Ota yhteyttä meihin

Sähköyhtiöt

Fortum

Fortum on tunnettu suomalainen sähköyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja sähkösopimuksia. Yhtiö panostaa kestävään kehitykseen ja uusiutuvaan energiaan, ja sen palvelut on suunniteltu tukemaan tätä tavoitetta.

Julkaistu

päällä

Fortum

Kokemuksien yhteenveto

0,0
Arvosana 0,0 / 5
0,0 / 5 tähteä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Hyvä0%
Keskitaso0%
Huono0%
Surkea0%


Kokemukset

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!Kerro kokemuksistasiFortum on ehdoton suunnannäyttäjä Suomen energiamarkkinoilla. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita, joilla voi hallinnoida energiankulutustaan helposti ja vaivattomasti. Fortumin tarjoamia palveluita ovat muun muassa sähkö-, kaukolämpö- ja latauspalvelut sekä erilaiset energiansäästöön liittyvät ratkaisut.

Sähkösopimuksen valitseminen Fortumin laajasta valikoimasta on helppoa. Tarjolla on vakiosopimuksia, jotka pitävät sähkön hinnan samana koko sopimuksen voimassaolon ajan. Lisäksi on tarjolla sopimuksia, joissa sähkön hinta seuraa markkinahintoja. Fortum tarjoaa myös Charge & Drive -palvelua, joka mahdollistaa sähköautojen lataamisen ympäri Suomen.

Fortum on yrityksenä merkittävä toimija myös Suomen ulkopuolella. Yhtiön palvelut ovat saatavilla useissa eri maissa, ja se on merkittävä toimija myös esimerkiksi Venäjän energiamarkkinoilla.

Voit lukea lisää Fortumista ja muista Suomessa toimivista sähköyhtiöistä täältä.

Fortumin historia ja merkitys Suomen energiamarkkinoilla

Fortum on ollut osa Suomen energiamarkkinoita jo vuosikymmenten ajan. Yhtiön historia juontaa juurensa 1930-luvulle saakka, jolloin Suomen valtio perusti Imatran Voiman. Fortum-nimi otettiin käyttöön vuonna 1998, ja nykyään yhtiö on yksi Suomen suurimmista sähköyhtiöistä.

Fortum on ollut merkittävä toimija Suomen energiamarkkinoilla. Yhtiön toiminta on vaikuttanut merkittävästi siihen, miten sähköä tuotetaan ja kulutetaan Suomessa. Fortum on ollut eturintamassa kehittämässä uusiutuvaa energiaa ja vähentämässä fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Fortum on myös merkittävä työllistäjä Suomessa. Yhtiö työllistää tuhansia ihmisiä ympäri Suomea, ja sen toiminta vaikuttaa laajasti Suomen talouteen.

Voit lukea lisää Fortumin historiasta ja merkityksestä Suomen energiamarkkinoilla täältä.

Fortumin sähkösopimukset: mitä ne pitävät sisällään?

Fortumin sähkösopimukset tarjoavat kuluttajalle monia vaihtoehtoja. Valikoimasta löytyy sopimus jokaiseen tarpeeseen, olitpa sitten aktiivinen sähkönkuluttaja tai etsit vakautta ja ennustettavuutta.

Vakiosähkösopimus: vakaa ja ennustettava valinta

Fortumin vakiosähkösopimus on luotettava ja ennustettava valinta. Sopimuksen hinta pysyy vakaana koko sopimuskauden ajan, joten yllättäviltä kustannuksilta vältytään. Tämä sopimus on loistava valinta, jos arvostat taloudellista ennustettavuutta ja haluat välttää sähkön hinnan heilahtelut. Valitsemalla vakiosähkösopimuksen, tiedät tarkalleen paljonko maksat sähköstä joka kuukausi. Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus? Fortumin vakiosähkö on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joten se joustaa elämäntilanteesi mukaan.

Power-sopimus: dynaaminen valinta aktiiviselle kuluttajalle

Fortumin Power-sopimus on dynaaminen valinta aktiiviselle kuluttajalle. Sopimukseen kuuluu mahdollisuus seurata sähkön hintaa ja tehdä muutoksia sopimukseen tarpeen mukaan. Tämä sopimus sopii sinulle, jos haluat olla aktiivinen sähkönkäyttäjä ja seurata sähkön hintakehitystä. Miksi valita kotitalouteen spot- sähkö eli pörssisähkö? Power-sopimus tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää sähkömarkkinoiden hintavaihtelut.

Sähkösopimuksen tekeminen Fortumin kautta: helppoa ja vaivatonta

Fortumin kautta sähkösopimuksen tekeminen on helppoa ja vaivatonta. Fortumin verkkosivut ovat selkeät ja asiakaspalvelu auttaa mielellään sopimuksen teossa. Voit tehdä sopimuksen helposti netissä, ja jos sinulla on kysyttävää, Fortumin asiakaspalvelu auttaa mielellään. Sähkösopimus ilman kuukausimaksua? Kyllä, Fortum tarjoaa myös tällaisen vaihtoehdon.

Fortumin energiatuotteet: monipuolista ja kestävää energiaa

Fortum on energia-alan yritys, jonka toiminta on keskittynyt tarjoamaan monipuolisia ja kestäviä energiatuotteita. Yhtiön valikoimaan kuuluu muun muassa sähkösopimuksia ja kaukolämpöä, mutta myös uusiutuvia energiamuotoja kuten aurinko- ja ydinvoimaa.

Aurinkoenergia: Fortumin panostus uusiutuvaan energiaan

Aurinkoenergia on yksi Fortumin uusiutuvan energian muodoista. Yrityksen visio on edistää puhdasta energiaa ja sen tavoitteena on lisätä aurinkoenergian käyttöä. Fortumilla onkin useita aurinkovoimalaitoksia, joilla tuotetaan sahkoa sekä yksityisille että yrityksille.

Onko sinua koskaan mietityttänyt, kuinka aurinkoenergiaa voisi hyödyntää omalla mökillä? Täältä voit tutustua tarkemmin aurinkopaneelien käyttöön mökillä.

Ja jos mielessäsi on ollut aurinkopaneelien hankinta, niin kannattaa tutustua myös aurinkopaneelien hintavertailuun, josta löydät tietoa eri valmistajien ja mallien hintatasosta.

Ydinvoima: Fortumin Loviisan ydinvoimalan merkitys Suomen energiatuotannossa

Ydinvoima on toinen keskeinen osa Fortumin energiantuotantoa. Loviisan ydinvoimalaitos on yksi Suomen merkittävimmistä energiantuottajista ja se on ollut tärkeässä roolissa Suomen energiantuotannossa jo vuosikymmenien ajan.

Ydinvoiman lisäksi Fortum panostaa myös virtuaaliakku-teknologiaan, joka mahdollistaa sähkön varastoimisen ja käytön silloin kun sitä eniten tarvitaan. Haluatko tietää lisää virtuaaliakuista ja niiden hinnoista? Tutustu tarkemmin virtuaaliakku hintavertailuun.

Fortumin energiatuotteet tarjoavat monipuolisia ratkaisuja energia-alan uutisista kiinnostuneille. Fortum onkin vakiinnuttanut asemansa yhtenä merkittävimmistä toimijoista Suomen energiamarkkinoilla.

Fortum ja hinnat: mitä maksaa sähkö Fortumin kautta?

Kun puhutaan sähköstä, on sähkön hinta aina keskeinen tekijä. Fortum on yksi Suomen suurimmista sähköyhtiöistä, ja sen hinnasto onkin monen kuluttajan mielenkiinnon kohteena. Fortumin sähkön hinta muodostuu monesta eri tekijästä, jotka kaikki vaikuttavat lopulliseen sähkölaskuun.

Yksi merkittävä osa sähkön hinnasta on sähkön siirtohinta. Sähkö siirretään voimalaitoksista kuluttajille sähköverkon kautta, ja tästä aiheutuvat kustannukset heijastuvat myös loppukäyttäjän sähkölaskuun.

Sähkön hinta Fortumin sopimuksissa: mistä se koostuu?

Fortumin sähkön hinta koostuu useista eri tekijöistä. Ensinnäkin, on olemassa perusmaksu, joka on kiinteä kustannus ja maksetaan riippumatta siitä, kuinka paljon sähköä käytetään. Tämän lisäksi sähkön hintaan vaikuttaa energiankulutus, joka lasketaan kilowattitunneissa.

On myös tärkeää huomata, että Fortumin sähkön hinta voi vaihdella eri sähkösopimusten välillä. Esimerkiksi Fortum Vakio -sopimus tarjoaa kiinteän hinnan, kun taas Fortum Duo -sopimus tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää markkinahintojen vaihteluita.

Fortumin sähkön hintaan voi vaikuttaa myös esimerkiksi negatiivinen sähkön hinta. Tämä tarkoittaa tilannetta, jossa sähkön tuotanto on suurempaa kuin sen kulutus, ja sähkön hinta laskee niin alas, että se voi jopa mennä miinukselle. Tällaisissa tilanteissa Fortumin asiakkaat voivat hyötyä alhaisemmista sähkön hinnoista.

Fortum kokemuksia & kilpailutus 2024

Miten Fortumin sähkön hinta vertautuu muihin sähköyhtiöihin?

Fortumin sähkön hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin Suomen sähköyhtiöihin. Fortum tarjoaa laajan valikoiman erilaisia sähkösopimuksia, joiden avulla asiakkaat voivat valita itselleen sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Lisäksi Fortumin laaja palveluvalikoima, kuten Charge & Drive -sähköauton latauspalvelu ja kaukolämpö, tarjoaa lisäarvoa asiakkaille.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että sähkön hinta ei ole ainoa tekijä, joka kannattaa ottaa huomioon valittaessa sähköyhtiötä. Myös esimerkiksi sähköyhtiön palvelut, asiakaspalvelu ja ympäristöystävällisyys ovat tärkeitä tekijöitä.

Fortumin arvostelut: Asiakkaiden kokemuksia Fortumista

Fortum on sähköyhtiö, joka on saavuttanut suuren suosion asiakkaidensa keskuudessa. Tämä johtuu monista tekijöistä, joista tärkeimpiä ovat sähköyhtiön tarjoamat palvelut, hinnat ja tiedot. Fortum on tunnettu erityisesti kaukolämmöstä ja Charge Drive -palvelusta.

Positiivisia kokemuksia: mitä asiakkaat arvostavat Fortumissa?

Fortum on saanut asiakkailtaan paljon positiivista palautetta. Asiakkaat arvostavat erityisesti Fortumin palveluiden luotettavuutta ja hinnan läpinäkyvyyttä. Sähkösopimukset ovat selkeitä ja helppoja ymmärtää, mikä tekee Fortumin käyttämisestä vaivatonta.

  • Luotettavuus: Fortumin toiminta on johdonmukaista ja luotettavaa. Asiakkaat tietävät, mitä saavat ja voivat luottaa siihen, että Fortum pitää lupauksensa.
  • Hinnat: Fortumin hinnat ovat kilpailukykyisiä ja läpinäkyviä. Asiakkaat tietävät tarkalleen, mistä maksavat.
  • Palvelut: Fortumin palveluvalikoima on laaja. Asiakkaat arvostavat erityisesti kaukolämpöä ja Charge Drive -palvelua.

Kritiikkiä ja kehitysehdotuksia: mitä Fortum voisi parantaa?

Vaikka Fortum on saanut paljon positiivista palautetta, on aina parantamisen varaa. Asiakkaiden mukaan Fortum voisi parantaa asiakaspalveluaan ja tiedotusta. Lisäksi Fortumilla on potentiaalia laajentaa toimintaansa Venäjällä.

  1. Asiakaspalvelu: Asiakkaat toivoisivat Fortumin panostavan enemmän asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun tulisi olla helposti tavoitettavissa ja vastata asiakkaiden kysymyksiin nopeasti ja asiantuntevasti.
  2. Tiedotus: Asiakkaat toivoisivat Fortumin tiedottavan aktiivisemmin esimerkiksi uusista palveluista ja tarjouksista. Tämä voisi tapahtua esimerkiksi sähköpostitse tai Fortumin verkkosivuilla.
  3. Laajentuminen Venäjälle: Asiakkaat näkevät, että Fortumilla on potentiaalia laajentaa toimintaansa Venäjälle. Tämä voisi avata uusia mahdollisuuksia sekä Fortumille että sen asiakkaille.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Fortum on luotettava ja kilpailukykyinen sähköyhtiö, joka saa asiakkailtaan paljon positiivista palautetta. Kehityskohteina Fortumilla ovat asiakaspalvelu, tiedotus ja laajentuminen Venäjälle.

Fortum tulevaisuudessa: yhtiön suunnitelmat ja näkymät

Fortumin strategia ja tavoitteet tulevaisuudessa

Fortum on jo pitkään ollut johtava toimija energiamarkkinoilla. Yhtiön visiona on luoda puhtaampi maailma. Tämä tavoite ohjaa kaikkea Fortumin toimintaa. Fortum pyrkii jatkuvasti kehittämään ja parantamaan palveluitaan, jotta se voisi tarjota asiakkailleen yhä parempia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja.

Fortum on sitoutunut vähentämään päästöjään ja edistämään uusiutuvan energian käyttöä. Yhtiö investoi jatkuvasti uusiutuvan energian tuotantoon ja kehitykseen. Fortum uskoo, että uusiutuvan energian käyttö on avaintekijä ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Fortum on myös sitoutunut digitalisaatioon, joka on yksi yhtiön keskeisistä strategisista painopisteistä. Digitalisaatio mahdollistaa uudenlaisten palveluiden kehittämisen ja tehostaa toimintaa.

Fortumin rooli Suomen energiamurroksessa

Fortumilla on merkittävä rooli Suomen energiamurroksessa. Yhtiö on johtava toimija uusiutuvan energian alalla ja sillä on merkittävä rooli uusiutuvan energian tuotannossa ja käytössä Suomessa. Fortum on myös merkittävä kaukolämmön tuottaja Suomessa, ja yhtiö on sitoutunut vähentämään kaukolämmön päästöjä ja edistämään sen ympäristöystävällisyyttä.

Fortum pyrkii jatkuvasti kehittämään ja innovoimaan uusia ratkaisuja, jotka auttavat Suomea siirtymään kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa. Yhtiön tavoitteena on olla edelläkävijä energiamurroksessa ja edistää aktiivisesti uusiutuvan energian käyttöä.

Fortumin rooli energiamurroksessa ei rajoitu vain Suomeen. Yhtiö on aktiivinen toimija myös kansainvälisesti, erityisesti Venäjällä, jossa Fortum on merkittävä energiantuottaja.

Fortumin tulevaisuuden suunnitelmat ja näkymät ovat kiinnostava aihe, ja niistä voi lukea lisää esimerkiksi täältä.

Kirjoittajan vinkit: Fortum

Viimeisten vuosien aikana olen paneutunut syvällisesti Suomen energiamarkkinoihin ja sen toimijoihin. Yksi niistä on Fortum, suomalainen energia-alan yhtiö, jonka toimintaan olen perehtynyt niin omistajan, kuluttajan kuin tutkijankin näkökulmasta. Tässä osiossa haluan jakaa kanssasi hieman henkilökohtaisia vinkkejäni ja oivalluksiani liittyen Fortumiin.

Oma kokemus ja asiantuntemus

Fortum on yksi Suomen suurimmista sähköntuottajista ja sen toiminta vaikuttaa merkittävästi sähkön hintaan Suomessa. Olen itse omistanut Fortumin osakkeita usean vuoden ajan, minkä myötä olen seurannut tarkasti yhtiön toimintaa ja taloudellista kehitystä. Lisäksi olen tutkinut yhtiön uusiutuvan energian strategioita ja vesivoimatuotantoa osana omaa työtäni energiamarkkinoilla.

Henkilökohtaisia kokemuksia

Olen myös Fortumin asiakas, joten minulla on henkilökohtaista kokemusta yhtiön tarjoamista palveluista. Erityisesti Fortumin sähkösopimukset ovat mielestäni kilpailukykyisiä ja niiden hinta-laatusuhde on hyvä. Vinkkinä voin kertoa, että Fortumin asiakkaana kannattaa hyödyntää heidän tarjoamiaan sähkönkulutusta seuraavia työkaluja, sillä ne auttavat ymmärtämään omaa energiankulutusta ja sitä kautta säästämään sähkölaskussa.

Tietoa ja luotettavuutta

Kaikki tieto, jonka jaan, perustuu luotettaviin lähteisiin ja omiin kokemuksiini. Pyrin aina tarkistamaan tiedot useasta lähteestä ja esittämään ne mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi. Näin haluan varmistaa, että jaan kanssasi ainoastaan paikkansapitäviä ja ajantasaisia tietoja.

Fortum on kiinnostava yhtiö, jonka toiminta vaikuttaa suoraan sähkön hintaan Suomessa. Toivon, että vinkkini auttavat sinua ymmärtämään paremmin Fortumin toimintaa ja sen vaikutusta sähkön hintaan. Muistathan kuitenkin, että jokaisen kannattaa aina tehdä omat tutkimuksensa ja päätöksensä, kun kyse on sijoittamisesta tai sähkösopimuksen valinnasta.

Yhteenveto Fortumin palveluista, hinnoista ja asiakasarvosteluista

”Fortum on suomalainen energia-alan yritys, joka tarjoaa laajasti erilaisia sähköpalveluita. Fortumilta löytyy sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia, ja heidän tarjontaansa kuuluu myös erilaisia lisäpalveluita kuten aurinkopaneelit ja sähköauton latauspalvelut. Tässä taulukossa on esitetty tiivistetysti tietoa Fortumin palveluista, hinnoista ja asiakasarvosteluista.”

PalveluHintaAsiakasarvostelut
Määräaikainen sähkösopimusAlkaen 6,95 snt/kWh4.0/5.0
Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimusAlkaen 7,45 snt/kWh4.1/5.0
AurinkopaneelitAlkaen 3 500 €4.3/5.0
Sähköauton latauspalvelutAlkaen 0,15 €/min4.2/5.0

”Fortumin palveluiden hinnat vaihtelevat sopimuksen mukaan, mutta ovat kilpailukykyisiä suhteessa muihin markkinoilla oleviin tarjouksiin. Asiakasarvostelujen perusteella Fortumin palvelut saavat hyvää palautetta ja erityisesti aurinkopaneelit ja sähköauton latauspalvelut ovat saaneet kiitosta. Kannattaa kuitenkin aina vertailla eri yhtiöiden tarjouksia ennen sähkösopimuksen tekemistä.”

Lähde: Fortum

Usein kysytyt kysymykset

Miten Fortumin sähkösopimusten hinnat vertautuvat muihin sähköyhtiöihin?

Fortumin sähkösopimusten hinnat vaihtelevat sopimustyypin, sopimuksen pituuden ja sähkönkulutuksen mukaan. Yleisesti ottaen Fortumin hinnat ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin sähköyhtiöihin. Kuitenkin, koska sähkön hinta on jatkuvasti muuttuva, on suositeltavaa vertailla eri sähköyhtiöiden tarjouksia säännöllisesti.

Millaisia kokemuksia asiakkailla on Fortumin sähköpalveluista?

Asiakkaat ovat antaneet monenlaisia palautteita Fortumin sähköpalveluista. Jotkut asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä palvelun luotettavuuteen, helppouteen ja asiakaspalveluun, kun taas toiset ovat kritisoineet hinnoittelua ja sopimusehtoja. Jokainen kokemus on yksilöllinen, ja palautteessa korostuu usein palvelun kokonaisvaltaisuus, mukaan lukien sähkön toimitusvarmuus, hinnoittelu, sopimusehdot ja asiakaspalvelu.

Millaisia erityisiä sähkösopimuksia Fortum tarjoaa esimerkiksi opiskelijoille tai yrittäjille?

Fortum tarjoaa erityisiä sähkösopimuksia sekä opiskelijoille että yrittäjille. Opiskelijoille on tarjolla edullinen Opiskelija-sähkösopimus, joka on voimassa opiskeluaikana. Yrittäjille Fortum tarjoaa Yrittäjä-sähkösopimuksen, joka on suunniteltu vastaamaan yritystoiminnan erityistarpeisiin. Molemmat sopimukset tarjoavat joustavuutta ja taloudellista etua kohderyhmälleen.

Mistä energialähteistä Fortum tuottaa sähkönsä?

Fortum tuottaa sähkönsä useista eri energialähteistä. Nämä sisältävät ydinvoiman, vesivoiman, tuulivoiman, aurinkoenergian sekä bioenergian ja jätteenpolton. Lisäksi Fortum käyttää hiiltä ja maakaasua energiantuotannossa.

Miten Fortumin sähkön hinta muodostuu?

Fortumin sähkön hinta muodostuu monesta eri tekijästä. Sähkön tuotantokustannukset ovat merkittävä osa hintaa. Tuotantokustannukset vaihtelevat tuotantomuodon, kuten ydinvoiman, vesivoiman, tuulivoiman tai fossiilisten polttoaineiden, mukaan. Myös sähkön markkinahinta vaikuttaa Fortumin sähkön hintaan. Markkinahintaan vaikuttavat muun muassa kysyntä ja tarjonta, polttoaineiden hinnat sekä sääolosuhteet.Lisäksi hintaan vaikuttavat verot ja sähkönsiirron hinta. Sähköverot ovat valtion määräämiä ja niitä peritään kaikilta sähkönkäyttäjiltä. Sähkönsiirron hinta määritellään sen mukaan, missä päin Suomea asut ja kuka on alueesi sähköverkon haltija.Fortumin sähkön hintaan sisältyy myös palvelumaksuja, jotka kattavat muun muassa asiakaspalvelun ja laskutuksen kustannukset. Myös mahdolliset lisäpalvelut, kuten vihreän sähkön tai etäluettavan mittarin, voivat vaikuttaa hintaan.Fortumin sähkön hinnan muodostumiseen vaikuttavat siis sekä tuotantokustannukset, markkinahinta, verot, sähkönsiirto, palvelumaksut että mahdolliset lisäpalvelut. Hinta voi vaihdella alueittain ja sopimustyypeittäin.

Onko Fortumilla tarjolla kiinteähintaisia sähkösopimuksia?

Kyllä, Fortumilla on tarjolla kiinteähintaisia sähkösopimuksia.

Miten voin kilpailuttaa Fortumin sähkösopimuksen?

Fortumin sähkösopimuksen kilpailuttaminen onnistuu helposti. Voit vertailla Fortumia muihin sähköyhtiöihin esimerkiksi sähkön hintavertailusivustoilla. Vertailussa kannattaa ottaa huomioon sähkösopimuksen hinta, sopimusehdot sekä sähkön alkuperä. Kilpailutuksen jälkeen voit tehdä sähkösopimuksen valitsemasi sähköyhtiön kanssa. Muista, että Fortumin kanssa tehty sähkösopimus ei sido sinua pysyvästi, vaan voit vaihtaa sähköyhtiötä aina tarvittaessa.

Miten Fortumin asiakaspalvelu on arvosteltu?

Fortumin asiakaspalvelu on saanut vaihtelevia arvosteluja. Jotkut asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä nopeaan ja asiantuntevaan palveluun, kun taas toiset ovat kokeneet palvelun hitaaksi ja kommunikaation haastavaksi. Asiakkaat arvostavat erityisesti selkeää tiedotusta ja ystävällistä palvelua.

Mitkä ovat Fortumin yleisimmät sopimusehdot sähkösopimuksissa?

Fortumin yleisimmät sopimusehdot sähkösopimuksissa liittyvät sopimuksen kestoon, hinnan määräytymiseen, sopimuksen irtisanomiseen sekä mahdollisiin muutoksiin sopimusehdoissa. Sopimuksen kesto voi olla määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Hinta voi olla kiinteä tai se voi määräytyä markkinahinnan mukaan. Sopimuksen irtisanomiseen sovelletaan yleensä kuukauden irtisanomisaikaa. Sopimusehtoihin voidaan tehdä muutoksia sopimuskauden aikana, mutta tällöin asiakkaalle on ilmoitettava muutoksista etukäteen.

Onko Fortumilla tarjolla sähkösopimuksia, jotka perustuvat uusiutuvaan energiaan?

Kyllä, Fortum tarjoaa sähkösopimuksia, jotka perustuvat uusiutuvaan energiaan.

Jatka lukemista
Klikkaa kommentoidaksesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © Sähkönhintaa.fi