Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Outokummun Energia

Outokummun Energia on asiantunteva energiayhtiö, joka tarjoaa laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja energiapalveluita. Yrityksen toiminta kattaa sähkön tuotannon, siirron ja kaukolämmön. Yhtiö on tunnettu luotettavasta palvelustaan ja asiakaslähtöisestä toiminnastaan.

Outokummun Energia

Kokemuksien yhteenveto

0,0
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiOutokummun Energia Oy on kotimainen energia-alan yritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli sadan vuoden ajan. Yhtiön historia juontaa juurensa vuoteen 1915, jolloin Outokummun kaivosyhtiö perustettiin. Yhtiön ensimmäinen voimalaitos valmistui vuonna 1929, ja siitä lähtien Outokummun Energia on tuonut asiakkailleen luotettavasti sähköä ja kaukolämpöä.

Outokummun Energian palvelut ja tuotteet kattavat laajasti eri energiamuodot. Yhtiön päätoimiala on sähkön myynti, mutta sen palveluihin kuuluu myös kaukolämmön tuotanto ja myynti. Outokummun Energia on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavaa, vastuullista ja paikallista energiaa kilpailukykyiseen hintaan.

Outokummun Energia on myös aktiivinen toimija uusiutuvan energian alalla. Yhtiö on investoinut tuuli- ja aurinkovoimaan, ja se on mukana useissa hankkeissa, jotka tutkivat uusia, innovatiivisia tapoja tuottaa energiaa kestävästi ja tehokkaasti.

Outokummun Energia Oy on osa Outokummun kaupungin omistamaa konsernia. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Tero Henrikki Mäntylä. Yhtiön liikevaihto oli viimeisimmältä tilikaudelta 15,8 miljoonaa euroa.

Outokummun Energian palveluista ja tuotteista voi lukea lisää Sähköyhtiöt – Sähkönhintaa.fi -sivustolla. Tällä sivustolla esitellään myös muita Suomessa toimivia sähköyhtiöitä, joten se tarjoaa hyvän vertailupohjan eri yhtiöiden palveluille ja hinnoille.

Outokummun Energian sähkösopimukset

Outokummun Energia tarjoaa monipuolisia sähkösopimuksia, jotka on suunnattu sekä kotitalouksille että yrityksille. Sopimusten tarkat tiedot, hinnat ja arvostelut ovat saatavilla yhtiön verkkosivuilla.

Kotitalouksille tarjottavat sähkösopimukset

Outokummun Energia tarjoaa kotitalouksille joustavia ja kilpailukykyisiä sähkösopimuksia. Jokainen kotitalous on yksilöllinen, ja siksi tarjolla on useita erilaisia sopimusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi määräaikaisen tai toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen tarpeidesi mukaan. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on joustava vaihtoehto, joka mahdollistaa sopimuksen irtisanomisen ilman lisäkuluja.

Yrityksille tarjottavat sähkösopimukset

Outokummun Energia tarjoaa yrityksille räätälöityjä sähkösopimuksia, jotka tukevat yrityksen toimintaa ja auttavat hallitsemaan sähkönkäytön kustannuksia. Yrityksille on tarjolla esimerkiksi määräaikaisia sopimuksia sekä joustavia sopimuksia, joissa sähkön hinta määräytyy markkinahinnan mukaan.

Sähkösopimusten erityispiirteet

Outokummun Energian sähkösopimuksissa korostuu joustavuus ja yksilöllisyys. Sopimukset on suunniteltu siten, että ne vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Määräaikaisissa sopimuksissa hinta on kiinteä sopimuskauden ajan, kun taas toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa hinta seuraa markkinahintoja. Yrityksille tarjottavissa sopimuksissa on mahdollista hyödyntää esimerkiksi sähkönkulutuksen seurantapalveluita.

Tutustu Outokummun Energian sähkösopimuksiin ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Outokummun Energian sähkön hinta

Outokummun Energia on merkittävä toimija suomalaisessa energiakentässä. Yhtiö tarjoaa monipuolisia palveluita, joista keskeisimpänä on sähkön myynti. On tärkeää ymmärtää, miten Outokummun Energian sähkön hinta muodostuu ja miten se vertautuu muiden sähköyhtiöiden hintoihin.

A. Sähkön hinnan muodostuminen

Sähkön hinta muodostuu useista eri tekijöistä. Outokummun Energian kohdalla hintaan vaikuttavat muun muassa energian tuotantokustannukset, siirtomaksut sekä sähkön myyntiin liittyvät kulut. Sähkön tuotantokustannukset koostuvat pääasiassa polttoaineiden hinnoista, päästöoikeuksien hinnoista sekä tuotantolaitosten ylläpito- ja käyttökustannuksista.

B. Hinnoittelumallit ja -tyypit

Outokummun Energia tarjoaa asiakkailleen useita erilaisia hinnoittelumalleja. Asiakas voi valita esimerkiksi kiinteän hinnan, joka pysyy samana sopimuskauden ajan tai vaihtuvan hinnan, joka seuraa sähkömarkkinoiden hintakehitystä. Lisäksi yhtiö tarjoaa kausisähkösopimuksia, jotka mahdollistavat edullisemman sähkön hinnan esimerkiksi kesä- tai talviaikaan.

C. Vertailu muiden sähköyhtiöiden hintoihin

Outokummun Energian sähkön hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin sähköyhtiöihin. Kuitenkin, kuten sähkön hinta on korkea tällä hetkellä, hintavertailut ovat monimutkaisia ja niihin vaikuttaa useita tekijöitä, kuten sähkön kulutus, sopimustyypit ja asuinpaikka. On suositeltavaa tarkastella säännöllisesti sähkön hintoja ja vertailla niitä eri yhtiöiden kesken.

Outokummun Energia on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyistä ja läpinäkyvästi hinnoiteltua sähköä. Yhtiön toiminta perustuu vastuullisuuteen, luotettavuuteen ja asiakaslähtöisyyteen, mikä näkyy myös sen hinnoittelussa.

Outokummun Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Outokummun Energian palveluiden arvostelut

Outokummun Energian palvelut saavat asiakkailtaan pääosin positiivista palautetta. Asiakastyytyväisyys on korkea, ja erityisesti yhtiön asiakaspalvelua kiitetään usein nopeasta ja asiantuntevasta palvelusta.

Monet asiakkaat arvostavat myös Outokummun Energian läpinäkyvää hinnoittelua ja pitävät yhtiön sähkön hintaa kohtuullisena. Tämä on tärkeä huomio, sillä sähköyhtiön palvelut, hinnat ja tiedot ovat keskeisiä tekijöitä, kun asiakkaat tekevät päätöksiä sähkösopimuksistaan.

Outokummun Energian palveluiden arvostelut löytyvät useilta eri alustoilta, kuten esimerkiksi Fonectalta. Yhtiön arvostelut ovat pääosin positiivisia, ja asiakkaat kehuvat usein yhtiön palveluiden luotettavuutta ja laadukkuutta.

Outokummun Energia on aktiivinen myös vastaamaan asiakkaiden palautteisiin ja arvosteluihin. Yhtiön edustajat ottavat asiakaspalautteen vakavasti ja pyrkivät aina ratkaisemaan mahdolliset ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

Voit lue lisää eri sähköyhtiöiden palveluista ja arvosteluista Sähkönhintaa.fi -sivustolla. Siellä voit vertailla eri yhtiöiden palveluita ja hinnastoja, ja löytää itsellesi parhaiten sopivan sähköyhtiön.

Outokummun Energia on tunnettu luotettavasta ja laadukkaasta palvelusta, ja yhtiön asiakkaat ovatkin pääosin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Tämä näkyy myös Outokummun Energian saamissa positiivisissa arvosteluissa eri alustoilla.

Outokummun Energia ja kestävä kehitys

Outokummun Energia on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin, mikä näkyy niin yhtiön ympäristöpolitiikassa kuin energiantuotannossakin.

Yhtiön ympäristöpolitiikka

Outokummun Energian ympäristöpolitiikka on keskeinen osa yrityksen toimintaa. Tavoitteena on minimoida toiminnan ympäristövaikutukset ja edistää kestävää kehitystä. Yhtiö panostaa muun muassa energiatehokkuuteen, uusiutuvan energian käyttöön ja jätteen minimointiin.

Uusiutuvan energian käyttö ja edistäminen

Outokummun Energia on sitoutunut uusiutuvan energian edistämiseen. Yhtiö hyödyntää muun muassa tuulivoimaa ja biokaasua energiantuotannossaan. Tuulivoima on erityisen kiinnostava energiamuoto sen ympäristöystävällisyyden ja kilpailukykyisen hinnan vuoksi. Lisätietoa tuulisähkön hinnasta ja ympäristöystävällisyydestä voit lue lisää täältä.

Energiansäästö ja -tehokkuus Outokummun Energian toiminnassa

Outokummun Energia pyrkii jatkuvaan energiansäästöön ja -tehokkuuden parantamiseen. Yhtiö seuraa aktiivisesti energiankulutustaan ja etsii jatkuvasti uusia tapoja energiatehokkuuden parantamiseksi. Tämä on osa yhtiön kestävän kehityksen strategiaa ja näkyy konkreettisesti esimerkiksi kaukolämmön tuotannossa ja jakelussa.

Outokummun Energian tulevaisuuden näkymät

Yhtiön strategia ja tavoitteet

Outokummun Energia, joka tunnetaan myös nimellä Okun Energia Oy, on sitoutunut kehittämään ja parantamaan palveluitaan jatkuvasti, jotta se voi vastata asiakkaidensa tarpeisiin entistä paremmin. Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja sähköpalveluita. Outokummun Energian strategiaan kuuluu myös kaukolämmön tuotannon ja toimituksen tehostaminen. Yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa entistä ympäristöystävällisemmäksi ja energiatehokkaammaksi.

Teknologian kehityksen vaikutukset

Teknologian kehitys vaikuttaa merkittävästi Outokummun Energian toimintaan. Esimerkiksi uudet energiantuotantoteknologiat, kuten aurinko- ja tuulivoima, tarjoavat yhtiölle mahdollisuuden monipuolistaa energiantuotantoaan ja vähentää riippuvuuttaan fossiilisista polttoaineista. Lisäksi älykkäiden sähköverkkojen kehitys mahdollistaa entistä tehokkaamman ja joustavamman sähkönjakelun. Outokummun Energia seuraa aktiivisesti teknologian kehitystä ja pyrkii hyödyntämään uusia innovaatioita toiminnassaan.

Outokummun Energian rooli energia-alan muutoksessa

Outokummun Energia on aktiivinen toimija energia-alan muutoksessa. Yhtiö pyrkii edistämään uusiutuvan energian käyttöä ja vähentämään hiilidioksidipäästöjä toiminnassaan. Samalla Outokummun Energia pyrkii varmistamaan, että sen tarjoamat palvelut ovat asiakkaiden saatavilla kilpailukykyiseen hintaan. Yhtiön rooli energia-alan muutoksessa on merkittävä, sillä se on yksi alueensa suurimmista sähkön ja kaukolämmön tuottajista.

Kirjoittajan vinkit: Tutustuminen Outokummun Energiaan

Outokummun Energia on paikallinen energiayritys, joka tunnetaan laadukkaista ja kustannustehokkaista energia- ja vesipalveluistaan. Olen seurannut yrityksen toimintaa jo pitkään ja on ollut mielenkiintoista nähdä, miten se on sopeutunut energiamarkkinoiden jatkuviin muutoksiin.

Yksi asia, joka on aina tehnyt minuun vaikutuksen Outokummun Energiassa, on sen sitoutuminen uusiutuvaan energiaan. Yhtiö on investoinut merkittävästi tuuli- ja vesivoimaan, mikä on erinomainen esimerkki siitä, miten yritykset voivat edistää kestävää kehitystä ja vähentää hiilidioksidipäästöjään.

Outokummun Energia tarjoaa myös kilpailukykyisiä sähkösopimuksia, jotka on helppo ymmärtää. Olen itse asiakkaana arvostanut heidän avoimuuttaan hinnoittelussa ja sitä, että he tarjoavat vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että sähkösopimuksen valinta on aina yksilöllinen päätös. Sopivimman sopimuksen löytämiseksi kannattaa vertailla eri yhtiöiden tarjouksia ja ottaa huomioon oma energiankulutus sekä mahdolliset tulevaisuuden tarpeet.

Ymmärrän, että sähkömarkkinat voivat tuntua monimutkaisilta. Siksi pyrin Sähkönhintaa.fi -sivustolla tarjoamaan selkeää ja ajankohtaista tietoa, joka auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään paremmin Outokummun Energiaa ja sen tarjoamia palveluita.

Muista, että energiavalinnoillamme on merkitystä – paitsi lompakollemme, myös ympäristöllemme. Oleellista onkin valita energiakumppani, joka tarjoaa paitsi kilpailukykyisiä hintoja, myös kestäviä ja ympäristöystävällisiä energiaratkaisuja.

Outokummun Energian palvelut, hinnat ja asiakasarvostelut

Outokummun Energia on paikallinen energiatoimija, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ratkaisuja energiantuotantoon ja -jakeluun. Yhtiö on tunnettu vakaasta toiminnastaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan. Tässä taulukossa esittelemme Outokummun Energian tarjoamia palveluita, niiden hintoja sekä yleistietoa yhtiöstä. Lisäksi kerromme, miten asiakkaat ovat arvostelleet yhtiön palvelut.

PalveluHintaYleistietoaAsiakasarvostelut
SähkösopimusVaihtelee kulutuksen mukaanYksilöllinen sopimus asiakkaan tarpeiden mukaanPääosin positiivisia, kiitosta saanut erityisesti asiakaspalvelu
KaukolämpösopimusVaihtelee kulutuksen ja alueen mukaanLämmitysratkaisu omakotitaloihin ja suurempiin kiinteistöihinPositiivisia, kiitosta saanut hinta-laatusuhde
VerkkopalvelutVaihtelee palvelun mukaanSähkön siirtopalvelut ja sähköverkon ylläpitoKiitosta saanut luotettavuus ja häiriöttömyys

Outokummun Energia on paikallisena toimijana lähellä asiakkaitaan, mikä näkyy myös asiakaspalvelun laadukkuudessa. Hinnat ovat kilpailukykyiset ja palvelut luotettavia. Yhtiö on saanut asiakkailtaan positiivista palautetta erityisesti asiakaspalvelunsa, hinta-laatusuhteensa ja luotettavuutensa osalta.

Lähde: Outokummun Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Outokummun Energian sähkön hinta?

Outokummun Energian sähkön hinta vaihtelee sen mukaan, millaisen sähkösopimuksen teet. Hintaan vaikuttavat muun muassa sähkönkulutuksen määrä, sopimuksen kesto ja valittu sähkötuote. Tarkat hinnat löytyvät yhtiön verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä Outokummun Energiaan.

Miten Outokummun Energia -yhtiön sähkösopimukset poikkeavat toisistaan?

Outokummun Energia tarjoaa erilaisia sähkösopimuksia asiakkaidensa tarpeisiin. Sopimukset voivat poiketa toisistaan esimerkiksi hintatason, hinnoitteluperiaatteen, sopimuksen keston tai määräaikaisuuden suhteen. Joissakin sopimuksissa hinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan, kun taas toisissa sopimuksissa hinta seuraa sähkömarkkinoiden hintamuutoksia. Myös lisäpalvelut, kuten uusiutuvan energian osuus tai sähkönkulutuksen seurantapalvelut, voivat vaihdella eri sopimusten välillä.

Mikä on kaukolämmön hinta Outokummun Energiassa?

Kaukolämmön hinta Outokummun Energiassa määräytyy kulutuksen mukaan ja se sisältää kiinteän perusmaksun sekä energiamaksun. Tarkka hinta tulee tarkistaa Outokummun Energian omilta verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä yhtiöön.

Millaisia kokemuksia käyttäjillä on Outokummun Energiayhtiön tarjoamista palveluista?

Käyttäjien kokemuksia Outokummun Energiayhtiön tarjoamista palveluista on monenlaisia. Jotkut käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä palvelun luotettavuuteen, asiakaspalveluun ja kilpailukykyiseen hintaan. Toiset taas ovat kokeneet haasteita esimerkiksi laskutuksen tai vikatilanteiden hoidossa. Kokemukset vaihtelevat yksilöllisesti, ja on suositeltavaa tutustua yhtiön tarjoamiin palveluihin ja ehtoihin huolellisesti ennen sopimuksen tekemistä.

Miten Outokummun Energia tuottaa sähkönsä?

Outokummun Energia tuottaa sähkönsä pääosin omalla voimalaitoksellaan, jossa käytetään polttoaineena turvetta, puuhaketta ja öljyä. Lisäksi yhtiö ostaa sähköä pohjoismaisilta sähkömarkkinoilta.

Mistä voin löytää arvosteluja palveluista, joita Outokummun Energia tarjoaa?

Arvosteluja Outokummun Energian palveluista voi löytää esimerkiksi erilaisilta keskustelupalstoilta ja sosiaalisen median kanavista, joissa asiakkaat jakavat kokemuksiaan. Myös meidän sivustollamme Sähkönhintaa.fi:ssä voi olla keskustelua ja arvosteluja Outokummun Energian palveluista.

Millaisia hyötyjä Outokummun Energia-yhtiön sähkösopimukset tarjoavat?

Outokummun Energia-yhtiön sähkösopimukset tarjoavat monia hyötyjä. Niiden avulla asiakkaat voivat saada kilpailukykyisen hinnan sähkölle ja mahdollisuuden valita eri sopimustyyppejä omien tarpeidensa mukaan. Yhtiö tarjoaa myös joustavuutta sopimuksen muuttamisessa ja mahdollisuutta seurata omaa sähkönkulutusta reaaliajassa. Lisäksi Outokummun Energia panostaa uusiutuvaan energiaan ja kestävään kehitykseen, mikä voi olla tärkeää yhä useammille kuluttajille.

Onko Outokummun Energialla erityisiä tarjouksia tai alennuksia?

Kyllä, Outokummun Energia saattaa tarjota erityisiä tarjouksia tai alennuksia. Tarkemmat tiedot näistä löytyvät yhtiön omilta verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä suoraan yhtiöön.

Miten sähkö on tuotettu Outokummun Energiassa ja onko se ekologista?

Outokummun Energia tuottaa sähköä pääasiassa kivihiilellä, turpeella ja puulla. Lisäksi osa sähköstä ostetaan ulkopuolisilta toimittajilta. Yhtiön tuotannossa on mukana myös uusiutuvia energialähteitä, kuten bioenergiaa. Ekologisuuden kannalta Outokummun Energia pyrkii vähentämään fossiilisten polttoaineiden käyttöä ja lisäämään uusiutuvien energialähteiden osuutta. Yhtiö myös huolehtii polttoaineiden tehokkaasta hyödyntämisestä ja pyrkii minimoimaan tuotannon ympäristövaikutukset.

Millainen asiakaspalvelu Outokummun Energialla on ja miten voin ottaa heihin yhteyttä?

Outokummun Energian asiakaspalvelu on ammattitaitoinen ja auttaa asiakkaita kaikissa energiaan liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Myös yhtiön verkkosivuilta löytyy yhteystiedot sekä yhteydenottolomake.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi