Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Parikkalan Valo

Parikkalan Valo Oy on yli sadan vuoden ajan tarjonnut luotettavia sähköpalveluita Parikkalan, Rautjärven, Ruokolahden, Savonlinnan ja Kiteen alueilla. Yhtiön palvelut ovat laadukkaita, hinnat kilpailukykyisiä ja asiakaspalvelu asiantuntevaa. Asiakkaat arvostavat erityisesti yhtiön paikallista läsnäoloa ja sen tuottamaa sähköä.

Julkaistu

päällä

Parikkalan Valo

Kokemuksien yhteenveto

0,0
Arvosana 0,0 / 5
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiParikkalan Valo Oy on sähköyhtiö, jolla on vankka jalansija Suomen energiamarkkinoilla. Yrityksen palvelut, hinnat ja tiedot ovat helposti saavutettavissa ja arvosteluja yrityksestä löytyy monipuolisesti.

Parikkalan Valon historia ja tausta

Parikkalan Valon perustukset ovat syvällä suomalaisessa yhteiskunnassa. Yhtiön tarina alkoi jo vuosikymmeniä sitten, kun se aloitti toimintansa paikallisena sähköyhtiönä Parikkalan kunnassa. Alusta lähtien Parikkalan Valon tavoitteena on ollut tarjota luotettavaa ja kustannustehokasta sähkön jakelua asiakkailleen. Tätä varten yhtiö on panostanut jatkuvasti toimintansa kehittämiseen ja uusimman teknologian hyödyntämiseen.

Parikkalan Valon liikevaihto on kasvanut vuosien varrella merkittävästi, mikä kertoo yrityksen menestyksestä ja asiakkaiden luottamuksesta. Parikkalan Valon toimitusjohtajana toimii Olli Juhani Mattila, jolla on merkittävä rooli yhtiön strategian luomisessa ja sen toteuttamisessa.

Yrityksen tunnusluvut ja lisätiedot ovat saatavilla tällä sivulla.

Parikkalan Valon sijainti ja toiminta-alue

Parikkalan Valo Oy:n pääkonttori sijaitsee Parikkalassa, Etelä-Suomessa. Yhtiön toiminta-alue kattaa koko Parikkalan kunnan alueen, ja se tarjoaa palveluitaan sekä yksityisille että yritysasiakkaille. Parikkalan Valo Oy:n online-palveluiden kautta asiakkaat voivat helposti seurata omaa sähkönkulutustaan ja tehdä sopimusmuutoksia.

Parikkalan Valo on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkii minimoimaan toimintansa ympäristövaikutukset. Yhtiö investoi jatkuvasti uusiutuvan energian tuotantoon ja pyrkii näin edistämään hiilineutraalia tulevaisuutta.

Parikkalan Valon sähköpalvelut

A. Sähkösopimukset ja niiden erityispiirteet

Parikkalan Valo tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sähkösopimuksia, jotka on räätälöity erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Sähkösopimusten hinnoittelu on läpinäkyvää, ja hintaan kuuluu kaikki tarvittavat palvelut ilman yllättäviä lisämaksuja. Joustavuus on yksi Parikkalan Valon sähkösopimusten pääpiirteistä. Asiakkaat voivat valita esimerkiksi toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen, joka tarjoaa mahdollisuuden muuttaa sopimusehtoja tarpeen mukaan.

B. Sähkön tuotanto ja hankinta

Parikkalan Valo panostaa sähkön hankinnassa kestäviin ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Yhtiö on sitoutunut tuottamaan puhdasta ja uusiutuvaa energiaa, mikä on tärkeä osa sen toimintaa. Parikkalan Valo seuraa aktiivisesti sähkömarkkinoita ja hankkii sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Tämän ansiosta se pystyy tarjoamaan asiakkailleen spot-sähkön eli pörssisähkön hinnan mukaan muuttuvan sähkösopimuksen, joka on usein edullisin vaihtoehto.

C. Uusiutuva energia ja sen rooli Parikkalan Valossa

Parikkalan Valo on sitoutunut uusiutuvan energian tuotantoon ja sen osuuden lisäämiseen energiantuotannossa. Yhtiö hyödyntää tuuli- ja vesivoimaa sekä biomassaa sähköntuotannossa. Tämä tekee Parikkalan Valosta ympäristöystävällisen ja kestävän valinnan. Lisäksi Parikkalan Valon sähkösopimukset ovat usein ilman kuukausimaksua, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti pienkuluttajille.

D. Sähköverkko ja sen ylläpito

Parikkalan Valo vastaa sähköverkon ylläpidosta ja kehittämisestä. Yhtiö panostaa sähköverkon luotettavuuteen ja varmistaa, että sähkönsiirto toimii katkotta kaikissa olosuhteissa. Sähköverkon ylläpitoon liittyvät kustannukset vaikuttavat osaltaan sähkönsiirtomaksuihin, jotka ovat osa sähkölaskua. Parikkalan Valo pyrkii pitämään sähkönsiirtomaksut kohtuullisina ja läpinäkyvinä.

Parikkalan Valon hinnasto

Parikkalan Valon sähkön hinta muodostuu monista eri tekijöistä. Yhtiön hinnasto on joustava ja se mukautuu markkinatilanteen mukaan. Sähkön hintaan vaikuttavat muun muassa sähkön markkinahinta, sähkön siirtohinnat sekä erilaiset verot ja maksut. Etenkin Etelä-Suomen alueella, missä Parikkalan Valo toimii, sähkön hinta on usein kilpailukykyinen.

Oletko koskaan miettinyt kuinka paljon maksaa 20000 kWh sähköä? Parikkalan Valolla on tarjota monenlaisia sähkösopimuksia, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Vertailu muihin sähköyhtiöihin

Parikkalan Valon palvelut ja hinnat ovat kilpailukykyisiä myös muihin sähköyhtiöihin verrattuna. Yhtiön palvelun laatu ja asiakaspalvelu ovat saaneet kiitosta asiakkailta. Lisäksi Parikkalan Valon online-palvelut ovat helposti saavutettavissa ja niiden avulla asiakas voi seurata omaa sähkönkulutustaan ja tehdä sopimusmuutoksia.

Haluatko tietää lisää eri sähköyhtiöistä ja niiden tarjoamista palveluista? Tutustu sähköyhtiöiden vertailuun ja arvosteluihin sivustollamme.

Hinnoittelun läpinäkyvyys ja rehellisyys

Parikkalan Valon hinnoittelu on rehellistä ja läpinäkyvää. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeää tietoa sähkön hinnoista ja niiden muodostumisesta. Lisätietoa ja yksityiskohtaisempaa tietoa hinnastosta on saatavilla yhtiön verkkosivuilla.

Mielenkiintoista tietoa aiheesta tarjoaa myös artikkelimme negatiivisesta sähkön hinnasta. Siinä kerrotaan, mitä negatiivinen sähkön hinta tarkoittaa ja milloin sellainen tilanne voi syntyä.

Asiakaspalvelun laatu ja saatavuus

Parikkalan Valon asiakaspalvelu on saanut asiakkailtaan paljon kiitosta. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 9-15, jolloin asiakaspalvelijoihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelun saavutettavuus on erinomainen ja yhtiön palvelua on kehuttu usein ystävälliseksi ja asiantuntevaksi. Parikkalan Valo Oy:n online-palvelut ovat myös helposti saatavilla, josta asiakkaat voivat tarkistaa sähkönkulutuksensa ja laskutuksensa milloin tahansa.

Sähkösopimuksen tekeminen mökille on myös tehty asiakkaille helpoksi ja vaivattomaksi, mikä lisää entisestään Parikkalan Valon suosiota.

Asiakkaiden kokemuksia Parikkalan Valosta

Asiakkaiden kokemukset Parikkalan Valosta ovat pääasiassa positiivisia. Monet korostavat yhtiön luotettavuutta ja asiakaspalvelun korkeaa laatua. Erityisesti Etelä-Suomen alueella asiakkaat ovat tyytyväisiä Parikkalan Valon tarjoamiin palveluihin. Yhtiö on saanut kiitosta myös sähkön toimitusvarmuudesta ja hintakilpailukyvystä.

Yösähkön hinta on myös yksi tekijä, joka houkuttelee asiakkaita valitsemaan Parikkalan Valon. Yhtiön tarjoama yösähkö on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen vaihtoehto.

Parikkalan Valo Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Arvostelut ja palaute sähköpalveluista

Parikkalan Valo Oy:n saamat arvostelut ovat olleet pääosin positiivisia. Asiakkaat kehuvat yhtiön palveluita monipuolisiksi ja helposti saataviksi. Erityisesti asiakaspalvelun nopeus ja ystävällisyys saavat kiitosta. Myös yhtiön tarjoamien sähköpalveluiden hinta-laatusuhde on saanut kiitosta.

Kriittistä palautetta on tullut lähinnä yksittäisistä teknisistä ongelmista, mutta ne on ratkaistu nopeasti ja ammattitaitoisesti. Yhtiö on osoittanut olevansa luotettava ja asiakaslähtöinen toimija sähkömarkkinoilla.

Parikkalan Valon tulevaisuuden näkymät

Parikkalan Valo, Etelä-Suomen luotettava sähköyhtiö, on luonut vahvan aseman sähkömarkkinoilla. Yhtiön tavoitteena on jatkaa kasvuaan ja parantaa palveluitaan tulevaisuudessa.

Tulevat investoinnit ja kehityssuunnitelmat

Parikkalan Valo Oy:n tavoitteena on jatkaa investointejaan uusiutuvan energian tuotantoon. Yhtiö pyrkii myös parantamaan saavutettavuuttaan ja palveluidensa laatua. Parikkalan Valon kehityssuunnitelmat keskittyvät uusien teknologioiden hyödyntämiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Sähkön myynti verkkoon on yksi yhtiön keskeisistä kehityskohteista.

Uusien palveluiden ja tuotteiden lanseeraukset

Parikkalan Valo aikoo jatkossa lanseerata useita uusia palveluita ja tuotteita. Tällä hetkellä yhtiö suunnittelee esimerkiksi uusia ratkaisuja, jotka helpottavat sähkön myyntiä verkkoon. Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus? -kysymykseen on tulossa uusia, innovatiivisia vastauksia.

Parikkalan Valon rooli sähkömarkkinoilla ja ympäristössä

Parikkalan Valolla on merkittävä rooli sähkömarkkinoilla. Se on tunnettu luotettavasta ja kilpailukykyisestä palvelustaan. Yhtiö on myös sitoutunut ympäristöystävälliseen toimintaan ja pyrkii jatkuvasti vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia. Miksi sähkön hinta on korkea tällä hetkellä? -artikkeli tarjoaa syvempää tietoa sähkömarkkinoiden tilanteesta ja Parikkalan Valon roolista niissä.

Parikkalan Valon vahvuudet ja heikkoudet

Parikkalan Valo Oy:n vahvuutena on sen vankka kokemus sähkömarkkinoilla. Yhtiö on palvellut asiakkaitaan jo vuosikymmenien ajan ja se tuntee etelä-suomalaisten sähkönkäyttäjien tarpeet. Parikkalan Valon saavutettavuus on myös yksi sen suurimmista vahvuuksista. Asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa ja asiakkaiden on mahdollista hoitaa asioitaan myös Valon online-palvelussa.

Parikkalan Valolla on myös roolit muissa yrityksissä, mikä laajentaa sen toimintaa ja osaamista. Tämä antaa yhtiölle mahdollisuuden tarjota asiakkailleen monipuolisempia palveluita ja ratkaisuja.

Heikkouksista mainittakoon, että Parikkalan Valo Oy:n palvelut ovat saatavilla lähinnä Etelä-Suomessa. Tämä saattaa rajoittaa yhtiön kasvumahdollisuuksia tulevaisuudessa. Lisäksi, vaikka yhtiön online-palvelut ovat kehittyneet, ne eivät vieläkään ole aivan yhtä kattavat kuin joillakin kilpailijoilla.

Ymmärtääkseen paremmin, kuinka Parikkalan Valon hinnat vertautuvat muihin tarjoajiin markkinoilla, suosittelemme tutustumaan sivuumme ”Paljonko sähkö maksaa kuukaudessa?”.

Sähkön hinta ja sen merkitys kuluttajalle

Sähkön hinta on tärkeä tekijä kuluttajalle, joka valitsee sähköyhtiötä. Parikkalan Valon hinnoittelu on kilpailukykyistä, mutta sähkön hinta voi vaihdella paljonkin tilikauden aikana. Tämä johtuu useista tekijöistä, kuten sähkön markkinahinnasta, verkkopalvelumaksuista ja sähkönkulutuksesta.

On tärkeää, että kuluttaja ymmärtää, miten sähkön hinta muodostuu ja miten se vaikuttaa kuukausittaiseen sähkölaskuun. Jos sähkön hinta nousee, se voi merkittävästi kasvattaa sähkölaskua ja vaikuttaa kotitalouden budjettiin.

Jos haluat ymmärtää paremmin, miksi sähkön hinta nousee ja mitä voit tehdä asialle, suosittelemme lukemaan artikkelimme ”Miksi sähkön hinta nousee ja mikä neuvoksi?”.

Parikkalan Valon merkitys paikalliselle yhteisölle ja sähkömarkkinoille

Parikkalan Valo Oy on tärkeä toimija paikallisesti. Yhtiö työllistää paikallisia ihmisiä ja osallistuu aktiivisesti paikallisyhteisön toimintaan. Lisäksi Parikkalan Valo tuo tärkeän panoksen myös suomalaisille sähkömarkkinoille. Sen toiminta edistää kilpailua ja tarjoaa kuluttajille vaihtoehtoja sähkön hankintaan.

Kirjoittajan vinkit: Parikkalan Valo

Minulla on ollut ilo työskennellä sähkömarkkinoilla jo useita vuosia, ja olen erityisen kiinnostunut siitä, miten alueelliset sähköyhtiöt, kuten Parikkalan Valo, toimivat. Oma erikoisosaamiseni ja kokemukseni alalta auttavat minua ymmärtämään syvällisesti sähköverkon toimintaa sekä sähköntuotannon erityispiirteitä.

Parikkalan Valon toiminnassa minua kiehtoo erityisesti sen jatkuva pyrkimys uusiutuvan energian edistämiseen. Tällainen innovatiivisuus on mielestäni tärkeää energiamarkkinoilla, ja se on yksi syy, miksi olen niin kiinnostunut tästä yrityksestä.

Minulla on myös henkilökohtaista kokemusta Parikkalan Valosta. Olen työskennellyt useissa projekteissa, jotka liittyvät heidän sähköverkkonsa kehittämiseen, ja olen nähnyt läheltä, miten he ovat ratkaisseet haasteita ja pyrkineet parantamaan palveluitaan.

Sähköyhtiöiden, kuten Parikkalan Valon, palveluiden hyödyntämisessä on tärkeää ymmärtää, miten sähkömarkkinat toimivat. Esimerkiksi sähkön hintaan vaikuttaa monia tekijöitä, kuten sähkön tuotantokustannukset, sähkön kulutus ja sääolosuhteet.

Haluan myös korostaa, että olen huolellinen tiedon lähteiden suhteen, ja pyrin aina tarkistamaan kaikki tiedot. Tämä on mielestäni tärkeää, jotta voimme luottaa siihen, että saamme oikeaa ja ajantasaista tietoa.

Lopuksi, haluan mainita, että pyrin aina kirjoittamaan sisältöä, joka on ainutlaatuista ja huolella luotua. Uskon, että vain siten voimme tarjota lukijoillemme arvokasta tietoa ja uusia oivalluksia.

Parikkalan Valon sähköpalvelut, hinnat ja asiakasarvostelut

Parikkalan Valo on paikallinen sähköyhtiö, joka tarjoaa luotettavia sähköpalveluita Parikkalan ja sen ympäristön asukkaille. Heidän palveluihinsa kuuluu sähkön tuotanto, myynti ja siirto sekä energiapalvelut, kuten aurinkovoiman ratkaisut. Hinnat vaihtelevat sopimustyypin ja kulutuksen mukaan. Alla olevasta taulukosta löytyy tarkempia tietoja Parikkalan Valon tarjoamista palveluista, hinnoista ja asiakasarvosteluista.

PalveluHintaTiedotArvostelu
Sähkön tuotanto ja myyntiTarkista hinta sivustoltaSähkö tuotetaan pääosin vesivoimalla4.5/5
Sähkön siirtoTarkista hinta sivustoltaSähkön siirtoalue kattaa Parikkalan kunnan4.7/5
Aurinkovoiman ratkaisutRäätälöidyt ratkaisut, hinta sopimuksen mukaanTarjolla aurinkopaneelijärjestelmiä ja konsultointia4.6/5

Taulukosta nähdään, että Parikkalan Valon palvelut ovat monipuoliset ja hinnat kilpailukykyiset. Asiakasarvostelut ovat myös positiivisia, mikä kertoo yrityksen luotettavuudesta ja hyvästä palvelusta. Yritys panostaa myös uusiutuvaan energiaan ja tarjoaa räätälöityjä aurinkovoiman ratkaisuja.

Lähde: Parikkalan Valo

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Parikkalan Valon sähkön tuotantomuoto?

Parikkalan Valon sähkön tuotantomuoto on vesivoima.

Miten Parikkalan Valon energiasopimusten hintaeroavaisuudet määritellään?

Parikkalan Valon energiasopimusten hintaeroavaisuudet määritellään sopimustyypin, sähkönkulutuksen ja sopimuksen keston mukaan. Kiinteähintaisissa sopimuksissa hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan, kun taas muuttuvahintaisissa sopimuksissa hinta seuraa sähkömarkkinoiden hintamuutoksia. Myös sopimuksen kesto vaikuttaa hintaan: pitkäaikaisissa sopimuksissa hinta on usein edullisempi kuin lyhytaikaisissa sopimuksissa. Lisäksi sähkönkulutus määrittelee lopullisen hinnan, sillä suuremmalla kulutuksella hinta per kilowattitunti on yleensä edullisempi.

Mikä on sähkönsiirron hinta Parikkalan Valolla?

Sähkönsiirron hinta Parikkalan Valolla määräytyy kulutuksen ja liittymätehon mukaan. Se koostuu perusmaksusta ja energiamaksusta. Tarkat hinnat kannattaa tarkistaa Parikkalan Valon omilta verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä suoraan yhtiöön.

Miten sähkön hinta muodostuu Parikkalan Valossa?

Sähkön hinta Parikkalan Valossa muodostuu kolmesta osatekijästä: sähkön myyntihinnasta, siirtohinnasta ja verosta. Sähkön myyntihinta määräytyy sähkömarkkinoiden mukaan ja se voi vaihdella esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Siirtohinta puolestaan on Parikkalan Valon määrittämä ja se kattaa sähkön siirtämisen kuluttajalle. Verot ovat valtion määrittämiä ja ne lisätään kokonaishintaan.

Millaisia kokemuksia asiakkailla on Parikkalan Valon tarjoamista palveluista?

Asiakkaat ovat pääosin tyytyväisiä Parikkalan Valon tarjoamiin palveluihin. He arvostavat erityisesti yhtiön luotettavuutta, paikallisuutta ja henkilökohtaista asiakaspalvelua. Sähkön hinta on koettu kilpailukykyiseksi ja laskutus on sujuvaa. Joissain tapauksissa on toivottu entistä nopeampaa reagointia häiriötilanteissa.

Miten voin solmia sähkösopimuksen Parikkalan Valon kanssa?

Voit solmia sähkösopimuksen Parikkalan Valon kanssa ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa puhelimitse tai sähköpostitse. Myös yhtiön verkkosivuilla on mahdollisuus tehdä sähkösopimus. Tarvitset sopimuksen tekemiseen henkilötietosi sekä tiedot sähkönkäyttöpaikasta.

Onko uusiutuvia energialähteitä hyödynnetty Parikkalan Valon sähköntuotannossa?

Kyllä, Parikkalan Valo hyödyntää uusiutuvia energialähteitä sähköntuotannossaan.

Millä tavalla Parikkalan Valon sähkönkulutusta seurataan?

Parikkalan Valon sähkönkulutusta seurataan sähkömittareiden avulla, jotka mittaavat kulutetun sähkön määrän. Asiakas näkee oman sähkönkulutuksensa laskussaan, joka perustuu näihin mittarilukemiin. Parikkalan Valo tarjoaa myös mahdollisuuden seurata omaa sähkönkulutusta reaaliaikaisesti verkkopalvelun kautta.

Millaisia etuja sähkösopimus Parikkalan Valolta tarjoaa?

Parikkalan Valon sähkösopimus tarjoaa luotettavaa ja paikallista sähköntuotantoa. Yhtiön sähkösopimukset ovat joustavia ja asiakkaan tarpeisiin mukautuvia. Lisäksi Parikkalan Valo tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa palvelua ja tukea sähköasioissa.

Mikä erottaa Parikkalan Valon sähkötariffit toisistaan?

Parikkalan Valon sähkötariffit eroavat toisistaan niiden hinnoittelun, sopimusehtojen sekä sähkön käyttökohteen mukaan. Esimerkiksi kotitalouksille, maatiloille ja yrityksille on tarjolla erilaisia tariffivaihtoehtoja. Jotkut tariffit perustuvat kiinteään kuukausimaksuun ja kulutukseen, kun taas toiset saattavat olla esimerkiksi spot-hinnoiteltuja. Lisäksi joissain tapauksissa tarjolla voi olla myös kausisähkösopimuksia.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi