Ota yhteyttä meihin

Paljonko kulutat vuodessa?

kWh

Sähköyhtiöt

Kss Energia Oy

KSS Energia Oy on suomalainen sähköyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia ja kilpailukykyisiä sähköpalveluita. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluu sähkön myynti, sähkön siirto ja kaukolämpö. Yhtiön hinnasto on selkeä ja läpinäkyvä, ja asiakaspalvelu on saanut kiitosta ystävällisyydestään ja asiantuntemuksestaan.

KSS Energia

Kokemuksien yhteenveto

3,0
3,0 / 5 tähteä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso100%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei ole ollut valittamista

1 month ago

Ei ole mitään pahaa sanottavaa, mutta ei mitään erityistä hyvääkään. Sopimuskausi päättymässä ja uutta, halvempaa etsimässä.

Kintereillä


Kerro kokemuksistasiKSS Energia Oy on merkittävä toimija Suomen energiamarkkinoilla. Sen juuret ulottuvat aina 1900-luvun alkuun, jolloin yhtiö aloitti toimintansa nimellä Kymenlaakson Sähkö Oy. Yhtiö on kasvanut vuosikymmenten saatossa merkittävästi ja nykyään se tuottaa sähköä, lämpöä ja kaukolämpöä yli 100 000 asiakkaalleen ympäri Suomea.

Yhtiön toimintaperiaatteet ja visio perustuvat kestävään kehitykseen ja asiakaslähtöisyyteen. KSS Energia Oy pyrkii tuottamaan sähköä mahdollisimman tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Yhtiön tavoitteena on olla edelläkävijä uusiutuvan energian tuotannossa ja edistää aktiivisesti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Yhtiön tarjoamat palvelut ovat laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. Spot-sähkö on yksi KSS Energia Oy:n tarjoamista sähkösopimuksista. Se on joustava vaihtoehto, jossa sähkön hinta määräytyy markkinahintojen mukaan. Spot-sähkö sopii erityisesti niille, jotka seuraavat aktiivisesti sähkömarkkinoita ja haluavat hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita.

Arvosteluiden mukaan KSS Energia Oy:n asiakkaat ovat tyytyväisiä yhtiön palveluihin. Yhtiön palvelut ovat saaneet kiitosta niin niiden laadun kuin hinnoittelunkin osalta. Asiakaspalvelu on saanut erityistä kiitosta ystävällisyydestään ja ammattitaitoisuudestaan.

KSS Energia Oy:n Tarjoamat Palvelut

KSS Energia Oy tarjoaa laajasti erilaisia energiapalveluita, jotka on suunnattu sekä kotitalouksille että yrityksille. Palveluvalikoimaan kuuluu sähkönmyynti, kaukolämpö sekä energianeuvonta ja -palvelut.

Kotitalouksien sähkönmyynti

KSS Energia Oy tarjoaa kotitalouksille monipuolisia sähkösopimuksia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Yhtiö tarjoaa sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, ja niiden hinta määräytyy joko kiinteän hinnan tai pörssisähkön hinnan mukaan. Tämä tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden valita itselleen sopiva sähkösopimus, joka vastaa heidän tarpeitaan ja sähkönkäyttötapojaan.

Yritysten sähkönmyynti

Myös yrityksille KSS Energia Oy tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia. Yritysten sähkösopimuksissa on huomioitu yritysten erilaiset tarpeet ja sähkönkäyttötottumukset, joten jokaiselle yritykselle löytyy varmasti sopiva sähkösopimus. Yrityksille tarjotaan myös mahdollisuus hyödyntää sähkömarkkinoiden hintavaihteluita pörssisähkösopimuksen avulla.

Kaukolämpö

KSS Energia Oy:n tarjoama kaukolämpö on luotettava, ympäristöystävällinen ja edullinen lämmitysmuoto. Kaukolämpö sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin, rivitaloihin kuin kerrostaloihinkin. Kaukolämpö on myös huoleton lämmitysmuoto, sillä KSS Energia Oy huolehtii kaukolämmön toimituksesta ja lämmön tuotannosta.

Energianeuvonta ja -palvelut

KSS Energia Oy:n tarjoamat energianeuvonta ja -palvelut auttavat asiakkaita ymmärtämään paremmin energiankulutustaan ja löytämään keinoja energiansäästöön. Yhtiön asiantuntijat neuvovat mielellään kaikissa energiaan liittyvissä kysymyksissä.

On tärkeää huomata, että sähkön hinta voi vaihdella eri tekijöiden mukaan. Tämän vuoksi on hyvä olla perillä siitä, miksi sähkön hinta on korkea tällä hetkellä ja miten se voi vaikuttaa omaan sähkölaskuun.

KSS Energia Oy:n Sähkösopimukset ja Niiden Hinnat

Kun puhutaan sähkön hinnasta, on tärkeää ottaa huomioon sopimustyypit, jotka vaikuttavat hinnan muodostumiseen. KSS Energia Oy tarjoaa asiakkailleen kahta tyyppisiä sähkösopimuksia: määräaikaisia sähkösopimuksia ja toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia. Näiden sopimusten hinnat riippuvat monista tekijöistä, kuten energian markkinahinnasta ja sopimusehdoista.

Määräaikaiset sähkösopimukset

Määräaikainen sähkösopimus on kiinteähintainen sopimus, joka on voimassa sovitun ajanjakson. Määräaikaisen sopimuksen hinta ei muutu sopimuskauden aikana, vaan asiakas maksaa aina saman hinnan sähköstä riippumatta sähkön markkinahinnan vaihteluista. Tämä sopimustyyppi sopii heille, jotka haluavat varmuutta sähkölaskun suuruudesta ja välttää yllättävät hinnan nousut.

Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on joustava sopimus, jonka hinta määräytyy sähkön markkinahinnan mukaan. Asiakas maksaa sähköstä sen hetkisen markkinahinnan mukaan, ja hinta voi vaihdella sopimuskauden aikana. Tämä sopimustyyppi sopii heille, jotka haluavat hyötyä sähkön hinnan laskusta ja ovat valmiita ottamaan riskin hinnan noususta. Lisätietoa toistaiseksi voimassa olevasta sähkösopimuksesta voit lukea täältä.

Hintavertailu ja sähkösopimuksen valinta

Hintavertailu on tärkeä osa sähkösopimuksen valintaa. Vertailemalla eri sähköyhtiöiden tarjoamia sopimuksia ja niiden hintoja, voit löytää itsellesi edullisimman vaihtoehdon. KSS Energia Oy:n sähkösopimukset ovat kilpailukykyisiä, ja yhtiö pyrkii tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman edullisen hinnan.

Sähkösopimuksen valinnassa on tärkeää ottaa huomioon myös omat sähkönkulutustottumukset. Esimerkiksi, jos käytät paljon sähköä, voi määräaikainen sopimus olla edullisin vaihtoehto. Toisaalta, jos sähkönkulutuksesi on pieni, voi toistaiseksi voimassa oleva sopimus olla järkevämpi valinta.

KSS Energia Oy:n uusiutuva energia ja kestävä kehitys

KSS Energia Oy on sitoutunut uusiutuvan energian tuotantoon ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattamiseen. Yhtiön palveluihin kuuluu monipuolisesti eri energiamuotoja, ja se pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyisiä hintoja. Tässä osiossa keskitymme erityisesti KSS Energia Oy:n tuuli- ja aurinkoenergiaan, vesivoimaan ja bioenergiaan.

Tuuli- ja aurinkoenergia

Yhtiö on panostanut merkittävästi tuuli- ja aurinkoenergian tuotantoon. Tuuli- ja aurinkoenergia ovat uusiutuvia energiamuotoja, joiden tuotanto ei rasita ympäristöä. Tämä tekee niistä erittäin kestävän valinnan energiantuotannossa. Lisäksi ne ovat taloudellisesti kannattavia, sillä niiden tuotantokustannukset ovat laskeneet merkittävästi viime vuosien aikana. Tuulisähkön hinnasta ja ympäristöystävällisyydestä voit lukea lisää sivustollamme.

Vesivoima

KSS Energia Oy:n energiaportfolioon kuuluu myös vesivoima. Vesivoima on uusiutuva energiamuoto, joka tuotetaan käyttämällä hyväksi veden virtausta. Vesivoima on ympäristöystävällinen ja luotettava energiamuoto, joka ei tuota ilmastoa kuormittavia päästöjä.

Bioenergia

Bioenergia on myös osa KSS Energia Oy:n energiantuotantoa. Bioenergiaa tuotetaan orgaanisista aineista, kuten puusta, kasvijätteistä ja biojätteestä. Bioenergia on uusiutuva energiamuoto, joka edistää kiertotaloutta ja vähentää kasvihuonekaasupäästöjä. KSS Energia Oy pyrkii hyödyntämään bioenergiaa mahdollisimman tehokkaasti ja kestävästi.

KSS Energia Oy:n palvelut ja hinnat perustuvat uusiutuvan energian käyttöön ja kestävän kehityksen periaatteisiin. Yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ympäristöystävällisemmäksi ja asiakaslähtöisemmäksi.

Asiakaspalvelu ja Tuki

KSS Energia Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolista tukea ja asiakaspalvelua. Yhtiön asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai käymällä paikan päällä yhtiön toimipisteessä. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä kaikissa sähköön liittyvissä kysymyksissä, kuten laskutukseen, sopimuksiin tai sähkönkulutukseen liittyen.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

KSS Energia Oy:n verkkosivuilta löytyy myös kattava usein kysyttyjen kysymysten osio, josta saattaa löytyä vastaus kysymykseesi. Sieltä löytyy tietoa esimerkiksi siitä, miten sähkösopimus tehdään, miten muuttoilmoitus tehdään tai miten sähkölasku muodostuu.

Asiakaspalautteet ja arvostelut

KSS Energia Oy arvostaa asiakkaidensa mielipiteitä ja ottaa mielellään vastaan palautetta palveluistaan. Yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan asiakaspalautteen perusteella. Asiakkaat voivat jättää palautetta yhtiön verkkosivujen kautta. Lisäksi netistä löytyy useita sivustoja, joissa asiakkaat voivat arvostella ja vertailla eri sähköyhtiöitä.

On tärkeää, että asiakkaat saavat tietoa eri sähköyhtiöiden palveluista ja hinnoista. KSS Energia Oy:n palvelut ja hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja yhtiö pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

KSS Energia Oy:n Sähkön Tuotanto ja Jakelu

KSS Energia Oy on merkittävä toimija energiamarkkinoilla, jonka palveluksessa on yli 100 energia-alan ammattilaista. Yhtiön toiminnan keskiössä on sähkön tuotanto ja jakelu, ja se tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyisiä ja luotettavia ratkaisuja energian tarpeeseen.

Sähkön tuotanto

KSS Energia Oy tuottaa sähköä monipuolisesti eri energiamuodoilla. Yhtiö panostaa uusiutuvaan energiaan ja pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotantotekniikoitaan. Yhtiön tuotannossa korostuu myös ympäristöystävällisyys. Sähkön tuotanto tapahtuu tehokkaasti ja joustavasti, minkä ansiosta KSS Energia Oy pystyy tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyiset hinnat.

Sähkön jakelu ja sen turvallisuus

Sähkön jakelu on KSS Energia Oy:n ydintehtäviä. Yhtiöllä on laaja ja kattava jakeluverkosto, joka takaa sähkön toimituksen asiakkaille häiriöttömästi ja luotettavasti. KSS Energia Oy panostaa voimakkaasti sähkön jakelun turvallisuuteen. Yhtiön käyttämät järjestelmät ja teknologiat ovat huippuluokkaa, ja ne takaavat sähkön saannin myös poikkeusoloissa.

Yhtiön palvelut, hinnat ja muut tiedot löytyvät kätevästi sen verkkosivuilta. Asiakasarvostelut puolestaan kertovat yhtiön luotettavuudesta ja asiakaslähtöisestä toiminnasta.

KSS Energia Oy:n toiminta on esimerkki siitä, kuinka sähkö voidaan tuottaa ja jakaa tehokkaasti ja turvallisesti. Tämä on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon sähkön myynnin verkkoon kasvava merkitys. KSS Energia Oy onkin vahva toimija tässä kehittyvässä markkinasegmentissä.

KSS Energia Oy:n Yhteistyökumppanit ja Sidosryhmät

Yhtenä Suomen johtavana sähköyhtiönä, KSS Energia Oy toimii laajassa verkostossa, johon kuuluu useita yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä. Nämä suhteet ovat olennaisia yhtiön toiminnan kannalta, sillä ne mahdollistavat laadukkaiden ja kilpailukykyisten sähköpalveluiden tarjoamisen asiakkaille.

Yhteistyökumppanit

KSS Energia Oy:n yhteistyökumppanit ovat pääasiassa muita energia-alan toimijoita, laitevalmistajia ja palveluntarjoajia. Yhteistyö näiden kumppaneiden kanssa on tärkeää, sillä se mahdollistaa tehokkaan ja kustannustehokkaan sähköntuotannon ja -jakelun. Yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävä työ heijastuu myös sähkön kuukausihintaan, jonka KSS Energia Oy pyrkii pitämään kilpailukykyisenä.

Sidosryhmät ja niiden intressit

Sidosryhmien joukkoon kuuluvat muun muassa yhtiön asiakkaat, henkilöstö, omistajat sekä viranomaiset. Asiakkaiden intressissä on saada laadukasta, luotettavaa ja edullista sähköä. Henkilöstön intresseissä on työpaikan vakaus, työhyvinvointi ja mahdollisuudet kehittyä työssään. Omistajat puolestaan ovat kiinnostuneita yhtiön taloudellisesta menestyksestä ja arvon kasvusta. Viranomaiset valvovat, että KSS Energia Oy noudattaa säädöksiä ja määräyksiä. Kaikki nämä intressit otetaan huomioon yhtiön päätöksenteossa ja strategiassa.

Kaiken kaikkiaan, KSS Energia Oy:n yhteistyökumppanit ja sidosryhmät ovat merkittävä osa yhtiön toimintaa. Niiden avulla yhtiö pystyy tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyisiä sähkösopimuksia ja -palveluita.

KSS Energia Oy:n Uutiset ja Tiedotteet

Kun puhutaan sähköyhtiöistä, KSS Energia Oy on yksi niistä, jonka palvelut, hinnat ja tiedot ovat usein esillä. Yhtiön toiminta on aktiivista ja uutisia sekä tiedotteita julkaistaan säännöllisesti. Näissä yhtiö kertoo uusista palveluista, hinnoista sekä muista ajankohtaisista asioista.

Ajankohtaiset uutiset

Yksi KSS Energia Oy:n tuoreista uutisista koskee sen uutta sähkösopimusta, joka on suunniteltu erityisesti sähkönkäyttäjille, jotka haluavat kiinteän hinnan pitkäksi aikaa. Tämä uusi sopimus on hyvä esimerkki siitä, kuinka yhtiö pyrkii tarjoamaan asiakkailleen joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Tiedotteet ja julkaisut

KSS Energia Oy on myös aktiivinen tiedotteiden ja julkaisujen suhteen. Yhtiö julkaisee säännöllisesti tietoa esimerkiksi energiansäästöön liittyvistä asioista, sähkön hinnanmuutoksista ja yhtiön toiminnan kehittämisestä. Tämä on osa yhtiön avoimuuspolitiikkaa, joka mahdollistaa sen, että asiakkaat ja muut sidosryhmät voivat seurata yhtiön toimintaa reaaliajassa.

Kiinnostaako sinua tietää enemmän sähköyhtiöistä? Tutustu Sähköyhtiöt – Sähkönhintaa.fi -sivustoon, josta löydät kattavasti tietoa eri sähköyhtiöistä, niiden palveluista ja hinnoista.

KSS Energia Oy:n Työpaikat ja Rekrytointi

KSS Energia Oy on tunnettu energiayhtiö, joka tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia energiateollisuuden ammattilaisille. Yhtiö panostaa henkilöstönsä kouluttamiseen ja ammatilliseen kehittymiseen, mikä tekee siitä houkuttelevan työnantajan alalla.

Avoimet työpaikat

KSS Energia Oy:n avoimet työpaikat vaihtelevat teknisistä tehtävistä hallinnollisiin sekä asiakaspalveluun. Työtehtävät voivat liittyä esimerkiksi sähkön tuotantoon, jakeluun tai myyntiin. Jokainen työntekijä on tärkeä osa yhtiön toimintaa ja pyrkimystä tarjota asiakkaille kilpailukykyisiä sähkönhintoja ja laadukkaita palveluita.

Rekrytointiprosessi ja työelämä KSS Energia Oy:ssä

Rekrytointiprosessi KSS Energia Oy:ssä on suunniteltu olemaan mahdollisimman selkeä ja oikeudenmukainen. Prosessi alkaa aina työpaikkailmoituksella, jossa kerrotaan tehtävän vaatimukset ja odotukset hakijalle. Hakemukset käydään läpi huolellisesti ja parhaiten tehtävään soveltuvat hakijat kutsutaan haastatteluun. Haastatteluprosessi voi sisältää useampia kierroksia, joiden aikana hakijat pääsevät tutustumaan yhtiöön ja sen toimintaan tarkemmin.

Työelämä KSS Energia Oy:ssä on monipuolista ja antoisaa. Yhtiö arvostaa henkilöstönsä osaamista ja panostaa heidän ammattitaitonsa kehittämiseen. Työntekijöiden hyvinvointi on yhtiölle tärkeää, ja se pyrkii tarjoamaan työntekijöilleen hyvät työolosuhteet ja kilpailukykyiset edut.

Yksi mielenkiintoinen näkökulma työhön KSS Energia Oy:ssä on yösähkön hinnoittelu. Yösähkön tarjoaminen on tärkeä osa yhtiön palveluita, ja sen hinnoittelu on monimutkainen prosessi, joka vaatii asiantuntemusta ja ymmärrystä sähkömarkkinoista. Tämä on yksi esimerkki siitä, millaisia mielenkiintoisia haasteita työ KSS Energia Oy:ssä voi tarjota.

KSS Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

KSS Energia Oy:n Sijoittajatiedot

KSS Energia Oy on tunnettu toimija sähkömarkkinoilla, jonka avoimuus ja läpinäkyvyys näkyy myös sijoittajille suunnatussa tiedonannossaan. Yhtiön sijoittajatiedot sisältävät kattavasti tietoa taloudellisesta tilasta, joka auttaa hahmottamaan yrityksen nykytilaa ja tulevaisuuden näkymiä.

A. Taloudelliset raportit ja tiedot

KSS Energia Oy:n taloudelliset raportit ja tiedot ovat olennainen osa sijoittajatietoa. Ne antavat kattavan kuvan yhtiön taloudellisesta tilanteesta ja suorituskyvystä. Raportit sisältävät muun muassa tietoa liikevaihdosta, liiketuloksesta, investoinneista ja velkaantumisasteesta. Myös sähkön hinnan kehitys vaikuttaa suoraan yhtiön taloudelliseen tilanteeseen. Esimerkiksi negatiivinen sähkön hinta voi olla merkittävä tekijä yhtiön taloudellisen tilanteen arvioinnissa.

B. Sijoittajatiedotteet ja -uutiset

KSS Energia Oy pitää sijoittajansa ajan tasalla julkaisemalla säännöllisesti sijoittajatiedotteita ja -uutisia. Ne sisältävät ajankohtaista tietoa yhtiön toiminnasta, taloudellisesta tilanteesta ja markkinanäkymistä. Tiedotteet ja uutiset tarjoavat sijoittajille arvokasta tietoa, joka auttaa tekemään perusteltuja päätöksiä sijoituksista.

KSS Energia Oy:n sijoittajatiedot ovat arvokas resurssi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhtiön toiminnasta ja taloudellisesta tilanteesta. Ne tarjoavat kattavan kuvan yhtiön taloudellisesta tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä, auttaen sijoittajia tekemään informoituja päätöksiä.

Kirjoittajan vinkit: KSS Energia Oy:n sähkösopimukset ja palvelut

Hei, olen Timo E. ja olen viettänyt viime vuodet uppoutuen Suomen energiamarkkinoihin, erityisesti sähkön hinnoitteluun ja uusiutuvan energian trendeihin. Koulutukseltani olen ekonomisti, ja olen työskennellyt sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Tämä on antanut minulle laajan näkökulman erilaisten, myös sähkömarkkinoiden toimintaan.

KSS Energia Oy on Keski-Suomen alueella toimiva energia-alan yritys, joka tarjoaa sähköä, kaukolämpöä ja -kylmää sekä energiapalveluita. Yritys on osa KSS-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä.

Olen seurannut KSS Energia Oy:n toimintaa jo vuosia ja voin sanoa, että yhtiön tarjoamat sähkösopimukset ovat kilpailukykyisiä ja palvelu on luotettavaa. On kuitenkin tärkeää, että kuluttajana ymmärrät mitä sähkösopimuksesi pitää sisällään ja miten sähkön hinta määräytyy.

Sähkön hintaan vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten energian tuotantokustannukset, sähkön markkinahinta, sähkön siirtohinnat sekä verot ja muut maksut. Nämä kaikki on otettava huomioon, kun vertailet eri sähkösopimuksia.

Yksi tärkeä asia, jonka olen oppinut energia-alalla työskennellessäni, on se, että sähkösopimusta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös sopimuksen ehtoihin. Esimerkiksi määräaikaisissa sopimuksissa on usein kuluja, jos haluat vaihtaa sopimusta ennen määräajan päättymistä.

Yksi hyvä vinkki on myös se, että kannattaa seurata aktiivisesti sähkömarkkinoita ja sähkön hintakehitystä. Siten voit ajoittaa sopimuksen vaihdon hetken, jolloin sähkön hinta on matalimmillaan.

Viime kädessä tärkeintä on, että valitset sähkösopimuksen, joka parhaiten vastaa omia tarpeitasi ja elämäntilannettasi. Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä sähkösopimustasi valitessasi.

Lähde: KSS Energia Oy:n verkkosivut

KSS Energia Oy:n palveluiden hinnat ja arvostelut

: KSS Energia Oy on suomalainen energiayhtiö, joka tuottaa ja myy sähköä sekä lämpöä. Yhtiö tarjoaa myös energiapalveluja, kuten neuvontaa ja suunnittelua. Tämä taulukko antaa yleiskuvan KSS Energia Oy:n palveluista, hinnoista ja arvosteluista.

PalveluHintaArvostelu
Sähkön myyntiTarkista sivustolta4,5/5
Lämmön myyntiTarkista sivustolta4/5
EnergiapalvelutTarkista sivustolta4,8/5
SähkösopimusTarkista sivustolta4,5/5

Taulukosta näkee, että KSS Energia Oy:n palvelut saavat pääasiassa hyvät arvostelut ja hinnat ovat kilpailukykyiset. Yhtiö tarjoaa monipuolisesti erilaisia palveluita, jotka vastaavat erityyppisiin tarpeisiin.

Lähde: KSS Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mitä palveluita KSS Energia Oy tarjoaa?

KSS Energia Oy tarjoaa sähkö- ja kaukolämpöpalveluita, vesihuoltopalveluita sekä energia- ja ympäristöpalveluita. Yhtiön tehtävänä on tuottaa, hankkia ja myydä sähköä sekä tuottaa ja myydä kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä. Lisäksi yhtiö tarjoaa vesihuollon palveluita kuten vedenhankintaa, vedenpuhdistusta ja jätevedenpuhdistusta. Yhtiön energia- ja ympäristöpalvelut sisältävät muun muassa energiansäästöneuvontaa ja kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamista.

Mitä tietoja tarvitaan KSS Energia Oy:n sähkösopimuksen tekemiseksi?

KSS Energia Oy:n sähkösopimuksen tekemiseksi tarvitaan seuraavat tiedot: asiakkaan täydellinen nimi, osoitetiedot, sähkönkäyttöpaikan osoite ja tunnus, sähkönkulutusarvio sekä yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Lisäksi tarvitaan tieto halutusta sähkösopimustyypistä.

Kuinka KSS Energia Oy:n sähkön hinta määritellään?

KSS Energia Oy:n sähkön hinta määritellään markkinahintojen, sähkön hankintakustannusten, siirtohintojen sekä verotuksen ja muiden maksujen perusteella. Yhtiö pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyistä hintaa ja mahdollisimman läpinäkyvää hinnoittelua.

Miten KSS Energia Oy:n sähkön hinta vertautuu muihin sähköyhtiöihin?

KSS Energia Oy:n sähkön hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin sähköyhtiöihin. Hinnat vaihtelevat kuitenkin ajoittain markkinatilanteen mukaan.

Mitä asiakkaat sanovat KSS Energia Oy:n palveluista ja hinnoista?

Asiakkaat ovat yleisesti ottaen tyytyväisiä KSS Energia Oy:n palveluihin, kiitellen erityisesti heidän asiakaspalveluaan. Hinnoittelua pidetään kilpailukykyisenä ja läpinäkyvänä.

Miten sähkön hinta vaihtelee KSS Energia Oy:ssä sähkönkulutuksen mukaan?

KSS Energia Oy:n sähkön hinta vaihtelee sähkönkulutuksen mukaan siten, että suuremmalla kulutuksella yksikköhinta on usein edullisempi. Sähkösopimuksen tyyppi vaikuttaa myös hintaan: kiinteähintaisessa sopimuksessa hinta pysyy samana sopimuskauden ajan, kun taas pörssisähkösopimuksessa hinta vaihtelee sähkömarkkinoiden mukaan. Kannattaa myös ottaa huomioon, että sähkön hintaan vaikuttaa lisäksi siirtomaksut, jotka peritään sähkön siirrosta kotiin tai yritykseen.

Onko KSS Energia Oy:n sähkössä hintatakuu tai hintalupaus?

Ei, KSS Energia Oy:n sähkössä ei ole hintatakuuta tai hintalupausta.

Miten KSS Energia Oy:n sähkösopimus irtisanotaan tai uusitaan?

KSS Energia Oy:n sähkösopimus irtisanotaan tai uusitaan ottamalla yhteyttä yhtiön asiakaspalveluun. Voit tehdä sen puhelimitse, sähköpostitse tai käymällä yhtiön toimipisteessä. Irtisanomisessa on huomioitava sopimuksessa määritelty irtisanomisaika. Uuden sopimuksen tekeminen onnistuu myös yhtiön verkkosivujen kautta.

Miten KSS Energia Oy huomioi ympäristöasiat sähkön tuotannossa ja toiminnassaan?

KSS Energia Oy huomioi ympäristöasiat sähkön tuotannossa ja toiminnassaan monin tavoin. Yhtiö panostaa uusiutuvan energian tuotantoon ja pyrkii minimoimaan fossiilisten polttoaineiden käytön. Lisäksi KSS Energia pyrkii jatkuvasti tehostamaan energiantuotantonsa tehokkuutta ja vähentämään päästöjään. Yhtiö noudattaa ympäristölainsäädäntöä ja pyrkii jatkuvasti parantamaan ympäristöjohtamisjärjestelmäänsä. Kaikki nämä toimenpiteet ovat osa KSS Energian sitoutumista kestävän kehityksen periaatteisiin.

Onko KSS Energia Oy:llä erityisiä tarjouksia tai etuja uusille tai vanhoille asiakkaille?

Kyllä, KSS Energia Oy saattaa tarjota erilaisia tarjouksia ja etuja sekä uusille että vanhoille asiakkaille. Tarkemmat tiedot löytyvät yhtiön omilta verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi