Ota yhteyttä meihin

Paljonko kulutat vuodessa?

kWh

Sähköyhtiöt

Imatran Seudun Sähkö

Imatran Seudun Sähkö Oy tarjoaa monipuolisia sähköpalveluita, mukaan lukien sähkönmyyntiä ja -jakelua sekä energianeuvontaa. Yhtiön kilpailukykyiset hinnat ja laadukas palvelu ovat keränneet positiivista palautetta asiakkailta.

Imatran Seudun Sähkö

Kokemuksien yhteenveto

0,0
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiImatran Seudun Sähkö Oy on merkittävä toimija energia-alalla. Yhtiö on perustettu vuonna 1928, jolloin sen ensisijaisena tehtävänä oli tuottaa ja jakaa sähköä Imatran seudulla. Nykyään yhtiön palvelut kattavat koko Suomen ja sen toiminnan ydin on sähkön myynti ja jakelu.

Yrityksen historia ja tausta

Imatran Seudun Sähkö Oy:n tarina alkoi 1920-luvulla, kun Imatran kaupungin kasvava energiantarve johti tarpeeseen perustaa oma sähköyhtiö. Alusta lähtien yhtiön tavoitteena on ollut turvata luotettava ja edullinen sähkön saanti Imatran seudulla. Vuosien saatossa yhtiö on laajentanut toimintaansa ja tarjontaansa, mutta sen perustehtävä on pysynyt samana.

Yhtiön palvelut kattavat sähkön myynnin ja jakelun lisäksi myös energianeuvonnan. Imatran Seudun Sähkö Oy:n hinnasto on kilpailukykyinen, ja yhtiö pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

Yrityksen arvot ja missio

Imatran Seudun Sähkö Oy:n toimintaa ohjaavat vahvat arvot. Näitä ovat muun muassa vastuullisuus, luotettavuus ja asiakaslähtöisyys. Yhtiö pyrkii toimimaan vastuullisesti kaikessa toiminnassaan, ja se on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin. Asiakaslähtöisyys tarkoittaa, että yhtiö pyrkii aina asettamaan asiakkaan tarpeet etusijalle.

Yhtiön missio on tarjota asiakkailleen laadukkaita ja kilpailukykyisiä palveluita. Tämä tarkoittaa, että yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja palveluitaan asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti. Imatran Seudun Sähkö Oy:n tavoitteena on olla luotettava ja vastuullinen kumppani niin asiakkailleen kuin yhteistyökumppaneilleenkin.

Imatran Seudun Sähkön tarjoamat palvelut

Imatran Seudun Sähkö Oy on luotettava ja asiantunteva sähköyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia palveluita niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Yhtiön tarjoamat palvelut kattavat kaiken tarvittavan sähkön hankinnasta ja siirrosta energiatehokkuuteen.

Sähkösopimukset

  • Määräaikainen sähkösopimus

Määräaikainen sähkösopimus on hyvä valinta, kun haluat varmuutta sähkön hintaan. Sopimuskauden aikana hinta pysyy samana, eikä yllättäviä hinnankorotuksia tule.

  • Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on joustava valinta, joka mahdollistaa sopimuksen irtisanomisen tai vaihtamisen toiseen milloin tahansa ilman lisäkuluja.

  • Etu- tai alennussähkösopimus

Imatran Seudun Sähkö tarjoaa myös erilaisia etu- tai alennussähkösopimuksia, jotka voivat sisältää esimerkiksi alennuksia sähkön perusmaksuista tai sähkön käytöstä.

Sähköverkkopalvelut

  • Sähkön siirto

Sähkön siirto on olennainen osa sähkön toimitusta. Imatran Seudun Sähkö vastaa sähkön siirrosta ja huolehtii siitä, että sähkö päätyy asiakkaan kotiin luotettavasti ja turvallisesti.

  • Sähkön jakelu

Sähkön jakelu on myös yksi Imatran Seudun Sähkön keskeisistä palveluista. Yhtiö huolehtii sähkönjakeluverkosta ja sen kunnossapidosta.

Energiatehokkuuspalvelut

  • Energiansäästöneuvonta

Imatran Seudun Sähkö tarjoaa asiakkailleen energiansäästöneuvontaa, joka auttaa löytämään keinoja energiankulutuksen pienentämiseen ja sähkölaskun keventämiseen.

  • Energiatehokkuusratkaisut

Yhtiön asiantuntijat auttavat myös energiatehokkuusratkaisujen löytämisessä. Näitä voivat olla esimerkiksi uusiutuvan energian ratkaisut tai energiatehokkaat laitteet.

Erityisesti yöaikaan sähkön hinta on edullisempi, joten kannattaa tutustua myös aikasähkön mahdollisuuksiin. Imatran Seudun Sähkö Oy:n laaja palveluvalikoima ja kilpailukykyiset hinnat tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon sähkön toimittajaksi.

Imatran Seudun Sähkön hinnasto

Imatran Seudun Sähkön tarjoamien palveluiden hinnoittelu on monipuolista, ja se kattaa sekä sähkösopimukset, sähköverkkopalvelut että energiatehokkuuspalvelut. Hinnat on suunniteltu siten, että ne palvelevat asiakkaan tarpeita mahdollisimman hyvin.

Sähkösopimusten hinnat

Sähkösopimusten hinnat Imatran Seudun Sähköllä on suunniteltu joustaviksi ja asiakaslähtöisiksi. Yhtiö tarjoaa erilaisia sähkösopimuksia, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Sähkösopimusten hinnat voivat vaihdella esimerkiksi vuodenajan, sähkön kulutuksen tai sopimustyypin mukaan.

Sähköverkkopalveluiden hinnat

Imatran Seudun Sähkön sähköverkkopalveluiden hinnat koostuvat perusmaksusta ja energiamaksusta. Perusmaksu on kiinteä maksu, joka peritään sähköliittymän koosta riippumatta. Energiamaksu perustuu puolestaan kulutettuun sähköön. Hinnat on suunniteltu siten, että ne ovat kilpailukykyisiä ja palvelevat asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Energiatehokkuuspalveluiden hinnat

Energiatehokkuuspalveluiden hinnat Imatran Seudun Sähköllä määräytyvät palvelun laajuuden ja sisällön mukaan. Palvelut voivat sisältää esimerkiksi energiansäästöneuvontaa, energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä toimenpiteitä tai energiatehokkuusinvestointien suunnittelua.

Imatran Seudun Sähkö on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja palveluita. Yhtiön hinnasto on suunniteltu siten, että se palvelee asiakkaan tarpeita mahdollisimman hyvin.

On myös tärkeää huomata, että sähkön hinnat voivat vaihdella markkinatilanteen mukaan. Jos haluat pysyä ajan tasalla sähkön hinnoista, suosittelen tutustumaan sivuston sähkön tukkuhinta -osioon, josta löydät ajankohtaiset tiedot sähkön hinnan kehityksestä.

Imatran Seudun Sähkön asiakaskokemukset ja arvostelut

Imatran Seudun Sähkö Oy on yksi Suomen tunnetuimmista sähköyhtiöistä, jonka palvelut ja hinnat ovat herättäneet laajaa keskustelua ja kiinnostusta. Tässä osiossa syvennymme tarkemmin asiakkaiden kokemuksiin ja arvosteluihin liittyen Imatran Seudun Sähkön asiakastyytyväisyyteen, asiakaspalvelun laatuun sekä hinnoittelun läpinäkyvyyteen.

Asiakastyytyväisyys

Imatran Seudun Sähkö Oy on saanut asiakkailtaan positiivista palautetta erityisesti luotettavuuden, palvelun laadun ja joustavuuden osalta. Asiakkaat ovat arvostaneet yhtiön kykyä vastata nopeasti ja tehokkaasti erilaisiin sähköön liittyviin tarpeisiin ja haasteisiin. Myös sähköyhtiön tarjoamat palvelut ja hinnat ovat saaneet kiitosta kilpailukykyisyytensä ansiosta.

Asiakaspalvelun laatu

Imatran Seudun Sähkön asiakaspalvelu on saanut kiitosta sen ystävällisyydestä, ammattitaidosta ja asiakaslähtöisyydestä. Asiakaspalvelijat ovat osoittaneet vahvaa sitoutumista asiakkaiden auttamiseen ja heidän ongelmansa ratkaisemiseen. Asiakkaat ovat myös kiittäneet asiakaspalvelun nopeaa reagointia ja selkeitä viestintätaitoja.

Hinnoittelun läpinäkyvyys

Imatran Seudun Sähkön hinnoittelun läpinäkyvyys on yksi yhtiön vahvuuksista. Asiakkaat ovat arvostaneet sitä, että he voivat helposti ymmärtää sähkölaskunsa eri osat ja seurata sähkönkulutustaan reaaliajassa. Tämä auttaa heitä hallitsemaan paremmin omaa sähkönkulutustaan ja säästämään kustannuksissa.

Imatran Seudun Sähkö Oy on hyvä esimerkki siitä, miten sähköyhtiöiden pitäisi toimia asiakaslähtöisesti ja läpinäkyvästi. Tämä näkyy myös heidän saamissaan arvosteluissa ja asiakaskokemuksissa. Lisää tietoa sähköyhtiöiden vertailusta ja arvosteluista löydät täältä.

Imatran Seudun Sähkö Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Imatran Seudun Sähkön vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys

Imatran Seudun Sähkö Oy on sitoutunut vastuulliseen toimintaan kaikilla osa-alueilla. Tämä näkyy niin ympäristövastuussa, sosiaalisessa vastuussa kuin taloudellisessa vastuussakin. Yhtiön palvelut ja hinnat on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Ympäristövastuu

Imatran Seudun Sähkö Oy:n ympäristövastuu ilmenee konkreettisesti sen toiminnassa. Yhtiö tuottaa sähköä pääosin uusiutuvista energialähteistä, mikä pienentää hiilijalanjälkeä merkittävästi. Lisäksi yhtiö on sitoutunut vähentämään energiantuotantonsa ympäristövaikutuksia mm. optimoimalla energiantuotantoprosesseja ja kierrättämällä mahdollisimman paljon jätteitä.

Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu on Imatran Seudun Sähkö Oy:lle tärkeä osa vastuullista toimintaa. Yhtiö pyrkii olemaan luotettava kumppani niin asiakkailleen, työntekijöilleen kuin yhteiskunnallekin. Tämä näkyy esimerkiksi reiluina työehtoina, avoimena viestintänä ja aktiivisena osallistumisena paikalliseen yhteisöllisyyteen.

Taloudellinen vastuu

Imatran Seudun Sähkö Oy:n taloudellinen vastuu tarkoittaa ennen kaikkea kannattavaa ja kestävää liiketoimintaa. Yhtiö pyrkii tuottamaan omistajilleen sijoitetulle pääomalle kilpailukykyisen tuoton, samalla kun se pitää huolta siitä, että sähkön hinta on asiakkaille kohtuullinen. Taloudellinen vastuu sisältää myös sen, että yhtiö noudattaa lakeja ja säädöksiä, maksaa veronsa ja huolehtii velvoitteistaan.

Imatran Seudun Sähkön tulevaisuuden näkymät ja suunnitelmat

Imatran Seudun Sähkön tulevaisuuden suunnitelmat ovat kunnianhimoiset. Yhtiö on sitoutunut kehittämään uusia palveluita ja tuotteita, kasvamaan ja laajentumaan sekä parantamaan vastuullisuuttaan.

Uudet palvelut ja tuotteet

Imatran Seudun Sähkö on aina pyrkinyt olemaan edelläkävijä sähköalan innovaatioissa. Tulevaisuudessa yhtiö aikoo jatkaa uusien, asiakkaiden tarpeita vastaavien palveluiden ja tuotteiden kehittämistä. Tarkoituksena on tarjota asiakkaille entistä monipuolisempia ja joustavampia ratkaisuja sähkönkäyttöön.

Yrityksen kasvu ja laajentuminen

Imatran Seudun Sähkö on kasvanut tasaisesti vuosien varrella. Yhtiön tavoitteena on jatkaa kasvuaan sekä laajentaa toimintaansa uusille alueille. Kasvun myötä yhtiö pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kilpailukykyisempiä sähkösopimuksia.

Vastuullisuuden kehittäminen

Imatran Seudun Sähkö on sitoutunut vastuullisuuteen kaikessa toiminnassaan. Yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa yhä vastuullisemmaksi. Tämä tarkoittaa esimerkiksi energiatehokkuuden parantamista ja uusiutuvan energian käytön lisäämistä.

Tulevaisuudessa yhtiö aikoo panostaa entistä enemmän uusiutuvan energian tuotantoon ja energiatehokkaiden ratkaisujen kehittämiseen. Tämä on osa yhtiön strategiaa vastata tulevaisuuden haasteisiin ja olla mukana rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta.

Imatran Seudun Sähkön tulevaisuuden suunnitelmat liittyvät vahvasti myös sähkön hintakehitykseen. Voit lukea lisää aiheesta täältä.

Miten solmia sähkösopimus Imatran Seudun Sähkön kanssa

Imatran Seudun Sähkö on luotettava ja asiakaslähtöinen sähköyhtiö, jonka kanssa sähkösopimuksen tekeminen on helppoa ja vaivatonta. Tarjoamme monipuolisia palveluita kilpailukykyiseen hintaan, joten voit olla varma, että saat juuri sinulle sopivan sähkösopimuksen. Tässä ohjeet, kuinka voit tehdä sähkösopimuksen Imatran Seudun Sähkön kanssa.

Sähkösopimuksen tekeminen verkkosivuilla

Imatran Seudun Sähkön verkkosivuilla voit tehdä sähkösopimuksen helposti ja nopeasti. Mene vain verkkosivuillemme, valitse sopiva sähkösopimus ja täytä tarvittavat tiedot. Verkkosivuiltamme löydät myös lisätietoa sähkösopimusten kilpailutuksesta, joka auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan sähkösopimuksen.

Sähkösopimuksen tekeminen puhelimitse

Voit myös tehdä sähkösopimuksen puhelimitse soittamalla asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään valitsemaan sopivan sähkösopimuksen ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

Sähkösopimuksen tekeminen toimipisteessä

Imatran Seudun Sähkön toimipisteessä voit solmia sähkösopimuksen henkilökohtaisesti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan sähkösopimuksen ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

Muistathan, että sähkösopimuksen tekeminen on tärkeä päätös, joka kannattaa tehdä huolella. Vertaile eri sähkösopimuksia ja niiden hintoja, jotta löydät juuri sinulle sopivan sähkösopimuksen.

Miksi valita Imatran Seudun Sähkö?

Valitessasi sähkön toimittajaa, on monia tekijöitä jotka voivat vaikuttaa päätökseesi. Yksi vaihtoehto, joka erottuu joukosta monin tavoin, on Imatran Seudun Sähkö Oy. Tässä yhteenvedossa käymme läpi yrityksen vahvuudet, hinnoittelun kilpailukykyisyyden, asiakaspalvelun laadun ja saatavuuden sekä ympäristöystävällisyyden ja vastuullisuuden.

Yrityksen vahvuudet

Imatran Seudun Sähkö on luotettava ja kokenut toimija energiamarkkinoilla. Yritys tarjoaa asiakkailleen paitsi sähköä, myös kaukolämpöä ja maakaasua. Heidän palvelunsa ovat laadukkaita ja luotettavia, mikä on tehnyt heistä yhden Suomen suosituimmista sähköyhtiöistä.

Hinnoittelun kilpailukykyisyys

Imatran Seudun Sähkö tarjoaa kilpailukykyiset hinnat sekä kotitalouksille että yrityksille. Heidän hinnoittelunsa on läpinäkyvää, eikä sisällä piilokuluja. Yritys on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen aina halvimman mahdollisen sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun laatu ja saatavuus

Imatran Seudun Sähkön asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa sekä puhelimitse että sähköpostitse. Asiakaspalvelijat ovat ammattitaitoisia ja auttavat mielellään kaikissa sähköön liittyvissä kysymyksissä. Yrityksen asiakaspalvelu on saanut kiitosta erityisesti nopeudestaan ja ystävällisyydestään.

Ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus

Imatran Seudun Sähkö on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen ja vastuulliseen toimintaan. Yhtiö tuottaa suuren osan sähköstään uusiutuvilla energialähteillä, kuten vesivoimalla. Lisäksi he pyrkivät jatkuvasti parantamaan energiatehokkuuttaan ja vähentämään hiilidioksidipäästöjään.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Imatran Seudun Sähkö on luotettava, vastuullinen ja kilpailukykyinen valinta sähkön toimittajaksi. Heidän palvelunsa, hinnat ja vastuullinen toimintatapansa tekevät heistä hyvän valinnan niin kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Kirjoittajan vinkit: Imatran Seudun Sähkö Oy

Hei, olen Timo E., energia-alan intohimoinen tuntija, joka on viettänyt useita vuosia tutkien Suomen energiamarkkinoita. Tänään haluan jakaa näkemyksiäni ja kokemuksiani Imatran Seudun Sähköstä, joka on merkittävä toimija Suomen sähkömarkkinoilla.

Imatran Seudun Sähkö on ollut toiminnassa jo pitkään, ja olen seurannut yrityksen kehitystä sekä sen joustavuutta markkinoiden muutoksissa. Yrityksen kyky mukautua ja ennakoida uusiutuvan energian trendejä on ollut erityisen vaikuttavaa. Esimerkiksi sen panostukset tuulivoimaan ja bioenergiaan osoittavat sen sitoutumista kestävään kehitykseen ja innovatiivisuuteen.

Yrityksen reagointi sähkökatkosten aikana on myös ollut esimerkillistä. Olen nähnyt, kuinka nopeasti ja tehokkaasti Imatran Seudun Sähkö on kyennyt korjaamaan vikoja ja palauttamaan sähkön asiakkailleen. Tämä kertoo minulle yrityksen sitoutumisesta asiakaspalveluun ja sen kyvystä toimia paineen alla.

Imatran Seudun Sähkö on lisäksi osoittanut kykynsä suunnitella tulevaisuuden energiastrategioita. Yritys ei ainoastaan keskity nykyhetkeen, vaan katsoo pitkälle tulevaisuuteen ja pyrkii löytämään uusia, kestäviä ratkaisuja energiantuotantoon.

Kun tarkastelemme sähköyhtiöitä ja niiden tarjouksia, on tärkeää ymmärtää, että hinnan lisäksi myös palvelun laatu ja yhtiön vastuullisuus ovat merkittäviä tekijöitä. Minun kokemukseni mukaan Imatran Seudun Sähkö on yhtiö, joka ei ainoastaan tarjoa kilpailukykyisiä hintoja, vaan myös korkealaatuista palvelua ja kestävää energiaa.

Muistutan kuitenkin, että jokaisen kuluttajan on tehtävä oma, tietoon perustuva päätöksensä. Toivon, että kokemukseni ja näkemykseni auttavat sinua tekemään oman valintasi.

Imatran Seudun Sähkö Oy:n palvelut ja hinnat

Imatran Seudun Sähkö Oy on Imatralla toimiva sähköyhtiö, joka tarjoaa monipuolisesti sähköpalveluita. Heiltä saa niin sähkönsiirtoa, sähkönmyyntiä kuin kaukolämpöäkin. Yhtiö on tunnettu laadukkaasta ja luotettavasta palvelustaan sekä kilpailukykyisistä hinnoistaan.

PalveluHintaTiedotArvostelu
SähkönsiirtoTarkista sivustoltaSähkönsiirto on saatavilla Imatran seudullaAsiakkaat arvostavat yhtiön luotettavaa ja nopeaa sähkönsiirtoa
SähkönmyyntiTarkista sivustoltaYhtiö myy sähköä sekä yksityisille että yritysasiakkailleAsiakkaat kehuvat yhtiön kilpailukykyisiä hintoja ja hyvää asiakaspalvelua
KaukolämpöTarkista sivustoltaKaukolämpöpalvelu on saatavilla Imatran seudullaAsiakkaat arvostavat kaukolämmön laadukkuutta ja toimitusvarmuutta

Taulukon perusteella voidaan todeta, että Imatran Seudun Sähkö Oy tarjoaa laadukkaita palveluita kilpailukykyiseen hintaan. Yhtiö saa kiitosta erityisesti luotettavasta toimituksestaan ja hyvästä asiakaspalvelustaan.

Lähde: Imatran Seudun Sähkö

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Imatran Seudun Sähkö Oy:n sähkönhinta ja miten se määritellään?

Imatran Seudun Sähkö Oy:n sähkön hinta määräytyy useiden tekijöiden perusteella, kuten sähkön markkinahinnan, siirtohintojen ja verotuksen mukaan. Yhtiö tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia, joissa hinta voi olla kiinteä tai seurata markkinahintaa. Tarkemman hintatiedon saa yhtiön verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Kuinka Imatran alueen sähköyhtiön, Sähkö Oy:n, sähkön hinta suhteutuu muihin sähköyhtiöihin?

Imatran Seudun Sähkö Oy:n sähkön hinta vaihtelee ajankohdan, sopimustyypin sekä sähkönkulutuksen mukaan. Kuten muissakin sähköyhtiöissä, hintaan vaikuttavat esimerkiksi energiamarkkinoiden hintakehitys ja verkkopalvelumaksut. Imatran Seudun Sähkö Oy pyrkii tarjoamaan kilpailukykyistä hintaa ja palvelua asiakkailleen. Sähkön hinnan vertailuun voi käyttää esimerkiksi Energiaviraston ylläpitämää sähkön hintavertailusivustoa.

Mitkä palvelut sisältyvät sähkösopimuksiin, joita tarjoaa Sähköyhtiö Imatran Seutu Oy?

Imatran Seudun Sähkö Oy:n sähkösopimukseen sisältyy sähkön myynti, sähkön siirto ja sähköverkon ylläpito. Lisäksi tarjolla on erilaisia lisäpalveluita kuten sähkön alkuperätakuut ja aurinkosähköjärjestelmät.

’Miten ISSO:n sähkösopimuksen voi irtisanoa?’

ISSO:n sähkösopimuksen irtisanominen onnistuu ottamalla yhteyttä Imatran Seudun Sähkö Oy:n asiakaspalveluun. Irtisanomisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti ja siinä tulee mainita irtisanottavan sopimuksen tiedot sekä irtisanomispäivä.

Mistä löydän tietoa Sähkö Oy:n, joka toimii Imatran seudulla, hinnoista ja palveluista?

Imatran Seudun Sähkö Oy:n hinnoista ja palveluista voit lukea yhtiön omilta verkkosivuilta. Lisäksi sivustollamme Sähkönhintaa.fi voit vertailla eri sähköyhtiöiden tarjoamia hintoja ja palveluita.

Miten sähkön hinta määräytyy Imatran Seudun Sähkö Oy:ssä?

Imatran Seudun Sähkö Oy:n sähkön hinta määräytyy monen tekijän perusteella. Yksi merkittävä tekijä on sähkön markkinahinta, joka vaihtelee päivittäin. Lisäksi hintaan vaikuttavat sähkön siirtohinnat, verot ja muut maksut. Myös sähkön kulutusmäärä ja sopimustyypit vaikuttavat hintaan. Imatran Seudun Sähkö Oy pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyiset hinnat ja monipuoliset sopimusvaihtoehdot.

Miten voin vertailla Imatran Alueen Sähkö Oy:n sähkötariffia muihin energiayhtiöihin?

Voit vertailla Imatran Alueen Sähkö Oy:n sähkötariffia muihin energiayhtiöihin käyttämällä Sähkönhintaa.fi -sivuston tarjoamaa vertailutyökalua. Syötä tarvittavat tiedot, kuten sähkönkulutus ja postinumero, niin saat listauksen eri yhtiöiden tarjouksista. Näin voit helposti nähdä, miten Imatran Alueen Sähkö Oy:n hinnat vertautuvat muihin markkinoilla oleviin tarjouksiin.

Mikä on ISS Oy:n asiakkaiden arvostelu sähkön hinnasta ja palvelusta?

Valitettavasti meillä ei ole tarkkaa tietoa ISS Oy:n asiakkaiden arvosteluista sähkön hinnasta ja palvelusta. Suosittelemme tarkistamaan arvostelut suoraan yrityksen omilta verkkosivuilta tai arvostelusivustoilta.

Miten voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka kuuluu Imatran alueen sähköyhtiölle?

Voit ottaa yhteyttä Imatran Seudun Sähkö Oy:n asiakaspalveluun soittamalla heidän asiakaspalvelunumeroonsa tai lähettämällä sähköpostia heidän asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi heillä on chat-palvelu verkkosivuillaan, josta saat apua reaaliajassa.

Onko ISS Oy:lla tarjolla erityisiä sähkösopimuksia, kuten esimerkiksi vihreää sähköä?

Ei, ISS Oy ei tarjoa erityisiä sähkösopimuksia, kuten vihreää sähköä.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi