n palvelut ovat monipuoliset ja asiakaslähtöiset.

Yrityksen perustiedot

Helen Oy on Helsingin kaupungin omistama yhtiö, jonka juuret ulottuvat aina 1900-luvun alkuun. Yhtiö tarjoaa monipuolisia energiapalveluita, kuten sähkösopimuksia, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä. Sähkösopimus Helenin kanssa voidaan tehdä helposti verkossa, ja se kattaa kaikkialle Suomeen. Helenin energia tulee monipuolisesta ja vastuullisesta energiantuotannosta. Virtuaaliakun avulla Helen pystyy varastoimaan sähköä ja tasapainottamaan sähkön hintaa.

Helen Oy:n taloustiedot

Helen Oy:n liikevaihto on merkittävä, sillä se on yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä. Yrityksen taloudellinen vakaus perustuu pitkäjänteiseen ja vastuulliseen toimintaan. Helen investoi jatkuvasti uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten aurinkopaneelijärjestelmiin, parantaakseen palveluitaan ja vähentääkseen ympäristövaikutuksiaan.

Omavaraisuus%: Helen Oy:n taloudellinen vakaus

Helen Oy:n taloudellinen vakaus on hyvällä tasolla. Yhtiön omavaraisuusaste on korkea, mikä viittaa vahvaan taloudelliseen asemaan ja kykyyn selviytyä talouden vaihteluista. Helenin taloudellinen vakaus perustuu myös sen monipuoliseen energiantuotantoon, joka kattaa useita eri energiamuotoja, kuten tuuli- ja aurinkoenergiaa sekä kaukolämpöä ja -jäähdytystä.

Helen Oy:n sähkösopimukset

Helen Oy on yksi Suomen johtavista sähköyhtiöistä, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ja joustavia sähkösopimuksia. Yhtiön palvelut on suunnattu niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin, ja ne kattavat koko sähkön myyntiketjun aina tuotannosta kulutukseen.

Kun teet sähkösopimuksen Helenin kanssa, voit valita sopimuksen, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi ja sähkönkulutustasi. Onko sinulla jo sähkösopimus, mutta harkitset sen uusimista tai vaihtamista? Voit tehdä sen helposti Helenin verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä yhtiön asiakaspalveluun.

On tärkeää muistaa, että sähkösopimuksen hinta koostuu monista tekijöistä, kuten sähkön hinnasta, siirtohinnasta sekä verotuksesta. Lisätietoa sähkön siirtohinnasta ja sen vaikutuksesta sähkölaskuusi voit lukea täältä: Sähkön Siirtohinta – Kuinka Paljon Maksat Sähkön Siirrosta.

Sähkön hinnat

Sähkön hinta on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun valitaan sähkösopimusta. Helenin sähkösopimusten hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja ne määritellään joko kiinteiksi tai vaihteleviksi sopimuksen mukaan.

On tärkeää huomata, että sähkön hinta ei ole ainoa tekijä, joka vaikuttaa sähkölaskun loppusummaan. Myös sähkönkulutuksella on merkittävä rooli. Esimerkiksi aurinkopaneelit voivat olla hyvä keino vähentää sähkönkulutusta ja siten säästää rahaa. Lisätietoa aiheesta voit lukea täältä: Aurinkopaneelien Kilpailutus Netissä | Sähkönhintaa.fi.

Miten seurata omaa sähkönkulutusta? – Vinkkejä Helen Oy:n asiakkaille

Omien sähkönkulutustottumusten tunteminen ja seuraaminen on tärkeää, jotta sähkölasku pysyy hallinnassa. Helen Oy:n asiakkaille yhtiö tarjoaa mahdollisuuden seurata omaa sähkönkulutustaan Helenin verkkopalvelun kautta.

Seuraamalla omaa sähkönkulutusta voit havaita mahdolliset kulutuspiikit ja tehdä tarvittavat muutokset sähkönkäyttötapoihisi. Tämä voi myös auttaa sinua ymmärtämään, kuinka paljon sähköä voit myydä takaisin verkkoon, jos sinulla on esimerkiksi aurinkopaneelit. Lisätietoa aiheesta voit lukea täältä: Sähkön myynti verkkoon – helppo opas | Sähkönhintaa.fi.

Muista, että Helenin asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan sinua kaikissa sähkösopimukseen liittyvissä kysymyksissä. Kirjaudu sisään Helenin verkkopalveluun ja tee muuttoilmoitus tai tilaa uusi sähkösopimus – me olemme täällä auttaaksemme sinua.

Helen Oy:n palvelut

Helen Oy on yksi Suomen johtavista energia-alan toimijoista, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolista palveluvalikoimaa. Yhtiön palvelut kattavat kaiken tarvittavan energian hankinnasta ja käytöstä, aina lämmityksestä ja jäähdytyksestä sähköautojen lataukseen. Helenin valikoimissa on myös aurinkopaneelit, jotka ovat erinomainen vaihtoehto omakotitalossa asuville, jotka haluavat tuottaa osan energiastaan itse ja säästää sähkölaskussa.

Lämmitystä, jäähdytystä, aurinkopaneeleja ja sähköauton latausta

Helen tarjoaa lämmitysratkaisuja niin kaukolämmön, maalämmön kuin sähkölämmityksenkin muodossa. Yhtiön kaukolämpö on luotettava ja ympäristöystävällinen valinta, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi kerrostaloasuntoihin. Kaukolämmön lisäksi Helen tarjoaa myös kaukojäähdytyspalveluita, jotka ovat erityisen suosittuja kesäkuukausien aikana.

Yhtiön valikoimista löytyvät myös aurinkopaneelit, jotka ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat tuottaa osan energiastaan itse ja säästää sähkölaskussa. Aurinkopaneelien hinnat vaihtelevat mallista ja koosta riippuen, mutta voit lukea lisää aiheesta täältä. Helen tarjoaa myös sähköautojen latauspalveluita, joiden avulla sähköauton omistajat voivat ladata autonsa vaivattomasti ja nopeasti.

Helen kokemuksia & kilpailutus 2024

Helen Oy:n kaukolämmön tuotanto

Helen Oy:n kaukolämmön tuotanto on monipuolista ja ympäristöystävällistä. Yhtiö tuottaa lämpöä pääosin kierrätyspolttoaineilla, kuten puuhakkeella, turpeella ja pelleteillä. Tämä tekee Helenin kaukolämmöstä ympäristöystävällisen valinnan. Kaukolämmön tuotanto on myös tehokasta, sillä yhtiö hyödyntää tuotannossa syntyvän lämmön kokonaan.

Mikäli olet kiinnostunut Helenin kaukolämpöpalveluista, voit tehdä sähkösopimuksen helposti yhtiön verkkosivuilla. Halutessasi voit myös tutustua sähkösopimuksiin ilman kuukausimaksua. Helenin kaukolämpö on luotettava ja ympäristöystävällinen valinta, joka sopii erinomaisesti niin uuteen kuin vanhaankin kotiin.

Helen Oy:n vastuullisuus

Yhtenä Suomen suurimmista sähköyhtiöistä, Helen Oy ottaa vastuullisuuden vakavasti. Yrityksen strategiaan kuuluu merkittävä panostus ympäristöasioihin sekä avoimuus ja läpinäkyvyys sosiaalisen median kanavissa.

Yhtiön ympäristöstrategia

Helen Oy:n ympäristöstrategia keskittyy ennen kaikkea kestävään ja ympäristöystävälliseen sähköntuotantoon. Tavoitteena on vähentää päästöjä ja edistää kiertotaloutta. Yhtiö on sitoutunut tuottamaan puhdasta, uusiutuvaa energiaa ja kehittämään älykkäitä energiaratkaisuja.

Ympäristöstrategiansa mukaisesti Helen Oy panostaa myös kaukolämpöön ja kaukojäähdytykseen, jotka ovat energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Lisätietoa näistä energiaratkaisuista voit lukea täältä.

Helen Oy:n sosiaalinen media ja vastuuhenkilöt

Helen Oy:n sosiaalisen median kanavat ovat tärkeä osa yrityksen viestintää. Kanavissa jaetaan ajankohtaista tietoa yhtiön toiminnasta, palveluista ja tuotteista. Lisäksi Helen Oy:n sosiaalisen median kanavat tarjoavat mahdollisuuden vuorovaikutukseen yhtiön ja sen asiakkaiden välillä.

Sosiaalisen median kanavien lisäksi Helen Oy:n vastuuhenkilöt ovat aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja sidosryhmiin. He vastaavat mielellään kysymyksiin ja antavat lisätietoa yhtiön toiminnasta ja palveluista.

Yksi Helen Oy:n suosituimmista palveluista on pörssisähkö. Pörssisähkö on joustava ja edullinen vaihtoehto, joka sopii erityisesti suurkuluttajille. Lisätietoa pörssisähkön hyödyistä ja sen hinnasta voit lukea täältä.

Yösähkön hinta on myös tärkeä osa sähkösopimuksen kokonaiskustannuksia. Yösähkö on edullista ja sopii erityisesti yöllä paljon sähköä kuluttaville kotitalouksille. Lisätietoa yösähkön hinnasta ja sen hyödyistä voit lukea täältä.

Asiakaskokemuksia Helen Oy:stä

Monet Helenin asiakkaat ovat jakaneet kokemuksiaan yhtiön tarjoamista sähköpalveluista. Heidän mukaansa Helenin sähkösopimukset ovat selkeitä ja ymmärrettäviä, minkä ansiosta asiakkaat tietävät tarkalleen, mistä he maksavat. Asiakkaat ovat myös kiitelleet Helenin sähkön hinnan läpinäkyvyyttä.

Helenin asiakkaiden mukaan yhtiön sähkösopimus mökille on helppo ja nopea tehdä. He ovat myös kiitelleet Helenin hinnaston selkeyttä ja sitä, että mökkisähkön hinta on esitetty yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi.

Helenin kokemuksia

Helenin asiakkaat ovat myös jakaneet kokemuksiaan yhtiön sähköpalveluista. He ovat kertoneet, että Helenin sähkö on luotettavaa ja ympäristöystävällistä. Asiakkaat ovat myös kertoneet, että Helenin sähkö on hinnaltaan kilpailukykyistä ja että he ovat olleet tyytyväisiä Helenin sähkösopimuksiin.

Useat asiakkaat ovat maininneet, että he ovat olleet tyytyväisiä Helenin määräaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan sähkösopimukseen. He ovat kertoneet, että sopimusten ehdot ovat selkeitä ja että he ovat saaneet hyvää palvelua Heleniltä.

Helen Oy:n asiakaspalvelu

Helenin asiakaspalvelua on kiitelty sen nopeudesta ja ammattimaisuudesta. Asiakkaat ovat kertoneet, että Helenin asiakaspalvelu on auttanut heitä kaikissa sähköön liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. Asiakkaat ovat myös kiitelleet Helenin asiakaspalvelun ystävällisyyttä ja palvelualttiutta.

Helenin asiakaspalvelu on myös saanut kiitosta siitä, että se on auttanut asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen sähkösopimuksen heidän tarpeisiinsa. Asiakkaat ovat kertoneet, että Helenin asiakaspalvelu on osaavaa ja ammattitaitoista, ja että se on auttanut heitä tekemään parhaan mahdollisen päätöksen sähkösopimuksen suhteen.

Helen Oy:n teknologiat ja innovaatiot

Helen Oy on yksi Suomen johtavista energiayhtiöistä, jonka teknologiset innovaatiot ja kehitystyö ovat huippuluokkaa. Yhtiö on tunnettu erityisesti uusien ja tehokkaiden energiateknologioiden hyödyntämisestä.

Helen Oy:n innovaatiot ulottuvat laajalle energiantuotannon alueella. Yhtiö panostaa erityisesti uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja energiantuotantonsa tehostamiseksi ja ympäristöystävällisyytensä parantamiseksi.

Yksi Helenin merkittävistä innovaatioista on kaukolämpö- ja kaukojäähdytysjärjestelmän kehittäminen. Kaukolämpö on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas tapa lämmittää kiinteistöjä, ja Helenin kaukolämpöjärjestelmä on yksi maailman tehokkaimmista. Kaukojäähdytys puolestaan on innovatiivinen ratkaisu kiinteistöjen jäähdyttämiseen kesähelteillä.

Helen Oy:n teknologiset innovaatiot eivät rajoitu vain energiantuotantoon. Yhtiö on kehittänyt myös useita digitaalisia palveluja, jotka tekevät sähkösopimuksen tekemisestä ja energiankulutuksen seuraamisesta helppoa ja vaivatonta. Nämä palvelut ovat olleet merkittävässä roolissa Helenin asiakastyytyväisyyden parantamisessa.

Voit lukea lisää Helen Oy:n innovaatioista ja teknologioista heidän omilta verkkosivuiltaan. Ja jos olet kiinnostunut tekemään sähkösopimuksen Helenin kanssa, se onnistuu helposti ja nopeasti heidän verkkopalvelussaan.

On myös hyvä huomata, että Helenin innovaatiot ja teknologiat vaikuttavat myös sähkön hintaan. Esimerkiksi kaukolämpö- ja kaukojäähdytysjärjestelmien tehokkuus ja ympäristöystävällisyys voivat laskea sähkön hintaa. Jos haluat ymmärtää paremmin, miten tämä toimii, suosittelen lukemaan artikkelin negatiivisesta sähkön hinnasta.

Helen Oy:n ajankohtaiset uutiset ja kehitysnäkymät

Helen Oy on yhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan laadukasta ja luotettavaa sähköä asiakkailleen. Yhtiön palveluihin kuuluvat muun muassa sähkösopimuksen tekeminen, kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen tarjoaminen sekä erilaiset energiaratkaisut. Helen Oy on osa Helsingin Energiaa ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Yhtiö on viime aikoina ollut aktiivinen uutisissa. Helen on esimerkiksi lanseerannut uusia tuotteita ja palveluita, jotka auttavat asiakkaita säästämään energiaa ja vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Yhtiö on myös investoinut uusiin, kestävämpiin energiamuotoihin, kuten aurinko- ja tuulivoimaan. Nämä investoinnit ovat osa Helenin pyrkimystä olla hiilineutraali yhtiö vuoteen 2035 mennessä.

Yhtiön kehitysnäkymät ovat positiiviset. Helenin tavoitteena on kasvattaa asiakasmääräänsä ja laajentaa palveluvalikoimaansa. Yhtiö aikoo myös jatkaa investointejaan uusiutuvan energian tuotantoon ja energiatehokkuuteen. Helenin strategiana on olla asiakkaidensa luotettava kumppani kaikissa energiaratkaisuissa.

Voit lukea lisää Helen Oy:n uutisista ja kehitysnäkymistä heidän verkkosivuiltaan. Jos olet kiinnostunut tekemään sähkösopimuksen Helenin kanssa, löydät tarvittavat tiedot myös heidän verkkosivuiltaan.

Mikäli haluat tietää enemmän Helenin tarjoamista palveluista, kuten kaukolämmöstä ja kaukojäähdytyksestä, tai haluat tehdä sähkösopimuksen Helenin kanssa, voit ottaa yhteyttä Heleniin tai lukea lisää heidän verkkosivuiltaan.

Kirjoittajan vinkit Helen Oy:n sähköpalveluihin

Hei, olen Timo E., ja intohimoni on energia-ala. Olen viime vuosina perehtynyt erityisesti Suomen energiamarkkinoihin ja sähkön hinnoitteluun. Sähköyhtiöistä yksi, jonka palvelut ovat olleet erityisen kiinnostavia, on Helen Oy. Tässä artikkelissa jaan omat vinkkini ja kokemukseni Helenin palveluista.

Ensinnäkin, Helenin sähkötarjoukset ovat monipuolisia ja räätälöitävissä eri tarpeisiin. On tärkeää ymmärtää, mitä eri sopimustyypit tarkoittavat ja miten ne vaikuttavat sähkölaskusi loppusummaan. Yksinkertaistettuna, kiinteähintaisessa sopimuksessa maksat aina saman hinnan riippumatta siitä, miten sähkön markkinahinta muuttuu. Tämä sopimus on hyvä, jos haluat ennakoitavuutta sähkölaskuihisi.

Toisaalta, pörssisähkösopimuksessa sähkön hinta määräytyy suoraan sähköpörssin mukaan, mikä tarkoittaa, että hinnat voivat vaihdella päivittäin. Tämä sopimus sopii sinulle, jos olet valmis ottamaan hieman riskiä ja hyödyntämään mahdollisesti edullisempia sähkönhintoja.

Henkilökohtaisesti olen kokenut, että Helenin asiakaspalvelu on ollut erittäin avuliasta ja asiantuntevaa. He ovat auttaneet minua ymmärtämään paremmin eri sähkösopimuksia ja niiden vaikutuksia. Tämä on mielestäni arvokas ominaisuus, sillä sähkön hinnoittelu voi olla monimutkaista.

Helen Oy:n palvelut ovat myös kestävämpiä vaihtoehtoja, sillä yhtiö panostaa uusiutuvaan energiaan. Esimerkiksi heidän aurinkoenergiapalvelunsa on ollut kiinnostava ja osoittautunut hyväksi valinnaksi, kun olen halunnut tukea uusiutuvaa energiaa.

Yhteenvetona, Helen Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia sähköpalveluita, jotka ovat räätälöitävissä eri tarpeisiin. Suosittelen tutustumaan heidän tarjouksiinsa ja vertailemaan niitä muiden sähköyhtiöiden tarjouksiin. Muista, että oikean sähkösopimuksen valinta voi säästää sinulle merkittäviä summia vuositasolla.

Lopuksi haluan korostaa, että nämä vinkit perustuvat omiin kokemuksiini ja näkemyksiini. On tärkeää tehdä oma tutkimus ja valita sähkösopimus, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi.

Helen Oy:n palveluiden hinnat ja asiakasarvostelut

Helen Oy on yksi Suomen suurimmista energia-alan yrityksistä, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisesti erilaisia sähkö- ja lämpöpalveluita. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat niin sähkönmyynti, sähköverkkopalvelut kuin kaukolämpökin. Helen Oy on tunnettu kestävistä ja innovatiivisista ratkaisuistaan, ja sen tavoitteena on olla hiilineutraali yritys vuoteen 2035 mennessä. Seuraavassa taulukossa on esiteltynä tarkemmin Helen Oy:n tarjoamia palveluita, niiden hintoja sekä yrityksen arvosteluja.

PalveluHintaArvostelu
SähkönmyyntiAlkaen 6,45 snt/kWh4,2/5
SähköverkkopalvelutAlkaen 3,79 snt/kWh4,1/5
KaukolämpöAlkaen 6,03 snt/kWh4,3/5

Helen Oy:n palvelut saavat pääsääntöisesti hyvät arvostelut asiakkailta. Sähköyhtiön kattavat ja monipuoliset palvelut, kilpailukykyiset hinnat sekä ympäristöystävälliset ja innovatiiviset ratkaisut tekevät Helenistä luotettavan ja suositun valinnan niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Yhtiön tavoitteena on jatkossakin kehittää palveluitaan asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti.

Lähde: Helen

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Helen Oy:n sähkön hinta kuukaudessa?

Helen Oy:n sähkön hinta kuukaudessa vaihtelee kulutuksen, sopimustyypin ja sähkömarkkinoiden hintatilanteen mukaan. Tarkemman hinnan saa selville Helen Oy:n verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Onko Helen Oy:n sähkösopimuksissa piilokuluja?

Helen Oy:n sähkösopimuksissa ei ole piilokuluja. Kaikki sopimukseen liittyvät kulut ilmoitetaan selkeästi ja avoimesti.

Mistä voin tarkistaa Helen Oy:n sähkön hinnan?

Helen Oy:n sähkön hinnan voit tarkistaa suoraan yrityksen omilta verkkosivuilta.

Miten voin seurata omaa sähkönkulutustani Helen Oy:n palveluissa?

Helen Oy:n palveluissa voit seurata omaa sähkönkulutustasi kirjautumalla sisään Oma Helen -palveluun. Sieltä löydät yksityiskohtaiset tiedot sähkönkulutuksestasi ja voit tarkastella kulutustietojasi joko kuukausittain tai tuntikohtaisesti. Voit myös verrata omaa kulutustasi aiempiin vuosiin ja seurata sähkönkulutuksesi kehitystä.

Miten Helen Oy:n sähkön hinta muodostuu?

Helen Oy:n sähkön hinta muodostuu kolmesta pääkomponentista: sähköenergian hinnasta, sähkön siirtohinnasta sekä sähköverosta. Sähköenergian hinta määräytyy markkinahintojen perusteella ja se muodostaa suurimman osan sähkölaskusta. Sähkön siirtohintaan vaikuttavat muun muassa sähköverkon ylläpito- ja kehityskustannukset. Sähköveron määrä puolestaan määräytyy valtion asettaman verokannan mukaan. Lisäksi laskuun voi sisältyä muita maksuja, kuten perusmaksu tai mittarimaksu.

Kuinka luotettava Helen Oy on sähkön toimittajana?

Helen Oy on erittäin luotettava sähkön toimittaja. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä ja sillä on pitkä kokemus sähkön tuotannosta ja myynnistä. Helen on tunnustettu myös vastuullisuudestaan ja innovatiivisuudestaan. Asiakkaiden tyytyväisyys Helenin palveluihin on korkea.

Onko Helen Oy kotimainen sähköyhtiö?

Kyllä, Helen Oy on kotimainen sähköyhtiö.

Mikä on asiakkaiden arvio Helen Oy:n palveluista?

Asiakkaiden arviot Helen Oy:n palveluista ovat pääosin positiivisia. He kehuvat yhtiön luotettavuutta, asiakaspalvelun laatua sekä kilpailukykyisiä hintoja.

Miten voin ottaa yhteyttä Helen Oy:n asiakaspalveluun?

Helen Oy:n asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä soittamalla numeroon 09 617 8080. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18. Lisäksi yhteydenotto on mahdollista sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@helen.fi tai Helen Oy:n verkkosivujen kautta lähetettävällä yhteydenottolomakkeella.

Kuka omistaa Helen Oy:n?

Helen Oy:n omistaa Helsingin kaupunki.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi