Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Tampereen Energia

Tampereen Sähkölaitos, nykyään Tampereen Energia, on kaupungin omistama energiayhtiö, joka tarjoaa kattavasti sähkö- ja lämpöpalveluita. Yhtiön hinnat ovat kilpailukykyiset, ja sen palvelut ovat saaneet hyvän vastaanoton asiakkaiden keskuudessa.

Tampereen Energia

Kokemuksien yhteenveto

1,0
1,0 / 5 tähteä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea100%


Kokemukset

Huono asiakaspalvelu ja hidas laskutus

3 months ago

Laskut ovat olleet kolme kertaa 1-3 kuukautta myöhässä mm. laskussa olleen virheen tarkastuksen ja selvittelyn takia, sekä ohjelmistovirheen/teknisen ongelman takia. Joutuu soittelemaan useita kertoja (sähköpostia ei kannata laittaa niissä on pitkä vastausaika) ja sekin turhaa, asiakaspalvelu ei osaa sanoa mitään vaan välittää asian laskutukseen. Suoraan laskutukseen ei asiakas voi ottaa itse yhteyttä. Ja asiakkaaseen päin ei tiedoteta, jos laskutuksessa ongelmia ja myöhästymistä. Myöhässä olevia laskuja tulee 3 kerralla, joihin kyllä saa maksuaikaa, mutta jos maksat laskun myöhässä sopimus purkautuu ja laskut on maksettava kaikki kerralla.

Kati


Kerro kokemuksistasiTampereen Sähkölaitos on osa Tampereen Energia Oy:tä, joka on yksi Suomen johtavista energiayhtiöistä. Sähkölaitos perustettiin jo 1800-luvun lopussa, joten sillä on pitkä ja merkittävä historia Tampereen kaupungin energiantuotannossa. Tampereen Energia toimii tiiviissä yhteistyössä Tampereen Energia Oy:n kanssa, ja sen tavoitteena on tarjota asiakkailleen luotettavaa, ympäristöystävällistä ja kilpailukykyistä energiaa. Tampereen Sähkölaitoksen palveluihin kuuluu muun muassa sähkön myynti, lämmön ja jäähdyskaasun tuotanto sekä sähköverkon ylläpito ja kehittäminen. Tampereen Energia on myös aktiivinen toimija sähkömarkkinoilla. Se tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sähkösopimuksia ja pyrkii pitämään sähkön hinnan kilpailukykyisenä.

Tampereen Sähkölaitoksen organisaatio ja toiminta-alue

Tampereen Sähkölaitoksen organisaatio on monitahoinen ja kattaa laajan toiminta-alueen. Se toimii osana Tampereen Energia Oy:n konsernia, johon kuuluu myös Tampereen Energia Sähköverkko Oy. Tampereen Sähkölaitoksen toimitusjohtajana toimii Jussi-Pekka Laitinen. Sähkölaitos vastaa sähkön tuotannosta ja jakelusta Tampereen alueella, mutta sen palvelut ulottuvat myös laajemmalle. Tampereen Sähkölaitoksen toiminta-alueena on koko Suomi, ja se on yksi maamme suurimmista sähkön myyjistä. Sähkölaitos myy sähköä sekä yksityisille kuluttajille että yrityksille. Tampereen Sähkölaitoksen toiminnan keskiössä on asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja kestävä kehitys. Se pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja palveluitaan vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. Tampereen Energia on myös aktiivinen toimija sähkön myynnissä verkkoon, ja se on sitoutunut edistämään uusiutuvan energian käyttöä ja vähentämään hiilidioksidipäästöjä.

Tampereen Sähkölaitoksen sähkötuotteet ja -palvelut

Tampereen Sähkölaitos tarjoaa laajan valikoiman erilaisia sähkötuotteita ja -palveluita. Näitä ovat muun muassa erilaiset sähkösopimukset, sähkön tuotanto sekä erilaiset lisäpalvelut. Yhtiön palvelut on suunnattu sekä yksityisille kuluttajille että yrityksille. Ymmärtääksemme paremmin sähkön hintaan vaikuttavia tekijöitä, voimme tarkastella esimerkiksi sitä, miksi sähkönsiirto maksaa.

Sähkösopimukset ja niiden ominaisuudet

Tampereen Energia tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita erilaisista sähkösopimuksista. Tarjolla on esimerkiksi määräaikaisia sopimuksia, toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia sekä pörssisähkö-sopimuksia. Jokainen sähkösopimus on suunniteltu vastaamaan asiakkaan erilaisia tarpeita ja elämäntilanteita. Esimerkiksi määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus voi olla paras ratkaisu erilaisissa elämäntilanteissa.

Sähkön alkuperä ja tuotanto

Tampereen Energia panostaa uusiutuvaan energiaan ja kestävään sähkön tuotantoon. Heidän sähkönsä tuotetaan pääasiassa vesivoimalla, tuulivoimalla ja biomassalla. Lisäksi Tampereen Energia tuottaa myös yösähköä, joka on edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Yösähkö sopii erityisesti niille, jotka voivat hyödyntää sähköä enemmän yöaikaan. Lisätietoa yösähkön hyödyistä voit lukea täältä: Yösähkön hinta – Kenelle sopii yösähkö?

Lisäpalvelut ja niiden hyödyt

Tampereen Sähkölaitoksen lisäpalvelut tarjoavat lisäarvoa asiakkaille. Niiden avulla asiakkaat voivat muun muassa seurata sähkönkulutustaan, hallinnoida sopimuksiaan ja tehdä muutoksia sopimuksiinsa helposti ja nopeasti. Lisäksi Tampereen Energia tarjoaa erityisesti mökkiläisille suunnattuja sähkösopimuksia, jotka on räätälöity mökkikäyttöön. Lue lisää mökkisähkön valinnasta täältä: Sähkösopimus Mökille – Miten valita mökkisähkö?

Tampereen Sähkölaitoksen sähkönhinnat

Tampereen Energia on tunnettu paitsi laadukkaista palveluistaan, myös kilpailukykyisistä hinnoistaan. Yhtiön sähkösopimusten hinnat määräytyvät useiden tekijöiden perusteella, kuten sähkön käyttömäärän, sopimustyypin ja hinnoitteluperusteiden mukaan. Tässä yhteydessä on hyvä mainita, että sähkön hinta voi vaihdella merkittävästi eri tilanteissa. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, kuinka paljon maksaa 20000 kWh sähkö, tutustu tähän artikkeliin.

Sähkösopimusten hinnat ja hinnoitteluperusteet

Tampereen Sähkölaitoksen sähkösopimusten hinnoittelu perustuu avoimeen ja läpinäkyvään malliin. Hinnoitteluperusteet on esitetty selkeästi sähkösopimuksissa, jotta asiakkaan on helppo ymmärtää, mistä sähkönhinta muodostuu. On myös tärkeää huomata, että sähkön hintaan vaikuttaa monia tekijöitä, mukaan lukien energiamarkkinoiden tilanne ja sähköverkon kustannukset. Jos haluat tietää lisää siitä, mikä on negatiivinen sähkön hinta, löydät lisätietoa tästä linkistä.

Hintavertailu ja kilpailutus

Sähkön hintavertailu ja kilpailutus ovat tärkeitä keinoja säästää sähkölaskussa. Tampereen Sähkölaitoksen hintoja kannattaa vertailla muiden toimijoiden hintoihin, jotta voit varmistua siitä, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen. Jos haluat tietää paljonko sähkö maksaa kuukaudessa, tutustu tähän artikkeliin.

Sähkön hintakehitys ja tulevaisuuden näkymät

Sähkön hintakehitys on ollut viime vuosina nousujohteista. Tämä johtuu monista tekijöistä, kuten sähkömarkkinoiden muutoksista ja sähköverkon ylläpitokustannusten noususta. Tulevaisuuden näkymät ovat kuitenkin positiiviset, sillä uusiutuvan energian lisääntyvä käyttö ja teknologian kehitys voivat vaikuttaa sähkön hintaan alentavasti. Jos haluat tietää miksi sähkön hinta on korkea tällä hetkellä, tutustu tähän artikkeliin.

Asiakaskokemuksia ja arvosteluja Tampereen Sähkölaitoksesta

Tampereen Energia on tunnettu paitsi luotettavasta sähköverkostaan, myös korkeatasoisesta asiakaspalvelustaan. Monet asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta heidän palveluistaan ja hinnat ovat koettu kilpailukykyisiksi.

A. Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakaspalvelu on yksi Tampereen Sähkölaitoksen vahvuuksista. Asiakkaat ovat antaneet palautetta, että sähkölaitoksen henkilökunta on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin. Heidän palvelunsa on nopeaa ja asiantuntevaa. Tämä näkyy myös asiakastyytyväisyyskyselyissä, joissa Tampereen Energia saa jatkuvasti korkeita pisteitä.

Erityisesti asiakkaat ovat kiitelleet Tampereen Sähkölaitoksen selkeää ja ymmärrettävää laskutusta. Lisäksi heidän tarjoamansa sähkösopimukset ovat monipuolisia ja joustavia, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon.

B. Arvostelut ja palkinnot

Tampereen Energia on saanut tunnustusta myös alansa asiantuntijoilta. Se on voittanut useita palkintoja ja saanut hyviä arvosteluja eri arviointiorganisaatioilta. Tämä kertoo siitä, että Tampereen Energia on luotettava ja laadukas toimija sähkömarkkinoilla.

Arvostelut ovat korostaneet erityisesti Tampereen Sähkölaitoksen vastuullisuutta ja sitä, kuinka se on sitoutunut tuottamaan puhdasta, uusiutuvaa energiaa asiakkailleen.

On mielenkiintoista vertailla Tampereen Sähkölaitoksen saamia arvosteluja ja asiakaskokemuksia muiden sähköyhtiöiden arvosteluihin. Tällainen vertailu auttaa hahmottamaan, kuinka Tampereen Energia pärjää kilpailussa ja mitä vahvuuksia sillä on verrattuna muihin toimijoihin.

Tampereen Energia Kokemuksia & Kilpailutus 2024

Ympäristövastuu ja kestävä kehitys Tampereen Sähkölaitoksella

Tampereen Energia on sitoutunut aktiivisesti edistämään ympäristövastuuta ja kestävää kehitystä. Tämä näkyy monin tavoin laitoksen toiminnassa. Sähkölaitoksen tavoitteena on minimoida ympäristövaikutuksensa ja hyödyntää resurssinsa mahdollisimman tehokkaasti. Olemme esimerkiksi panostaneet uusiutuvan energian käyttöön ja pyrimme jatkuvasti parantamaan energiatehokkuuttamme.

Kestävä kehitys on meille tärkeä osa liiketoimintastrategiaa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että tulemme jatkossakin investoimaan uusiin, ympäristöystävällisiin teknologioihin. Lisäksi kiinnitämme huomiota siihen, että sähköverkkomme on kestävä ja luotettava. Uskomme, että näin voimme parhaiten palvella tampereelaisia ja taata heille laadukkaat ja kestävät sähköpalvelut.

Tampereen Sähkölaitoksen rooli paikallisessa yhteisössä

Tampereen Energia ei ole vain sähkön tuottaja ja jakaja, vaan myös merkittävä toimija paikallisessa yhteisössä. Olemme osa Tampereen kaupunkia ja haluamme olla aktiivinen osa sen kehitystä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että haluamme olla mukana rakentamassa Tampereesta entistä vihreämpää kaupunkia.

Yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa on meille tärkeää. Teemme esimerkiksi yhteistyötä Tampereen Energia Sähköverkko Oy:n kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaat ja luotettavat sähköpalvelut. Lisäksi olemme mukana monissa paikallisissa projekteissa, joilla pyrimme edistämään kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisyyttä.

Tampereen Sähkölaitoksen rooli paikallisessa yhteisössä on siis moninainen. Olemme sekä sähköpalvelujen tarjoaja että aktiivinen toimija, joka haluaa edistää kestävää kehitystä ja hyvinvointia Tampereella.

Tampereen Sähkölaitoksen tulevaisuuden suunnitelmat ja näkymät

Tampereen Energia on sitoutunut kehittämään uusia energiaratkaisuja ja innovaatioita, jotka edistävät kestävää energiantuotantoa ja -kulutusta. Nämä uudet ratkaisut ja innovaatiot ovat keskeinen osa sähkölaitoksen tulevaisuuden suunnitelmia ja näkymiä.

Uudet energiaratkaisut ja innovaatiot

Sähkölaitoksen kehittämät uudet energiaratkaisut ja innovaatiot kattavat laajan kirjon erilaisia teknologioita ja palveluita. Esimerkiksi, sähkölaitos on panostanut erityisesti uusiutuvan energian teknologioihin, kuten aurinko- ja tuulivoimaan, sekä energiatehokkuutta parantaviin ratkaisuihin, kuten älyverkkoihin ja energian varastointiin.

Investoinnit ja laajentumissuunnitelmat

Tampereen Energia on myös sitoutunut merkittäviin investointeihin tulevaisuudessa. Nämä investoinnit kohdistuvat sekä uusiin energiaratkaisuihin ja innovaatioihin että sähkölaitoksen laajentumiseen. Laajentumissuunnitelmissa on kyse sekä fyysisestä laajentumisesta, eli uusien tuotantolaitosten rakentamisesta, että toiminnan laajentamisesta uusille markkina-alueille.

Sähkölaitoksen tavoitteena on kasvattaa liikevaihtoaan ja vahvistaa asemaansa energia-alan toimijana. Tämän saavuttamiseksi sähkölaitos on valmis investoimaan uusiin energiaratkaisuihin ja innovaatioihin sekä laajentamaan toimintaansa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Tampereen Sähkölaitoksen tulevaisuuden suunnitelmat ja näkymät ovat vahvasti sidoksissa uusiin energiaratkaisuihin ja innovaatioihin sekä merkittäviin investointeihin ja laajentumissuunnitelmiin. Sähkölaitos on sitoutunut kehittämään kestävää ja tehokasta energiantuotantoa ja -kulutusta tukevia ratkaisuja, ja tätä kautta edistämään kestävää kehitystä koko yhteiskunnassa.

Kirjoittajan vinkit: Tampereen Energia

Tampereen Energia on mielenkiintoinen toimija Suomen energiamarkkinoilla. Sen monipuolinen tarjonta ja pitkä historia tekevät siitä ainutlaatuisen näkökulman suomalaiseen sähköalaa. On tärkeää ymmärtää, että sähkölaitoksen toiminta ei ole pelkästään sähkön tuotantoa ja myyntiä. Se on osa laajempaa energiaekosysteemiä, joka sisältää esimerkiksi kaukolämmön ja -jäähdytyksen, uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden.

Henkilökohtaisesti olen ollut vaikuttunut Tampereen Sähkölaitoksen panostuksesta uusiutuvaan energiaan. Se on merkittävä askel kohti hiilineutraalia tulevaisuutta, joka on sekä kuluttajien että koko yhteiskunnan etu. Tämä on yksi esimerkki siitä, miten sähkölaitos voi olla aktiivinen toimija paitsi energiamarkkinoilla, myös laajemmassa yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Kun valitset sähkösopimusta, suosittelen ottamaan huomioon myös sähkön tuotantotavan. Uusiutuvan energian osuus sähkön tuotannossa on kasvussa, ja sen edistäminen on yksi tapa vaikuttaa positiivisesti ympäristöön. Tampereen Energia on hyvä esimerkki toimijasta, joka panostaa uusiutuvaan energiaan.

Haluan kuitenkin korostaa, että jokaisen kuluttajan tilanne on erilainen. Siksi on tärkeää, että teet päätöksesi sähkösopimuksesta huolellisesti ja harkiten, ottaen huomioon omat tarpeesi ja toiveesi. Toivon, että nämä vinkit auttavat sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Tampereen Sähkölaitoksen palvelut, hinnat ja asiakasarvostelut

Tampereen Energia on tunnettu laadukkaasta sähköstään ja lämmöstään, sekä kilpailukykyisestä hinnoittelustaan. Se tarjoaa asiakkailleen monipuolisesti erilaisia sähköön ja lämpöön liittyviä palveluita. Tässä taulukossa esitämme joitakin Tampereen Sähkölaitoksen palveluita, niiden hintoja, sekä yleistä tietoa ja arvosteluja.

PalvelutHinnatTiedotArvostelut
Sähkön myyntiHinnat vaihtelevat sopimuksen mukaanTampereen Energia myy sähköä Tampereen alueellaAsiakkaat arvostavat kilpailukykyisiä hintoja ja hyvää palvelua
KaukolämpöHinnat vaihtelevat sopimuksen mukaanTampereen Energia tuottaa ja myy kaukolämpöäAsiakkaat pitävät luotettavuudesta ja jatkuvuudesta
EnergianeuvontaPalvelu on maksutonTampereen Energia tarjoaa maksutonta energianeuvontaa asiakkailleenAsiakkaat arvostavat asiantuntevaa neuvontaa ja palvelua

Tampereen Sähkölaitos on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita ja kilpailukykyisiä palveluita. Yhtiön palveluissa korostuu luotettavuus ja asiakaslähtöisyys, mikä näkyy myös asiakasarvosteluissa. Tampereen Energia on erinomainen valinta niin sähkön kuin kaukolämmönkin tarpeisiin.

Lähde: Tampereen Energia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Tampereen Sähkölaitoksen sähkön hinta asiakkaille?

Tampereen Sähkölaitoksen sähkön hinta asiakkaille vaihtelee riippuen sähkönkulutuksesta, sopimustyypistä sekä -ajasta. Ajantasaisen hinnan voi tarkistaa Tampereen Sähkölaitoksen verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa.

’Miten Tampereen Energia sijoittuu hintavertailussa muihin sähköyhtiöihin nähden?’

Tampereen Sähkölaitoksen sähkön hinta on kilpailukykyinen muihin sähköyhtiöihin verrattuna.

Minkälaisia palveluita Tampereen Energia tarjoaa asiakkailleen?

Tampereen Energia tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluja, kuten sähkön ja lämmön myyntiä. Lisäksi yhtiö tarjoaa kaukolämpöä, maakaasua sekä vesivoimalla tuotettua sähköä. Tampereen Energia tarjoaa myös energianeuvontaa ja -palveluita, jotka auttavat asiakkaita säästämään energiaa ja vähentämään ympäristövaikutuksiaan.

Mistä sähkö, jonka Tampereen Energia tuottaa, saadaan?

Tampereen Energia tuottaa sähkön monipuolisesti eri energialähteistä. Suurin osa tuotannosta tulee fossiilisista lähteistä kuten kivihiilestä ja maakaasusta, mutta osa tuotannosta tulee myös uusiutuvista lähteistä kuten bioenergiasta, tuulivoimasta ja vesivoimasta. Lisäksi Tampereen Energia ostaa osan sähköstä markkinoilta.

Miten Tampereen Energia huolehtii ympäristönsuojelusta sähkön tuotannossa?

Tampereen Energia huolehtii ympäristönsuojelusta sähkön tuotannossa monin tavoin. Se pyrkii vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja kasvattamaan uusiutuvan energian osuutta tuotannossaan. Lisäksi Sähkölaitos kierrättää ja hyödyntää jätteitä energiantuotannossa. Se myös kehittää jatkuvasti toimintaansa entistä ympäristöystävällisempään suuntaan ja seuraa tiukasti ympäristölainsäädännön noudattamista. Energiatehokkuus ja sähkön kulutuksen seuranta ovat myös keskeisessä asemassa Sähkölaitoksen ympäristötyössä.

Minkälainen on Tampereen Sähkölaitoksen palvelu asiakkaille ja kuinka tyytyväisiä asiakkaat ovat?

Tampereen Sähkölaitoksen palvelu asiakkaille on monipuolista ja kattavaa. Yhtiö tarjoaa luotettavaa sähkön ja lämmön toimitusta sekä kilpailukykyisiä hintoja. Lisäksi se tarjoaa asiakkailleen neuvontaa ja tukea sähkönkäyttöön liittyvissä asioissa. Asiakaspalautteen perusteella Tampereen Sähkölaitoksen asiakkaat ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä saamaansa palveluun ja yhtiön toimintaan.

Kuinka sähkön markkinahinta vaikuttaa Tampereen Energian sähkönhintaan?

Sähkön markkinahinta vaikuttaa suoraan Tampereen Energian sähkönhintaan. Kun markkinahinnat nousevat, myös Tampereen Energian sähkön hinta nousee. Vastaavasti, kun markkinahinnat laskevat, laskee myös Tampereen Energian sähkön hinta. Tämä johtuu siitä, että Tampereen Energia ostaa osan sähköstä suoraan sähköpörssistä, jossa hinnat määräytyvät kysynnän ja tarjonnan mukaan.

’Millaisia kokemuksia asiakkailla on Sähkölaitoksen Tampereen palveluista ja hinnoista?’

Asiakkaiden kokemukset Tampereen Sähkölaitoksen palveluista ja hinnoista vaihtelevat. Jotkut asiakkaat ovat tyytyväisiä yhtiön tarjoamaan palveluun ja pitävät hintoja kilpailukykyisinä. He arvostavat erityisesti nopeaa ja asiantuntevaa asiakaspalvelua sekä selkeitä ja ymmärrettäviä laskuja. Toisaalta osa asiakkaista on kokenut hinnat korkeiksi verrattuna muihin sähköyhtiöihin. Myös palvelun laatu on herättänyt kritiikkiä, esimerkiksi viiveet vikatilanteiden korjaamisessa tai asiakaspalvelun saavutettavuudessa.

Miten Tampereen Energia vastaa kilpailuun sähkömarkkinoilla?

Tampereen Energia vastaa kilpailuun sähkömarkkinoilla tarjoamalla asiakkailleen kilpailukykyiset hinnat, laadukkaan ja luotettavan sähköntoimituksen sekä monipuoliset ja joustavat palvelut. Yhtiö panostaa myös uusiutuvaan energiaan ja pyrkii vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi Tampereen Energia kehittää aktiivisesti uusia, innovatiivisia ratkaisuja energiantuotantoon ja -jakeluun.

Onko Tampereen Sähkölaitoksella erityisiä tarjouksia tai etuja asiakkailleen?

Kyllä, Tampereen Sähkölaitoksella on ajoittain erityisiä tarjouksia ja etuja asiakkailleen. Tarjoukset ja edut voivat vaihdella esimerkiksi vuodenajan tai asiakkuuden keston mukaan.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi