Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Omavoima

Omavoima on sähkönmyyntiyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen ystävällistä palvelua, luotettavuutta ja vastuullisuutta. Yhtiö tarjoaa mahdollisuuden seurata sähkönkäyttöä ja kustannuksia tuntitasolla, tehdä hintakiinnityksiä ja tilata uusiutuvaa sähköä. Omavoima tarjoaa myös aurinkovoimaloiden suunnittelua ja asennusta.

Julkaistu

päällä

Omavoima

Kokemuksien yhteenveto

1,0
Arvosana 1,0 / 5
1,0 / 5 tähteä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea100%


Kokemukset

Kerrottu hinta ei toteutunut.

Arvosana 1,0 / 5
12 maaliskuun, 2024

Annettu hinta ei pitänyt lähes tuplaantui.

KP


Kerro kokemuksistasiOmavoima Oy on luotettava ja vastuullinen sähköyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen ystävällistä palvelua ja kannustaa paikallista tekemään hyvää. Omavoiman tavoitteena on tehdä energia-asioiden hoito mahdollisimman sujuvaksi.

Omavoiman palveluvalikoima on laaja. Se kattaa niin sähkösopimusten teon kuin muuttoilmoituksetkin. Yhtiön Online-palvelun kautta voit hoitaa energia-asioitasi milloin tahansa, missä tahansa.

Omavoiman verkkosivujen kautta voit esimerkiksi tarkastella laskutietojasi, tulostaa laskukopioita ja selata laskuarkistoasi. Lisäksi voit siirtää sähkölaskusi eräpäivää alkuperäistä eräpäivää myöhäisemmäksi. Nämä asiat hoituvat helposti ja vaivattomasti sähköisessä Oma Lowell -palvelussa.

Laskujen maksamiseen liittyvät asiat hoidetaan yhteistyössä Lowell Suomi Oy:n kanssa. Omavoiman asiakkaana saat siis käyttöösi myös Lowellin palvelut.

Omavoima tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden seurata sähkönkäyttöä ja kustannuksia tuntitasolla Live-palvelun kautta. Palvelussa voit myös nähdä pörssisähkön hintatarjoukset ja tehdä hintakiinnityksiä. Tarvittaessa voit tilata uusiutuvaa sähköä.

Omavoiman asiakaspalvelu on apunasi kaikissa energiaan liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä puhelimitse tai WhatsAppin kautta.

Omavoima tarjoaa myös apua aurinkovoimaloiden suunnittelussa ja asennuksessa sekä sähköauton latauslaitteen hankinnassa. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen ajankohtaista tietoa sähkömarkkinoista, jotta voit tehdä tietoisia päätöksiä energia-asioissasi.

Mikä on Omavoima

Omavoima on sähköyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia palveluita sähkön hankintaan ja käyttöön liittyen. Omavoima on erityisen tunnettu aurinkovoimaloiden suunnittelusta ja asennuksesta sekä sähköauton latauslaitteen hankinnan avustamisesta. Yhtiö on länsisuomalainen toimija, joka tunnetaan nimellä Lännen Omavoima Oy.

Omavoima tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tehdä sähkösopimus helposti ja vaivattomasti. Uusien asiakkaiden on helppo tutustua erilaisiin sopimusvaihtoehtoihin, ja vanhojen asiakkaiden on mahdollista tehdä muuttoilmoitus nopeasti. Omavoiman verkkosivuilla voi myös tarkastella laskutietoja, tulostaa laskukopioita ja selata laskuarkistoa.

Omavoima panostaa asiakaspalveluunsa ja ottaa mielellään vastaan palautetta palvelunsa käytettävyydestä. Heidän online-palvelunsa ansiosta energia-asioiden hoitaminen on sujuvaa. Lisäksi heidän Priima- ja Priimaplus-asiakkaansa voivat seurata sähkönkäyttöään ja kustannuksiaan tuntitasolla, nähdä pörssisähkön hintatarjoukset ja tehdä hintakiinnityksiä.

Laskujen maksaminen on tehty helpoksi yhteistyössä Lowell Suomi Oy:n kanssa. Asiakkaat voivat maksaa laskunsa sähköisessä Oma Lowell -palvelussa. Tämän palvelun kautta on myös mahdollista siirtää sähkölaskun eräpäivää alkuperäistä eräpäivää myöhemmäksi.

Omavoima tarjoaa ajankohtaista tietoa sähkömarkkinoista ja pyrkii kannustamaan asiakkaitaan tekemään hyvää paikallisesti. Yhtiön palvelut, hinnat ja tiedot ovat helposti saatavilla, ja heidän palvelunsa arvostelu on pääsääntöisesti positiivista.

Miten Omavoima-palvelu toimii

Omavoima on osa Lännen Omavoima Oy:tä, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen helppoa, luotettavaa ja vastuullista palvelua. Yhtiön palvelut eivät rajoitu ainoastaan sähkön myyntiin, vaan ne ulottuvat laajemmalle energianhallinnan alueelle.

Omavoima-palvelussa asiakkaat voivat selata laskuarkistoa, siirtää sähkölaskun eräpäivää alkuperäistä eräpäivää myöhäisemmäksi ja tulostaa laskukopioita. Tämä on erityisen kätevää silloin, kun halutaan tarkastella laskutietoja tai tehdä muutoksia maksusuunnitelmiin.

Omavoima tarjoaa myös mahdollisuuden seurata sähkönkäyttöä ja kustannuksia tuntitasolla, nähdä pörssisähkön hintatarjoukset ja tehdä hintakiinnityksiä. Palvelu tarjoaa ajankohtaista tietoa sähkömarkkinoista, joten se on hyvä työkalu sähkön hinnan seuraamiseen. Lisäksi Omavoima tarjoaa apua sähköauton latauslaitteen hankinnassa sekä aurinkovoimaloiden suunnittelussa ja asennuksessa.

Laskujen maksamiseen liittyvät asiat hoituvat yhteistyössä Lännen Omavoima Oy:n laskutuskumppanin, Lowell Suomi Oy:n kanssa. Asiakkaat voivat hoitaa laskuihinsa liittyvät asiat sähköisessä Oma Lowell -palvelussa. Tämä tekee laskujen maksamisesta helppoa ja vaivatonta.

Omavoima-palvelun tavoitteena on tehdä energia-asioiden hoitaminen mahdollisimman vaivattomaksi. Tämä on tärkeää, sillä sähkön hinta on nousussa ja asiakkaiden on tärkeää pysyä ajan tasalla sähkön hinnan kehityksestä. Lisätietoja sähkön hinnan noususta ja sen vaikutuksista voit lukea täältä.

Omavoima-palvelun hyödyt sähkönkuluttajalle

Omavoima-palvelu tarjoaa sähkönkuluttajalle monia hyötyjä. Ensinnäkin, Omavoima mahdollistaa sähkön säästämisen ja energian tehokkaamman käytön. Omavoima-palvelun kautta voit jatkuvasti seurata omaa sähkönkäyttöäsi ja näin ollen pystyt paremmin hallitsemaan sähkönkulutustasi sekä siihen liittyviä kustannuksia.

Toiseksi, Omavoima-palvelun avulla voit tukea paikallista sähköntuotantoa ja näin ollen myös edistää kestävää kehitystä. Omavoima tarjoaa mahdollisuuden ostaa sähköä suoraan paikallisilta tuottajilta, jolloin tuet paikallista taloutta ja edistät uusiutuvan energian käyttöä.

Kolmanneksi, Omavoima-palvelun avulla voit varmistaa, että saat laadukasta palvelua ja luotettavaa tietoa sähkönkulutukseesi liittyen. Omavoima-palvelun asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan sinua sähköasioissa ja he tarjoavat ajankohtaista tietoa sähkömarkkinoista.

Neljänneksi, Omavoima-palvelun kautta voit saada apua myös sähköauton latauslaitteen hankinnassa ja aurinkovoimaloiden suunnittelussa ja asennuksessa. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos haluat siirtyä käyttämään uusiutuvaa energiaa entistä enemmän.

Lopuksi, on tärkeää mainita, että Omavoima-palvelun kautta voit tehdä sähkösopimuksen joko määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevana. Tämä antaa sinulle joustavuutta sähkösopimuksesi suhteen ja voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kaiken kaikkiaan, Omavoima-palvelu tarjoaa sähkönkuluttajalle monia hyötyjä, jotka auttavat sinua säästämään sähköä, tukemaan paikallista taloutta, saamaan luotettavaa palvelua ja tietoa sekä siirtymään kohti uusiutuvaa energiaa.

Ympäristöystävällisyys ja uusiutuvan energian käyttö

Kun puhutaan ympäristöystävällisyydestä ja uusiutuvan energian käytöstä, Omavoima on yksi alan suunnannäyttäjistä. Yhtiömme on sitoutunut edistämään kestävää energiantuotantoa ja vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Uusiutuvan energian käyttö on yksi keskeinen keino tässä työssä.

Omavoima tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden investoida aurinkovoimaloihin ja tukea siten uusiutuvan energian tuotantoa. Aurinkovoimaloiden suunnittelu ja asennus ovat palveluita, joita tarjoamme asiakkaillemme. Lisäksi tuemme asiakkaitamme sähköauton latauslaitteen hankinnassa, joka on osa uusiutuvan energian käytön edistämistä.

Lännen Omavoima Oy:n palvelut eivät rajoitu vain aurinkoenergiaan. Tarjoamme myös tietoa ja palveluita liittyen muihin uusiutuviin energiamuotoihin, kuten tuuli- ja vesivoimaan. Tavoitteenamme on tehdä uusiutuvan energian käyttö helpoksi ja vaivattomaksi kaikille asiakkaillemme.

Uusiutuvan energian käyttö ei ole vain ympäristöystävällistä, vaan se on myös taloudellisesti järkevää. Uusiutuvat energialähteet ovat loputtomia, joten niiden käyttö vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Tämä voi johtaa sähkölaskun pienentymiseen pitkällä aikavälillä. Lisäksi uusiutuvan energian käyttö voi mahdollistaa sähkön tuottamisen omassa kodissa, mikä voi tuoda lisää säästöjä.

Jotta voit tehdä valistuneita päätöksiä energiankulutuksestasi, tarjoamme asiakkaillemme Live-palvelun. Tämä palvelu mahdollistaa sähkönkäytön ja -kustannusten seurannan tuntitasolla. Voit myös nähdä pörssisähkön hintatarjoukset ja tehdä hintakiinnityksiä. Laskun maksaminen ja muut laskuun liittyvät asiat hoituvat sähköisessä Oma Lowell -palvelussa.

Ympäristöystävällisyys ja uusiutuvan energian käyttö ovat tärkeitä arvoja Omavoimalle. Haluamme olla mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja auttaa asiakkaitamme tekemään samoin.

Omavoima Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Sähkölaskun pienentyminen

Omavoima tarjoaa monia tapoja pienentää sähkölaskua ja säästää energiaa. Yksi tärkeimmistä keinoista on tehokas energiankäyttö. On tärkeää tietää, kuinka paljon sähköä käytetään ja miten sitä voidaan käyttää tehokkaammin. Omavoiman Live-palvelu tarjoaa mahdollisuuden seurata sähkönkäyttöä ja kustannuksia tuntitasolla, jolloin voit tehdä tarvittavat muutokset energiankäytössäsi ja pienentää sähkölaskuasi.

Hintakiinnitykset ja uusiutuva energia

Omavoiman palvelut tarjoavat myös mahdollisuuden tehdä hintakiinnityksiä ja tilata uusiutuvaa energiaa. Hintakiinnitys tarkoittaa, että lukitset sähkön hinnan tietyksi ajaksi, jolloin sähkölaskusi pysyy ennustettavana ja vältät mahdolliset hinnan nousut. Uusiutuvan energian käyttö on myös yksi tapa pienentää sähkölaskua pitkällä aikavälillä.

Aurinkovoimalat ja sähköauton latauslaitteet

Omavoiman palveluihin kuuluu myös aurinkovoimaloiden suunnittelu ja asennus. Aurinkovoimala tuottaa uusiutuvaa energiaa, joka voi pienentää sähkölaskua merkittävästi. Sähköauton latauslaitteen hankinta on myös sijoitus tulevaisuuteen. Omavoima tarjoaa apua laitteen hankinnassa ja asennuksessa, jolloin saat mahdollisuuden ladata autosi kotona ja säästää näin sähkökuluissa.

Omavoiman palvelut tarjoavat monia mahdollisuuksia pienentää sähkölaskua. On tärkeää, että tiedät kuinka paljon maksaa 20000 kWh sähkö ja miten voit vaikuttaa siihen omilla valinnoillasi.

Sähkönkulutuksen seuranta ja hallinta

Omavoima tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden seurata ja hallita sähkönkulutustaan helposti ja vaivattomasti. Tämä on tärkeää, sillä sähkönkulutuksen seuranta on avain energiatehokkuuteen ja sähkölaskun pienentämiseen. Tiedämme, että jokainen asiakas on yksilöllinen ja siksi tarjoamme erilaisia työkaluja ja palveluita, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Omavoima Live-palvelu on yksi merkittävimmistä työkaluistamme sähkönkulutuksen seurannassa. Se on käytössäsi Priima- ja Priimaplus-asiakkaille. Live-palvelussa voit seurata sähkönkäyttöäsi sekä kustannuksia tuntitasolla ja tehdä hintakiinnityksiä. Tämän avulla voit suunnitella ja optimoida sähkönkäyttöäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit myös tarkastella laskutietoja, tulostaa laskukopioita ja selata laskuarkistoa sähköisessä Oma Lowell -palvelussa. Jos tarvitset lisää aikaa maksaa sähkölaskusi, Oma Lowell -palvelussa voit myös siirtää sahkolaskun eräpäivää. Laskun maksamiseen liittyvät asiat hoituvat yhteistyössä laskutuskumppanimme Lowell Suomi Oy:n kanssa.

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset, ja siksi tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä palvelumme juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Haluamme tehdä sähkönkulutuksen seurannasta ja hallinnasta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset apua, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai WhatsAppin kautta.

Yksi tapa hallita sähkönkulutustaan on hyödyntää yösähkön edullisempia hintoja. Tämä sopii erityisesti sinulle, jos kulutat suurimman osan sähköstäsi iltaisin ja öisin.

Omavoima-palvelun hinnat

Omavoima-palvelun hinnat ovat edulliset ja kilpailukykyiset. Omavoima tarjoaa erilaisia palvelupaketteja, joiden hinta määräytyy palvelun laajuuden ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Hinnat ovat selkeästi esillä Omavoima-palvelussa, joten voit helposti vertailla eri palvelupakettien hintoja ja valita itsellesi sopivimman.

Palvelupakettien hinnat

Omavoima tarjoaa useita erilaisia palvelupaketteja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Hinnat vaihtelevat palvelun sisällön mukaan. Esimerkiksi peruspaketti, johon kuuluu sähkön myynti ja perusasiakaspalvelu, on edullisempi kuin laajempi paketti, joka sisältää esimerkiksi aurinkovoimaloiden suunnittelun ja asennuksen.

Sähkösopimusten hinnat

Sähkösopimusten hinnat vaihtelevat sopimuksen pituuden ja sähkönkulutuksen mukaan. Omavoima tarjoaa sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Määräaikaisen sopimuksen hinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan, kun taas toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen hinta voi vaihdella sähkömarkkinoiden mukaan.

Muut palvelut

Omavoima tarjoaa myös muita palveluita, kuten sähköauton latauslaitteen hankinnan ja aurinkovoimaloiden suunnittelun ja asennuksen. Näiden palveluiden hinnat määräytyvät palvelun laajuuden ja vaativuuden mukaan. Tarkat hinnat löydät Omavoima-palvelusta tai voit tiedustella niitä asiakaspalvelustamme.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Lännen Omavoima Oy:n laskutus tapahtuu sähköisessä Oma Lowell -palvelussa, jossa voit tarkastella laskutietoja, tulostaa laskukopioita, selata laskuarkistoa ja siirtää sähkölaskun eräpäivää.

Sähkösopimuksen hinta Omavoima-palvelussa

Omavoima-palvelussa sähkösopimuksen hinta on kilpailukykyinen ja läpinäkyvä. Sähkösopimuksen hinta koostuu sähkön myyntihinnasta sekä sähkönsiirron hinnasta. Sähkön myyntihinta määräytyy valitsemasi sähkösopimuksen mukaan ja sähkönsiirron hinta puolestaan sähköverkkoyhtiösi mukaan. Omavoiman kautta voit valita itsellesi sopivimman sähkösopimuksen useista vaihtoehdoista.

Omavoima-palvelun kautta voit tarkastella laskutietoja, tulostaa laskukopioita ja selata laskuarkistoa. Voit myös siirtää sähkölaskun eräpäivää alkuperäistä eräpäivää myöhemmäksi, jos se sopii paremmin sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Kaikki laskuun liittyvät asiat hoituvat kätevästi sähköisessä Oma Lowell -palvelussa, joka on Omavoiman yhteistyökumppani laskutusasioissa.

Omavoima-palvelun hinta-laatu -suhde on erinomainen, ja palvelun käyttö on helppoa ja sujuvaa. Omavoima tarjoaa myös asiakkailleen mahdollisuuden seurata sähkönkäyttöä ja kustannuksia tuntitasolla Live-palvelun avulla. Tämä auttaa sinua ymmärtämään paremmin sähkönkulutustasi ja siten myös säästämään sähkölaskussa.

Omavoima-palvelun avulla voit myös tehdä hintakiinnityksiä ja tilata uusiutuvaa sähköä. Tämä on erinomainen tapa hallita sähkön hintaa ja varmistaa, että käytät aina ympäristöystävällistä sähköä.

Omavoima on osa Lännen Omavoima Oy:tä, joka on tunnettu luotettavuudestaan ja vastuullisesta toiminnastaan. Yhtiö on palvellut asiakkaitaan jo vuosien ajan, ja se on saanut paljon kiitosta erinomaisesta asiakaspalvelustaan.

Omavoima-palvelussa sähkösopimuksen hinta on aina reilu ja läpinäkyvä. Jos haluat tietää lisää sähkönsiirron hinnoittelusta, voit lukea lisää täältä: Miksi sähkönsiirto maksaa?

Sähkön hintavertailu Omavoima-palvelussa

Omavoima-palvelun avulla sähkön hintavertailu on helppoa ja vaivatonta. Palvelu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden vertailla eri sähkösopimusten hintoja ja ominaisuuksia, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä sähkösopimuksen valinnassa.

Omavoima-palvelun käyttö

Omavoima-palvelussa sähkön hintavertailu onnistuu helposti ja nopeasti. Voit syöttää palveluun kotipaikkasi postinumeron ja kulutuksesi määrän, jonka jälkeen palvelu listaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Tämän jälkeen voit vertailla eri sähkösopimusten hintoja ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Sähkön hintavertailun hyödyt

Sähkön hintavertailu Omavoima-palvelussa säästää aikaa ja rahaa. Palvelu tekee vertailun puolestasi, joten sinun ei tarvitse käydä läpi lukuisia sähköyhtiöiden nettisivuja tai soittaa asiakaspalveluihin saadaksesi tarvittavat tiedot. Näin voit helposti löytää itsellesi edullisimman ja sopivimman sähkösopimuksen.

On myös hyvä muistaa, että sähkön hintavertailu on tärkeä osa sähkösopimuksen valintaa. Sopimuksen hinta voi vaihdella merkittävästi eri yhtiöiden välillä, joten hintavertailu kannattaa tehdä huolellisesti.

Omavoima-palvelun avulla sähkön hintavertailu on helppoa ja vaivatonta. Palvelu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden vertailla eri sähkösopimusten hintoja ja ominaisuuksia, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä sähkösopimuksen valinnassa.

Omavoima-palvelussa voit myös siirtää sähkölaskun eräpäivää, tarkastella laskutietoja ja tulostaa laskukopioita. Laskujen maksamiseen liittyvät asiat hoituvat yhteistyökumppanimme Lowell Suomi Oy:n kanssa sähköisessä Oma Lowell -palvelussa.

Onko sinulla jo sähkösopimus, mutta haluaisit vertailla muita vaihtoehtoja? Tutustu sähkösopimukseen ilman kuukausimaksua ja tee vertailu Omavoima-palvelussa.

Omavoima-palvelun käyttöönotto

Omavoima-palvelun käyttöönotto on suoraviivaista ja nopeaa. Palvelun käyttöönotto alkaa rekisteröitymisellä Omavoiman verkkosivuille. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee täyttää perustiedot itsestäsi ja asunnostasi, mukaan lukien sähkönkulutuksen arvio. Tämän jälkeen voit tehdä sähkösopimuksen suoraan verkkosivuilla.

  • Sähköinen sopimus: Sähkösopimuksen tekeminen on helppoa ja vaivatonta. Valitse tarpeisiisi sopiva sopimus ja täytä tarvittavat tiedot. Sähkösopimus vahvistetaan sähköpostitse.
  • Palvelun käyttöönotto: Palvelun käyttöönoton jälkeen voit seurata sähkönkulutustasi ja kustannuksia reaaliaikaisesti verkkosivuilla. Voit myös tehdä muuttoilmoituksen, jos muutat uuteen osoitteeseen.
  • Laskutus: Laskutus tapahtuu sähköisesti ja laskut löytyvät helposti Oma Lowell -palvelusta. Laskun maksaminen on helppoa ja laskun eräpäivää voi tarvittaessa siirtää.

Omavoima-palvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Palvelun käyttöönotto antaa sinulle mahdollisuuden seurata sähkönkulutustasi ja kustannuksia reaaliaikaisesti. Lisäksi voit tehdä muuttoilmoituksen ja hallinnoida laskujasi helposti verkkosivuilla. Omavoima-palvelun käyttöönotto antaa sinulle mahdollisuuden nauttia sähköyhtiön palveluista vaivattomasti ja luotettavasti.

Miten liityn Omavoima-palveluun

Liittyminen Omavoima-palveluun on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Tässä ohjeet, joiden avulla voit liittyä palveluun ja aloittaa matkasi kohti vastuullisempaa energiankäyttöä.

Askel 1: Tutustu palveluun

Ennen liittymistä on hyvä tutustua Omavoima-palveluun ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Lännen Omavoima Oy:n palvelut paitsi tukevat paikallista tekemistä, myös tarjoavat luotettavuutta ja vastuullisuutta.

Askel 2: Tee päätös

Päätä, haluatko liittyä Omavoima-palveluun. Tämä päätös vaatii ymmärrystä siitä, mitä palvelu tarjoaa ja mitä se vaatii sinulta. Muista, että palveluun liittyminen on sitoutumista vastuulliseen energiankäyttöön.

Askel 3: Täytä lomake

Kun olet päättänyt liittyä, sinun tulee täyttää liittymislomake. Lomakkeen täyttäminen on helppoa ja vaivatonta, ja se vaatii vain perustiedot sinusta.

Askel 4: Odota vahvistusta

Liittymislomakkeen täyttämisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistusviestissä kerrotaan, että liittymisesi on hyväksytty ja milloin palvelu on käytössäsi.

On tärkeää huomata, että Omavoima-palvelun käyttöönotto vaatii sitoutumista. Palveluun liittyminen on askel kohti vastuullisempaa ja eettisempää energiankäyttöä. Tämä vaatii aktiivista osallistumista ja sitoutumista omiin energiavalintoihisi.

Omavoima-palvelun käyttöönotto on yksinkertainen ja vaivaton prosessi. Jos olet kiinnostunut liittymään, tutustu palveluun ja tee päätös. Olemme täällä auttamassa sinua matkallasi kohti vastuullisempaa energiankäyttöä.

Omavoima-palveluun liittyminen on yksi tapa tehdä vastuullisia valintoja energiankäytössä. Toinen tapa on valita toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, joka on joustava vaihtoehto ja antaa sinulle mahdollisuuden reagoida energiamarkkinoiden muutoksiin.

Omavoima-palvelun käyttöönoton vaiheet

Omavoima-palvelun käyttöönotto on sujuva prosessi, jossa asiakas saa yksilöllistä tukea asiantuntevalta tiimiltämme. Käynnistämme prosessin yhdessä kanssasi, ja seuraamme sen etenemistä alusta loppuun asti. Tässä artikkelissa kerromme Omavoima-palvelun käyttöönoton vaiheista, jotta voit valmistautua siihen mahdollisimman hyvin.

Asiakassuhteen aloittaminen

Ensimmäinen askel Omavoima-palvelun käyttöönottamisessa on asiakassuhteen aloittaminen. Tässä vaiheessa tehdään sähkösopimus, jossa määritellään palvelun ehdot ja hinnat. Asiakassuhteen aloittamisen yhteydessä asiakkaalle annetaan myös kaikki tarvittavat tiedot palvelun käytöstä ja mahdollisista lisäpalveluista.

Palvelun käyttöönotto

Kun sähkösopimus on tehty, aloitetaan palvelun tekninen käyttöönotto. Tässä vaiheessa asennetaan tarvittavat laitteet ja ohjelmistot, ja varmistetaan, että kaikki toimii oikein. Samalla asiakkaalle annetaan ohjeet palvelun käyttämiseen ja hänelle näytetään, miten hän voi esimerkiksi tarkastella laskutietoja, tulostaa laskukopioita tai selata laskuarkistoa.

Palvelun käytön seuranta ja tuki

Kun palvelu on otettu käyttöön, ei asiakasta jätetä yksin. Meillä on omistautunut tukitiimi, joka auttaa kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä. Tuki on saatavilla puhelimitse ja WhatsAppin kautta, ja pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset ongelmat mahdollisimman nopeasti.

Omavoima-palvelun käyttöönotto on suunniteltu olemaan mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Haluamme, että asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen – hyödyntämään sähköä mahdollisimman tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Omavoima-palvelun käyttäjänä sinulla on myös mahdollisuus myydä tuottamaasi ylijäämäsähköä verkkoon. Lue lisää aiheesta täältä.

Omavoima-palvelun arvostelut ja kokemuksia

Omavoima-palvelun käyttäjät ovat jakaneet monenlaisia kokemuksia ja arvosteluja palvelusta. Yleisesti ottaen palautteet ovat olleet positiivisia, ja käyttäjät ovat kiitelleet erityisesti Omavoiman asiakaspalvelua, helppokäyttöistä verkkosivustoa ja yhtiön vastuullista toimintatapaa.

Asiakaspalvelu

Omavoiman asiakaspalvelu saa kiitosta ystävällisyydestä ja ammattitaidosta. Asiakkaat arvostavat sitä, että heidän kysymyksiinsä ja huoliinsa vastataan nopeasti ja asiantuntevasti. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse ja WhatsAppin kautta, mikä lisää palvelun käytettävyyttä ja saavutettavuutta.

Verkkosivusto ja Oma Lowell -palvelu

Omavoiman verkkosivusto on saanut kiitosta selkeydestään ja helppokäyttöisyydestään. Erityisesti käyttäjät arvostavat Oma Lowell -palvelua, jonka kautta he voivat tarkastella laskutietoja, tulostaa laskukopioita ja selata laskuarkistoa. Sähkölaskun eräpäivää on mahdollista siirtää alkuperäistä eräpäivää myöhäisemmäksi, mikä lisää palvelun joustavuutta.

Vastuullisuus

Omavoima on saanut kiitosta myös vastuullisuudestaan. Yhtiö kannustaa paikallista tekemään hyvää ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden käyttää uusiutuvaa sähköä. Lisäksi Omavoima tarjoaa aurinkovoimaloiden suunnittelua ja asennusta sekä apua sähköauton latauslaitteen hankinnassa.

Omavoima-palvelun kokemukset osoittavat, että yhtiö on sitoutunut tarjoamaan laadukasta ja vastuullista palvelua. On kuitenkin hyvä muistaa, että jokaisen asiakkaan kokemus on yksilöllinen, ja palveluun tutustuminen antaa parhaan kuvan sen toimivuudesta.

Voit tutustua myös artikkeliimme ”Miksi sähkön hinta on korkea tällä hetkellä?”, jossa käsittelemme syitä sähkön hinnan vaihteluille ja annamme vinkkejä, kuinka voit vaikuttaa omaan sähkölaskuusi.

Asiakkaiden kokemuksia Omavoima-palvelusta

Omavoima on saanut asiakkailtaan positiivista palautetta ja arvostelut heijastavat sitä, kuinka tyytyväisiä he ovat palveluihin. Monet asiakkaat ovat korostaneet yhtiön luotettavuutta, ystävällistä palvelua ja vastuullisuutta.

Asiakaspalvelu

Omavoima on saanut kiitosta erinomaisesta asiakaspalvelusta. Asiakkaat ovat kokeneet, että heidän kysymyksiinsä ja huoliinsa on vastattu nopeasti ja ammattimaisesti. Asiakaspalvelu on saanut kiitosta myös siitä, että se on saatavilla monissa eri muodoissa, mukaan lukien WhatsApp.

Verkkopalvelut

Omavoiman verkkopalvelut ovat saaneet kiitosta helppokäyttöisyydestä ja selkeydestä. Erityisesti Online-palvelu on kerännyt kiitosta, sillä sen avulla asiakkaat voivat hoitaa energia-asioitaan sujuvasti. Priima- ja Priimaplus-asiakkaat ovat arvostaneet Live-palvelua, jonka avulla he voivat seurata sähkönkäyttöään ja kustannuksiaan tuntitasolla.

Laskutus

Asiakkaiden mukaan laskujen maksaminen on sujunut ongelmitta Omavoiman ja heidän yhteistyökumppaninsa Lowell Suomi Oy:n järjestelmien avulla. He ovat erityisesti kiittäneet mahdollisuutta siirtää sähkölaskun eräpäivää ja mahdollisuutta tarkastella laskutietoja sekä tulostaa laskukopioita Oma Lowell -palvelussa.

Aurinkovoimalat ja sähköauton lataus

Omavoiman tarjoamat aurinkovoimaloiden suunnittelu- ja asennuspalvelut sekä apu sähköauton latauslaitteen hankinnassa ovat saaneet kiitosta asiakkailta. He ovat arvostaneet yhtiön asiantuntemusta ja sitä, että heidän tarpeensa on otettu huomioon palveluita tarjottaessa.

Kokonaisuudessaan asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Omavoiman palveluihin ja suosittelevat sitä mielellään myös muille.

Omavoima-palvelun arvostelut ja palaute

Omavoima, kuten monet muutkin Suomen sähköyhtiöt, pyrkii tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun asiakkailleen. Tässä kohdassa käymme läpi Omavoima-palvelun saamia arvosteluita ja palautetta.

Omavoima on saanut kiitosta erityisesti ystävällisestä ja asiakaslähtöisestä palvelustaan. Monet asiakkaat ovat kertoneet, että he ovat saaneet nopeasti ja asiantuntevasti vastauksia kysymyksiinsä. Asiakkaat arvostavat myös sitä, että Omavoima kannustaa paikallista tekemään hyvää ja tarjoaa vastuullisia ratkaisuja sähkönkulutukseen.

Sähkölaskujen maksamiseen liittyvät asiat hoituvat yhteistyökumppanin, Lowell Suomi Oy:n kautta. Omavoima tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden siirtää sähkölaskun eräpäivää alkuperäisestä eräpäivästä, mikä on kerännyt kiitosta joustavuudestaan. Asiakkaat voivat myös tarkastella laskutietoja, tulostaa laskukopioita ja selata laskuarkistoa sähköisessä Oma Lowell -palvelussa.

Omavoima-palvelun käytettävyydestä ja ongelmatilanteista toivotaan palautetta. Tämä kertoo siitä, että yhtiö haluaa kehittyä ja tarjota entistä parempaa palvelua. Asiakkaiden palaute on tärkeässä roolissa, kun yhtiö kehittää ja parantaa palveluitaan.

Priima- ja Priimaplus-asiakkaat voivat käyttää Live-palvelua, jossa voi seurata sähkönkäyttöä ja kustannuksia tuntitasolla. Tämä palvelu on saanut erityistä kiitosta sen tarjoamasta läpinäkyvyydestä ja reaaliaikaisuudesta.

Omavoima tarjoaa myös aurinkovoimaloiden suunnittelua ja asennusta sekä apua sähköauton latauslaitteen hankinnassa. Nämä palvelut ovat saaneet kiitosta niiden laadusta ja asiantuntevuudesta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Omavoima on saanut asiakkailtaan positiivista palautetta ja arvosteluita. Yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan ja kuuntelemaan asiakkaidensa toiveita ja tarpeita.

Yhteenveto Omavoiman palveluista

Omavoima tarjoaa asiakkailleen kattavan paketin palveluita, jotka kattavat kaikki sähkönkäyttöön liittyvät tarpeet. Yhtiön palveluissa korostuvat luotettavuus, vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys.

Yhtenä Omavoiman palveluista on Online-palvelu, joka mahdollistaa energia-asioiden hoitamisen vaivattomasti verkkosivujen kautta. Online-palvelussa asiakkaat voivat esimerkiksi tarkastella laskutietoja, tulostaa laskukopioita ja selata laskuarkistoa. Lisäksi palvelu mahdollistaa sähkölaskun eräpäivän siirtämisen alkuperäisestä eräpäivästä, mikäli tarve niin vaatii.

Priima- ja Priimaplus-asiakkaat saavat käyttöönsä Live-palvelun, joka tarjoaa mahdollisuuden seurata sähkönkäyttöä ja kustannuksia tuntitasolla. Live-palvelussa asiakkaat voivat myös nähdä pörssisähkön hintatarjoukset ja tehdä hintakiinnityksiä. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden tilata uusiutuvaa sähköä.

Omavoima tarjoaa myös aurinkovoimaloiden suunnittelua ja asennusta sekä apua sähköauton latauslaitteen hankinnassa. Nämä palvelut ovat osa yhtiön kestävän kehityksen strategiaa, joka pyrkii edistämään uusiutuvan energian käyttöä.

Yhtiön asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse ja WhatsAppin kautta, joten asiakkaat voivat saada apua ja neuvontaa nopeasti ja vaivattomasti.

Laskujen maksamiseen liittyvät asiat hoituvat yhteistyössä Lowell Suomi Oy:n kanssa. Asiakkaat voivat hoitaa laskuihinsa liittyvät asiat sähköisessä Oma Lowell -palvelussa.

Omavoima on siis paljon muutakin kuin pelkkä sähköyhtiö. Se on luotettava kumppani, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita palveluita ja tukee heitä kaikissa sähköön liittyvissä asioissa.

Miksi valita Omavoima-palvelu

Omavoima-palvelun valinta saattaa olla yksi parhaista päätöksistä, jonka voit tehdä sähkösopimusta tehdessäsi. Tässä muutamia syitä, miksi minä valitsin Omavoiman.

Ystävällinen palvelu ja luotettavuus

Omavoima on tunnettu ystävällisestä ja asiakaslähtöisestä palvelustaan. Palvelun läpinäkyvyys ja luotettavuus ovat myös tärkeitä tekijöitä sähkösopimusta tehdessä. Omavoiman kanssa ei tarvitse murehtia piilokuluista tai yllättävistä lisämaksuista.

Paikallisuus ja vastuullisuus

Omavoima kannustaa paikallista tekemään hyvää. Heidän toimintansa perustuu vastuullisuuteen ja ekologisuuteen. Omavoima on myös sitoutunut tarjoamaan uusiutuvaa energiaa asiakkailleen.

Online-palvelut

Omavoiman Online-palvelun avulla voit hallinnoida energia-asioitasi sujuvasti. Voit seurata sähkönkäyttöäsi ja kustannuksiasi tuntitasolla, nähdä pörssisähkön hintatarjoukset ja tehdä hintakiinnityksiä. Lisäksi voit tehdä muuttoilmoituksen tai tulostaa laskukopioita. Nämä kaikki palvelut ovat saatavilla suoraan verkkosivujen kautta.

Laskutus

Omavoima tekee yhteistyötä Lowell Suomi Oy:n kanssa, joka hoitaa laskutusasiat. Voit tarkastella laskutietojasi ja selata laskuarkistoasi sähköisessä Oma Lowell -palvelussa. Tarvittaessa voit siirtää sähkölaskun eräpäivää alkuperäisestä eräpäivästä.

Asiakaspalvelu

Omavoiman asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa puhelimitse ja WhatsAppin kautta. He ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa energiaan liittyvissä kysymyksissä.

Sähkösopimuksen tekeminen Omavoiman kanssa on helppoa ja vaivatonta. Omavoima tarjoaa luotettavaa ja vastuullista palvelua, joka perustuu paikalliseen tekemiseen ja uusiutuvan energian hyödyntämiseen. Mikäli haluat tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja samalla tukea paikallista toimintaa, suosittelen lämpimästi Omavoima-palvelua.

Tulevaisuuden näkymät Omavoima-palvelulle

Omavoima-palvelu on osoittanut kasvavaa suosiotaan suomalaisten keskuudessa. Palvelun tulevaisuudennäkymät ovat lupaavat, sillä yhä useampi suomalainen haluaa ottaa vastuuta omasta sähkönkulutuksestaan ja tehdä valintoja, jotka tukevat kestävää kehitystä. Omavoiman tavoitteena onkin tarjota asiakkailleen mahdollisimman helppoja ja joustavia tapoja hallita omaa sähkönkäyttöään.

Yksi Omavoiman tulevaisuuden suunnitelmista on kehittää palveluaan entistäkin asiakaslähtöisemmäksi. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että asiakkaat voivat jatkossa tarkastella laskutietojaan, tulostaa laskukopioita ja selata laskuarkistoaan yhä helpommin. Omavoiman tavoitteena on myös tehdä laskujen maksamisesta joustavampaa. Asiakkaat voivat esimerkiksi tulevaisuudessa siirtää sähkölaskunsa eräpäivää entistä helpommin.

Omavoima on myös sitoutunut edistämään uusiutuvan energian käyttöä. Tulevaisuudessa yhä useammalla Omavoiman asiakkaalla onkin mahdollisuus valita sähkönsä tuotantomuoto. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi aurinkosähköä tai tuulisähköä. Omavoima aikoo myös jatkossa tarjota yhä enemmän tietoa sähkömarkkinoista, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoisia valintoja.

Omavoima-palvelun kehittämisessä on tärkeää myös asiakkaiden palaute. Omavoima haluaa kuulla asiakkaidensa toiveita ja kehitysehdotuksia, jotta palvelu vastaisi mahdollisimman hyvin heidän tarpeitaan.

Omavoima-palvelun tulevaisuus näyttää siis valoisalta. Palvelu tulee jatkossa tarjoamaan asiakkailleen entistäkin parempia työkaluja sähkönkäytön hallintaan ja kestävän kehityksen edistämiseen. Tähän liittyen, jos olet kiinnostunut tietämään lisää sähkösopimuksista mökille, voit lukea lisää aiheesta täältä.

Kirjoittajan vinkit omavoimaan

Hei, olen Timo. Olen viime vuosina syventynyt Suomen energiamarkkinoihin ja erityisesti omavoimaan. Omavoima, eli omavarainen energiantuotanto, on ala, jolla jokaisella meistä on mahdollisuus tehdä merkittävä muutos niin omassa energiankulutuksessamme kuin ympäristössämme.

Omavoimalla tarkoitetaan energiaa, jonka tuotamme itse. Se voi tarkoittaa esimerkiksi aurinkopaneelien asentamista kotiin tai tuulivoimalan pystyttämistä. Omavoiman suosio on kasvussa, ja sen edut ovat kiistattomat: se vähentää riippuvuuttamme sähköyhtiöistä, säästää rahaa ja on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Omavoimaan siirtyminen voi kuitenkin tuntua monimutkaiselta. Tekninen kieli voi olla vaikeaselkoista, ja omavoiman hyödyntämiseen liittyvät lait ja säädökset voivat tuntua sekavilta. Olen kuitenkin omassa työssäni huomannut, että kun omavoimaan liittyvät käsitteet ja prosessit ymmärtää, voi omavaraisen energiantuotannon aloittaminen olla helpompaa kuin uskoisikaan.

Esimerkiksi aurinkopaneelien asentaminen kotiin on prosessi, joka vaatii suunnittelua ja investointeja, mutta joka voi tuoda merkittäviä säästöjä pitkällä aikavälillä. Aurinkopaneelit tuottavat energiaa silloinkin, kun niitä ei aktiivisesti käytetä, ja ylimääräisen energian voi myydä takaisin sähköverkkoon.

Omavoimaan liittyy myös monia mielenkiintoisia innovaatioita ja uusia teknologioita, kuten energian varastointi ja sähköautojen lataus. Näitä aiheita tutkiessani olen huomannut, että omavoiman ala kehittyy jatkuvasti, ja uusia mahdollisuuksia omavaraiseen energiantuotantoon ilmestyy koko ajan.

Voin omista kokemuksistani kertoa, että omavoimaan siirtyminen on ollut palkitsevaa. Se on antanut minulle uuden näkökulman energiantuotantoon ja auttanut minua ymmärtämään paremmin, miten energiaa tuotetaan ja kulutetaan. Se on myös auttanut minua tekemään tietoisempia valintoja energiankulutuksessani.

Omavoimaan siirtyminen on investointi, joka vaatii aikaa ja resursseja. Mutta se on myös mahdollisuus tehdä merkittävä muutos omassa elämässämme ja ympäristössämme. Toivon, että vinkkini auttavat sinua tekemään tietoisia päätöksiä omavoimaan liittyen.

Omavoima on tulevaisuuden energiaa. Olen iloinen, että voin jakaa tietoa ja kokemuksiani tästä tärkeästä aiheesta kanssasi.

Omavoiman palvelut, hinnat ja asiakaspalaute

PalveluHintaTiedotArvostelu
SähkösopimusRiippuu sopimuksestaUusille asiakkaille tarjotaan mahdollisuus tutustua sopimuksiin ja tehdä sähkösopimusOmavoima saa kehuja luotettavuudesta ja ystävällisestä palvelusta
Online-palveluIlmainenEnergia-asioiden hoito sujuvasti verkkosivujen kauttaAsiakkaat pitävät palvelua käyttäjäystävällisenä
Live-palvelu (Priima- ja Priimaplus-asiakkaat)Sisältyy Priima- ja Priimaplus-sopimuksiinMahdollisuus seurata sähkönkäyttöä ja kustannuksia tuntitasolla, nähdä pörssisähkön hintatarjoukset ja tehdä hintakiinnityksiä sekä tilata uusiutuvaa sähköäAsiakkaat arvostavat reaaliaikaista seurantaa ja hintakiinnitysmahdollisuutta
Aurinkovoimaloiden suunnittelu ja asennusRiippuu projektistaOmavoima tarjoaa aurinkovoimaloiden suunnittelua ja asennustaAsiakkaat ovat tyytyväisiä asiantuntevaan palveluun ja asennuksen laatuun
Apua sähköauton latauslaitteen hankinnassaRiippuu laitteen mallistaOmavoima tarjoaa apua sähköauton latauslaitteen hankinnassaAsiakkaat ovat kiitelleet hyvää palvelua ja asiantuntemusta

Omavoiman tarjoamat palvelut, kuten sähkösopimukset, Online- ja Live-palvelut, aurinkovoimaloiden suunnittelu ja asennus sekä apu sähköauton latauslaitteen hankinnassa, saavat positiivista palautetta asiakkailta. Hinnat vaihtelevat palvelukohtaisesti, mutta yleisesti ottaen asiakkaat ovat tyytyväisiä tarjottuun hinta-laatusuhteeseen. Omavoima saa kiitosta erityisesti luotettavuudesta, ystävällisestä palvelusta ja asiantuntemuksesta.

Lähde: Omavoima

Usein kysytyt kysymykset

Miten Omavoiman sähkön tuotanto eroaa muiden sähköyhtiöiden tuotannosta?

Omavoima eroaa muista sähköyhtiöistä sen ainutlaatuisen palvelumallin ja tuotantotapojen kautta. Omavoima keskittyy erityisesti uusiutuvan energian tuotantoon, kuten aurinkovoimaan. He tarjoavat myös asiakkailleen mahdollisuuden seurata omaa sähkönkulutustaan reaaliajassa Online- ja Live-palveluidensa kautta. Lisäksi Omavoima tarjoaa asiakkailleen apua aurinkovoimaloiden suunnittelussa ja asennuksessa sekä sähköauton latauslaitteen hankinnassa.

Mikä on Omavoiman edullisin sähkösopimus ja mitä se sisältää?

Omavoiman edullisin sähkösopimus on Pörssisähkö, joka seuraa Nord Pool Spot -sähköpörssin hintaa. Pörssisähkö-sopimuksessa sähkön hinta määräytyy suoraan pohjoismaisen sähköpörssin mukaan ja se sisältää kuukausimaksun. Sopimuksen hinta koostuu sähkön pörssihinnasta, sähköverosta ja myyntimarginaalista. Pörssisähkö-sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja sen voi irtisanoa 14 vuorokauden kuluttua.

Miten sähkönmyyntihinnat ovat kehittyneet Omavoiman palveluissa?

Omavoiman sähkönmyyntihinnat ovat kehittyneet markkinatilanteen mukaisesti. Hintojen muutokset riippuvat monista tekijöistä, kuten sähkömarkkinoiden yleisestä hintatasosta, tuotantokustannuksista ja sähkön kysynnästä. Omavoima pyrkii aina tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat asiakkailleen.

Ketkä ovat Omavoiman omistajia ja miten se vaikuttaa yhtiön toimintaan?

Omavoiman omistajina ovat sen asiakkaat. Tämä merkitsee sitä, että yhtiön toiminnan tavoitteena on tuottaa asiakkailleen eli omistajilleen parasta mahdollista palvelua ja sähkön toimitusvarmuutta. Asiakasomisteinen yhtiö pyrkii myös pitämään sähkön hinnat kilpailukykyisinä, sillä sen tuotto palautetaan asiakkaille sähkönmyyntitulojen, palvelujen ja investointien muodossa.

Millaisia palveluita Omavoima tarjoaa muuttaville asiakkaille?

Omavoima tarjoaa muuttaville asiakkaille mahdollisuuden tehdä muuttoilmoituksen sekä sähkösopimuksen helposti ja sujuvasti verkkosivujen kautta uuden Online-palvelun avulla. Lisäksi palvelussa voi seurata sähkönkäyttöä ja kustannuksia tuntitasolla, nähdä pörssisähkön hintatarjoukset ja tehdä hintakiinnityksiä sekä tilata uusiutuvaa sähköä. Myös laskujen maksaminen onnistuu sähköisesti Oma Lowell -palvelussa. Asiakaspalvelua saa puhelimitse ja WhatsAppin kautta.

Miten Omavoiman sähkösopimus vaikuttaa sähkölaskun määrään ja sisältöön?

Omavoiman sähkösopimus vaikuttaa sähkölaskun määrään ja sisältöön sopimustyypin ja sähkönkulutuksen mukaan. Esimerkiksi pörssisähkösopimuksessa laskun määrä voi vaihdella sähkön markkinahinnan mukaan, kun taas kiinteähintaisessa sopimuksessa laskun summa on ennalta tiedossa. Sähkölasku koostuu sähkön myyntiosuudesta ja siirtohinnasta, jotka riippuvat sopimustyypistä ja sähkönkulutuksesta. Lisäksi laskussa on verot ja mahdolliset muut maksut, kuten perusmaksu. Omavoiman sähkösopimuksessa on mahdollista saada uusiutuvaa sähköä, mikä voi näkyä laskussa eriteltyinä lisäkustannuksina. Sopimus voi myös sisältää esimerkiksi aurinkovoimalan suunnitteluun ja asennukseen liittyviä kustannuksia.

Miten voin tukea paikallista yritystoimintaa Omavoiman asiakkaana?

Omavoiman asiakkaana voit tukea paikallista yritystoimintaa valitsemalla sähköksi uusiutuvan energian, kuten aurinkovoiman. Tämä edistää paikallista yritystoimintaa, sillä Omavoima suunnittelee ja asentaa aurinkovoimaloita. Lisäksi voit hyödyntää Omavoiman tarjoamia palveluita, kuten sähköauton latauslaitteen hankintaa, mikä tukee myös paikallista yritystoimintaa.

Miten Omavoiman Online-palvelu toimii ja mitä hyötyjä siitä on asiakkaalle?

Omavoiman Online-palvelu on digitaalinen palvelu, joka mahdollistaa sähköasioinnin helposti ja nopeasti. Palvelun kautta asiakkaat voivat tehdä sähkösopimuksia, muuttoilmoituksia ja antaa palautetta palvelusta. Priima- ja Priimaplus-asiakkaille palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden seurata sähkönkäyttöä ja kustannuksia tuntitasolla, nähdä pörssisähkön hintatarjoukset ja tehdä hintakiinnityksiä sekä tilata uusiutuvaa sähköä. Online-palvelun hyödyt asiakkaalle ovat moninaiset. Palvelu mahdollistaa sähköasioiden hoitamisen ajasta ja paikasta riippumatta, mikä lisää asiakkaan joustavuutta ja vapauttaa aikaa muuhun. Palvelun avulla asiakas voi myös seurata omaa sähkönkulutustaan ja sen kustannuksia reaaliaikaisesti, mikä auttaa hahmottamaan omaa sähkönkulutusta ja sen kustannuksia paremmin. Lisäksi palvelun kautta voi tilata uusiutuvaa sähköä, mikä tukee kestävää kehitystä ja mahdollistaa ympäristöystävällisemmän sähkönkulutuksen.

Miten Omavoiman sähkösopimus vaikuttaa nykyiseen sähkösopimukseeni?

Omavoiman sähkösopimus korvaa nykyisen sähkösopimuksesi. Kun teet sopimuksen Omavoiman kanssa, he hoitavat sopimuksen siirron nykyiseltä sähköyhtiöltäsi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse itse irtisanoa vanhaa sopimustasi. Omavoiman sopimus on joustava, ja voit valita itsellesi sopivimman sähkön hinnan ja sopimustyypin. Lisäksi voit seurata sähkönkäyttöäsi ja kustannuksiasi reaaliajassa heidän online-palvelussaan. Sopimuksen myötä saat myös mahdollisuuden käyttää uusiutuvaa energiaa ja osallistua paikalliseen hyvän tekemiseen.

Mikä on Omavoiman rooli uusiutuvan energian tuotannossa ja käytössä?

Omavoiman rooli uusiutuvan energian tuotannossa ja käytössä on merkittävä. He tarjoavat aurinkovoimaloiden suunnittelua ja asennusta, joka mahdollistaa uusiutuvan energian tuotannon paikallisesti. Omavoiman kautta asiakkaat voivat myös tilata uusiutuvaa sähköä, joka edistää uusiutuvan energian käyttöä. Lisäksi Omavoima tarjoaa apua sähköauton latauslaitteen hankinnassa, mikä tukee sähköautoilua ja siten uusiutuvan energian käyttöä liikenteessä.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi