Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Lammaisten Energia Oy

Lammaisten Energia Oy on harjavallassa toimiva energiayhtiö, jonka toiminta kattaa sähkön myynnin ja jakelun. Yhtiö tarjoaa kilpailukykyiset hinnat sekä laadukkaat palvelut, ja neuvoo myös energiansäästöasioissa. Yrityksen liikevaihto on 11,6 miljoonaa euroa ja se työllistää 15 henkilöä.

Julkaistu

päällä

Lammaisten Energia

Kokemuksien yhteenveto

0,0
Arvosana 0,0 / 5
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiTervetuloa tutustumaan Lammaisten Energia Oy:n palveluihin. Yrityksemme on suomalainen energiayhtiö, jonka kotipaikka on Harjavalta. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Kimmo Matias Kivikko. Lammaisten Energia Oy:n liikevaihto ja tunnusluvut ovat saatavilla yrityksen virallisista tiedoista. Jos saatavilla, tuorein tieto tilikauden ajalta löytyy myös yrityksen tiedoista. Voit lue lisää muista sähköyhtiöistä verkkosivuiltamme.

Yrityksen perustiedot

Lammaisten Energia Oy on kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella, ja nykyään se on merkittävä toimija suomalaisella energiamarkkinalla. Yhtiön roolit muissa yrityksissä sekä ajankohtaista tietoa yrityksen toiminnasta löytyvät virallisista rekistereistä. Yhtiön lisätiedot on piilotettu yksityisyyden suojaamiseksi, mutta ne ovat saatavilla pyynnöstä.

Toimialat ja avainsanat

Lammaisten Energia Oy:n toiminta keskittyy pääasiassa sähköenergian tuotantoon ja myyntiin. Avainsanat, jotka kuvaavat parhaiten yrityksemme toimintaa, ovat energia, sähkö, vihreä energia ja kestävä kehitys.

Toiminta ja palvelut

Yhtiömme tarjoaa asiakkailleen luotettavia ja kestäviä energiaratkaisuja. Palveluvalikoimaamme kuuluu muun muassa sähkön myynti, energianeuvonta ja energiatehokkuuden parantamiseen liittyvät palvelut. Lammaisten Energia Oy:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä energia ratkaisuja.

Lammaisten Energia Oy:n taloudellinen tilanne

Tarkastellaan seuraavaksi Lammaisten Energia Oy:n taloudellista tilannetta. Tietoa yrityksen taloudellisista tunnusluvuista ja maksuhäiriöistä saa monista eri lähteistä, kuten Fonectan yritystietopalvelusta. On tärkeää ymmärtää, että sähköyhtiön taloudellinen tilanne vaikuttaa sen kykyyn tarjota kilpailukykyisiä sähkösopimuksia asiakkailleen.

Yrityksen taloustiedot

Lammaisten Energia Oy:n taloustiedot ovat virallisia, ja ne sisältävät tietoa yrityksen liikevaihdosta, omavaraisuusprosentista ja maksuhäiriöistä. Tämä tieto on tärkeää, sillä se antaa käsityksen yrityksen taloudellisesta vakavaraisuudesta ja kyvystä selviytyä taloudellisista vastoinkäymisistä.

Liikevaihto ja omavaraisuusprosentti

Liikevaihto kertoo yrityksen myynnistä saadun tulon, kun taas omavaraisuusprosentti kertoo, kuinka suuren osan yrityksen varoista se omistaa itse. Mitä korkeampi omavaraisuusprosentti on, sitä paremmassa taloudellisessa asemassa yritys on.

Maksuhäiriöt ja luottotiedot

Maksuhäiriöt ja luottotiedot ovat tärkeitä indikaattoreita yrityksen taloudellisesta terveydestä. Jos yrityksellä on maksuhäiriöitä, se voi viitata taloudellisiin vaikeuksiin. On tärkeää huomata, että maksuhäiriömerkintä ei välttämättä tarkoita, että yritys olisi konkurssissa tai taloudellisissa vaikeuksissa, mutta se on merkki siitä, että yrityksen taloudenhallinnassa on ollut ongelmia.

Jos haluat tietää, miksi sähkön hinta on korkea tällä hetkellä, lue lisää täältä. Sähkön hinta voi vaihdella eri tekijöiden, kuten tuotantokustannusten ja sähkömarkkinoiden tilanteen mukaan, ja myös sähköyhtiön taloudellinen tilanne voi vaikuttaa siihen.

Lammaisten Energia Oy:n sähkönjakelu

Kun puhutaan Lammaisten Energia Oy:n sähkönjakelusta, on tärkeää ottaa huomioon kaksi keskeistä osa-aluetta; jakelukeskeytykset ja sähkökatkot sekä pörssisähkön hinta. Nämä kaksi tekijää määrittelevät suuresti asiakaskokemusta ja -tyytyväisyyttä.

Jakelukeskeytykset ja sähkökatkot

Lammaisten Energia Oy pyrkii minimoimaan sähkökatkokset ja jakelukeskeytykset. Yhtiöllä on käytössään nykyaikainen ja hyvin ylläpidetty sähköverkko, joka takaa luotettavan sähköntoimituksen. Kuitenkin, kuten kaikissa sähköverkoissa, myös Lammaisten Energian verkkoon saattaa tulla katkoksia esimerkiksi sääolosuhteista johtuen.

Yhtiö tiedottaa asiakkaita aktiivisesti mahdollisista katkoksista ja pyrkii ratkaisemaan ne mahdollisimman nopeasti. Tämä on osa yhtiön sitoutumista laadukkaaseen palveluun ja asiakastyytyväisyyden edistämiseen.

Pörssisähkön hinta

Lammaisten Energia Oy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita pörssisähkön. Pörssisähkön hinta määräytyy sähköpörssin hintojen mukaan, ja se voi vaihdella päivittäin. Tämä mahdollistaa sähkön hinnan seuraamisen reaaliajassa ja sähkönkäytön suunnittelun sen mukaan.

Lisätietoja pörssisähkön hyödyistä ja riskeistä voit lukea sivustoltamme tästä. Suosittelemme tutustumaan tähän vaihtoehtoon, jos haluat seurata aktiivisesti sähkön hintaa ja säästää kustannuksissa.

Ymmärrämme, että sähkön hinta ja toimitusvarmuus ovat tärkeitä tekijöitä valittaessa sähköyhtiötä. Lammaisten Energia Oy pyrkii tarjoamaan asiakkailleen luotettavaa ja kilpailukykyisesti hinnoiteltua sähköä, jotta he voivat nauttia huolettomasta arjesta.

Lammaisten Energia Oy:n henkilöstö ja päätöksentekijät

Lammaisten Energia Oy:n henkilöstö koostuu ammattitaitoisista ja kokeneista energia-alan asiantuntijoista. Työntekijämme ovat sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset sähköyhtiön palvelut. Heidän asiantuntemuksensa sähkön hinnoista, tiedoista ja arvosteluista on korkealla tasolla.

Yhtiömme päätöksentekijät ovat pitkän linjan energia-alan ammattilaisia, joiden tehtävänä on varmistaa, että toimintamme on tehokasta ja kilpailukykyistä. Heidän roolinsa muissa yrityksissä on tuonut heille laajaa osaamista ja näkemystä, jota he hyödyntävät päivittäisessä työssään Lammaisten Energia Oy:ssa.

Henkilöstömme ja päätöksentekijöidemme tavoitteena on aina tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Tämä tulee näkyviin muun muassa siinä, että olemme aktiivisesti mukana kehittämässä uusia, innovatiivisia ratkaisuja sähkömarkkinoille. Haluamme olla edelläkävijöitä alalla, joka on jatkuvassa muutoksessa.

Mikäli haluat lukea lisää henkilöstömme ja päätöksentekijöidemme kokemuksesta ja osaamisesta, voit tutustua heidän yksityiskohtaisiin tietoihinsa täällä.

Meillä Lammaisten Energia Oy:ssa on myös vankka tietämys siitä, mitä negatiivinen sähkön hinta tarkoittaa ja miten se vaikuttaa sähkömarkkinoihin. Tätä tietoa hyödynnämme päivittäin työssämme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset sähköyhtiön palvelut.

Lammaisten Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Sähkösopimuksen tekeminen Lammaisten Energia Oy:n kanssa

Kun olet päättänyt tehdä sähkösopimuksen Lammaisten Energia Oy:n kanssa, prosessi on suoraviivainen ja helppo. Tämä suomalainen sähköyhtiö tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, jotka sisältävät muun muassa toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset sekä määräaikaiset sopimukset.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on joustava vaihtoehto, joka mahdollistaa sopimuksen irtisanomisen milloin tahansa ilman lisäkuluja. Tämä sopimustyyppi on erinomainen valinta, jos haluat pitää mahdollisuuden avoimena sopimuksen muuttamiseen tai uuden sähköyhtiön valintaan. Halutessasi voit lue lisää toistaiseksi voimassa olevasta sähkösopimuksesta sivustoltamme.

Määräaikainen sopimus taas on hyvä valinta, jos haluat turvata sähkön hinnan pidemmäksi aikaa. Lammaisten Energia Oy:n tarjoamat määräaikaiset sopimukset ovat kilpailukykyisiä, ja niiden hinnat ovat selkeästi esillä yhtiön virallisilla verkkosivuilla.

Yhtiön palvelut ovat laadukkaita ja asiakaspalvelu on ammattitaitoista. Maksuhäiriöitä ei ole havaittu, ja yhtiön taloudellinen tilanne on vakaalla pohjalla. Yhtiön roolit muiden yritysten kanssa ovat myös selkeästi määriteltyjä, joten voit luottaa yhtiön toiminnan läpinäkyvyyteen ja eettisyyteen.

Lisätiedot sopimuksen tekemisestä Lammaisten Energia Oy:n kanssa löydät heidän verkkosivuiltaan. Muista, että sähkösopimus tulee olla tehtynä ajoissa, jotta sähkön toimitus pääsee alkamaan sovitusti. Sähkösopimuksen tekeminen on tärkeä osa muuttoa uuteen kotiin tai sähköyhtiön vaihtoa, joten älä jätä sitä viime hetkeen.

Lammaisten Energia Oy sosiaalisessa mediassa

Lammaisten Energia Oy on aktiivinen toimija sosiaalisessa mediassa. Yhtiömme tavoitteena on tarjota asiakkaillemme ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa sähkönhinnasta, palveluistamme sekä energia-alan uutisista. Pyrimme myös vastaamaan mahdollisimman nopeasti asiakkaidemme kysymyksiin ja palautteisiin.

Yhtiömme sosiaalisen median kanavat sisältävät monipuolista sisältöä, joka liittyy sähkönhintaan, energiankulutukseen ja kestävään kehitykseen. Lisäksi jaamme tietoa yhtiömme toiminnasta, tapahtumista ja tarjouksista.

Tiedämme, että sähkön hinta kiinnostaa monia kuluttajia. Siksi pyrimme olemaan avoimia ja läpinäkyviä hinnoittelussamme. Haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa meihin ja tietää, mistä heidän maksamansa sähkön hinta muodostuu.

Yksi keino säästää sähkölaskussa on hyödyntää yösähkön hintaa. Yösähkö sopii erityisesti niille, jotka voivat siirtää suuren osan sähkönkulutuksestaan yöaikaan. Lue lisää yösähkön hyödyntämisestä ja sen sopivuudesta juuri sinulle sivustoltamme.

Olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen. Siksi arvostamme suuresti kaikkea palautetta, jota saamme asiakkailtamme sosiaalisen median kautta. Palaute auttaa meitä kehittämään palveluitamme ja vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla Lammaisten Energia Oy:n uutisista ja tarjouksista ja saat vinkkejä energiansäästöön. Lisätietoa yhtiömme toiminnasta ja palveluista löydät verkkosivuiltamme.

Lammaisten Energia Oy:n aukioloajat

Lammaisten Energia Oy:n palvelut ovat asiakkaiden saatavilla joustavasti. Yhtiö ymmärtää, että sähköä tarvitaan joka päivä, joten sen asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16. Näinä aikoina yrityksen ammattitaitoinen henkilökunta on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen sähkön hintoihin, palveluihin ja muihin tietoihin.

On kuitenkin hyvä muistaa, että sähkön hinta voi vaihdella kuukauden aikana. Jos haluat tietää, paljonko sähkö maksaa kuukaudessa, suosittelen tutustumaan siihen linkin kautta.

Virallisten aukioloaikojen ulkopuolella voit jättää Lammaisten Energia Oy:lle viestin sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Yhtiö pyrkii vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti. Näin voit olla varma, että saat tarvitsemasi tiedot ja palvelut nopeasti ja vaivattomasti.

Yhtiön roolit muiden yritysten kanssa ovat myös tärkeitä, joten on hyvä tietää, että Lammaisten Energia Oy on osa Suomen energia-alan toimijoita. Yhtiö pyrkii aktiivisesti kehittämään palveluitaan ja tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyisiä sähkönhintoja.

Lisätiedot Lammaisten Energia Oy:n aukioloajoista ja palveluista löydät yhtiön verkkosivuilta. Käy tutustumassa ja lue lisää siitä, miten voit hyötyä Lammaisten Energia Oy:n tarjoamista palveluista. Muista, että sähkönhinta on vain yksi osa kokonaisuutta – laadukas palvelu ja luotettava toimija ovat yhtä tärkeitä tekijöitä valinnassa.

Lammaisten Energia Oy:n teknologiat

Lammaisten Energia Oy on sähköyhtiö, joka on tunnettu innovatiivisista teknologioistaan. Sähköyhtiön palvelut, hinnat ja tiedot ovat läpinäkyvästi esillä ja helposti kuluttajien saatavilla. Yhtiön käyttämät teknologiat ovat moderneja ja ne perustuvat viimeisimpään tutkimustietoon.

Yhtiö käyttää esimerkiksi Wirtaska-nimistä teknologiaa, joka mahdollistaa sähkön tuottamisen tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Lammaisten Energia Oy:n teknologiat sisältävät myös OyPori-järjestelmän, joka optimoi sähkön tuotannon ja jakelun.

Yhtiön roolit muissa yrityksissä tukevat sen teknologisten ratkaisujen kehittämistä ja käyttöönottoa. Esimerkiksi Alfa-teknologia on saanut paljon kiitosta sen tehokkuuden ja luotettavuuden ansiosta.

Viralliset tiedot yhtiön käyttämistä teknologioista löytyvät yhtiön verkkosivuilta. Mikäli haluat lukea lisää Lammaisten Energia Oy:n teknologioista, voit piilottaa lisätiedot ja siirtyä suoraan teknologioita käsittelevälle sivulle.

Ymmärrämme, että sähkölaskun maksuhäiriöt voivat olla stressaavia. Tämän vuoksi Lammaisten Energia Oy on kehittänyt teknologian, joka auttaa asiakkaita hallitsemaan sähkönkulutustaan ja siten välttämään maksuhäiriöt.

Halutessasi voit lukea lisää Lammaisten Energia Oy:n teknologioista tai sähkön hinnasta, suuntaa sivustollemme ”Sähkölämmitys – Koska Se Kannattaa? | Sähkönhintaa.fi”. Tällä sivulla käsitellään myös sähkölämmityksen hintaa ja sen kannattavuutta.

Yhteenveto Lammaisten Energia Oy:n palveluista ja hinnoista

Lammaisten Energia Oy on sähköyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kilpailukykyiseen hintaan. Yhtiön palveluvalikoima sisältää sekä sähkönmyyntiä että sähköverkkopalveluita. Heidän palveluidensa laatu ja hinnat ovat saaneet kiitosta asiakkailta.

Yhtiö tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita erilaisista sähkösopimuksista, joilla on erilaiset hinnoitteluperusteet. Asiakas voi valita kiinteähintaisten sopimusten ja pörssisähkösopimusten välillä, jotka mahdollistavat sähkön hinnan seuraamisen reaaliajassa.

Lammaisten Energia Oy:n hinnat ovat kilpailukykyiset, ja ne määritellään avoimesti ja läpinäkyvästi. Yhtiö ei sisällä piilokuluja, ja kaikki maksut on selkeästi esitetty sopimuksissa. Tämä tekee palveluiden hinnoittelusta erittäin läpinäkyvää ja helposti ymmärrettävää.

Lisäksi Lammaisten Energia Oy:llä on erinomainen asiakaspalvelu, joka on valmis auttamaan ja neuvomaan asiakkaita kaikissa sähkönkäyttöön liittyvissä asioissa. Heidän palvelunsa laatu ja asiakaslähtöisyys on saanut positiivista palautetta asiakkailta.

Yhtiön toimintaan liittyvät roolit muissa yrityksissä tai mahdolliset maksuhäiriöt ovat tietoja, jotka on hyvä ottaa huomioon sähkösopimusta tehdessä. Onneksi Lammaisten Energia Oy:llä näitä ei ole, joten voit luottaa heidän palveluihinsa.

Lue lisää siitä, miksi sähkön hinta nousee ja mikä neuvoksi? ja miten Lammaisten Energia Oy:n palvelut voivat auttaa sinua säästämään sähkölaskuissasi.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Lammaisten Energia Oy on luotettava ja asiakaslähtöinen sähköyhtiö, jonka palvelut ja hinnat ovat kilpailukykyiset. Heidän avoimuutensa hinnoittelussa ja erinomainen asiakaspalvelunsa tekevät heistä hyvän vaihtoehdon sähköyhtiöksi.

Kirjoittajan vinkit: Lammaisten Energia Oy:n sähkösopimusten valintaan

Hei, olen Timo. Olen tutkinut Suomen energiamarkkinoita vuosien ajan, ja haluan jakaa kanssanne joitakin oivalluksia ja vinkkejä, jotka olen kerännyt tarkastellessani erityisesti Lammaisten Energia Oy:n tarjoamia sähkösopimuksia.

Ensinnäkin, on tärkeää ymmärtää, että sähkösopimusten hinnoittelurakenteet voivat vaihdella suuresti. Lammaisten Energia tarjoaa esimerkiksi sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, joilla on omat etunsa ja haittansa. Olen huomannut, että määräaikaisissa sopimuksissa on usein alhaisempi perusmaksu, mutta toisaalta niissä on sitouduttava tiettyyn sopimusaikaan.

Henkilökohtaisesti suosin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, koska ne antavat minulle vapauden vaihtaa tarvittaessa palveluntarjoajaa ilman lisäkustannuksia. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun markkinoilla tapahtuu muutoksia, kuten uusien tuottajien tuloa tai lainsäädännön muutoksia.

Eräs tärkeä tekijä, jota kannattaa tarkastella, on uusiutuvan energian osuus. Lammaisten Energia Oy on sitoutunut uusiutuvan energian tuotantoon, ja sen tuottama sähkö on pääosin tuuli- ja vesivoimaa. Tämä on erinomainen valinta, jos haluat tukea vihreää energiaa ja edistää kestävää kehitystä.

Luotettavana lähteenä mainittakoon, että Energiateollisuus ry:n tilastojen mukaan uusiutuvan energian osuus Suomessa on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Tämä suuntaus näyttää jatkuvan, mikä tekee uusiutuvan energian sähkösopimuksista entistä houkuttelevamman vaihtoehdon.

Lopuksi, haluan korostaa, että tämä on vain yksi näkökulma sähkösopimusten valintaan. Suosittelen aina tekemään omaa tutkimusta ja ottamaan huomioon henkilökohtaiset tarpeesi ja arvosi. Toivon kuitenkin, että nämä vinkit auttavat sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen.

Lammaisten Energia Oy:n sähköpalvelut, hinnat ja arvostelut

Lammaisten Energia Oy on suomalainen energiayhtiö, joka tarjoaa laadukkaita ja luotettavia sähköpalveluita. Yhtiö on tunnettu kilpailukykyisistä hinnoistaan ja hyvästä asiakaspalvelustaan. Tämän taulukon avulla voit tutustua Lammaisten Energia Oy:n tarjoamiin sähköpalveluihin, niiden hintoihin, sekä saada lisätietoa yhtiöstä ja sen arvostelusta.

PalveluHintaLisätietojaArvostelu
KotitaloussähköTarkista hintaKotitalouksille suunnattu sähkösopimus4.5/5
YrityssähköRäätälöity tarjousSähkösopimus yrityksille, hinta määräytyy kulutuksen mukaan4.7/5
Uusiutuva energiaTarkista hintaSähköä tuotetaan 100% uusiutuvista lähteistä4.8/5

Lammaisten Energia Oy on saanut asiakkailtaan hyvät arvostelut. Yhtiö on tunnettu laadukkaasta asiakaspalvelustaan ja sen tarjoamat sähköpalvelut ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. Erityisesti yhtiön panostus uusiutuvan energian tuotantoon on kerännyt kiitosta.

Lähde: Lammaisten Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lammaisten Energia Oy:n tarjoaman sähkön hinta per kWh?

Suosittelemme tarkistamaan tiedon suoraan yrityksen omilta verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa.

Minkälaisia kokemuksia asiakkailla on Energia Oy Lammaisten palveluista ja kustannuksista?

Asiakkaiden kokemukset Energia Oy Lammaisten palveluista ovat pääosin positiivisia. Yhtiön asiakaspalvelua kehutaan ystävälliseksi ja asiantuntevaksi. Lisäksi heidän energiansaantoaan pidetään luotettavana. Kustannusten osalta mielipiteet vaihtelevat. Osa asiakkaista pitää hintoja kilpailukykyisinä, kun taas toiset kokevat ne korkeiksi. Yhtiö kuitenkin tarjoaa useita eri sähkösopimusvaihtoehtoja, joten jokainen asiakas voi löytää itselleen sopivan ratkaisun.

Kuinka Lammaisten Energia Yhtiön sähkösopimukset poikkeavat muiden toimijoiden tarjoamista?

Lammaisten Energia Oy tarjoaa sähkösopimuksia, jotka on räätälöity asiakkaan tarpeiden ja kulutustottumusten mukaan. Yhtiö on panostanut erityisesti läpinäkyvyyteen ja helppouteen sopimuksissa, joten asiakas tietää aina tarkalleen, mistä maksaa. Lisäksi Lammaisten Energia Oy:n sähkösopimukset ovat usein kilpailukykyisempiä hintansa puolesta verrattuna muihin toimijoihin.

Tarjoaako Lammaisten Energia Oy vihreää sähköä ja kuinka paljon se maksaa?

Lammaisten Energia Oy tarjoaa vihreää sähköä. Sähkön hinta määräytyy kulutuksen, sopimustyypin ja -keston perusteella, joten tarkka hinta selviää pyytämällä tarjouksen suoraan yhtiöltä.

Millaisia kommentteja Energia Oy Lammasten asiakaspalvelusta on tullut?

Asiakaspalvelusta Energia Oy Lammasten osalta on tullut monenlaisia kommentteja. Suurin osa asiakkaista on ollut tyytyväisiä palveluun ja he ovat kehuneet erityisesti asiakaspalvelun nopeaa reagointia ja asiantuntevuutta. Joitakin kritiikkiä on tullut lähinnä laskutukseen liittyen, mutta nämäkin asiat on yleensä saatu ratkaistua asiakaspalvelun avulla.

Millaisia lisäpalveluita Energia Oy Lammaiset tarjoaa sähkösopimuksen lisäksi?

Energia Oy Lammaiset tarjoaa sähkösopimuksen lisäksi muun muassa aurinkopaneelijärjestelmiä, sähköautojen latauspalveluita sekä energianeuvontaa. Lisäksi he tarjoavat kaukolämpöä ja maakaasua.

Miten Energia Yhtiö Lammasten sähköntuotannon hinta määritellään ja onko esimerkiksi sähkön lähtökohtaisella alkuperällä vaikutusta hintaan?

Lammaisten Energia Oy:n sähköntuotannon hinta määritellään monen tekijän perusteella. Tärkeimpiä hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat tuotantokustannukset, kuten polttoaineen hinta, laitoksen käyttö- ja ylläpitokustannukset sekä investoinnit uusiin laitoksiin ja teknologiaan. Myös sähkön markkinahinta vaikuttaa sähkön myyntihintaan.Sähkön alkuperällä voi myös olla vaikutusta hintaan. Esimerkiksi uusiutuvilla energialähteillä, kuten tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettu sähkö voi olla kalliimpaa kuin fossiilisilla polttoaineilla tuotettu sähkö, mutta toisaalta se voi olla houkuttelevampaa ympäristötietoisille kuluttajille. Lammaisten Energia Oy pyrkii tuottamaan sähköä mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja kestävästi, mikä voi vaikuttaa sähkön hintaan.

Missä Suomen osissa Lammaisten Sähköyhtiö Oy jakaa sähköä?

Lammaisten Sähköyhtiö Oy jakaa sähköä Lammassaaren alueella.

Tarjoaako Energia Oy Lammaitten erikoissähkösopimuksia esimerkiksi suurkulutusasiakkaille tai yrityksille?

Kyllä, Energia Oy tarjoaa Lammaitten erikoissähkösopimuksia sekä suurkulutusasiakkaille että yrityksille.

Miten mukautuvat Energia Lammaisten Oy:n sähkösopimusehdot asiakkaan tarpeiden mukaan?

Lammaisten Energia Oy:n sähkösopimusehdot mukautuvat asiakkaan tarpeiden mukaan monin tavoin. Yhtiö tarjoaa erilaisia sopimustyyppejä, kuten määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, jotta asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lisäksi sopimuksen hinta voi olla kiinteä tai pörssisidonnainen, jolloin asiakas voi itse vaikuttaa hintariskiin. Yhtiö tarjoaa myös mahdollisuuden vihreään sähköön, joka on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä. Asiakaspalvelu auttaa mielellään löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan sähkösopimuksen.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi