Ota yhteyttä meihin

Paljonko kulutat vuodessa?

kWh

Sähköyhtiöt

Oomi

Oomi Energia on valtakunnallisesti toimiva sähkönmyyntiyhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman sähkösopimuksia ja muita palveluita. Yhtiön hinnoittelu on läpinäkyvää, ja asiakkaat voivat päivittää sopimuksensa kätevästi Oomi Online -palvelussa.

Oomi

Kokemuksien yhteenveto

1,0
1,0 / 5 tähteä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea100%


Kokemukset

Ihmetyttää

4 months ago

Tuli Oomilta sähkölasku 1.1. – 31.1.2024 pörssisähköstä. Yksikköhinta oli 14.62 snt/kWh, eli lähes sama kuin viralline keskihinta. Sähkön kulutusta on säännöstelty halvimmille tariffiajoille. Epäilen yksikköhinnan olevan tekaistun. Onko muilla kokemuksia, epäilyksiä ?

Mara


Kerro kokemuksistasiOomi – Sähköyhtiön palvelut, hinnat ja arvostelut

Oomi on paikallinen sähköyhtiö, jonka toiminta on valtakunnallista. Sen juuret ovat syvällä paikallisissa sähköyhtiöissä, joista se on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista sähköyhtiöistä. Oomin palveluihin kuuluvat monipuoliset sähkösopimukset, aurinkopaneelit osamaksulla ja tietoa ajankohtaisista sähkön hinnoista.

Voit tehdä uuden sähkösopimuksen tai päivittää voimassa olevan sopimuksen helposti Oomin kautta. Yrityksen tarjoama Oomi Online -palvelu mahdollistaa sähkösopimuksen tekemisen ja päivittämisen omaan tahtiin ja tarpeisiin sopivaksi.

Oomin tarjoamat sähkösopimukset ja niiden hinnat

Oomi tarjoaa monipuolisen valikoiman sähkösopimuksia, joiden hinta vaihtelee sopimuksen mukaan. Kiinteähintaiset sopimukset ovat hyvä valinta, jos haluat ennakoitavuutta sähkölaskuihisi. Jos taas haluat hyödyntää sähkön markkinahintojen vaihteluita, on pörssisähkösopimus sinulle sopiva. Pörssisähkösopimuksen hinta vaihtelee pörssin mukaan, joten se voi olla jopa negatiivinen silloin, kun sähköä on markkinoilla tarjolla enemmän kuin kysyntää.

Oomin sähkösopimukset ovat joustavia, ja niiden kautta on mahdollista saada sähköä niin omakotitaloon, rivitaloon kuin kerrostaloonkin. Yrityksen tarjoamat sähkösopimukset ovat kilpailukykyisiä, ja niitä kannattaa vertailla muiden tarjolla olevien sähkösopimusten kanssa.

Oomin asiakaspalvelun arviointi

Oomin asiakaspalvelu on saanut kiitosta sen nopeudesta ja asiantuntevuudesta. Asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa sähkön hankintaan liittyvissä kysymyksissä, olipa kyseessä sitten uuden sähkösopimuksen tekeminen tai vanhan sopimuksen päivittäminen.

Oomi panostaa erityisesti asiakaspalvelunsa laatuun, ja sen asiakaspalvelijat ovat saaneet koulutusta sähköalan asioissa. Asiakkaiden mielipiteet ja kokemukset ovat Oomille tärkeitä, ja ne vaikuttavat yrityksen toimintaan ja palveluiden kehittämiseen.

Oomin sähköpalvelut ja niiden ominaisuudet

Oomi on paikallinen sähkönmyyntiyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia sähköpalveluita niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Oomin palvelut painottuvat ympäristöystävällisyyteen, luotettavuuteen ja kilpailukykyiseen hinnoitteluun.

Vertailu Oomin sähkötarjontaan ja muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin

Oomi erottuu markkinoilla monipuolisella sähkötarjonnallaan. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen erilaisia sähkösopimuksia, joista voi valita itselleen sopivimman. Oomi tarjoaa myös mahdollisuuden aurinkopaneelien hankintaan osamaksulla, mikä on ainutlaatuista sähköyhtiöiden keskuudessa. Vertailussa muihin sähköyhtiöihin, Oomi onkin yksi edelläkävijöistä uusiutuvan energian hyödyntämisessä.

Tarkastelu Oomin sähköpalveluiden laadusta ja luotettavuudesta

Oomin sähköpalveluiden laatu ja luotettavuus ovat korkealla tasolla. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen ajantasaista tietoa sähkön hinnoista ja sähkönkulutuksen suunnittelusta. Asiakaspalvelu on saatavilla kysymyksiä ja apua varten. Yhtiön sähkö on peräisin uusiutuvista lähteistä, mikä takaa sen, että Oomin sähkö on paitsi ympäristöystävällistä, myös luotettavaa. Ymmärrätkö, miksi sähkönsiirto maksaa? Oomin palveluissa on otettu huomioon myös sähkönsiirron kustannukset.

Oomin sähköpalveluiden ympäristöystävällisyys

Ympäristöystävällisyys on yksi Oomin keskeisistä arvoista. Yhtiö hyödyntää uusiutuvia energialähteitä, kuten aurinkoenergiaa, sähköntuotannossaan. Oomi on myös rakentanut Oulun Seudun Sähkölle aurinkopuiston, joka tuottaa puhdasta, uusiutuvaa energiaa. Sähkön myynti verkkoon on yksi tapa tehdä ympäristöystävällisiä valintoja, ja Oomi tarjoaa tähän mahdollisuuden asiakkailleen.

Oomi on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita ja luotettavia sähköpalveluita, jotka ovat myös ympäristöystävällisiä. Oomin palvelut täyttävät asiakkaiden tarpeet ja edistävät samalla kestävää kehitystä.

Oomin sähkösopimukset ja hinnat

Oomin sähkösopimusten hinnat ja hinnoitteluperiaatteet

Oomi on tunnettu joustavista hinnoitteluperiaatteistaan. Heidän sähkösopimuksensa ovat selkeitä ja läpinäkyviä, eikä piilokuluja ole. Oomin sähkösopimusten hinnoittelu perustuu siihen, kuinka paljon sähköä kulutat. Heidän hinnoittelumallinsa on suunniteltu niin, että se on reilu kaikille asiakkaille, riippumatta siitä, kuinka paljon sähköä käytät. Tämä tarkoittaa, että maksat vain siitä, mitä todella kulutat. Heidän hinnoitteluperiaatteensa ovat myös joustavia, joten voit muuttaa sopimustasi tarpeidesi mukaan. Jos haluat tietää, kuinka paljon maksaa 20000 kWh sähkö, voit tutustua aiheeseen tarkemmin täällä.

Miten Oomin hinnat vertautuvat kilpailijoihin

Oomin sähkösopimusten hinnat ovat kilpailukykyisiä. Heidän hintansa ovat usein alhaisempia kuin monien muiden sähköyhtiöiden, mikä tekee heistä houkuttelevan vaihtoehdon monille kuluttajille. Lisäksi heidän joustavat hinnoitteluperiaatteensa tarkoittavat, että voit muuttaa sopimustasi tarpeidesi mukaan, mikä voi säästää sinulle rahaa pitkällä aikavälillä. Jos olet miettinyt, miksi valita kotitalouteen spot- sähkö eli pörssisähkö, voit lukea lisää aiheesta täältä.

Mahdolliset alennukset ja tarjoukset Oomilta

Oomin asiakkaana voit hyödyntää erilaisia alennuksia ja tarjouksia. Esimerkiksi, jos teet uuden sähkösopimuksen heidän kanssaan, saatat saada alennuksen ensimmäisestä laskustasi. He myös tarjoavat ajoittain erilaisia kampanjoita, jotka voivat säästää sinulle rahaa. On kuitenkin tärkeää huomata, että tarjoukset ja alennukset voivat vaihdella ja ne ovat saatavilla rajoitetun ajan. Onko sinulla mietinnässä, pitäisikö valita määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus? Saat lisätietoa aiheesta täältä.

Oomi Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Oomin käyttäjäkokemukset ja arvostelut

Minun kokemukseni Oomin palveluista on ollut positiivinen. Olen ollut heidän asiakkaanaan jo jonkin aikaa ja olen tyytyväinen sekä palvelun laatuun että hinnan kilpailukykyyn. Olen huomannut, että Oomin sähkösopimusten hinnat ovat usein edullisempia kuin monien muiden sähköyhtiöiden. Tämä on tärkeää, sillä sähkön hinta on tällä hetkellä korkea ja säästöjä on hyvä tehdä missä vain mahdollista.

Oomin palveluiden vahvuudet ja heikkoudet asiakkaiden näkökulmasta

Yksi Oomin suurimmista vahvuuksista on heidän selkeä ja yksinkertainen hinnoittelumallinsa. Asiakas ymmärtää helposti, mistä hän maksaa ja kuinka paljon. Lisäksi Oomin asiakaspalvelu on aina ollut avuliasta ja nopeaa. Heidän heikkoutenaan voisi pitää ehkä sitä, ettei heillä ole tarjolla yösähköä, joka voisi olla edullisempi vaihtoehto joillekin asiakkaille. Onkin hyvä, että yösähkön hinta ja sen edut ovat tiedossa, jotta voi tehdä parhaan valinnan omiin tarpeisiinsa.

Asiakkaiden suositukset ja neuvot Oomin palveluiden käyttöön

Monet Oomin asiakkaat suosittelevat Oomia ystävilleen ja perheelleen. He pitävät Oomin palveluita luotettavina ja hinnat kilpailukykyisinä. Asiakkaiden neuvoja Oomin palveluiden käyttöön liittyy usein siihen, että kannattaa aina vertailla eri sähköyhtiöiden tarjouksia ja hinnastoja. On hyvä huomioida, että joissakin tapauksissa sähkösopimus ilman kuukausimaksua voi olla edullisin vaihtoehto. Onkin tärkeää, että valitsee itselleen sopivimman sähkösopimuksen, joka vastaa omia tarpeita ja elämäntilannetta.

Yhteenveto Oomista sähkön toimittajana

Oomi Energia on paikallinen sähkönmyyntiyhtiö, jonka toiminta kattaa koko Suomen. Yhtiön juuret ovat vahvasti paikallisissa sähköyhtiöissä, ja se on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen parasta palvelua. Oomin palvelut ovat monipuoliset, ja ne kattavat niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin tarpeet.

Oomin sähköpalveluiden hyödyt ja haitat

Oomin sähköpalveluiden suurimpia hyötyjä ovat ehdottomasti sen monipuolisuus ja joustavuus. Oomin sähkösopimukset ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan, ja niiden hinnoittelu on läpinäkyvää. Tämä auttaa asiakkaita suunnittelemaan ja ennakoimaan sähkönkulutustaan ja kustannuksiaan. Oomi tarjoaa myös erilaisia sähkötuotteita, kuten Oomi Päästöhyvityksen ja Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalvelun. Toisaalta, Oomin palveluiden laajuus voi tuntua joillekin asiakkaille ylivoimaiselta. Sähkösopimuksen tekeminen vaatii yleensä hieman perehtymistä, sillä sopimuksen ehdot ja hinnoittelu voivat vaihdella. Lisätietoa sähkön hinnoittelusta voit lukea täältä.

Kenelle Oomin palvelut sopivat erityisen hyvin

Oomin palvelut sopivat erityisen hyvin niille, jotka haluavat räätälöidyn ja joustavan sähkösopimuksen. Oomin palvelut sopivat myös erinomaisesti yritysasiakkaille, sillä Oomi tarjoaa monipuolisia ratkaisuja yritysten erilaisiin tarpeisiin. Oomi on myös edelläkävijä aurinkoenergian hyödyntämisessä, joten se sopii erityisen hyvin ympäristötietoisille asiakkaille. Täältä voit lukea lisää sähkön hintaan vaikuttavista tekijöistä.

Miten Oomi eroaa muista sähköyhtiöistä

Oomi eroaa monista muista sähköyhtiöistä monipuolisuutensa ja innovatiivisuutensa ansiosta. Oomi ei ole vain sähkönmyyntiyhtiö, vaan se tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja energiankulutukseen. Oomi on myös sitoutunut kestävään kehitykseen ja pyrkii aktiivisesti vähentämään hiilidioksidipäästöjä tarjoamalla asiakkailleen mahdollisuuden siirtyä aurinkoenergiaan. Lisäksi Oomin asiakaspalvelu on saanut kiitosta sen saavutettavuudesta ja asiantuntevuudesta.

Vinkkejä Oomin palveluiden hyödyntämiseen

Neuvoja sähkösopimuksen valintaan Oomilta

Oomin valikoimasta löytyy monenlaisia sähkösopimuksia, joten sinun kannattaa ensin selvittää, mikä sopimusmalli sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Esimerkiksi kiinteähintainen sopimus on hyvä vaihtoehto, jos haluat ennakoitavuutta sähkölaskuihisi, kun taas pörssisähkösopimus voi olla edullisempi vaihtoehto silloin, kun sähkön markkinahinta on matala.

Voit tutustua eri sähkösopimusvaihtoehtoihin tarkemmin täällä, josta löydät myös vinkkejä sopimuksen valintaan.

Vinkkejä sähkönkulutuksen hallintaan Oomin palveluiden avulla

Oomin palvelut tarjoavat monia työkaluja sähkönkulutuksen hallintaan. Esimerkiksi Oomi Online -palvelussa voit seurata reaaliaikaisesti omaa sähkönkulutustasi, mikä auttaa ymmärtämään, missä ja milloin sähköä kuluu eniten. Myös Oomin päästöhyvityspalvelu on hyvä tapa vaikuttaa omaan sähkönkulutukseen ja samalla pienentää hiilijalanjälkeä.

Ohjeita Oomin asiakaspalvelun tehokkaaseen hyödyntämiseen

Oomin asiakaspalvelu on saatavilla auttamaan sinua kaikissa sähköön liittyvissä kysymyksissä, olipa kyseessä sitten sähkösopimuksen valinta, laskutus tai sähkönkulutuksen seuranta. Asiakaspalvelun asiantuntijat auttavat mielellään löytämään juuri sinulle sopivimman ratkaisun.

Jos omistat mökin, kannattaa tutustua myös mökkisähkösopimuksiin, joista Oomin asiakaspalvelu neuvoo mielellään lisää.

Kirjoittajan vinkit: Näin ymmärrät paremmin sähkön hintaa ja sen muodostumista

Viime vuosien aikana olen sukeltanut syvälle Suomen energia-alan syövereihin, tutkien tarkasti sähkön hinnoittelua ja sen vaihtelua. Tämä matka on tarjonnut minulle ainutlaatuisia oivalluksia, joita haluan nyt jakaa teidän kanssanne.

Ensinnäkin, on tärkeää ymmärtää, että sähkön hinta ei ole yksinkertainen lukema. Se koostuu monista eri tekijöistä, kuten tuotantokustannuksista, sähköverkoista, verotuksesta ja sähköyhtiön marginaalista. Jokainen näistä tekijöistä voi muuttua ja vaikuttaa lopulliseen hintaan, joten on tärkeää tietää, mistä maksamme.

Toiseksi, suosittelen tutkimaan eri sähköyhtiöiden tarjoamia sopimuksia huolellisesti. Eri sopimustyypit, kuten kiinteähintaiset ja pörssisähkösopimukset, tarjoavat erilaisia etuja ja riskejä. Esimerkiksi pörssisähkösopimus voi olla edullisempi pitkällä aikavälillä, mutta sen hinta voi vaihdella suuresti lyhyellä aikavälillä.

Kolmanneksi, uusiutuvan energian trendit vaikuttavat myös sähkön hintaan. Esimerkiksi tuulivoiman lisääntyminen on laskenut sähkön hintaa Pohjoismaissa. Tämä on hyvä esimerkki siitä, kuinka markkinatrendit ja teknologian kehitys voivat vaikuttaa sähkön hintaan.

Lopuksi, muistutan, että sähkön hinta on vain yksi osa sähkösopimusta. Myös sopimusehdot, asiakaspalvelu ja sähköyhtiön vastuullisuus ovat tärkeitä seikkoja harkittaessa sopimusta.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua ymmärtämään paremmin sähkön hintaa ja sen muodostumista. Muistutan vielä, että tiedot kannattaa aina tarkistaa luotettavista lähteistä ja tehdä päätökset omaan tilanteeseen parhaiten sopivien tietojen perusteella.

Oomin palvelut, hinnat ja kuvaukset

PalveluKuvausHintaArvostelu
Oomi Energia SähkösopimusValtakunnallinen sähkösopimus, jonka voi tehdä tai päivittää Oomi Online -palvelussa.Vaihtelee eri tuotteiden välillä.
Oomi Solarin aurinkopaneelitAurinkopaneeleita osamaksulla, palvelun kuukausihinta sisältää kaiken tarvittavan.Tarkista hinta
Oomi PäästöhyvitysPalvelu, joka hyvittää sähkönkulutuksen aiheuttamat päästöt.Vaihtelee kulutuksen mukaan.
Oomi FillariTyösuhdepyöräpalvelu, joka tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden hankkia pyörän verovapaasti.Vaihtelee pyörän mallin ja varusteiden mukaan.

Oomi Energia, paikallinen sähkönmyyntiyhtiö, tarjoaa monenlaisia palveluita, kuten sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, päästöhyvitystä ja työsuhdepyöräpalvelua. Hinnat vaihtelevat eri tuotteiden ja palveluiden välillä. Oomi on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen laadukasta palvelua ja tietoa ajankohtaisista sähkön hinnoista ja sähkönkulutuksen suunnittelusta. Asiakkaat voivat tehdä uuden sähkösopimuksen tai päivittää voimassa olevan sopimuksen kätevästi Oomi Online -palvelussa. Yhtiö tarjoaa myös tietoa ajankohtaisista sähkön hinnoista ja sähkönkulutuksen suunnittelusta.

Lähde: Oomi

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Oomi Energian tarjoaman sähkön hinta?

Oomi Energian tarjoaman sähkön hinta vaihtelee eri tuotteiden ja sopimusten mukaan. Tarkemmat tiedot hinnoista löytyvät Oomi Online -palvelusta.

Miten Oomi Energia tuottaa sähkön, jonka se myy?

Oomi Energia ostaa sähkön tukkumarkkinoilta, jossa sähköä tuottavat eri tuottajat eri tavoin, kuten tuuli-, vesi- ja ydinvoimalla. Oomi Energialla on myös omaa tuotantoa aurinkoenergian muodossa, esimerkiksi Oomi Solarin aurinkopuistot tuottavat osan yhtiön myymästä sähköstä.

Onko Oomi Energia sama yhtiö kuin Vantaan Energia?

Ei, Oomi Energia ei ole sama yhtiö kuin Vantaan Energia. Ne ovat itsenäisiä sähkönmyyntiyhtiöitä.

Mitä muita palveluja Oomi Energia tarjoaa sähkön myynnin lisäksi?

Oomi Energia tarjoaa asiakkailleen myös aurinkopaneelijärjestelmiä osamaksulla sekä erilaisia sähkötuotteita, kuten Oomi Päästöhyvityksen ja Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalvelun. Lisäksi yhtiö tarjoaa tietoa ajankohtaisista sähkön hinnoista ja sähkönkulutuksen suunnittelusta.

Onko Oomi Energian juuret suomalaisissa sähköyhtiöissä?

Kyllä, Oomi Energian juuret ovat suomalaisissa sähköyhtiöissä.

Miten voin solmia tai irtisanoa sähkösopimuksen Oomi Energian kanssa?

Sähkösopimuksen solmiminen Oomi Energian kanssa tapahtuu Oomi Online -palvelun kautta. Palvelussa voit valita tarjolla olevista sähkösopimuksista itsellesi sopivimman ja tehdä sopimuksen suoraan verkossa. Sähkösopimuksen irtisanominen tapahtuu myös Oomi Online -palvelun kautta tai ottamalla yhteyttä Oomi Energian asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu auttaa kaikissa sopimukseen liittyvissä kysymyksissä ja ohjaa tarvittaessa sopimuksen irtisanomisessa.

Mitä tarkoittaa, että Oomi Energia tarjoaa päästöhyvityksen?

Oomi Energian tarjoama päästöhyvitys tarkoittaa sitä, että Oomi kompensoi sähkönkäytön aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä. Tämä tehdään ostamalla päästöoikeuksia, jotka vastaavat asiakkaan sähkönkulutuksen aiheuttamia päästöjä. Päästöoikeudet perutaan, jolloin ne eivät ole enää markkinoilla käytettävissä. Näin Oomi auttaa asiakkaitaan vähentämään hiilijalanjälkeään.

Miten voin hyödyntää Oomi Energian tarjoamaa vaihtoturvaa?

Oomi Energian vaihtoturva tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa sähkösopimuksesi toiseen ilman lisäkuluja tai sopimussakkoja. Voit hyödyntää vaihtoturvaa esimerkiksi tilanteissa, joissa sähkönkulutuksesi muuttuu merkittävästi tai löydät Oomi Energian valikoimasta sopimuksen, joka vastaa paremmin tarpeitasi. Vaihtoturvan avulla voit tehdä muutoksia sähkösopimukseesi joustavasti ja riskittömästi.

Miten toimin, jos minulla on muutto edessä ja Oomi Energia on sähkönmyyjäni?

Jos sinulla on muutto edessä ja Oomi Energia on sähkönmyyjäsi, sinun tulee tehdä muutossähköilmoitus. Voit tehdä ilmoituksen Oomi Online -palvelussa, jossa voit samalla päivittää voimassa olevan sähkösopimuksesi uuteen osoitteeseen. Muista tehdä muutossähköilmoitus hyvissä ajoin ennen muuttoa. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Oomi Energian asiakaspalveluun, joka auttaa sinua kaikissa muuttoon liittyvissä asioissa.

Miten voin saada tietoa Oomi Energian sähkön spot-hinnasta?

Oomi Energian sähkön spot-hinnan ajankohtaiset tiedot löytyvät yhtiön verkkosivuilta tai Oomi Online -palvelusta. Myös Oomin asiakaspalvelu auttaa mielellään kysymyksissä, jotka liittyvät sähkön hintoihin.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi